Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3983723 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

En az 3 adam bence 4 adam gelecek.

Stoper ve sağ bek kesin.

Yüzde 90 yıldız için sol kanatı seçecekler. Yıldız baskısından değil stad açılırken reklamı da olsun hava da getirsin diye.

Sol bek sadece olur mu bilemem.
Atiba giderse orta saha alınır diye düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Stoper ve sağ bek kesin.

Yüzde 90 yıldız için sol kanatı seçecekler. Yıldız baskısından değil stad açılırken reklamı da olsun hava da getirsin diye.

Abi şu Bursa'daki Emre kaça mal olur bize sence ?

Çevrimdışı Dogan

Stoper ve sağ bek kesin.

Seneye destan yazmanin şifresi sag bek sol bek stoper kaleci hücum fln hic ugrasmasinlar bence

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 23:49:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ya arkadaşlar ne yapıyorsunuz Allah aşkına istifalar kovmalar.

İnsanlar hata yapabilir her yönetici futboldan anlamak zorunda da değildir.

Açıklama yapmasına kızın ama adamın işi farklı.

Kartal Yuvasını yöneten mesela moda ve ticaretten anlamalı futbol şart değil.

Albayrak hata yapmıştır kendine çeki düzen verir olur biter çok kolay adam asıyorsunuz bu kadar fevri olmayın. Biz bu yüzden çok insan kaybettik geçmişte.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nannan

Stoper ve sağ bek kesin.

Ya herkes sol açık diyor ama ben içten içe Olcay'dan vazgeçemiyorum. Olcay'ın istatistiklerine, takım içindeki yerine baktıktan sonra olcay'ın yerine kim gelse üzülmem bilmiyorum açıkçası. Bence yıldız için orta saha daha mantıklı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 23:50:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi şu Bursa'daki Emre kaça mal olur bize sence ?

Malolmaz çünkü vermezler.

Bu adamı nasıl göremedi bizimkiler. Ankaaragücünde 18 yaşında sol bek oynarken 13 gol attı 1 sezonda bu adam.

700,000 euro gibi çok ciddi bonservisle almış Bursa.

En az 6-7'ye satacaklar onu 1-2 sene içinde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı quanch

Beyaz futbolu gırgırına izleyin Allah aşkına ciddiye alınacak tarafı mı var :evillol:

Bugün Önder Özen'i dinlediniz mi
Şampiyon olmasan bile...

Çevrimiçi Samet Ç

Ya herkes sol açık diyor ama ben içten içe Olcay'dan vazgeçemiyorum. Olcay'ın istatistiklerine, takım içindeki yerine baktıktan sonra olcay'ın yerine kim gelse üzülmem bilmiyorum açıkçası. Bence yıldız için orta saha daha mantıklı.
Olcay eğer cl ye gideceksek iş görmez bence lig için fazlasıyla yeterli uefa için de ama cl için yeterli değil.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 23:50:56
  • Beşiktaş / Bodrum

Bence de öyle ama 3 kanat var eksik o bölgede o yüzden oraya alınacaktır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı fore_kazık

Yok abartı olur çünkü işini iyi yapan bir yönetici.

Lakin çok açıklamaya başladı bu kadar çıkmamalı Kavalcı gibi olacak sonra.

Çok sık demeç veren insanın hata yapmama şansı yok.

kesinlikle katılmıyorum sana kardeşim. Sen Beşiktaş basın sözcüsüsün. Söz hakkı sana verilmişse senin hata yapmaya hakkın yok. Tabiki çok açıklayacak mevkisi nedeniyle. Basın sözcüsü dururken başka yöneticinin açıklama yapması abes olur zaten... Kırmızı kartla ilgili yorumu kendini bağlar ama daha puan durumundan bihaber olmasının affedilir yanı yok. Ben kendisini tanımam etmem. Haliyle hangi konuda işini iyi yaptığını bilmiyorum. Hangi iş ise o yaptığı iş, basın sözcülüğünden ayrılıp o işe geçmesi lazım o halde...

Çevrimdışı Türkay

Maç sonu sadece Mete Vardar konuşsun adam çok güzel konuşuyor 
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 23:51:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Atiba giderse orta saha alınır diye düşünüyorum.

O da gitmez Tolga ama haklısın giderse alınır. De Jng boşa çıkacak muhtemeln o alınır
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Malolmaz çünkü vermezler.

Bu adamı nasıl göremedi bizimkiler. Ankaaragücünde 18 yaşında sol bek oynarken 13 gol attı 1 sezonda bu adam.

700,000 euro gibi çok ciddi bonservisle almış Bursa.

En az 6-7'ye satacaklar onu 1-2 sene içinde.
Abi adamların iki beki de mükemmel Türkiye şartların da. Şener'i gördük Samet Aybaba istemedi almadık. Emre'nin de kumaşı kaliteli belli.

Çevrimdışı Dogan

Orta saha alinmaz bence atiba kalir.Ben olsam yıldızı stopere alırım.Çünkü o bölgede üst düzey bi oyuncu olursa hakkaten kolay kolay yenilmeyiz.Şöyle dusunuyorumda Cech-Maxi-Vidic-Sol bek gelse ne kadar ii bi takim olurduk

Çevrimdışı nannan

Bence de öyle ama 3 kanat var eksik o bölgede o yüzden oraya alınacaktır.
Orası öyle transfer yapacaksak bu dakikadan sonra kulübeye değil ilk 11'e olmalı. Ama Olcay'ı da kulübeye hapsetmek sezonda direkt 15 golden vazgeçmek oluyor. Yerine gelecek adamı çok iyi seçmek lazım.
@Çağrı @Samo1903

Çevrimdışı Neo Nesil

abi adam özellikle çalışmış troll olmaya.

dhde kokusunu alan damlıyor buraya abisi,

demirörenci-adalıcının teki... birde 2001 li  :D

Çevrimdışı ilhan mansız

Beyaz futbolu gırgırına izleyin Allah aşkına ciddiye alınacak tarafı mı var :evillol:

Bugün Önder Özen'i dinlediniz mi
aynen öyle, bence mükemmel bir goygoy programı, çok eğlenceli. Önder hoca nihayet anlattı. Aslında kesinlikle o kadar kötü değildik

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 23:54:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi adamların iki beki de mükemmel Türkiye şartların da. Şener'i gördük Samet Aybaba istemedi almadık. Emre'nin de kumaşı kaliteli belli.

Ben şunu söyleyeyim.

Bursa öyle saçma 10 puan kaybetti ki şuan oynasa o maçların hepsini kazanırdı.

Bursa'nın 11'i şampiyonluğa oynayabilecek bir 11 şuan ama kadro çok dar.

Bekler mükemmel. Forvet iyi. Ortasaha neredeyse bizimle aynı kalitede. Kanatları çok formda.

Stoperleri de gayet iyi. Sıkıntı kale ve kulübede. Seneye Şenol Güneş Bilic gider de bize gelmezse Bursa şampiyonluğa oynayabilir 25-30 hafta.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

O da gitmez Tolga ama haklısın giderse alınır. De Jng boşa çıkacak muhtemeln o alınır
Ben de kalacağını düşünüyorum ama De Jong gelecekse gitmeli :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 00:01:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben de kalacağını düşünüyorum ama De Jong gelecekse gitmeli :D

Ben bizzat Kanada'ya kadar kovalayabilirim :D

Şaka bir yana kalsın ama adam akıllı şartlarda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dogan

Sezon sonu sözleşmesi biten kaliteli oyunculari alicaksin bütün transfer bütçesini sol beke ayircan şöyle sol tarafi haşat edicek cinsten cunku gercekten sol taraftan destek sıfır motta adami kanser ediyo her macta sacma sapan top kayiplari yapiyo o sol bek kim olurdu kime verirdin mesela 7 milyon abi :) @Çağrı

Çevrimdışı Tolga

Ben bizzat Kanada'ya kadar kovalayabilirim :D

Şaka bir yana kalsın ama adam akıllı şartlarda.
Atiba iyi oyuncu makul fiyatlara kalmalı ama orta sahaya daha farklı bir oyuncu lazım gibi. :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 00:03:20
  • Beşiktaş / Bodrum
EMRE TASDEMIR

Bursaspor / Sol Bek

Bu Sezon :  11 Maç 2 Asist

Ankaragücü : 25 Maç 7 Gol

Umarım Türk futbolu çok iyi bir bek kazanır. Tez zamanda Avrupa'ya açılsın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nannan

@Çağrı sizdeki bu De Jong takıntısını bir türlü anlayamadım. Bu adamı alacağımıza Hürriyet Gücer'i alalım daha az paraya aynı dakikayı oynar. De Jong bizde gitmez. Orta saha alacaksak gerektiğinde ceza sahasına da deplase olabilen, sezonda minimum 5 skor yapabilecek bir adam getirmemiz lazım. Orta saha oyuncularımızdan skor katkısı alamıyoruz.