Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3982641 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Rakip 9 kişi ve defanstan bir kişi çıkartıp forvet alamıyoruz veya forveti çiftleyemiyoruz. Bunu bir tek Bilic düşünemiyorsa ben o kişinin kusura bakmayın ama antrenörlüğünü sorgularım. Elinde böyle bir hücum gücü var ve biz gol kısırlığı yaşıyoruz. Ciddi anlamda gelecek için Bilic kafamda soru işaretleri yaratıyor, bu sene kim ne derse desin onun son şansı, rakiplerin bu kadar kötüyken bu ligi alamazsan seneye burada durmana kimse izin vermez. İyi adamlık bi yere kadar artık vurup geçen bir takım istiyoruz her maçı işkence çekerek izlemek istemiyoruz.
Hocam rakiplerin bu kadar kötüyken diyorsunuz da adamlar her maçı ite kaka kazanıyorlar.Geçen sene bu puanda olsaydık Ersun Yanal'lı Fenerbahçe ile hemen hemen aynı puanda olacaktık.Bir de hemen gömmeyin Biliç'i tamam hataları var ama artık istikrar şart öyle hemen teknik direktör göndermeyelim lütfen.Avrupa maçlarında oynattığı kıran kırana oyunlarda nasıl gururlandıysak hatası olduğu zaman da arkasında durmayı bilmeliyiz.

Çevrimdışı high speed dirt

Donanımhaber forumun futbol bölümünün rezilliğinden buraya gelince insan eşşekten inip Ferrari'ye binmiş gibi oluyor. Çoluk çocuk bilgisayar başına geçmiş ilkokul öncesi yazma egzersizleri yapıyor sanarsınız.
Artıkb bende buradayım.

Bugünkü maça gelince, Ç.Rize oyunu resmen kendi elleriyle Beşiktaş'a verdi, yaptıkları gereksiz hareketler sonucu 2 kırmızı kart gördüler ve bir de penaltı yaptılar. Beşiktaş ise hiçbir şey oynamadı.
Atiba olmazsa Beşiktaş resmen çöküyor, Atiba bu takım için şart.  Beşiktaş bugünkü oyunu ile ligde ilk 5 e giremez, acilen takım toparlanmalı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hocam rakiplerin bu kadar kötüyken diyorsunuz da adamlar her maçı ite kaka kazanıyorlar.Geçen sene bu puanda olsaydık Ersun Yanal'lı Fenerbahçe ile hemen hemen aynı puanda olacaktık.Bir de hemen gömmeyin Biliç'i tamam hataları var ama artık istikrar şart öyle hemen teknik direktör göndermeyelim lütfen.Avrupa maçlarında oynattığı kıran kırana oyunlarda nasıl gururlandıysak hatası olduğu zaman da arkasında durmayı bilmeliyiz.
Gömmüyorum Bilic'i. Ben de seviyorum ama cidden kendisini hiç geliştirmiyor. Bu şekilde devam edecekse ben istemiyorum açık olayım. Hücum futbolu istiyorum bu takımla. Her maçı zar zor kazanıyoruz. Rahat izlediğimiz 3-4 maç sayamazsınız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Orta saha çıkarıp orta saha almak nedir @ALI RIZA? defans çıkar, bek çıkar. 9 kişiden mi korkuyorsun?
Orta cıkar daha düzgün pas veren ayaga oynayan hucuma dönük oyuncu aldı... Kimi alsın ?
Yedekler : Cenk gönen Frei Atiba tolgay ismail atınc necip
soruyorum @Serhat Akkaya  sana kimi alırsın ?  yedeklerin bunlar sen biliç bana mac içinde değişiklik yaptır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gömmüyorum Bilic'i. Ben de seviyorum ama cidden kendisini hiç geliştirmiyor. Bu şekilde devam edecekse ben istemiyorum açık olayım. Hücum futbolu istiyorum bu takımla. Her maçı zar zor kazanıyoruz. Rahat izlediğimiz 3-4 maç sayamazsınız.
Önümüzdeki sene kendi sahamızda Vodafone Arena'da bir sene daha şans verilmesini istiyorum. Sonrasını değerlendirip buna göre hareket edelim görüşündeyim..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Orta cıkar daha düzgün pas veren ayaga oynayan hucuma dönük oyuncu aldı... Kimi alsın ?
Yedekler : Cenk gönen Frei Atiba tolgay ismail atınc necip
soruyorum @Serhat Akkaya  sana kimi alırsın ?  yedeklerin bunlar sen biliç bana mac içinde değişiklik yaptır...
Ben almasın demiyorum ama defans çıkarıp orta saha alsın neden orta saha çıkarıp orta saha alıyor? Rakip 9 kişi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Bilic'in kendini biraz daha geliştirmesini umuyorum artık ne diyeyim :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Ben almasın demiyorum ama defans çıkarıp orta saha alsın neden orta saha çıkarıp orta saha alıyor? Rakip 9 kişi.
Niye cıkartsın defans... Rakip kontra atakta Holosko var süratli pedro ersanı yanında ucarak gecer... 2 defansn oynasın haftaya vursa macın var Veli 2 kere kontolsuz girdi hakem atsa yada kart verse ne diyeceksin ayrıca veli defansa dönük oynuyor atiba ileriye dönük oynuyor sistem de atiba ayak pas sakinligi veliden kat kat iyi ve orta saha mücadeli geçmil oyuncu yorulmuş atiba daha iyi... Defansın Gider boş boş kart yerse bursa macını düşünmez ise yapacak bir durum yok...

Hocam sene başından beri rahat izlediğin bircok maç sayarız,takım eskisinden çok daha sakin ve Biliç de kendini geçen seneye göre çok daha fazla geliştirdi.Ben de geçen sene Biliç'in korkak kararlarının çok fazla olduğunu düşünüyordum ama bu sene özellikle Olimpiyat dışında oynamamızla bu sorun biraz daha azaldı.Takım ilk yarının başında olduğu gibi formsuz bir dönem yaşıyor ama formsuzken de kazanmak önemli.Takımda yavaş yavaş winner bir ruh oluşmaya başlıyor ama oturması için de en azından Biliç'le bir sezon daha geçmesi gerek.
[ Son Düzenleme: 08 Şubat 2015, 22:58:16 Wanyama#12 ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Niye cıkartsın defans... Rakip kontra atakta Holosko var süratli pedro ersanı yanında ucarak gecer... 2 defansn oynasın haftaya vursa macın var Veli 2 kere kontolsuz girdi hakem atsa yada kart verse ne diyeceksin ayrıca veli defansa dönük oynuyor atiba ileriye dönük oynuyor sistem de atiba ayak pas sakinligi veliden kat kat iyi ve orta saha mücadeli geçmil oyuncu yorulmuş atiba daha iyi... Defansın Gider boş boş kart yerse bursa macını düşünmez ise yapacak bir durum yok...
9 kişi kalmış rakipten halen kontra atak yemeyi düşünüyorsak diyecek bir şeyim yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 21:47:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 21:48:31
  • Beşiktaş / Bodrum

@ALI RIZA gözünü seveyim yapma :)

Adamlar 9 kişi ne kontrası. 9 klişi kalmış takımdan kontra ile gol yemekten korkuyorsan zaten şampiyon olamazsın. Olamazsın yani.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 21:49:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Demba Ba 11. golünü attı değil mi.

Evet ligde 11 etti. Kalan 15 haftada 15 daha atarsa gerçekten yapar şampiyon bizi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 21:49:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada hakkını verelim.

Maçı SOSA aldı bugün tek başına.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@ALI RIZA gözünü seveyim yapma :)

Adamlar 9 kişi ne kontrası. 9 klişi kalmış takımdan kontra ile gol yemekten korkuyorsan zaten şampiyon olamazsın. Olamazsın yani.
Ben de onu diyorum ama anlatamıyorum maalesef. Öne geçtiğimiz her maçta geriye çekiliyoruz sonra golü yiyoruz. Bu korkaklık değilde nedir? İstatistikle de mevcut bu. Öne geçtikten sonra rakibi karşılama metremiz açılıyor. Galatasaray ve fenerle aramızda dağlar kadar fark var bu istatistikte.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Evet ligde 11 etti. Kalan 15 haftada 15 daha atarsa gerçekten yapar şampiyon bizi.
Daha atar bu lig de :)

Geldiği gün Almeida'ya gelen topların çeyreği Demba Ba'ya gelsin 15-20 arası atar demiştim ve 16-17 civarı en kötü atacak gibi gözüküyor :ok:
Bu arada hakkını verelim.

Maçı SOSA aldı bugün tek başına.
Sosa ilk yarıda etkisizdi ama 2.yarı da baya maça ağırlığını koydu haklısın :)

Çevrimdışı ALI RIZA

9 kişi kalmış rakipten halen kontra atak yemeyi düşünüyorsak diyecek bir şeyim yok.
Yersin tabi sende 7 oyuncu ile rakip sahadasın... senin oyuncular bireysel top kaybedince rakip forveti boş alana kacınca yersin holosko 1 kere kaçtı direk üstünden cıktı... 10 kere olmaz 1 kere olur... rakip 8 kişi ile alan savunması yapacak 1 forvet bekletecek

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 21:51:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Galatasaray yenilirse bu hafta topu atar.

Yavaş yavaş kopar artık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

BİLGİ | Beşiktaş, 19.haftada topladığı 46 puanın ardından son 11 sezonun en yüksek puanına ulaştı.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 21:52:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Daha atar bu lig de :)

Geldiği gün Almeida'ya gelen topların çeyreği Demba Ba'ya gelsin 15-20 arası atar demiştim ve 16-17 civarı en kötü atacak gibi gözüküyor :ok:Sosa ilk yarıda etkisizdi ama 2.yarı da baya maça ağırlığını koydu haklısın :)

Almeida'nın Ba'dan iyi olduğu bir konu var yalnız.

Pozisyona girmeyi çok iyi beceriyordu. Onun kusuru atamamaktı. Biz okmuyorduk kendi giriyordu Almeida pozisyona.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

BİLGİ | Beşiktaş Süper Lig’de deplasmanda oynadığı son 6 maçta 6 galibiyet aldı. Siyah-beyazlılar en son 2002-03 sezonunda bunu başarmıştı.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 21:53:59
  • Beşiktaş / Bodrum
BİLGİ | Beşiktaş, 19.haftada topladığı 46 puanın ardından son 11 sezonun en yüksek puanına ulaştı.

Şu Rize ile Eses maçları içerde 4 puan günah resmen verdiğimiz. Erciyes son 4 dk da 2 gol.

53 yapmıştık şuan. O moralle fener filan da yenemezdi bizi çok yazık ettik ilk 4 hafta.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı buratti

Her taraftar kisisel tercihlerine gore bazi futbolculara gomuyo surekli ama o futbolcular oynamadigi zaman degerleri anlasiliyor. Serdar'in yerine Necip, Ismail denenince kiymeti anlasilmisti. Ayni sekilde Motta yerine Ismail denenince kiymetini anlamistik Motta'nin.

Bi suredir Atiba'ya gomuyoruz ama neyse ki Atiba'nin onemini ortaya cikti bugun. Atiba'dan istenen top tutmasi, top kesmesi, gokhan'a olcay'a sosa'ya dagitmasi topu; gol atmasi degil.

NBA'de NFL'de derler "offense wins games and defense wins championships". Atiba'nin rolu cok onemli bu takim icin. Bizim ergenler herkes gol atsin kafasinda.

Ayrica Atiba'ya verilen para cok deniliyor. Yahu adam okuz gibi kosup, o kadar top kesiyosa yasin ne onemi var. Tim Duncan her mac double-double yapiyo, Tugay 40'ina kadar Ingiltere'de oynadi. Bu isler yasla degil, performansla. Veli'nin Mustafa'nin 1.4M avro aldigi yerde Atiba'nin performansi yuksek olmasina ragmen yasi fazla diye maasi dusuk verilirse takim kimyasi bozulur. Ama kontrat suresi sikinti yaratabilir. 2+1 takim opsiyonlu kabul edilebilir. 3 sene cok garanti cok.

Donanımhaber forumun futbol bölümünün rezilliğinden buraya gelince insan eşşekten inip Ferrari'ye binmiş gibi oluyor. Çoluk çocuk bilgisayar başına geçmiş ilkokul öncesi yazma egzersizleri yapıyor sanarsınız.
Artıkb bende buradayım.

Bugünkü maça gelince, Ç.Rize oyunu resmen kendi elleriyle Beşiktaş'a verdi, yaptıkları gereksiz hareketler sonucu 2 kırmızı kart gördüler ve bir de penaltı yaptılar. Beşiktaş ise hiçbir şey oynamadı.
Atiba olmazsa Beşiktaş resmen çöküyor, Atiba bu takım için şart.  Beşiktaş bugünkü oyunu ile ligde ilk 5 e giremez, acilen takım toparlanmalı.