Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3982125 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Sedat_BJK

bi uyku hapi atip cabucak uyumak ve bu geceyi biran once bitirmek lazim. Rabbim nefes verirse yarina daha umutlu uyaniriz insallah..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Kemal

Noldu çoğu kişi Liverpool çıksın diye dua ediyordu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çok çabuk gaza geliyoruz  :ebebe:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Sedat_BJK

dur simdi liverpool konusunu hic acmayalim bari. moral dibe vurmus hepimizin zaten, uyku hapi da is gormeyecek..  :s20:

Takım birkaç maçtır kötü oynadığı için yine başlamış korkak Biliç,büyük takım hocası değil,artık kredisi kalmadı,yine kupasız kaldık tarzında eleştriler.Hani tamam takım son zamanlarda iyi değil kondisyon ve fizik yerlerde ama yaşım gereği hatırladığım son 8-9 sezonda hiç bu kadar ayakları yere basan,sahaya dizilim olarak doğru yayılan ve  sürekli gelişme kaydeden bir takım görmemiştim.Takım mutlaka ilk yarıda Tottenham maçında olduğu gibi bu yarıda da yükselişe geçecek ve eskisi gibi pres yapan ve rakibi kendi yarı sahasında boğan haline geri dönecektir.Bizim bu Biliç'le beraber ikinci sezonumuz olmasına ve adam iki senedir stadsız bir takımı yönetiyor olmasına ve ligde lider olmasına rağmen bazı taraftarların Biliç yetersiz ve korkak bir antrenör gitsin demesi de ülke olarak neden asla Avrupa düzeyine gelemeyeceğimizin bir örneği bence.

Çevrimdışı ozan062

karamsar oluyoruz diyoruz fakat sınanıyoruz galkiba baskettede kaybettik bu sebeble  harbiden boyle dusunyorum,, destek cıkalım fakat yani nereye kadar:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Sedat_BJK

Çok çabuk gaza geliyoruz  :ebebe:
cok kotu bir zamana denk geldi. Insallah su bursa macinda kendilerine gelir bizimkiler. baskili ustun bir oyun oynariz, ezeriz bursayi. o ozguvenle de liverpoolu bozguna ugratiriz... Aksi bir senaryo bizi ligde cok geriye atar...

Çevrimdışı ALI RIZA

iyiki elendik... kupa macları bizi yoruyor ayrıca gereksiz sakatlıklara da neden oluyor... lige odaklanmamız lazım şampiyonluga oynuyoruz... Takım dinlenmesi lazım...

Çevrimdışı ilhan mansız

iyiki elendik... kupa macları bizi yoruyor ayrıca gereksiz sakatlıklara da neden oluyor... lige odaklanmamız lazım şampiyonluga oynuyoruz... Takım dinlenmesi lazım...
ligi koyalım ligi

Çevrimdışı Dogan

Liverpool geldiği zaman herkes ooo liverpool geldi güzel oldu intikam alicaz felan filan.Yaw kardesim ne intikamindan bahsediyon sen kac sıfır yenicez ki intikam alicaz bize en son çıkması gereken takim çıkmış sen hala intikam diyon.Finalde karşılaşırız alırız kupayı o zmn intikam aliriz.Olası kötü bi mağlubiyette ne olcagini hic düşünmeden böyle şuursuzca sosyal aglarda intikam yazanlara cok uyuz olmustum.
Takımın bu hali beni hic memnun etmiyo.Canım cok sıkkın.Motta gözüme o kadar çok batiyo ki anlatamam.Kimse cikipta serdar demesin.onun emeği benim icin kutsaldir.seneye ne yapip edip mottayi elden cikarmali ya da ismaili gönderip mottayi kulübeye cekmeli.soldan hic hücum edemiyoruz. mottadan kaynaklaniyo.adamın yaptığı her hareket gözüme batiyo artik nedendir bilmem...

Çevrimdışı Türker

Bursa maçında forma girerse takım liverpool maçından korkmayın bence, tabi giremezse  :steamed:

Çevrimdışı Dogan

Abi bu jon flanagan hakkında ne düşünüyorsun.Alsak 10 numara iş yapmış olmazmiyiz? @Çağrı

Çevrimdışı Dogan

motta orta sahayı gecmemeye yeminli gibi oynuyo.gectimide topu geriye atiyo.yahu bi oyuncu bu kadar mi orta acma özürlü olur.Serdar en azindan iyide olsa kötü de olsa orta aciyo motta onuda yapmiyo yapsa sukredicez ama orta acmamaya yeminli bu adam anlamadim ne istiyor arkadas nerden geldi bu takima kim aldi onu böyle soruyorum size mottayi serdari necipi ismaili vs. avrupada hangi takim oynatir ingiltere 2.lige almazlar biz neden hala takimda tutuyoruz bunun sorgulanmasi lazim nasil bi teknik heyetttir bu biraz agirligini koyucan ya  :s20:

Çevrimdışı GülleciFaruk

şampiyon olacaksak sallayın avrupayı türkiye kupasını ama şampiyon gibi oynamıyoruz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Şubat 2015, 22:15:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Abi bu jon flanagan hakkında ne düşünüyorsun.Alsak 10 numara iş yapmış olmazmiyiz? @Çağrı

Yok kardeşim 5 numara iş olur anca :)

Teknik ne yaptığını bilen adam lazım bize artık 2-3 tane bu tarz değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Oyunun kaderini değiştirecek adam lazım bize. Ağırlığını koyacak. Sergen gibi. Bilmeliyiz ki maç beraber bile gitse 80 de 85 de çakacak frikikten.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hicks

Elenip elenmemek değil problem, bu şekilde ruhsuz oynamak asıl problem... O kutsal formayı giyen birinin böyle oynamaya hakkı yok arkadaş! Böyle oynayacaksanız o formayı giymeyin, o formayı giyiyorsanız kendinize gelin!
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Elenip elenmemek değil problem, bu şekilde ruhsuz oynamak asıl problem... O kutsal formayı giyen birinin böyle oynamaya hakkı yok arkadaş! Böyle oynayacaksanız o formayı giymeyin, o formayı giyiyorsanız kendinize gelin!
Sonuna kadar katılıyorum. Bu kadar ruhsuz bir futbol izlemedim uzun zamandır. Sanki maça değil idmana çıkmışlar kendi aralarında maç yapıyorlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Dogan

Ndn?Adam gayet iyi bence ara sıra takip ederim liverpool u bi kac kere izlemiştim onu iyi oyuncudur

Çevrimdışı ozan062

büyük oyunculara bakıyorum
sosa bize 3 sene verim saglar
demba sene sonu satıldıgında yerine alınacak adam gencmi olacak
egerki öyle yaparlarsa geri dörtlüyü komple değiştirme kafasındayım ne dersiniz? yani yeni stoperler yeni bekler??
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kadir G.

Motta o kadar kötü ki ne yazsam boş aslında ama dayanamayıp yazıcam. Bir pozisyonda top sol taraftan kaybedildi atınç adamını kovalıyor bu beyimizse antrenman koşusunda geriye geliyor tolgay orta sahadan geldi adamın kademesine girdi. Diğer mevzu atiba... Atiba kötü mü oynadı diyebilirsiniz ama ben atibanın velisiz oynayabileceğini asla düşünmüyorum. Veli benim gözümde atibadan kat kat değerlidir.

Takım çok silikti ruhsuzdu ben bunu şöyle yorumluyorum: Hoca soyunma odasında antrenmanda takımı gazlayıcı hiçbir şey yapmamış zaten yapamazsın öyle kolay değil. Kayseriye karşı motive edemeyebilirsin ama liverpoola edersin. Zaten kendinden güçlü takıma karşı futbolcu motive olmuş çıkar. Umarım yanılmam ve ligde dahil ingilterede ilk tottenham maçındaki gibi çıkarız.

Bunun örneklerini atletizmde de görebilirsiniz. Büyük atletler  dünya şampiyonası varsa diamond liglere katılmazlar. Kendilerini tatmin edip doyurmamak için.

Çevrimdışı Dogan

Benim oyun anlayışım şu;eger gidip en iyisini alamiyosan kendi takiminda oynayan kisiden daha iyisini bulup getireceksin.Jon Flanagan mottadan ismailden serdardan kat be kat daha iyi adamlar yeni cafu diyo 22 yaşında sözleşmesi bitiyo gidip maxiyi abateyi alamicaksan linnes minnes ugrasmican alican bu adami eger yönetimden bu tarz hareketler gelirse başarılı olduguna inanırım yoksa tüm bunun tesadüf olduğuna her ne kadar inanmak istemesemde kabullenirim...

Çevrimdışı Dogan

Motta o kadar kötü ki ne yazsam boş aslında ama dayanamayıp yazıcam. Bir pozisyonda top sol taraftan kaybedildi atınç adamını kovalıyor bu beyimizse antrenman koşusunda geriye geliyor tolgay orta sahadan geldi adamın kademesine girdi. Diğer mevzu atiba... Atiba kötü mü oynadı diyebilirsiniz ama ben atibanın velisiz oynayabileceğini asla düşünmüyorum. Veli benim gözümde atibadan kat kat değerlidir.

Takım çok silikti ruhsuzdu ben bunu şöyle yorumluyorum: Hoca soyunma odasında antrenmanda takımı gazlayıcı hiçbir şey yapmamış zaten yapamazsın öyle kolay değil. Kayseriye karşı motive edemeyebilirsin ama liverpoola edersin. Zaten kendinden güçlü takıma karşı futbolcu motive olmuş çıkar. Umarım yanılmam ve ligde dahil ingilterede ilk tottenham maçındaki gibi çıkarız.

Bunun örneklerini atletizmde de görebilirsiniz. Büyük atletler  dünya şampiyonası varsa diamond liglere katılmazlar. Kendilerini tatmin edip doyurmamak için.
Kardeşim motta anadolu topcusu kadar oynayamiyo bu beni delirtiyo iste valla bu sol taraf kanser edicek beni ya  :s20: :s20:

Çevrimdışı Dogan

Nerden geldi bize bulaştı anlamış degilim transfermarkt a baktım simdi kac tane takimda kiralik oynamis hic birinde tutunamamis nasil aldik ona şaşıyorum böyle transferlerden vazgecmemiz lazim brezilyadan portekizden topcu almamaliyiz orasi bize ters ii olanlari büyük takimlar kapiyo basiyo parayi aliyo bize birakmazlar kurt gibi vampir gibi scout sistemleri var ii topcu brezilyada kolay kolay kalmaz biz gittik en kötüsünü aldik ya  :akuma:

Çevrimdışı Çağatay

hadi bu maçta ruhsuzdular mücadele etmediler filan
sırf kupa maçı olduğu için diyelim ki tamam oyuncular çok yormak istemediler kendilerini
rotasyonumuz çok kısıtlı olduğu için ve sürpriz bir sakatlık yaşanma ihtimaline karşı
rotasyon daki adam bile belki haftasonundaki maçta oynayabileceğini düşünüyor ve maça asılmıyor
yada hakkaten biliç soyunma odasında maça fazla asılmayın dedi bunu bilmiyoruz

bildiğimiz bir şey var o da eğer bursa karşısında da böyle oynarlarsa iki elimiz yakalarında olur...
Hope for the Best, Plan for the Worst