Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3982254 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

bu arada cok kızdıgım kızdıgımız oguzhan bugun vasattı ama artık vasat olarak bile istikrarlı oyun sergiliyor bu iyiye işarettir
tolgay bellki takım içinde gerekli rolu daha kazanamamıs daha kendini kabul ettirememiş
ve takımımız inanılmaz formsuz ne yaparak bu kazanılır inanın bilmem ama bunu liverpool maclarına kadar kazanmak gerek yoksa acık soyleyim sıkıntı yasarız

ben atibayı mesela bu macta velinin işini yapamdıgını gordum yani orada ikili olmadan tek basına gerkli geçişleri yapamadıgını gordum ki tecrübeli oyuncu olmasına ragmen oradaki sakinliği beceremedi
fakat ilk geldiği zaman boyle değildi bu adam bence yasın getirdiği bir durum var yada gokhanın kenarlarda yokları oynamasının bilic taktiği oldugu gibi belkide atibayı boyle silik yapanda bilictir,,taktik gereği olamazmı,,,
[ Son Düzenleme: 08 Şubat 2015, 22:22:08 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Altuğ

yeter artık arkadaşlar neden klüb binasına yürünmüyor.ALEN MARKARYAN-MUSTAFA ŞAKIMA önderliğinde fikret ormana tepkiler gösterilmelidir.Yönetici çıkıyor kart kırmızı değildi diyor aptal saptal açıklamalar.Böyle bir duruş olmaz.Bilic desen her hafta KORKAK'ları oynuyor artık bıkkınlık geldi kardeşlerim.Bütünleşelim protesto edelim takımın durumu iyiye gitmiyor

Neden bahsediyorsun kardeşim sen?

Çevrimdışı Türkay

Neden bahsediyorsun kardeşim sen?

abi adam özellikle çalışmış troll olmaya.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

:steamed: :steamed: sermete yol görünmeli

biraz önce trtde bizim inönüdeki anılarımızı verdiler
özledik be abi  :duman:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Samet Ç

Beyler...
:kop: :kop: :kop: :kop: Adamın açık adresini biliyorum şampiyon olursak gideriz sustururuz  :steamed:

Çevrimdışı Hicks

Atınç'ı ileri göndersin falan demişsiniz de, stoperi ileri göndermek için oyunu rakip sahaya yıkman lazım, Beşiktaş'ın öyle bir oyun sitemi yok, bunu anlamak lazım önce, yapamadığımız tek şey bu, topa devamlı sahip olup oyunu saga sola çeviremiyoruz, yapabildikleri tek şey topu alıp dikine gitmek, böyle olunca da duvara çarpmış gibi geri dönüyorsun, her atak potansiyel kontra demek, çabuk dönüp pozisyon yemiyoruz ama bu oyun sistemi takımı çok ama çok yoruyor. Bırakın stoperi Demba'ya kaç tane top indi? Bunu görmek buna çözüm bulmak lazım, Bilic'in yaptığı da tam olarak bu, bunu öğretmeye, empoze etmeye çalışıyor takıma. Bazı şeyleri düşünürsün ama uygulatamazsın, çünkü takımın tarzı, oyuncuların futbol karakteri buna uymaz. Bütün maçlarımız böyle kör dövüşü şeklinde geçiyor, boks maçı gibi, nakavt edersek alıyoruz maçı iş puana kalırsa her şey olabiliyor, ayrıca Tolga gibi bir yumuşak karnımı var, gard diye bişi yok, yumruğu yediğimiz an yerdeyiz. Avrupa maçlarında rakipler açık oynadığı için bu tempoya dayanamıyor, ligimizde enerji harcamadıkları için diri kalıyorlar ver son yarım saat ızdırap oluyor...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı ozan062

@SDemirsoy neee ajdar sampiyonluk marşımı yapıcakmıs  :boom:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 22:33:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bizlerin anlamadıgı bir detay var biz macta cok iyiyken bile gs ve fener kadar ablukaya almıyoruz muhakkak bu atak sırasında kontra ve baskı yiyoruz
fakat onlarda boyle birsey olmuyor  sayısız ornek veririm yani biz lider takım gibi oynamıyoruz

tekrar paylasıcam ekteki resime iyi dikkat ondeyken takım bakın ne yapıyor

Ortasaha oyuncularının yapısı :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Ajdar Anık @AjdarOnline  ·  19 dk. 19 dakika önce
Beşiktaş oh Beşiktaş
Dinlemez saha yaş maş
Gollerini sıralar
Mutluluktan gözlerimizden akar yaş.
@cArsi_1982 @forzabesiktas @VodafoneArena

:biggrinking:  :halay:  :kop:  :super:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 22:35:26
  • Beşiktaş / Bodrum
@sermet2001

Bu şekilde ilerleyemeyiz. 3 mesaj attın 3 ü de aşağılama var teknik kadroya.

Artık iletilerin yönetiici onayıyla devreye girecek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Ajdarın beste bugünkü oyunumuzdan bile kötü  :s20:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

Ortasaha oyuncularının yapısı :)

dogrudur bu arada pedronun iki tane saf saf yaptıgı hareket sonrasında cafeyi inlettim
dedim bu adama para veripte almayı dusunen takımdan suphe duyarım, böyle anlık toplarda ne yapacagını bilemeyen stoperden korkulurr:) :kop:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Atınç'ı ileri göndersin falan demişsiniz de, stoperi ileri göndermek için oyunu rakip sahaya yıkman lazım, Beşiktaş'ın öyle bir oyun sitemi yok, bunu anlamak lazım önce, yapamadığımız tek şey bu, topa devamlı sahip olup oyunu saga sola çeviremiyoruz, yapabildikleri tek şey topu alıp dikine gitmek, böyle olunca da duvara çarpmış gibi geri dönüyorsun, her atak potansiyel kontra demek, çabuk dönüp pozisyon yemiyoruz ama bu oyun sistemi takımı çok ama çok yoruyor. Bırakın stoperi Demba'ya kaç tane top indi? Bunu görmek buna çözüm bulmak lazım, Bilic'in yaptığı da tam olarak bu, bunu öğretmeye, empoze etmeye çalışıyor takıma. Bazı şeyleri düşünürsün ama uygulatamazsın, çünkü takımın tarzı, oyuncuların futbol karakteri buna uymaz. Bütün maçlarımız böyle kör dövüşü şeklinde geçiyor, boks maçı gibi, nakavt edersek alıyoruz maçı iş puana kalırsa her şey olabiliyor, ayrıca Tolga gibi bir yumuşak karnımı var, gard diye bişi yok, yumruğu yediğimiz an yerdeyiz. Avrupa maçlarında rakipler açık oynadığı için bu tempoya dayanamıyor, ligimizde enerji harcamadıkları için diri kalıyorlar ver son yarım saat ızdırap oluyor...
Çok güzel ifade etmişsin. Her cümlesine katılıyorum ama bir çözüm şart. Ya farklı tip oyuncular ya da başka bir çözüm.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Kartal Ç

elin takımı stadı yokken ligin 13. lüklerinde sürünüyordu. sen şimdi lidersin ve sen bu kadar puanı en son gördüğünde rahmetli ecevit başbakandı. daha ne diyim. lider olsan da sövüyorlar lider olmasan da sövüyorlar ne yapsın bu klübün yöneticisi t.direktörü oyuncusu :ebebe: senin rakiplerin son 10 dakkalarda eyyamlarla kurtarılmıyor olsaydı zaten 10 puan takmıştın 2.ye şimdiden. kötü oynayarak da kazanmak zorundasın. başka türlü şampiyonluğun ş'sini sana anca şerefli ikincilik yazman için kullandırtıyor bu düzen.

edit: bu akşam da iyi güldük ha :tabe:
[ Son Düzenleme: 08 Şubat 2015, 22:41:56 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Deniz

Fikret Orman: "Bizim için zor bir maç oldu. Bu kadar zorlanacağımızı bilmiyordum ama sonuçta kazanmayı başardık"
Fikret Orman: "Bu maç hepimizi biraz yordu ama lider bir camianın başkanı olmaktan çok gururlu olduğumu ifade ediyorum"
Fikret Orman: "Allah, inşallah ligi lider olarak bitirmeyi nasip etsin"
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağatay

@sermet2001

Bu şekilde ilerleyemeyiz. 3 mesaj attın 3 ü de aşağılama var teknik kadroya.

Artık iletilerin yönetiici onayıyla devreye girecek.

hocam DH de de bu böyleydi
diyorum işte adam ağır troldür diye
2. mesajı atmadan banlanmalıdır diye yazmıştım
siz 3. mesajından sonra uyarı vermişsiniz
 :evillol: :evillol: :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı buratti

Onder Ozen cok guzel anlatti maci. Macin neden kitlendigi, Biilc'in tercihlerini, BJK'nin kontra yemek istemedigi icin oyunun kitlendigini, Rize'nin nasil kapandigini falan harika anlatti. Tamamen taktiksel bizim kotu oynuyo gozukmemiz. Sikinti yapacak bi durum yok arkadaslar:)

Çevrimdışı ALI RIZA

Fikret Orman: "Bizim için zor bir maç oldu. Bu kadar zorlanacağımızı bilmiyordum ama sonuçta kazanmayı başardık"
Fikret Orman: "Bu maç hepimizi biraz yordu ama lider bir camianın başkanı olmaktan çok gururlu olduğumu ifade ediyorum"
Fikret Orman: "Allah, inşallah ligi lider olarak bitirmeyi nasip etsin"

işi allaha bırakmayın oyuncuları tek tek çagırın konusun dertleri ne ? evlenmek ise everin hepsini  :kop:

Çevrimdışı Altuğ

sermet2001 kullanıcısı uyarılara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 22:45:30
  • Beşiktaş / Bodrum
hocam DH de de bu böyleydi
diyorum işte adam ağır troldür diye
2. mesajı atmadan banlanmalıdır diye yazmıştım
siz 3. mesajından sonra uyarı vermişsiniz
 :evillol: :evillol: :evillol:

Malesef ban  yedi :)

Herkes için ufak bir hatırlatma olsun.

Burada ciddi denetim var diğer Beşiktaş forumları gibi değil. Hepimiz severek yapıyoruz çünkü.

Ama ben Gerçek Beşiktaş terbiyesi olan kişilerin denetime ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum ve kurallara hassas olacağınıza inanıyorum.

Eleştiriye hoşgörü sınırsız, Hakarete tolerans sıfırdır.
[ Son Düzenleme: 08 Şubat 2015, 22:47:18 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Malesef ban  yedi :)

Herkes için ufak bir hatırlatma olsun.

Burada ciddi denetim var diğer Beşiktaş forumları gibi değil. Hepimiz severek yapıyoruz çünkü.

Ama ben Gerçek Beşiktaş terbiyesi olan kişilerin denetime ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum ve kurallara hassas olacağınıza inanıyorum.

Eleştiriye hoşgörü sınırsız, Hakarete tolerans sıfırdır.

Ne olursa olsun kimse Beşiktaş kulübü başkanına çirkin ithamlarda bulunamaz.

Eleştiriler olacak elbet ama hakaret kabul edilemez.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Ne olursa olsun kimse Beşiktaş kulübü başkanına çirkin ithamlarda bulunamaz.

Eleştiriler olacak elbet ama hakaret kabul edilemez.
Ban yedi sallayın gitsin maşa olarak geldi bir yerden ateşi eline verdik yolladık  :kop: