Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3983827 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 22:46:31
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Namussuzlar ya. İlk kez adam akıllı maç yönetti hakem.

Alışık değiller tabi. Yöneticisi, Rıdvan'ı alayı saldırıyor.

Konu Beşiktaş olunca ben onu bunu bilmem Güntekin hakem doğru olanı yaptı der.

Hepsi aynı torbada bunların.
güntekin'e de ayrı ayarım zaten Ali ece'nin tırnağı olamaz omurgasız herif..

Çevrimdışı Neo Nesil

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, Beşiktaş'la yaşanan Tolgay Arslan polemiğine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu...
Aslan, "Beşiktaş 'Biz daha büyük olduğumuz için Tolgay yarı fiyatına bizi tercih etti' dediler. Biz delikanlılık yaptığımız için Tolgay onlara ucuza gitti. Mertlik yaptık, oyuna gelmedik. Geri çekildik" dedi.

Siyah-beyazlılara yönelik sert sözlerine devam eden Yakup Aslan, "Biz büyük kulüp olduğumuz için bize geldi laflarını geçsinler" açıklamasını yaptı.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ne diyo la bu?

Çevrimdışı Türkay

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, Beşiktaş'la yaşanan Tolgay Arslan polemiğine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu...
Aslan, "Beşiktaş 'Biz daha büyük olduğumuz için Tolgay yarı fiyatına bizi tercih etti' dediler. Biz delikanlılık yaptığımız için Tolgay onlara ucuza gitti. Mertlik yaptık, oyuna gelmedik. Geri çekildik" dedi.

Siyah-beyazlılara yönelik sert sözlerine devam eden Yakup Aslan, "Biz büyük kulüp olduğumuz için bize geldi laflarını geçsinler" açıklamasını yaptı.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ne diyo la bu?

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 22:49:26
bu arada egemenin tokadi es geciliyor biz olsak degmeden  kizarirdik yaziklar olsun bunlara
:claps:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 22:50:43

ne diyo la bu?
hee hee hamsi kafa Beşiktaş'ta senin basit gündem değiştirme oyununa gelecek .kekoya bak yaa  :D :) :kop:

Çevrimdışı ilhan mansız

@ilhan mansız  ' la çok tartıştık yönetim konusunda transfer döneminde ve en son yapılan sözleşmelerde hatırlar

Şuraya varmak istiyorum ben yanlış gördüğüm konularda (ki transfer konularındadır) hep eleştirimi yaptım , hatta sağ bek konusunda dedimki ekip kursak daha iyisini yaparız, ekibide @Çağrı kuruyor oda oldu  :icool:

AMA ; Finansal konularda , oyuncuların maaşları konusunda, yaptığı transfer bütçeleri konusunda , Kartal Yuvalarının ciroları , sponsorlar ve STAT konusunda  ağzımı açıpta bu Yönetime bişey söylersem Allah 'tan bul derler.

Transferde sadece (bu yıl yaz döneminden itibaren konusuyorum )  Demba BA ya yuksek ucret vermisizdir, onuda şuanda satsak %100 karla satacağımız teklif geldi ve adam kazandığı paranın kat ve katını kattığı katkıyla sağlamıştır.

Linnes işinide koparsalardı ağzımı açmayacaktım
kemal hocam niyet iyiyde tartışmak sorun değil, aynı fikirde olmak zorunda değiliz zaten ama niyet kötüyse ki bazı beşiktaş sitelerinde bunu anlamak hiç zor değil, benim için sorun başlar. El insaf ya, yd döneminin divan başkanı çıkmış Fikret Ormanı eleştiriyor ve bazı arkadaşlarda doğrusunu yazdığımız halde inatla rakamları çarpıtıyor ayıp be kardeşim. BAŞKA BEŞİKTAŞ YOK,

Çevrimdışı ZORBEY

@Mehmet  Şu avatar resmini değiştir artık daa, başkan yaptı 3 transfer hakkını yeme artık haksızlık etme:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 22:54:31
@Mehmet  Şu avatar resmini değiştir artık daa, başkan yaptı 3 transfer hakkını yeme artık haksızlık etme:)
ahahhaah tamam abi unutmuşum valla :)) @ZORBEY

Çevrimdışı Serjo

Fener puan kaybeti ya
yarın hakem anamızı ağlatır  :akuma:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Kemal

kemal hocam niyet iyiyde tartışmak sorun değil, aynı fikirde olmak zorunda değiliz zaten ama niyet kötüyse ki bazı beşiktaş sitelerinde bunu anlamak hiç zor değil, benim için sorun başlar. El insaf ya, yd döneminin divan başkanı çıkmış Fikret Ormanı eleştiriyor ve bazı arkadaşlarda doğrusunu yazdığımız halde inatla rakamları çarpıtıyor ayıp be kardeşim. BAŞKA BEŞİKTAŞ YOK,

Aynen katılıyorum  :claps:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 23:01:15
Fener puan kaybeti ya
yarın hakem anamızı ağlatır  :akuma:
benim de en büyük korkum o , ama yarın o cüneyti de rizeyi de parçalayacağız inş.  :s20:

Çevrimdışı Hicks

Yarın o sahadaki 6 tane tetikçiyi oraya gömmezlerse, oradan lider çıkmazlarsa zaten şampiyon olmanın da anlamı yok. Haydi gösterin kendinizi, gömün hepsini sahaya ve oradan lider çıkın!  :photo:
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

rıdvan ne kadar saçmaladı yok hakem etkiledi.hakem ilk defa düzgün yönetti.bide demezmi taraflı diye...

Çevrimdışı Doğukan E.

Yarın bizimkiler kesin Liderlik hevesiyle oynayacaktır kesin. Oyuncu yapımızın buna müsait olması çok olumlu bir şey..

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 23:08:30
rıdvan ne kadar saçmaladı yok hakem etkiledi.hakem ilk defa düzgün yönetti.bide demezmi taraflı diye...
egemenin yaptığını veli yapsa şimdi adam kodesteydi her pozisyonda ts'ye sarı çıkardı tamam fb'nin de penaltısı verilmedi ama bu kadar da ağlamasınlar adam bildiğin trabzonu doğradı yine   :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

egemenin yaptığını veli yapsa şimdi adam kodesteydi her pozisyonda ts'ye sarı çıkardı tamam fb'nin de penaltısı verilmedi ama bu kadar da ağlamasınlar adam bildiğin trabzonu doğradı yine   :bandit:
penaltı değildi o hocam  :)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 23:14:34

Çevrimiçi Kartal Ç

Çevrimiçi Samet Ç

bence penaltıydı yaa  :kop: :kop:
değildi hocam diego teması hissedince rakibe takıp attı kendini benim görüşüm bu ama hakemi hacı aramasaydı penaltı verirdi o pozisyona.

Çevrimdışı Önder

donanımhaber beşiktaş bölümünden transfer oldum bende. Trollerden kurtulduk artık rahat nefes alalım oh be. :ishock:

Çevrimdışı Doğukan E.

penaltı değildi o hocam  :)

Bencede değildi eğer ki o penaltıysa geçen hafta pedronunki 10 kere penaltıdır.

Çevrimdışı ilhan mansız

:halay:
q7 + bir miktar para  :kop:
bugün burada yazdığın yazı çok iyiydi, tebrikler  :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

lick tv de tümer ve m.denizli dedi üzülmüşler mi fener puan kaybetti diye...

Çevrimdışı Tolga

donanımhaber beşiktaş bölümünden transfer oldum bende. Trollerden kurtulduk artık rahat nefes alalım oh be. :ishock:
:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

:hosgeldin