Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3982746 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 00:07:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sezon sonu sözleşmesi biten kaliteli oyunculari alicaksin bütün transfer bütçesini sol beke ayircan şöyle sol tarafi haşat edicek cinsten cunku gercekten sol taraftan destek sıfır motta adami kanser ediyo her macta sacma sapan top kayiplari yapiyo o sol bek kim olurdu kime verirdin mesela 7 milyon abi :) @Çağrı

Ben o parayla sağa Mayke'yi alır solda Motta ile devam ederdim  :biggrinking:

Ama sola alacak olsak alın size sol bek reçetesi :)

http://www.transfermarkt.com.tr/abdul-rahman-baba/profil/spieler/224884

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 00:08:56
  • Beşiktaş / Bodrum

Derken ilgilenmişiz haberi var güzel sevindim :)

Beşiktaş’ta son zamanlarda ki başarısı ile adından sıkça söz ettiren scout ekibinden bir bomba daha geliyor.

Daha önce Motta, Sosa, Opare, Alexander Milosevic gibi genç yıldızların takıma kazandırılmasında etkili olan Beşiktaş’ın scout ekibi şimdi de sol bek mevkine alternatif olarak Abdul Rahman Baba’yı gözüne kestirdi.

Ana Sebep Formsuzluk

Slaven Bilic’in isteği üzerine harekete geçen scout ekibi Abdul Rahman Baba’yı sezon sonuna kadar izlemede karar kıldı. Beşiktaş’ın bu transferi gerçekleştirmek istemesinde ki ana sebebin eldeki isimlerin form tutamayışı olduğu bildirildi

19 Maç 2 Gol 5 Asist

Bundesliga ekiplerinden Augsburg forması giyen Abdul Rahman Baba bu sezon çıktığı 19 maçta 2 gol 5 asistlik bir performans sergiledi. Rahman Baba ayrıca 1.638 dk sahada kalma başarısı gösterdi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 00:11:14
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı sizdeki bu De Jong takıntısını bir türlü anlayamadım. Bu adamı alacağımıza Hürriyet Gücer'i alalım daha az paraya aynı dakikayı oynar. De Jong bizde gitmez. Orta saha alacaksak gerektiğinde ceza sahasına da deplase olabilen, sezonda minimum 5 skor yapabilecek bir adam getirmemiz lazım. Orta saha oyuncularımızdan skor katkısı alamıyoruz.

Varsa alalım o tip ama sadece hücum yetmez ilk önce LİDER OLacak.

De Jong'u en çok bundan istiyorum bu adam itiyor takımı gerekirse küfür ede ede. Agresif karakter koyuyuor.

Bizde Sosa ve Ba dahil bu olay yok. Oyun lideri yok Ernst gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 00:13:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Herkes nereye gitti Yeni BABA'yı mı izliyorsunuz  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dogan

Aahahahaa demba ba ile ii ikili olurlar  :halay:

Ama mayke konusunda sana katilmiyorum.O adami alamayiz.Onun yerine Maxi-Abate-D.Alves kimi alsan on numara beş yildiz sol bek cok önemli soldan hücum sıfır

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 00:15:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Aahahahaa demba ba ile ii ikili olurlar  :halay:

Ama mayke konusunda sana katilmiyorum.O adami alamayiz.Onun yerine Maxi-Abate-D.Alves kimi alsan on numara beş yildiz sol bek cok önemli soldan hücum sıfır

Dani Alves emekliliğe gelir Motta ile parti yaparlar her gün mümkünse daha sakin daha hırslı daha olgun :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nannan

Varsa alalım o tip ama sadece hücum yetmez ilk önce LİDER OLacak.

De Jong'u en çok bundan istiyorum bu adam itiyor takımı gerekirse küfür ede ede. Agresif karakter koyuyuor.

Bizde Sosa ve Ba dahil bu olay yok. Oyun lideri yok Ernst gibi.
De Jong hakkında ne istatistikleri ne de oyun karakteri hakkında ayrıntılı bir bilgim yok. Adamın bendeki algısı "savaşçı orta saha" kısaca. O yüzden sorularıma cevap verirsen aydınlanacağım. :)
Gelirse Veli'nin yerine oynayacaksa en az Veli kadar skor katkısı yapması lazım. Veli gibi uzaktan şut tehlikesi olmasa da bizim için bir skor opsiyonu yaratabilir mi kendi çapında?
Hadi Atiba'nın yerine geldiğini farzedelim, Veli-De Jong fazla agresif ve savunma ağırlıklı bir ikili olmaz mı?

Çevrimdışı Dogan

Dani Alves emekliliğe gelir Motta ile parti yaparlar her gün mümkünse daha sakin daha hırslı daha olgun :)
Motta yı gondercen işte :) haklisin daniden bize hayir gelmez ama abate yada maxiyi mutlaka almaliyiz sol bek baba gelsin oturup rahatca macimizi izleyelim ya ne bu mottadan çektiğimiz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 00:19:25
  • Beşiktaş / Bodrum
De Jong hakkında ne istatistikleri ne de oyun karakteri hakkında ayrıntılı bir bilgim yok. Adamın bendeki algısı "savaşçı orta saha" kısaca. O yüzden sorularıma cevap verirsen aydınlanacağım. :)
Gelirse Veli'nin yerine oynayacaksa en az Veli kadar skor katkısı yapması lazım. Veli gibi uzaktan şut tehlikesi olmasa da bizim için bir skor opsiyonu yaratabilir mi kendi çapında?
Hadi Atiba'nın yerine geldiğini farzedelim, Veli-De Jong fazla agresif ve savunma ağırlıklı bir ikili olmaz mı?

De Jong'un oyun yapısı eşittir Melo'nun oyun yapısı Veli'yi değil Atiba'yı kesecek.

De Jong savunma ağırlıklı değil tam çift yönlü. Kornerlerde kısa boya rağmen kafa golü atar. Uzaktan şutu var.

Top kaparken çok sert alır rezil eder rakio oyuncuyu haliyle demoralize eder.

3.50-3.55 Arasını izleyin.

[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2015, 00:22:24 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hicks

De Jong Beşiktaş'a olmaz. Her maç kırmızısı garanti, devre arasında da postalarız... Burası Beşiktaş, transferi bile ona göre yapacaksın. Melo'yu bizim takıma koy sarı karttan belini doğrultamaz...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 00:24:04
  • Beşiktaş / Bodrum
De Jong Beşiktaş'a olmaz. Her maç kırmızısı garanti, devre arasında da postalarız... Burası Beşiktaş, transferi bile ona göre yapacaksın. Melo'yu bizim takıma koy sarı karttan belini doğrultamaz...

Abi adam kasap değil tamam sert bazen abartır da ama aslında temiz top alır baya bakmayın adı çıktı biraz o Dünya kupasındaki ölüm vuruşundan sonra  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 00:30:59
  • Beşiktaş / Bodrum
En azından bir bekimizin iyi hücum yapması lazım.

Motta geldiğinde efsane oynuyordu adam ne hale geldi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nannan

Abi adam kasap değil tamam sert bazen abartır da ama aslında temiz top alır baya bakmayın adı çıktı biraz o Dünya kupasındaki ölüm vuruşundan sonra  :biggrinking:

Videodaki hamlelerin hepsi mükemmel. Çok temiz. Ama adamın bu hamlelerde öyle bir tarzı var ki... yarısından fazlasında kart görür hakemin keyfine göre rengi değişecek şekilde. Aslında adam Atiba'nın daha iyisi top çalma konusunda. Hem hamlesi çok iyi hem de duracağı yeri çok iyi biliyor.

Çevrimdışı JoseDemba

Mavuba Pereira Ayew üçününde sözleşmesi bitiyor stoper olarakta Ron Vlaar onunda sözleşmesi bitiyor olması lazım yada az bir miktar bonservissle Kaboul hepsi 29-30 yaşında biliyorum (Ayew hariç)  ama bu saatten sonra genç oyuncu almamalıyız bence özellikle stoper için Bu arada De jong gelirse çok katkı sağlayacağını düşünüyorum saha içinde liderimiz yok Sosa dahil
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 00:37:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Videodaki hamlelerin hepsi mükemmel. Çok temiz. Ama adamın bu hamlelerde öyle bir tarzı var ki... yarısından fazlasında kart görür hakemin keyfine göre rengi değişecek şekilde. Aslında adam Atiba'nın daha iyisi top çalma konusunda. Hem hamlesi çok iyi hem de duracağı yeri çok iyi biliyor.

Normalde para olsa Sissoko'yu isterim. Efsane olur 7-8 yıl aramayız. Bizi 2 sınıf atlatır.

Ama olmadığına göre De Jong  en iyi seçenek şuan.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Normalde para olsa Sissoko'yu isterim. Efsane olur 7-8 yıl aramayız. Bizi 2 sınıf atlatır.

Sözleşmesinin de biteceğini düşünürsek De Jong'tan daha iyisini şu şartlarda alamayız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 00:43:39
  • Beşiktaş / Bodrum
İşte Mayke, Sissoko ve Dede gibi adamlar insanın boğazını düğümlüyor.

Normalde Mayke, Sissoko, Dede, Sosa, Ba ve Töre'nin olduğu takım buldozer gibi ezer geçer.

Bu adamlar bir arada oynadığında maçı kaybetme ihtimaliniz neredeyse yok.

Ama en az 5-6 yıl bu tarz adamları bir arada görme şansımız yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nannan

Bu adam iç saha maçlarında çok acayip işler yapabilir. Melo'nun ilk sezonda oynadığı oyuna yaklaşırsa, medyadaki ve hakemlerin gözündeki imajını koruyabilirsek çoğu maçta psikolojik olarak da ezeriz rakipleri.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 00:45:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu adam iç saha maçlarında çok acayip işler yapabilir. Melo'nun ilk sezonda oynadığı oyuna yaklaşırsa, medyadaki ve hakemlerin gözündeki imajını koruyabilirsek çoğu maçta psikolojik olarak da ezeriz rakipleri.

Aynen öyle zaten oynadığı takımlarda hep çok uzun süre oynadı ve resmen taptı takım taraftarları.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Aynen öyle zaten oynadığı takımlarda hep çok uzun süre oynadı ve resmen taptı takım taraftarları.
Peki sezon sonu için bir anlaşma sağlanabilir mi hocam ne diyorsun.

Aynısı Maxi için de geçerli.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı nannan

İşte Mayke, Sissoko ve Dede gibi adamlar insanın boğazını düğümlüyor.

Normalde Mayke, Sissoko, Dede, Sosa, Ba ve Töre'nin olduğu takım buldozer gibi ezer geçer.

Bu adamlar bir arada oynadığında maçı kaybetme ihtimaliniz neredeyse yok.

Ama en az 5-6 yıl bu tarz adamları bir arada görme şansımız yok.
Saydığın 6 adamın 3'ü halihazırda bizde. :) Vodafone Arena şerefine 1 tane daha geleceğini düşünürsek, 4/6 kötü bir oran değil bence. :)

Çevrimdışı talha

Derken ilgilenmişiz haberi var güzel sevindim :)

Beşiktaş’ta son zamanlarda ki başarısı ile adından sıkça söz ettiren scout ekibinden bir bomba daha geliyor.

Daha önce Motta, Sosa, Opare, Alexander Milosevic gibi genç yıldızların takıma kazandırılmasında etkili olan Beşiktaş’ın scout ekibi şimdi de sol bek mevkine alternatif olarak Abdul Rahman Baba’yı gözüne kestirdi.

Ana Sebep Formsuzluk

Slaven Bilic’in isteği üzerine harekete geçen scout ekibi Abdul Rahman Baba’yı sezon sonuna kadar izlemede karar kıldı. Beşiktaş’ın bu transferi gerçekleştirmek istemesinde ki ana sebebin eldeki isimlerin form tutamayışı olduğu bildirildi

19 Maç 2 Gol 5 Asist

Bundesliga ekiplerinden Augsburg forması giyen Abdul Rahman Baba bu sezon çıktığı 19 maçta 2 gol 5 asistlik bir performans sergiledi. Rahman Baba ayrıca 1.638 dk sahada kalma başarısı gösterdi.

Almanya'dan taş olsa gelsin  :halay:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 00:51:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Peki sezon sonu için bir anlaşma sağlanabilir mi hocam ne diyorsun.

Aynısı Maxi için de geçerli.

Hocam sağlanır sağlanmasına da gerçekten istiyorsak.

Maxi zaten zor değil Benfica'dan 500 fazlasını ver imzalasın. Vergi yok.

De Jong'a Trabzon da atlayacaktır yalnız orada fiyat yükselebilir şampiyon olursak kolaylaşır transfer.

Stoperi de para verip alacağız artık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nannan

@Çağrı sana bi soru sorayım da bilimsel cevabınla ufkumuz genişlesin. :)
Şimdi benim sol ayaklı stoperlerle bir alıp veremediğim var. Tam adını koyamıyorum. Teorik düşününce sol stoperde sol ayaklı adamın oynaması daha makul geliyor oyun kurabilmek için. Ama Ersan, Egemen, Atınç örnekleri geliyor aklıma; hiç de öyle olmadığını görüyorum. Benim bilmediğim bir şey var mı bu konuda acaba?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 00:54:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Saydığın 6 adamın 3'ü halihazırda bizde. :) Vodafone Arena şerefine 1 tane daha geleceğini düşünürsek, 4/6 kötü bir oran değil bence. :)

İşte yani :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli