Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3981183 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Dogan

İçim cok dolu son bişey yazıp birakicam.Eğer Almeida verdigimiz teklifi kabul etseydi simdi nolcakti?Bu soru muamma işte?Allahin bize bi lütfu bu.

Çevrimdışı uğur07

Bence takımın gelecek sene 5 transfere ihtiyacı var. 4 ilk onbir, 1 tane de yedek için. İlk onbirler: solbek, stoper,sağbek, önlibero. Yedek gökhan töre tarzı genç hızlı solak bir adam. Uğur boral sivok kesin gidecek. İsmail köybaşı, opare büyük ihtimal gidecek. Atiba ve franco ise sözleşme durumlarına göre gider. Atiba ve franco kalırsa stoper ve ön libero iptal olur. Tabi bunlar benim görüşler.

Bence şampiyonlar ligi seviyesinde kaleci ihtiyacı da var. Ama tolga nın sözleşmesi bitene kadar beklemek daha tasarruflu diye beklerler. Seneye tek istediğim, Yabancı sınırı da kalktı gerekirse sadece bekler alınsın ama alınsın artık.

Çevrimdışı uğur07

Ayrıca fikstüre şöyle bir bakınca biz 78 fenerbahçe 76 gibi olabilir. Tabi taraflı bir tahmin :) ama kesin bişey var şampiyon az puan farkıyla olacak bence.

Çevrimdışı talha

Bu takımın seneye 11 tane yeni adama ihtiyacı var. :kop:

Bİr hiçbir zaman değişmeyiz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

Daha önce de dediğim gibi kupadan elenmek hiç dert değil.
UEFA dan da elenebiliriz,şampiyon da olamayabiliriz futbol bu sonuçta.
Ama eğer bir kupada mücadele ediyorsan o formayı giyen her oyuncu terinin son damlasına kadar mücadele edecek.Aldığı fırsatı iyi değerlendirecek.
"olsun yine de oynadık ama olmadı " dedirtmeleri lazım bize.
Burada kimse babasının hayrına oynamıyor.Çoğu bizim ömrümüz boyunca göremeyeceğimiz paraları 1 senede kazanıyor.
Peki sahada napıyor bazıları?2 depar atmaktan aciz.
Böyle adamlar bizim dişimizden tırnağımızdan artırarak aldığımız formaların biletlerin paralarıyla ferrarilere binecek cefasını biz çekecez öyle mi?
Bu bana çok dokunuyor işte..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Ayrıca fikstüre şöyle bir bakınca biz 78 fenerbahçe 76 gibi olabilir. Tabi taraflı bir tahmin :) ama kesin bişey var şampiyon az puan farkıyla olacak bence.

şampiyon olacak takım 78 puanla şampiyon olacak :icool: bu biz olurmuyuz evt oluruz :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

hadi bu maçta ruhsuzdular mücadele etmediler filan
sırf kupa maçı olduğu için diyelim ki tamam oyuncular çok yormak istemediler kendilerini
rotasyonumuz çok kısıtlı olduğu için ve sürpriz bir sakatlık yaşanma ihtimaline karşı
rotasyon daki adam bile belki haftasonundaki maçta oynayabileceğini düşünüyor ve maça asılmıyor
yada hakkaten biliç soyunma odasında maça fazla asılmayın dedi bunu bilmiyoruz

bildiğimiz bir şey var o da eğer bursa karşısında da böyle oynarlarsa iki elimiz yakalarında olur...

valla maçta şunu gördüm ortada duran 5 beşiktaşlı sadece yürüyordu bi pozisyonda öylece bakıyorlardı akıllar ligte bence en iyisi oldu bizim için diğer takımlar hafta içi maç yaparken biz biraz olsun dinlenme fırsatı bulacağız tabi avrupa ligi devam ediyor ordan gelecek sonuçlarda önemli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kadir G.

Nerden geldi bize bulaştı anlamış degilim transfermarkt a baktım simdi kac tane takimda kiralik oynamis hic birinde tutunamamis nasil aldik ona şaşıyorum böyle transferlerden vazgecmemiz lazim brezilyadan portekizden topcu almamaliyiz orasi bize ters ii olanlari büyük takimlar kapiyo basiyo parayi aliyo bize birakmazlar kurt gibi vampir gibi scout sistemleri var ii topcu brezilyada kolay kolay kalmaz biz gittik en kötüsünü aldik ya  :akuma:

Kiralıkken gayet iyiydi yine kiralanması lazımdı. Şu an sözleşme var rahatım diye bakıyor. Tolga veli çok dirençsiz olmasa atibayı sola çekmesi gerek bilicin ama ne kadar formsuz olsa da motta çıkacak maçlara.

Tekrar söylemek gerekirse sene başındaki hazırlık maçlarında yapılan yüklemelerden dolayı iyi bir görüntü vermiyorlardı. Sonrasında Feyenord maçında iyi oynamıştık. Umarım yine öyle olacak çünkü verilen arada da yükleme yaptılar kondisyon düşüklüğünden dolayı. Keza gökhan daha tam profesyonel biri değil amatör ruhla oynuyor. Böyle oyuncular maç oynamayınca açlıkları artıyor.  Bilic  kupada pek oynatmadı bence bu yüzden. Sonuçta gökhan yetenekli ve defansta kim olursa olsun gününde bir gökhana rakip olmak istemezBakalım neler olacak.

Çevrimdışı ThbrK

Nerden geldi bize bulaştı anlamış degilim transfermarkt a baktım simdi kac tane takimda kiralik oynamis hic birinde tutunamamis nasil aldik ona şaşıyorum böyle transferlerden vazgecmemiz lazim brezilyadan portekizden topcu almamaliyiz orasi bize ters ii olanlari büyük takimlar kapiyo basiyo parayi aliyo bize birakmazlar kurt gibi vampir gibi scout sistemleri var ii topcu brezilyada kolay kolay kalmaz biz gittik en kötüsünü aldik ya  :akuma:
Motta ilk sezon fena değildi,ayrıca Brezilya'da kadrolar çok geniş olduğundan her oyuncu şans bulamıyor.Brezilya'dan oyuncu alan Galatasaray'da ki Telles'in durumunu da görüyoruz.Motta'yı zorlayıcı bir yedek olsa bence Motta form tutmak zorunda kalırdı ama adam şu an her türlü oynayacağını bildiğinden ve satın da aldığımızdan asılmıyor

Çevrimdışı Tolga

Bence takımın gelecek sene 5 transfere ihtiyacı var. 4 ilk onbir, 1 tane de yedek için. İlk onbirler: solbek, stoper,sağbek, önlibero. Yedek gökhan töre tarzı genç hızlı solak bir adam. Uğur boral sivok kesin gidecek. İsmail köybaşı, opare büyük ihtimal gidecek. Atiba ve franco ise sözleşme durumlarına göre gider. Atiba ve franco kalırsa stoper ve ön libero iptal olur. Tabi bunlar benim görüşler.

Bence şampiyonlar ligi seviyesinde kaleci ihtiyacı da var. Ama tolga nın sözleşmesi bitene kadar beklemek daha tasarruflu diye beklerler. Seneye tek istediğim, Yabancı sınırı da kalktı gerekirse sadece bekler alınsın ama alınsın artık.
Bana göre de 7-8 transfer şart ama taş çatlasa 2-3 oyuncu alınır çok bir şey beklemeyin yani :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Fikstüre hiç bakmayın bence hocam. Kayseriye elenme ihtimalimizi çoğu Beşiktaşlı yüzde 20 lerde anca görüyordur ama elendik. Ne olacağı belli olmaz ve burası tarafsız ingiltere değil türkiye.

Çevrimdışı Tolga

Fikstüre bakarsak da şampiyonluğun şuan için favorisi biz değiliz. :)

Şampiyon olan takım 79-80'leri bence görecek bir şekilde.

1 ile 2. arasında da çok puan farkı olmaz gibi.

Çevrimdışı talha

Taraftar olarak keşke sadece maçları izlesek. :D

Fikstür önemli değil. Bizim bir derbiyi kesinlikle almamız lazım. :tabe:

Çevrimdışı uğur07

Fikstüre hiç bakmayın bence hocam. Kayseriye elenme ihtimalimizi çoğu Beşiktaşlı yüzde 20 lerde anca görüyordur ama elendik. Ne olacağı belli olmaz ve burası tarafsız ingiltere değil türkiye.

Tabi ki belli olmaz da ben o %20 yi bayağı yüksek görüyordum. Kayseri lider ve süper lig kadrosunun aynısı duruyor. Elenme ihtimali yüksekti bence ve hayırlı da oldu. Evsiziz malum. Çok maç çok mantıklı değil.
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2015, 23:55:30 Kairos07 ]

Çevrimdışı talha

Çevrimdışı uğur07

Sanırım neredeyse aynı şeyleri söylüyoruz. Tarafsız bakınca favori biz değiliz. Ama gönül öyle demiyor hocam :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2015, 00:01:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Taraftar olarak keşke sadece maçları izlesek. :D
Fikstür önemli değil. Bizim bir derbiyi kesinlikle almamız lazım. :tabe:
İşte iki derbiyi de dışarıda oynayacağımız için işimiz çok zor.

Bu da doğal olarak fikstürümüzün zor olduğunu gösteriyor :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2015, 00:11:00
  • Beşiktaş / Bodrum
SCOUT EKİBİ KURULUYOR!

http://besiktasarena.com/scouting/scout-ekibi-basvurulari/

Kuracağımız scout ekibimize dahil olmak isteyen arkadaşlarlarımız konuya yorum bırakarak başvurularını yapabilirler.

Amacımız kimsenin hevesini kırmamak olabildiğince fazla gönüllü scout arkadaşımıza ulaşmaktır.

Aradığımız özellikler ;

- Sadece Beşiktaş'ın değil en alt ligler dahil tüm takımların maçlarını izleyecek sabrı, kararlılığı ve futbol tutkusu olan

- Yaptığımız programlar dahilinde takip edeceğimiz ligleri ve oyuncuları izleyecek zamanı olan

- Kısa süreli değil uzun vadeli bu işi yapmak isteyen

- Beşiktaşlılık duruşu ve ahlaki temellerine sahip

- Yaş gözetmeksizin herkesin başvurularını bekliyoruz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2015, 00:28:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Biz niye o kdar istiyoruz anlam veremiyorum. :dontknow:

Çünkü tam aradağımız tip ben de çok beğeniyorum tarzını  :bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Kompany'e benziyor :biggrinking:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2015, 00:31:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı talha

Yok yav. Bu adam çok adam kaçırmıyor mu sizce? Tamam lig için yeterli olabilir. Ama daha büyük düşünmeliyiz. Bence vereceğimiz maaş ve yaş olarak çok verimsiz bir transfer olabilir.