Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3980317 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

ek oalrak sunuda soyliyelim
rakip liverpool ki biz avrupada gereken basarıyı gosterdik sanmıyorum takımın avrupada ilerleme istekleri olsun ve rakip kudurmuscasına formdalar
rakip fenerbahce son iki sezonun kazananı ve yine form tuttular
gsyi rakip gormuyorum
ve bu form tutanlara nazaran biz inatla geri kalıyoruz bu konuda bursa macındaki olası 2-3 sıfırlık skor işleri bitirir.. ben kotu dusunmuyorum zaten her zaman kupayı cepte goruyordum fakat kac senedir bunu alamıyoruz tehlikenin farkındamısınız? sıfır kupa yahu??
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALDENYX

yinemi elendik....................
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Türkay

Maçı izlerken uykum geldi.Necip ve Uğur sene sonu hayrına verilsin.

Ben uyumuşum uyandığımdan beri başım ağrıyor harbi çok zararı oldu bu maçın bana
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Şubat 2015, 20:17:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Trollemeye gelenlere en ufak tahammül göstermiyorum doğrudan siteden uzaklaştırıyorum herkes yazdığına dikkat etsin.

Elma ile armudu karıştırmayın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Trollemeye gelenlere en ufak tahammül göstermiyorum doğrudan siteden uzaklaştırıyorum herkes yazdığına dikkat etsin.

Elma ile armudu karıştırmayın.

Eline sağlık. Hemen atlayan tipler var neye hizmet ettikleri belli olan.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

hayır kupayı onemsemiyorum diyorsun tam kadro gidiyorsun hayır  yedek kadro cıkarıyorsun yetmiyor rakibinde yedekleriyle cıkıyor sonrasında o kadronla hala defanstan topla cıkmaya calısıyorsun necibin oldugu ortasahada sen nasıl macı kazanmayı akıl edersin ve bunu 8bin macta hiçbir hoca cozemiyorsa ben kendimi asayım arkadas, hadi necibe yuklenmeyim  sosaları dembaları macın basında oynat macı al skor ustunlugunu ele gecir cıkar hemen oyuncuları fakat sen tam kadro gidip bunları sonra sokuyorsan zihniyette  futbol akılında sorun var demektir

herseyi geçtim sıfır kuapyıda geçtim sayın bilic  kupayı onemsemese simdiye kadar bircok oyuncuyu sakatlatmazdı buraya kadar geliyorsan bosu bosuna bizi strese sokuyorsan neden boyle hamleler yapıyorsun nerden baksak sorun var... cok doldum cnk oyuncuların tamamında dusus var.. birtek oguzhanı bugun begendim ilkkez ona yapılan sert mudahalelerde aglamadı yerlerde surunmedi bu büyük adımdır fakat gerisi fırt...

Bilic: "Az şans bulan isimlere şans verdik. Bazıları iyi kullandı ama bazıları bu şansı iyi kullanamadı"

bu nasıl bir acıklamadır? herseyi cope atıyorsun butun emekleri vallahi agır konusmadan cıkıp gitmem gerekiyorda yine inatla sabrediyorum...
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2015, 20:22:04 ozan062 ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hayır kupayı onemsemiyorum diyorsun tam kadro gidiyorsun hayır  yedek kadro cıkarıyorsun yetmiyor rakibinde yedekleriyle cıkıyor sonrasında o kadronla hala defanstan topla cıkmaya calısıyorsun necibin oldugu ortasahada sen nasıl macı kazanmayı akıl edersin ve bunu 8bin macta hiçbir hoca cozemiyorsa ben kendimi asayım arkadas, hadi necibe yuklenmeyim  sosaları dembaları macın basında oynat macı al skor ustunlugunu ele gecir cıkar hemen oyuncuları fakat sen tam kadro gidip bunları sonra sokuyorsan zihniyette  futbol akılında sorun var demektir

herseyi geçtim sıfır kuapyıda geçtim sayın bilic  kupayı onemsemese simdiye kadar bircok oyuncuyu sakatlatmazdı buraya kadar geliyorsan bosu bosuna bizi strese sokuyorsan neden boyle hamleler yapıyorsun nerden baksak sorun var... cok doldum cnk oyuncuların tamamında dusus var.. birtek oguzhanı bugun begendim ilkkez ona yapılan sert mudahalelerde aglamadı yerlerde surunmedi bu büyük adımdır fakat gerisi fırt...
Bilic'in mental sorunları var ve bunları aşamadan büyük takım hocası olamaz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Türkay

Bursa maçı Liverpool maçı hakkında bize ipuçları verebilir.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Sedat_BJK

Rize maclari sonunda bilici zaten silmistim. Vodafone arenanin hocasi kesinlikle degil. Sene sonu bilice ingoltere biletini kendimiz alip emekleri icin tesekkur edelim. gelecek yil necibi, ugur borali, ismaili, mottayi bu kadroda gorursem de cok pis kufur ederim. Oguzhan tolgay kerim frei atiba da cok sert uyarilmali.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ozan062

Bilic'in mental sorunları var ve bunları aşamadan büyük takım hocası olamaz.

kesinlikle onunla beraber
oyuncularınında var mesela tore mesela kerim dahasıda var

heleki kerim son oynadıgı üç mactır berbat ötesi oynuyor komple zarar ilk defa bugun bir tane sut denedi fazla içeri girse becerebilse direk harcıcak pozisyonları
sonra oyuncularını egitecek:) zor işte o

bu arada fazla olumsuz yazdım simdi baslar arkadaslarımız ama hayır yani bunları yazmamdaki sebeb hem kendi içimi bosaltıyorum paylasıyorum rahatlıyorum:) hemde bilicin hatalarını soyliyerek savunacak pozisyon bırakmıyorum kotu yapıyorum belki ama sabredilcek bir hoca olması zor.. tamam takım daha sampiyonluktan kopmadı tamam AL devam ediyoruz dogru bu takımı o yonetti dogru ama kaybettiklerini saydıgımda beni üzüyorsa demekki kazandırdıkları yetersizmiş:) ki biz basarıya acız ihtiyacımız olan sonuc vaad değil...

Çevrimdışı Sedat_BJK

Her sene ayni senaryo. Devre arasi 2 hazir adam alamiyoruz. Rakipler form tutuyor, gaza basiyor biz el freni cekiyoruz. Cok umutsuzum hem lig, hem avrupa icin. :(

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Her sene ayni senaryo. Devre arasi 2 hazir adam alamiyoruz. Rakipler form tutuyor, gaza basiyor biz el freni cekiyoruz. Cok umutsuzum hem lig, hem avrupa icin. :(
Aldığımız 2 adamda patates çıktı. 3.adam ise 1 lig maçında bile ilk 11 başlamadı. Bi yerlerde soru işareti var hem de kocaman..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

sayın bilic ligi alamadıgı takdirde sıfır kupayla ayrılacak ve ben bugun itibariyle bu hocayı silmiş bulunmaktayım..
aynı sekilde yönetimde bu konuda egerki en ufak toleransı bilice saglarsa onlarıda silerim ve kara propagandaya baslarım...
tam kafileyle kayseriye gidildiğini dun yazan ben sevinirken
dün bütün taraftarlar 3 farklı kadro sahaya cıkarız diyorlar peki gokhan demba sosa macta yoksa o meshur 3 kadro ne işe(halta) yarar??sorarım size....cok sinirliyim cok

birde surdan bakın süperligin lideriyle
bankasyanın lideri arasındaki futbola kadroya ve kaliteye bakın.....
Şampiyonluk gelmezse Bilic kesin gider gibi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

sezon sonuna kadar serdar devam ederse bu sekilde oynamaya yonetim ona sozlesme uzatma teklifi yada iyileştirme teklifi yparsa sasırmayın nroamlde ersanlarla pektemeklerle uzatma olamsaydı  serdar oalyına kızardım fakat simdi fazlasıyla hakettiğini dusunuyorum bu sartlarda ozellikle...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sezon sonuna kadar serdar devam ederse bu sekilde oynamaya yonetim ona sozlesme uzatma teklifi yada iyileştirme teklifi yparsa sasırmayın nroamlde ersanlarla pektemeklerle uzatma olamsaydı  serdar oalyına kızardım fakat simdi fazlasıyla hakettiğini dusunuyorum bu sartlarda ozellikle...
Bence Köybaşı ile de sözleşme yenilenmeli. Sonuna kadar hak ediyor. Uğur Boral'ı unuttum 2+1 onla da sözleşme yenileyebiliriz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Aldığımız 2 adamda patates çıktı. 3.adam ise 1 lig maçında bile ilk 11 başlamadı. Bi yerlerde soru işareti var hem de kocaman..
kaç maçlarını izledin :alala: Beşiktaşın formasını giyen oyuncularla daha saygılı konuşalım haksızlık ettiklerimiz Beşiktaşın oyuncuları bunu unutmayalım

Çevrimdışı JoseDemba

Liverpoolu bu futbolla elememiz imkansiz bi haftada fazla bisey degisicegini zannetmiyorum ligde de sampiyon %97 Fener olur biz yine 0 kupayla kapatiriz olacaklar bunlar. Bilic korkak futbol oynatmaktan vazgecmiyor.Ve motta Oguzhan necip ugur serdar ersan ismail bir an once gider₁ bilicle birlikte inşallah iyi hoca diyoruz 2 yilda 0 kupa ne demek ?
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kaç maçlarını izledin :alala: Beşiktaşın formasını giyen oyuncularla daha saygılı konuşalım haksızlık ettiklerimiz Beşiktaşın oyuncuları bunu unutmayalım
Patates tabirinin ne anlama geldiğini ikimizde biliyoruz abi. Saygısızlık etmek istesem daha farklı tabirler kullanırdım, hangi kelimenin saygısızlık içerdiğini hangisinin içermediğini bilecek yaştayım. O formayı giyen herkes kutsaldır benim gözümde iyi de olsalar kötü de olsalar.
Devre arasında takıma direk katkı sağlayacak adamlar almayı beklerken 2.tercih durumda olan adamları aldık ve onlarda sakatlandı uzun süreli.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Neo Nesil

sayın bilic ligi alamadıgı takdirde sıfır kupayla ayrılacak ve ben bugun itibariyle bu hocayı silmiş bulunmaktayım..
aynı sekilde yönetimde bu konuda egerki en ufak toleransı bilice saglarsa onlarıda silerim ve kara propagandaya baslarım...
tam kafileyle kayseriye gidildiğini dun yazan ben sevinirken
dün bütün taraftarlar 3 farklı kadro sahaya cıkarız diyorlar peki gokhan demba sosa macta yoksa o meshur 3 kadro ne işe(halta) yarar??sorarım size....cok sinirliyim cok

birde surdan bakın süperligin lideriyle
bankasyanın lideri arasındaki futbola kadroya ve kaliteye bakın.....

hocam kupa zaen gereksizdi... süper kupa ve uefa avrupa ligi biletinden başka pek de getirisi yok...

bizim için asıl önemli olan lig... bunu da başarabiliriz gibime geliyor... fener,gs 1 trabzon deplasmanından 3 puan alamazak kepenkleri kapatalım...

Çevrimdışı Togay_1981

Olaya iyi tarafından bakalım. Elenerek olası bir derbiden kurtulmuş olduk. :) Biliç'in derbi karnesi malum. Şimdi kupa mupa derbi mağlubiyetine hiç gerek yok.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Olaya iyi tarafından bakalım. Elenerek olası bir derbiden kurtulmuş olduk. :) Biliç'in derbi karnesi malum. Şimdi kupa mupa derbi mağlubiyetine hiç gerek yok.
Evet o açıdan bakınca olası bir derbi mağlubiyetinde takımın morali bozulabilirdi, kırmızı kartlarda cabası  :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Sedat_BJK

kupa onemsizde, bizim kadar ilk 11 oyuncusu oynatan olmamistir gruplarda. Bu saatten sonra fiksturu pekte zorlamayacakti zaten. Hem sorun kupa felan degil, forma sansi yakalimis, kendisini gostermesi, buradayim demedi gereken oyuncularin bile bu kadar isteksiz olmasi. kimsenin ruhsuz oynamaya hakki yok. O giydigi formanin hakkini vermeyecek ben ona birsey demeyecem.. yok oyle bir dunya...

Çevrimdışı Kadir G.

Bilic acaba takıma moral anlamında bilerek mi yüklenmiyor. Çünkü kupada bazı oyuncular tavan yaparsa liverpool maçında patlarız. He eğer böyle bir şey yoksa her türlü patlarız ı zamanda geçmiş olsun demekten başka yapacak bir şey yok.

Çevrimdışı Tolga

Bu hataya ben de düştüm ama şöyle bir durum var.

Hep şu denmez mi büyük takımlar aldıkları kupalarla övünür diye.

Son zamana kadar ben de kupayı önemsemiyordum ama şöyle bir baktığımda son 3 sezonda 0 kupa almışız.

Bu sezon da böyle bir ihtimal var yani.

Böyle bir durum varken biz Türkiye Kupası'nı küçümsüyoruz hiç mantıklı değil bu yaptığımız bence.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kupa onemsizde, bizim kadar ilk 11 oyuncusu oynatan olmamistir gruplarda. Bu saatten sonra fiksturu pekte zorlamayacakti zaten. Hem sorun kupa felan degil, forma sansi yakalimis, kendisini gostermesi, buradayim demedi gereken oyuncularin bile bu kadar isteksiz olmasi. kimsenin ruhsuz oynamaya hakki yok. O giydigi formanin hakkini vermeyecek ben ona birsey demeyecem.. yok oyle bir dunya...
Çok güzel ifade etmişsin. Ligde ve Avrupa'da zaten forma şansı bulamıyorsun yeterince sana şans verilmiş ve sen bunu elinin tersiyle itiyorsun üstelik ruhsuz bir biçimde. Maç kaybedilebilir, şampiyonluk kaybedilebilir ama ruhsuz oynamak affedilemez.
Korku akıl katilidir.