Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3982634 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

İlhan mansiz ve ibrahim uzulmez ile başkan ve onder ozen anlasmisti.ama bilic inatla istememişti. İlk kez bilic bu hareketiyle bana antipatik görünmüştü.

Bilic varken ilhan mansiz ve ibrahim uzulmezi unutun..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı panic13

İlhan mansiz ve ibrahim uzulmez ile başkan ve onder ozen anlasmisti.ama bilic inatla istememişti. İlk kez bilic bu hareketiyle bana antipatik görünmüştü.

Bilic varken ilhan mansiz ve ibrahim uzulmezi unutun..

Bir ihtimal daha var Deniz, o da ölmek mi dersin? :)
[ Son Düzenleme: 12 Şubat 2015, 14:12:05 panic13 ]
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Tolga

Ben de Bursa ve Liverpool maçlarında bu takımın son dönemdekinin çok üstünde bir futbol kalitesi ortaya koyacağını düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Livepool macında iyi oynayacagız kötü mac oynamayacagız ingilziler açık futbol oynuyor biz de acık futbolu seviyoruz... gayet güzel basbasa gececek mac galip mi malup mu belli olmaz ama arsenal totnım macını unutmayalım acık futbolda ne derece etkili oynadıgımızı gördük...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Gerrard da sakatlandı 2 haftadan erken dönemezmiş. Umarım bize elendikten sonra zımba gibi döner takımına  :evillol:

Çevrimdışı panic13

Gerrard da sakatlandı 2 haftadan erken dönemezmiş. Umarım bize elendikten sonra zımba gibi döner takımına  :evillol:

Gerrard'ın sakatlandığını duyunca ben :P

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Tolga

Lucas da sakatlanmıştı galiba :)

Çevrimdışı Sedat_BJK

Livepool macında iyi oynayacagız kötü mac oynamayacagız ingilziler açık futbol oynuyor biz de acık futbolu seviyoruz... gayet güzel basbasa gececek mac galip mi malup mu belli olmaz ama arsenal totnım macını unutmayalım acık futbolda ne derece etkili oynadıgımızı gördük...
bu tezde kayseri maciyla son buldu. kayseri neredeyse orta sahadan bir adim geri atmadi. Bizim problrmimiz son donemde alan daraltmiyoruz. Takimin bir ucu anya da bir ucu konys da. Kimse topa yaklasmiyor, sikisanin yardimina gelmiyor. On taraf bos kosular yapmiyor. Bu yuzdende ne top bizdeyken ne de top rakipteyken rakibi ezemiyoruz. Umarim liverpool macinda kendilerine gelirler.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı BavyeraKartali

ben bi skor tahmini yapayim BJK :2 Leverpool : 0 goller Gökhan Töre ve Olcay Sahan.Simdiden buna da inandirirsam kendimi maca 7 gun var dogru olmasi icinse 40 kere soylemek ben gunde 6 kere soylesem 42 yapar +2 olmus olur o da garantiye aldirir... 
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Deniz

İngiltereden gollü bir beraberlik çok işimize gelir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sedat_BJK

zaten mumkunse berabere kalalim. Yenince 8 ativeriyllar alimallah... :bawling:

Çevrimdışı Deniz

zaten mumkunse berabere kalalim. Yenince 8 ativeriyllar alimallah... :bawling:
9 yemedikten sonra sıkıntı yok abi  :D :D

Çevrimdışı Tolga

Orada mutlaka gol atmalıyız.

1-0 biteceğine 2-1 bitsin burada 1-0 ile turlayalım :)

Skor tahminlerim ise 1-1 0-0  :biggrinking:

Çevrimdışı Deniz

Orada mutlaka gol atmalıyız.

1-0 biteceğine 2-1 bitsin burada 1-0 ile turlayalım :)

Skor tahminlerim ise 1-1 0-0  :biggrinking:
Benim tahminim de 1-1 ingiltere 2-1 istanbulda biz yenecez (gol yemeden,taraftarın yüreğini ağza getirmeden galibiyet almayız biz )  :evillol:

Çevrimdışı Sedat_BJK

9 yemedikten sonra sıkıntı yok abi  :D :D
aman agzindan yel aldlsin.. bi 20 sene de bunu konusur renkliler. Ya ben elemisiz elememisiz cok sorun etmiyorum. Bu seviye de elenmek sorun degil. Onemli olan simdiye kadar olan basarinin tesaduf olmadigini gostermek, ciksinlar kartallar gibi mucadele etsinler yeter bana. ezilirsek kahrolurum.

Çevrimdışı Dogan

Çevrimdışı Tolga

Benim tahminim de 1-1 ingiltere 2-1 istanbulda biz yenecez (gol yemeden,taraftarın yüreğini ağza getirmeden galibiyet almayız biz )  :evillol:
Öyle bir ihtimal de var tabi ama Arsenal maçını düşünüyorum da belki oyun olarak o kadar etkili olamayabiliriz ama burada gol yemeden bitirme şansımız olabilir yeter ki İngiltere'den en kötü 1-1 2-1 gibi bir skorla dönelim :icool:

Çevrimdışı Deniz

aman agzindan yel aldlsin.. bi 20 sene de bunu konusur renkliler. Ya ben elemisiz elememisiz cok sorun etmiyorum. Bu seviye de elenmek sorun degil. Onemli olan simdiye kadar olan basarinin tesaduf olmadigini gostermek, ciksinlar kartallar gibi mucadele etsinler yeter bana. ezilirsek kahrolurum.
Zaten önemli olan o.Eleneceksek bile topumuzu oynayıp elenelim.Gücümüzün yettiği kadarını yapalım.Gerisi can sağlığı..

Çevrimdışı Tolga

Liverpool'la 100 defa maç yapsak 1 kez belki böyle yenilirdik o da o maça denk geldi.

Şanssızlık mı diyelim ilk maçı 2-1 kazandığımız için adamlar hırs mı yaptı diyelim bilmiyorum ama bundan sonra 99 tane daha maç yapsak en rezil kadroyla bile o kadar yememiz imkansız yani.

İşte futbolda bazen böyle maçlar da olabiliyor ne yazık ki.

Çevrimdışı ALI RIZA

bu tezde kayseri maciyla son buldu. kayseri neredeyse orta sahadan bir adim geri atmadi. Bizim problrmimiz son donemde alan daraltmiyoruz. Takimin bir ucu anya da bir ucu konys da. Kimse topa yaklasmiyor, sikisanin yardimina gelmiyor. On taraf bos kosular yapmiyor. Bu yuzdende ne top bizdeyken ne de top rakipteyken rakibi ezemiyoruz. Umarim liverpool macinda kendilerine gelirler.
Bizde bir huy var rakibi küçümseme huyu her maca final macı gibi cıkamıyoruz rakibi küçümsüyoruz snra kontrolu kaybediyoruz... 2. lig takımı diyoruz keyfimize bakıyoruz serdar 1. ligde oynayan üst düzey oyuncu ama gel görki kardesi 2. lig de oynayan aynı mevki oyuncusu ondan 100 kat daha iyi...
Frei 1. sınıf ingililterede oynamıs vs ama gel görki top ayagına alınca Dünyanın kurtarıcı gibi kimseye vermiyor top kaybediyor hemen...
Necip alt yapı vs dedik hikaye...
Ersan defans dedik hikaye...
pektemek neyse sakatlıktan gelmiş ama tek forvete top atacak oyuncu sahada yok...
 Rakibi küçümsememek lazım. Livepool küçümseyin bakalım ne olacak....

Çevrimdışı Erdem Çözer

Motta da sakatlanmış.. sol bek kim olur dersiniz?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Tolga

Onun nesi varmış :akuma:

Bu sakatlıklar için şimdi birşey diyeceğim de neyse burası yeri değil.

Çevrimdışı Sedat_BJK

ve necip koseden kis kis guluyordu umarsizca.. kendisi bile inanamamisti aslinda bilicin bu futursuzca kararina.... :s20: bu aralar bilicten herseyi bekler oldum..

Çevrimdışı Sedat_BJK

uğur boral :D
onun biletini kayseri macindan sonra kesmistim. Isyaaaaaaan... Da tek alternatifte o gozukuyor.