Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3977396 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Beyler çok güzel :)

su besteleri dinlemedim ama sinir oluyorum yahu neden biz hep bunları yabancılara yaparız:( bizim kendi oyuncularımıza bunları yapsak siserler diyoruzda sanki bunlar sismicek:) ferdiyi gorduk hiç beklemediğimiz adam en azından ben beklemiyordum neler yaptı herif,, ben artık hiçbir topcuya guvenmem :eyes
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Neo Nesil

su besteleri dinlemedim ama sinir oluyorum yahu neden biz hep bunları yabancılara yaparız:( bizim kendi oyuncularımıza bunları yapsak siserler diyoruzda sanki bunlar sismicek:) ferdiyi gorduk hiç beklemediğimiz adam en azından ben beklemiyordum neler yaptı herif,, ben artık hiçbir topcuya guvenmem :eyes
sadece biz deil turk toplumun yapisi bu. Yabancilara daha fazla ilgi gosteriyoruz. Yerlilere yeteneksiz gozuyle bakip yabancilari tanrilastiriyoruz. Ornek; quaresmaya verilen degerin 10 da 1ini olcaya oguzhana veliye gostermiyoruz. Hatta Quaresmanin yerine geldigi icin bizim taraftarlarin Cogu olcaya dusman oldu. Hatta hatirlayin bundan 2 sezon once taraftarimizin elinde "q7 yi birak olcaya oguzhana sahip cik" pankartina karsilik cogu taraftarlar pankarti acanlarin uzerine yurumustu. hatta bir kismi da "bu bebeleri napcaz, bunlar bjkye bisey veremez" gibi cirkin ithamlarla bulunmustu. Biz boyle yabancilarin adina mars hazirlayip afedersiniz totolarini kaldiririz. Dedigim gibi turk raraftarlarinin yapisi bu. Bizde bu kafayla turk taraftarlar olarak sinifta kaliriz. Aci ama gercek...

Çevrimdışı Çağatay

Ntvspor da çok güzel bir haber vardı
elemanın biri takımları nostalji formalarını tekrar dizayn etmiş
bizimkisi de böyle :)
seneye sanırım kırmızı forma yapılmayacak
acaba böyle bir şey mi yapsa bizimkiler

linkte diğer takımların da forma tasarımları var
http://www.ntvspor.net/foto-galeri/her-biri-ayri-efsane/1
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı scape_bjk

Beşiktaş'ı batırdı, TFF^nin başına geldi deniyor, neler düşünüyorsunuz?

Öncelikle konumum olarka çok uzun cevap vermek isterim ama malesef uzun cevap veremiyorum. Gazetelerden medyadan kuduğum kadarıyla başkan ve divan kurulu arasında ben bir yorum yaparsam olmaz. Biz kulübü bırakırken 450 bin TL ile bıraktık şuan 1 kattilyonlarda... Kulüplerimiz borçlanarak yatırım yapıyor ve taraftarı mutlu etmeye çalışıyor.

Demirörenin röportajından alıntıdır. Ya bu adam neyin kafasında 450 bin tl borçlandık peki ne verdin bu kulübe diye sormazlar mı adama ve bunların faizleri, temlikler, tazminatlar,kulüp imajı, davalar vs. bu adam resmen bizim zekamızla dalga geçiyor ya çok sinirlendim :akuma: :akuma: :akuma:

Çevrimdışı panic13

Öncelikle konumum olarka çok uzun cevap vermek isterim ama malesef uzun cevap veremiyorum. Gazetelerden medyadan kuduğum kadarıyla başkan ve divan kurulu arasında ben bir yorum yaparsam olmaz. Biz kulübü bırakırken 450 bin TL ile bıraktık şuan 1 kattilyonlarda... Kulüplerimiz borçlanarak yatırım yapıyor ve taraftarı mutlu etmeye çalışıyor.

Demirörenin röportajından alıntıdır. Ya bu adam neyin kafasında 450 bin tl borçlandık peki ne verdin bu kulübe diye sormazlar mı adama ve bunların faizleri, temlikler, tazminatlar,kulüp imajı, davalar vs. bu adam resmen bizim zekamızla dalga geçiyor ya çok sinirlendim :akuma: :akuma: :akuma:

Zaten o soru bu cevabı vermek için soruldu, boşuna kızma. Geçen gün YD'nin sağ kollarından Yalçın Karadeniz'de aynısını söyledi divan kurulu toplantısında: Borç 1 milyar TL, gelir 150 milyon EUR. Bir Allah'ın kulu da sormadı: Borcu neden EUR değil de TL söylediniz, geliri neden TL değilde EUR söylediniz diye. Kaldı ki borcumuz 1 milyar TL değil, aklınca cinlik yapıyor, gelecekte ödenecek maaşları falan da tüm borca ekliyor Yalçın Bey. Zaten o borçların nasıl oluştuğunu, 10 yıllık gelirlerin nasıl 3 kuruşluk transferler uğruna bankalara, faktörüng firmalarına meze edildiğini, geleceğimizin nasıl ipotek altına alındığını söylemeyelim artık, yüz bin defa söylendi. Azıcık vicdanı ve aklı olan herkes eski durumları açıkça görmüş olmalı.

Neyse, Beşiktaş'ın düşmana falan ihtiyacı yok arkadaşlar, bu YD tayfası Aziz Yıldırım'ın vermeyeceği zararı verdi kulübümüze. Kalıbımı basarım, stad bitsin yine aday olacak. O sebeple tüm imkanı olan arkadaşlara sesleniyorum: Gidin kulübe üye olun. Bir defa üye olurken 1200 TL veriliyor, sonra yılda 120 lira. Üye olun ki YD gibilere tekrar koltuğu göstermeyelim. Serdal Adalı bile bir ton oy aldı son seçimde, lütfen bu tufalara gelmeyelim bir daha. Kulübe sahip çıkalım.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Hicks

450.000 TL. mi?
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı scape_bjk

450.000 TL. mi?
borç yaparken dolar euro borcu açıklarken tl :iscrewy:

Çevrimdışı scape_bjk

Zaten o soru bu cevabı vermek için soruldu, boşuna kızma. Geçen gün YD'nin sağ kollarından Yalçın Karadeniz'de aynısını söyledi divan kurulu toplantısında: Borç 1 milyar TL, gelir 150 milyon EUR. Bir Allah'ın kulu da sormadı: Borcu neden EUR değil de TL söylediniz, geliri neden TL değilde EUR söylediniz diye. Kaldı ki borcumuz 1 milyar TL değil, aklınca cinlik yapıyor, gelecekte ödenecek maaşları falan da tüm borca ekliyor Yalçın Bey. Zaten o borçların nasıl oluştuğunu, 10 yıllık gelirlerin nasıl 3 kuruşluk transferler uğruna bankalara, faktörüng firmalarına meze edildiğini, geleceğimizin nasıl ipotek altına alındığını söylemeyelim artık, yüz bin defa söylendi. Azıcık vicdanı ve aklı olan herkes eski durumları açıkça görmüş olmalı.

Neyse, Beşiktaş'ın düşmana falan ihtiyacı yok arkadaşlar, bu YD tayfası Aziz Yıldırım'ın vermeyeceği zararı verdi kulübümüze. Kalıbımı basarım, stad bitsin yine aday olacak. O sebeple tüm imkanı olan arkadaşlara sesleniyorum: Gidin kulübe üye olun. Bir defa üye olurken 1200 TL veriliyor, sonra yılda 120 lira. Üye olun ki YD gibilere tekrar koltuğu göstermeyelim. Serdal Adalı bile bir ton oy aldı son seçimde, lütfen bu tufalara gelmeyelim bir daha. Kulübe sahip çıkalım.
:claps:

Çevrimdışı CanEmre

Kulübü kendi devraldığında borç ne kadarmış onu da söyleseymiş ya
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hicks

borç yaparken dolar euro borcu açıklarken tl :iscrewy:

Kulübü 450.000 TL. borçla mı bıraktım demiş bu şimdi onu anlamadım? 450.000 TL. nedir ya? Aramızda toplasak öderiz... Şaka mı bu?
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı ALI RIZA

Aslında Y.D bırakırken asıl borç ne kadar dı tl bazına bakmak lazım... Fikret Orman aldıktan sonra borc görmek yazım TL bazında ve gelen para ve yapılan transferleri baz alıp YD cevap vermek lazım... Stat 1 katrilyon içinde mi ? vodafone den alıncak para düşürmemiz lazım...

Çevrimdışı ahmetx

YD mi,bu adamı bilmem kaç defa başkan seçen kongre üyelerini ayakta alkışlıyorum,ananızdan içdiğiniz ak süt helal olsun.
Bir kere seçtiniz hadi anladık da daha sonra nasıl seçersiniz hiç mi vicdan yok yahu!
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı panic13

YD mi,bu adamı bilmem kaç defa başkan seçen kongre üyelerini ayakta alkışlıyorum,ananızdan içdiğiniz ak süt helal olsun.
Bir kere seçtiniz hadi anladık da daha sonra nasıl seçersiniz hiç mi vicdan yok yahu!

Abi kongre ortamını görsen için kan ağlar. Yukarıda da yazdım;  imkanı olan arkadaşlara sesleniyorum: Gidin kulübe üye olun. Bir defa üye olurken 1200 TL veriliyor, sonra yılda 120 lira. Üye olun ki YD gibilere tekrar koltuğu göstermeyelim.

İmkanı olanlar, imlkanları el verdiğince bu tiplere karşı çıkmalı, birlik olmalı. İlk olarak bu yol kulübe üye olmaktan ve oy kullanmaktan geçiyor. İmkanı olan üye olsun.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimiçi Samet Ç

450 bin tl borç ta saçmalık yapmış imkansız giderken o borçla bırakması. En az 450 trilyondu borç.  :by2:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

İstanbul'da çok kar var yine rezalet bir zemin bizi bekliyor bari sakatlık olmasa.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ntvspor da çok güzel bir haber vardı
elemanın biri takımları nostalji formalarını tekrar dizayn etmiş
bizimkisi de böyle :)
seneye sanırım kırmızı forma yapılmayacak
acaba böyle bir şey mi yapsa bizimkiler

linkte diğer takımların da forma tasarımları var
http://www.ntvspor.net/foto-galeri/her-biri-ayri-efsane/1

PSG'nin böyle nostaljik forması mı varmış ya klüp 1970'te kuruldu zaten

Çevrimdışı Tolga

Kayserispor (D)

Bursaspor (Olimpiyat)

Liverpool (D)

Eskişehir (D)

Neredeyse arka arkaya 4 tane deplasmana gidiyoruz denebilir.

Bu yoğun tempoda sakatlık yaşamazsak iyidir.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Çarşı orijinal ürünlerini satmaya başlayacak bir site de. Bunun parası kulübe mi gidiyor Çarşıya mı? Hani pankart falan hazırlamak için
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Çarşı orijinal ürünlerini satmaya başlayacak bir site de. Bunun parası kulübe mi gidiyor Çarşıya mı? Hani pankart falan hazırlamak için
Tamamiyle Çarşı'ya gitmesi lazım. Kulüple işbirliği yaparlar ise kulübe gidiyor.

Çevrimdışı Deniz

Liverpool maçındaki 5000 bayrak organizasyonu iptal olmuş sanırım.şimdiye kadar 1000 bayrak yapabilmişler paraları yetmemiş 5000 bayrağa.

Yapılan 1000 bayrak Ankaradaki bir maçta kullanılacakmış..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

sadece biz deil turk toplumun yapisi bu. Yabancilara daha fazla ilgi gosteriyoruz. Yerlilere yeteneksiz gozuyle bakip yabancilari tanrilastiriyoruz. Ornek; quaresmaya verilen degerin 10 da 1ini olcaya oguzhana veliye gostermiyoruz. Hatta Quaresmanin yerine geldigi icin bizim taraftarlarin Cogu olcaya dusman oldu. Hatta hatirlayin bundan 2 sezon once taraftarimizin elinde "q7 yi birak olcaya oguzhana sahip cik" pankartina karsilik cogu taraftarlar pankarti acanlarin uzerine yurumustu. hatta bir kismi da "bu bebeleri napcaz, bunlar bjkye bisey veremez" gibi cirkin ithamlarla bulunmustu. Biz boyle yabancilarin adina mars hazirlayip afedersiniz totolarini kaldiririz. Dedigim gibi turk raraftarlarinin yapisi bu. Bizde bu kafayla turk taraftarlar olarak sinifta kaliriz. Aci ama gercek...

cok dogru dedin bak benim bundan haberim yoktu
mesela su bilinir q7 taraftarla resim çektiriyor diye takım otobusu daha geç hareket edermiş en son buna takım içinde sinirlenen türkler olmustur bunu ibrahim toraman basına yasnıtmıstır
zaten buda dediğini dogruluyor :ok: bu sefer bizimkiler onları dıslıyorlar buda hos değil işte diyoruz bir yerde hata oldumu zincirleme olarak iş büyüyor..cok hassas dengeler zor iş hak veriyorum yönetimede...

Çevrimdışı ozan062

450nin içinde kendi borcuda var onu dusur 350 oluyor fakat simdiki borc 1 katrilyon dusur 100 daha 900:) biri sekiz senede yapıyor oburu 3 senede:)
esasında cok detaylı bakmazsan aglarsın :bawling:
cok detaylı bakarsan yine uzulursun benim gibi çnk haddinden fazla yanlıs var bana gore.. fakat yine sizlerin dediği gibi kur farkıda var herneyse onun beyninde olaya bakarsak o haklı:)

Çevrimdışı ozan062

Kayserispor (D)

Bursaspor (Olimpiyat)

Liverpool (D)

Eskişehir (D)

Neredeyse arka arkaya 4 tane deplasmana gidiyoruz denebilir.

Bu yoğun tempoda sakatlık yaşamazsak iyidir.

sakatlıktan cok takım mental olarak inanılmaz yorulacak esas tehlike bu, en azından kayseri macına bizim asları goturme fakat anlatamadıgım birsey daha var
ligi alamazsak ayvayı yeriz en azından kupayı aldık deriz geçeriz fakat  kupayı bosverirsek tek lig kalıyor ligde hala guven vermiyoruz ve uzun maraton bana sorarsanız hocanın gidiş sekli beni memnun ediyor

Çevrimiçi Samet Ç

Liverpool maçındaki 5000 bayrak organizasyonu iptal olmuş sanırım.şimdiye kadar 1000 bayrak yapabilmişler paraları yetmemiş 5000 bayrağa.

Yapılan 1000 bayrak Ankaradaki bir maçta kullanılacakmış..
Organizasyon konusunda taraftar olarak sıfırız ne yazık ki. Bundan önce yapılan bayrakları taraftarlar emeğe saygı göstermeyip alıp gidiyordu buna çok kızıyordum. Eğer önceden yapılan bayrakları millet hatıra olsun diye evlerine götürmeselerdi şimdi bu tür organizasyonlar çok kolay yapılabilirdi. Bu tip davranışlardan kaçınmamız lazım taraftar olarak ne yazık ki beceremiyoruz bu işleri.