Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979933 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı panic13

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Türkay

Şimdi Demba Ba 22'ye satılacağına sezon sonu 15 e verilsin ben razıyım.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kayseri maçı kadrosu:

Cenk Gönen, Serdar Kurtuluş, Atınç Nukan, Ersan Gülüm, Ramon Motta, Atiba Hutchinson, Kerim Frei, Necip Uysal, Tolgay Arslan, Uğur Boral ve Mustafa Pektemek 

Önümüzdeki sene olmayacak olan Uğur Boral'ı ısrarla oynatmanın mantığını birisi bana açıklayabilirse çok sevinecem :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Neo Nesil

ayrı falan değil  kazanmayı ogrenen bir insan hayatının belli bir yerinde bunu kullanır fakat onun için diyorum veriyoru o orneği,,,
vasat diyemeyiz daha ne yasadıki:) cok onyargılıyız bekleyelim bi 3*4 sene gecirsin zaten hersey belli olur  :ok:
gsnin korkmaza verdiği imkanı bizim sergen coktan hakeder bi kere bu kıyası rahatlıkla yapabilirim mesela:) havutcu o sansı kaybetti aybaba çalımbay bunları tuketti mesela:)

orası gs, ama burası da bjk... bjkde her zaman iş bilenler gelir, schuster, lucescu, bilic, milne gibi hocalar mesela...

ama gs veya fb gibi futbolcu eskilerini td yapmak bizim lugatımızda yoktur ve dediğin gibi çalımbaylar aybabalar havutçular... sergen sadece anadolu takımlarında iş yapar, bjkye getirelim diyelim, adam kesinlikle zora gelmez onu söyleyeyim... anında kaçar tıpkı altınsay gibi...

uzun lafın kısası: takımımıza sergen gibi korkaklar değil, BILIC, LUCESCU, MILNE, SCHUSTER, TIGANA gibi CESURLARI görmek isterim...

Çevrimdışı Neo Nesil

Kayseri maçı kadrosu:

Cenk Gönen, Serdar Kurtuluş, Atınç Nukan, Ersan Gülüm, Ramon Motta, Atiba Hutchinson, Kerim Frei, Necip Uysal, Tolgay Arslan, Uğur Boral ve Mustafa Pektemek 

Önümüzdeki sene olmayacak olan Uğur Boral'ı ısrarla oynatmanın mantığını birisi bana açıklayabilirse çok sevinecem :)

kupa maçı işte  :D yedek ağırlıklı kadro. borala o kadar para veriyoruz az totosunu kaldırsın değil mi?

Çevrimdışı panic13

kupa maçı işte  :D yedek ağırlıklı kadro. borala o kadar para veriyoruz az totosunu kaldırsın değil mi?

Pektemek sakatlanacak.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yok mu altyapıda oynayacak bir tane çocuk?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Türkay

EPL'nin yayın hakkı 5 milyar Pound a satılmış. Böylece EPL sonuncusu bile Real Madrid ile aynı parayı alacak. Aziz Yıldırım da Münih'in 36 milyon euro aldığı dünya da 125 milyon dolara satıyordu yayın hakkını.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Forumda gerçek veya tüzel kişilerin haklarını zedeleyecek, aşağılama, hakaret, küfür vs. içeren mesajları yazmak kesinlikle yasaktır.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Uğur Boral dedim adam beni haksız çıkarmadı. 33 yaşında 2 senedir doğru düzgün futbol oynamayan bir adamı niye ısrarla oynatmaya çalışıyoruz, amacımız nedir, Bilic'in askerlik arkadaşı mıdır? Bu sorularıma yanıt arıyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Uğur Boral dedim adam beni haksız çıkarmadı. 33 yaşında 2 senedir doğru düzgün futbol oynamayan bir adamı niye ısrarla oynatmaya çalışıyoruz, amacımız nedir, Bilic'in askerlik arkadaşı mıdır? Bu sorularıma yanıt arıyorum.
Rotasyon için diyelim :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Totosunu kaldırabilse sorun olmayacak ama adam hem beynen hem fiziken futbolu 2 sene önce bırakmış biz ise ısrarla sahaya sürüyoruz :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Eslem de en az Uğur Boral kadar iş yapardı :)
Eslem benim bildiğim ön libero oynuyor gerçi Tolgay kanatta oynayabilirdi Uğur'un yerine :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Eslem benim bildiğim ön libero oynuyor gerçi Tolgay kanatta oynayabilirdi Uğur'un yerine :)
Günay Güvenç te iş yapardı Uğur'un yerine :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu arada maçta gol pozisyonumuz var mı?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kayseri'nin en etkili oyuncusu Uğur Boral çıktı  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı zbrnsky

Maçı izlerken uykum geldi.Necip ve Uğur sene sonu hayrına verilsin.

Çevrimdışı Kadir G.

Yine klasik tablo ortaya çıkacak.

Çevrimdışı ozan062

sayın bilic ligi alamadıgı takdirde sıfır kupayla ayrılacak ve ben bugun itibariyle bu hocayı silmiş bulunmaktayım..
aynı sekilde yönetimde bu konuda egerki en ufak toleransı bilice saglarsa onlarıda silerim ve kara propagandaya baslarım...
tam kafileyle kayseriye gidildiğini dun yazan ben sevinirken
dün bütün taraftarlar 3 farklı kadro sahaya cıkarız diyorlar peki gokhan demba sosa macta yoksa o meshur 3 kadro ne işe(halta) yarar??sorarım size....cok sinirliyim cok

birde surdan bakın süperligin lideriyle
bankasyanın lideri arasındaki futbola kadroya ve kaliteye bakın.....
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sayın bilic ligi alamadıgı takdirde sıfır kupayla ayrılacak ve ben bugun itibariyle bu hocayı silmiş bulunmaktayım..
aynı sekilde yönetimde bu konuda egerki en ufak toleransı bilice saglarsa onlarıda silerim ve kara propagandaya baslarım...
tam kafileyle kayseriye gidildiğini dun yazan ben sevinirken
dün bütün taraftarlar 3 farklı kadro sahaya cıkarız diyorlar peki gokhan demba sosa macta yoksa o meshur 3 kadro ne işe(halta) yarar??sorarım size....cok sinirliyim cok

birde surdan bakın süperligin lideriyle
bankasyanın lideri arasındaki futbola kadroya ve kaliteye bakın.....
Vodafone Arena'da bu futbolun aynısını izleyeceksek mümkünse ben Bilic'i istemiyorum. Saldıran yırtan rakibine sahayı dar eden bir takım izlemek istiyorum, bir kaç maç izledik sonra yatışlardayız. Umarım geçici bir dönemdir ve tekrar eski halimize döneriz..
Korku akıl katilidir.