Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3982589 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Erdem Çözer

Yinede bu sezon toplam 10 gol atmış. 33 maçta 10 gol çok iyi bir rakam.

Yanlış bilmiyorsam alternatifi de sakat.
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Selam arkadaşlar,

Genel değerlendirmeler için yorum yapmak istiyorum,

Kabul edelim ki oyuncu bazında değerlendirdiğimizde kadro kalitemiz FB ve GS'ye göre düşük. Biz düşüklüğü takım oyunu ile açık farkla kapatıyoruz. O sebeple oyuncu kalitesi yine bir şekilde tolare ediliyor. ASıl mesele tecrünbeli oyuncu eksikliği. Bakın Demba Ba bile lider özellikli oyuncu ama ortaya karakter koyan bir oyuncu değil. Bizim asıl ihtiyacımız Melo, Emre B., Volkan ve hatta Sabri gibi kuyruğu dik tutan oyuncu. En stresli son 5 haftaya girildiğinde bunun ne kadar önemli olduğunu göreceğiz. Bakın şu kadroda Alpay, Sergen veya Rıza gibi bir tane adam olsa şu an ki sorunların çoğu bir anda çözülmüş olacak.
Orada bir noktaya damga basmak istiyorum. Saha içerisinde değil belki ama saha dışında yedek kulübesinde İbrahim Üzülmez gibi veya İlhan Mansız gibi bir değerin olması ve onların yönlendirmeleri genel anlamda büyük etki yaratabilir. Beşiktaş'ın teknik kadrosu Türkiye liginin psikolojik yönlerini bilmiyor ve bu tarz lider oyuncuların nasıl fark yarattıklarını çözümleyemiyorlar, en azından büyük tecrübesi olan bir iki mentörün oyuncular üzerinde etki yaratacağı düşüncesindeyim.
Verdiğim isimler sadece bir ara gündemde olduğu için dile getirdim illa onlar gelsin demiyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Ah ahh şu an İnönü'de olsaydık deplasmanda 10 puan fark atmış bu takım kim bilir kaç puan farkla liderdi..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2015, 12:37:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı  cım, Motta nın bireysel kabiliyetsizliğini, Ersanın kronik bireysel hatalarını, Tolganın hava topu yetersizliğini , Serdarın ataklardaki orta yapamama sorunsalını  antreman programına bağlamak yanlış bence kardeşim.

Kemal abi bunlar hep vardı :)

Varken de iyi top oynadık hem de çok iyi oynadık bunlar zaten kötü oyuncular ama takımın iyi olması bunları örtüyor o  yüzden mesele bunlar değil yola bunlarla çıktık çünkü.

Mesele takımın çökmemesi. Takım çöktüğü için çok göze battı bunlar bence.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dogan

Liverpool maçı kesinlikle cok farkli olacak.Savunma yapmak icin çıkmaz liverpool.Barca ya karşı oynasın gene savunma yapmaz klasik futbolunu oynar.Bu yüzden ümidim var.Türkiyede rakip 11 kisi savunma yapiyo.Tabi pozisyon bulmakta zorlanicaz.Orda xemin iyi,futbol ortami musait hakem adil olacak.Kesinlikle ümitsiz degilim.

Ersan her ne kadar göze batsada,pas hataları hava toplari kötü olsa da ersanin adam markajini beğeniyorum aslinda ilk müdahalelerini beğeniyorum %80 topu aliyo.Ama genede i amatör ruhu onun iyi bi stoper olmasini engelleyecek.iyi bi yedek olur ondan.

Sözüm beklerimize.Şöyle ağız tadıyla oturup mac izleyemicez.Fenerin beklerine gıpta ile bakiyorum.Top onlara geldimi oyunu degistirebilecek düZeyde oyuncular.gol atarlar asist yaparlar böyle oyuncular iste.ne motta ne de serdarı seneye bu takımda görmek istemiyorum.hadi gene serdarin yedek olmasina razi olurum ama mottanin böyle milleti enayi yerine koymasina ayar oldum.simdi bjk ye kapak attım diye rahat olacak böyle hayati hatalar yapacak olmaz böyle birinin bunu sert bi dille uyarmasi lazım aksi halde gönderin gitsin adam ciddiyetin farkinda degil.Bizim bi arkadas vardi NALET GETİRMİŞİM derdi bende ayni şekilde.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2015, 12:42:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Yinede bu sezon toplam 10 gol atmış. 33 maçta 10 gol çok iyi bir rakam.

Aradım bulamadım kaçı penaltıdan çok merak ediyorum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Erdem Çözer

Motta konusunda her kelimene katılıyorum @Dogan ama sanırım seneye yedek olarak kalacak. Bütçenin durumu malum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ligdeki 6 golün 4 ü penaltıdan.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Dogan

Motta konusunda her kelimene katılıyorum @Dogan ama sanırım seneye yedek olarak kalacak. Bütçenin durumu malum.
Abi öyle böyle değil hani bi oyuncudan extra bisey beklersin yapar serdar mesela kapasitesini aşmış bu aralar gene yeterli degil.ben motta dan ekstra bisey istemiyorum sadece yapması gerekeni yapsin yeter.ama adam onuda yapmiyo ya bu sinir bozucu.heralde ist gecelerinde cok takiliyo   :akuma:

Çevrimdışı talha

Lİgde attığı 6 golun 4'ü penaltı :tabe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2015, 13:05:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Ligdeki 6 golün 4 ü penaltıdan.

O zaman 2 sayalım biz onu baya bir sıradanlaşıyor.

Ben Gerrard hayranıyım ama malesef Liverpool artık taşıyamıyor Gerrard'ı
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Erdem Çözer

Abi öyle böyle değil hani bi oyuncudan extra bisey beklersin yapar serdar mesela kapasitesini aşmış bu aralar gene yeterli degil.ben motta dan ekstra bisey istemiyorum sadece yapması gerekeni yapsin yeter.ama adam onuda yapmiyo ya bu sinir bozucu.heralde ist gecelerinde cok takiliyo   :akuma:

Motta'nın iyi görünmesi için tam konsantre olması lazım ve sanırım dediğin gibi kafa pek sahada değil bu aralar.. İsmail'de sakatlandı iyice salar artık.. Serdar da orta yapmayı öğrense olacak aslında :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Az önce Beşiktaş'ın bugünkü idmanından bir video izledim. O nasıl bir zemindir. Bildiğimiz tarla. Yazık o milyon euro verilen oyunculara.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Az önce Beşiktaş'ın bugünkü idmanından bir video izledim. O nasıl bir zemindir. Bildiğimiz tarla. Yazık o milyon euro verilen oyunculara.
Aynen öyle zemin berbat biçimde yazın zemin kalkması lazım yürürken bile sakatlanır

Çevrimdışı talha

Tesisleri yenilediler güya. :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2015, 13:24:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Tesisleri yenilediler güya. :lol:

Bunu anlamış değilim ben de.

Avrupa'nın en iyi 10 tesisinden biri Nevzat Demir.

Zemini hala nasıl halledemezler aklım ermiyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Ek bilgi vereyim bir takım 34 haftanın tamamında uçmaz kondisyon olarak.

En fazla 26 hafta uçar. 4'er haftalık yüklenme periyodları olur.

Mesele o 4'er haftadaki maçları kazanmaktır biz bunu başardık. Çok iyi iş başardık.

Yıllardır onları da kazanamadığımız için çöküyorduk.

O  yüzden şampiyonluğun Fener ile birlikte en büyük adayıyız.

işin içinde hakem hatalarını cıkarırsak oyuncuların bireysel beceriksizliklerini kat:) hocanın sahadaki yanlıs tercihlerini kat
en en önemlisi oyuncuların yolculuktan kaynaklaanan yorgunlugunu kat yani o ucus olsa bile ilk devredeki gibi uzun surelere yayılacagını sanmam
hatta dediğin sey oyle anlamsız zamanda olacakki biz havluyu atarsak  subat sonuna kadar işte bak o zaman hayli üzülücez...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yenilenen tesisin zemini böyle olmaz. Ya bakımı yapılmıyor ya da gereken özen gösterilmiyor. Sonra yeni aldığımız transferleri uzun süreli sakatlıklara kurban ediyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

Biz oyle sanssiz takimiz ki gercekten buna Besiktas sansi derler.

Liverpoolu çektiğinizde tarihinin en kotu donemlerinden birini yasiyordu.biz cok iyiydik gercekten tarafli tarafsiz herkesin takdir ettigi bie futbol oynuyorduk.

Mac zamani yaklasti liverpool son yillardaki en iyi futbolunu oynuyor. Biz de son aylardaki en kotu futbolumuzu oynuyoruz.

Mac kazanip kaybetmek onemli degil,arsenale de elendik ama ne dedik ,HELAL OLSUN.eleneceksek bile futbolumuzu oynayarak elenelim.son 1 aydir oynadigimiz kotu futbol için bursa ve liverpool maclari milat olur insallah..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı blackeagle35

Bursa ve Liverpool maçlarında oynanması olası iyi oyunu fiziksel sebeplere bağlamak yetersiz bakış açısı olur..Biz daha çok oynamaya değil,oynatmamaya uygun bir takımız..Hem teknik ekip hem de oyuncu tarzımız buna daha müsait.. Londra'daki Tothennam maçından önce söylemiştim burada Tothennam'ı yenip kupada alt ligden herhangi bir takıma kaybedebiliriz diye,aynen öyle oldu..Liverpool turunda şansımız eşit, göreceksiniz.. Ancak bunun temel sebebi fiziksel değil,bahsettiğim sebeplerdir..Biz bu maçlarda oyuna çok fazla hükmetmedik ancak çok etkili oynadık..Bunu yapmaya çalıştığımız derbilerde ise ne halde olduğumuzu gördük.. Aynı sebeple ikinci yarıdaki derbilerden de deplasmanda olmasından dolayı umutluyum..Bursa'ya karşı da Veli-Atiba ile özellikle çok beğendiğim Belluschi ve Josue'yi bozacağız..Volkan'ın da yokluğunda en korktuğum detay Şener'in bildirmeleri olacak..Çünkü Fernandao'yu tutacak fizikte bir savunmacımız yok..Kenardan gelen toplarda sıkıntı olabilir..Volkan'ın yokluğu önemli bir avantaj..

Çevrimdışı Erdem Çözer

Antrenman sahaları da yeni stadla birlikte hibrid olacak. Bunu bizzat yönetim açıklamıştı. Sahaların aynı olması çok önemli diyerekten. Bu yüzden bu senelik sadece bakım yaptılar diye biliyorum.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bursa ve Liverpool maçlarında oynanması olası iyi oyunu fiziksel sebeplere bağlamak yetersiz bakış açısı olur..Biz daha çok oynamaya değil,oynatmamaya uygun bir takımız..Hem teknik ekip hem de oyuncu tarzımız buna daha müsait.. Londra'daki Tothennam maçından önce söylemiştim burada Tothennam'ı yenip kupada alt ligden herhangi bir takıma kaybedebiliriz diye,aynen öyle oldu..Liverpool turunda şansımız eşit, göreceksiniz.. Ancak bunun temel sebebi fiziksel değil,bahsettiğim sebeplerdir..Biz bu maçlarda oyuna çok fazla hükmetmedik ancak çok etkili oynadık..Bunu yapmaya çalıştığımız derbilerde ise ne halde olduğumuzu gördük.. Aynı sebeple ikinci yarıdaki derbilerden de deplasmanda olmasından dolayı umutluyum..Bursa'ya karşı da Veli-Atiba ile özellikle çok beğendiğim Belluschi ve Josue'yi bozacağız..Volkan'ın da yokluğunda en korktuğum detay Şener'in bildirmeleri olacak..Çünkü Fernandao'yu tutacak fizikte bir savunmacımız yok..Kenardan gelen toplarda sıkıntı olabilir..Volkan'ın yokluğu önemli bir avantaj..

Haklısın oyunu tutmak, önde top kapmak ve kaptıktan sonra hızlı hücum. Bu oyuna müsaitiz ve bunu oynuyoruz ama Olmpiyat'ta bunu pek yapamadık. Kazandığımız Avrupa maçları da buna dahil. O yüzden bence deplasmanda oynayacağımız derbilerde çok iyi sonuçlar alabiliriz.

ve tüm bunlardan dolayı da Bursa maçından çok tırsıyorum. Konya'da oynansa fikrim tamamen değişirdi.

Çevrimdışı panic13

Orada bir noktaya damga basmak istiyorum. Saha içerisinde değil belki ama saha dışında yedek kulübesinde İbrahim Üzülmez gibi veya İlhan Mansız gibi bir değerin olması ve onların yönlendirmeleri genel anlamda büyük etki yaratabilir. Beşiktaş'ın teknik kadrosu Türkiye liginin psikolojik yönlerini bilmiyor ve bu tarz lider oyuncuların nasıl fark yarattıklarını çözümleyemiyorlar, en azından büyük tecrübesi olan bir iki mentörün oyuncular üzerinde etki yaratacağı düşüncesindeyim.
Verdiğim isimler sadece bir ara gündemde olduğu için dile getirdim illa onlar gelsin demiyorum.

Katılıyorum, özellikle İlhan Mansız büyük katkı sağlayacaktır karizma olarak.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari