Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3983318 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Neo Nesil

Fener puan kaybetti  :ishock:

ex kalecimiz hakan arıkan tıpkı manchester maçındaki rüştü gibiydi helal

ulan hakan bizdeyken çok önemli maçlarda saçma sapan hatalarlar takımı yaktın, trabzondayken panter...

kendini baya geliştirdi hakan...

Çevrimdışı Efe

Yarin maci alip artik sezon sonuna kadar birakmamaliyiz liderligi :money:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Yarın liderliği alırsak sene sonuna kadar bırakmayız demedi demeyin. :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ozan062

bende aynısını diyorum ortalıga fakat aklımda endişe mevcut oyle rahatta değilim:)) guven vermiyorlarki 33 hafta lider olup 34te pert olmak da var işin kuralında:) onun için biz işin sonunu iyi getirelimde  :friendship:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ThbrK

Aman hocam nazar deymesin
:evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 21:44:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kazanamayınca türk futbolu nereye gidiyor ne bu savunma oldu  :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ThbrK

Birazdan Fener ve Trabzon sahaya çıkacak.

İkisinde de sponsor yok. Kimse beğenmedi artırmaya çalıştı edebiyatı yapmasın SPONSORU YOK.

Bizim formamız şuan 17 Milyon Dolar.

Fener'de 1 milyon üye kampanyası var :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 21:50:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Namussuzlar ya. İlk kez adam akıllı maç yönetti hakem.

Alışık değiller tabi. Yöneticisi, Rıdvan'ı alayı saldırıyor.

Konu Beşiktaş olunca ben onu bunu bilmem Güntekin hakem doğru olanı yaptı der.

Hepsi aynı torbada bunların.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı high speed dirt

Sol şeridi açın lider geliyor!

Çevrimdışı Kutay

hakeme helal olsun ilk defa düzgün bir fb maçı yönetildi bu ligde alışık değiller ya köpek gibi saldırıyor etrafa fbliler, bir de deigonun pozisyonuna penaltı diyen saflar var ya
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Neo Nesil

Namussuzlar ya. İlk kez adam akıllı maç yönetti hakem.

Alışık değiller tabi. Yöneticisi, Rıdvan'ı alayı saldırıyor.

Konu Beşiktaş olunca ben onu bunu bilmem Güntekin hakem doğru olanı yaptı der.

Hepsi aynı torbada bunların.

bülent yıldırımı önce tehdit ederler sonra da kızağa çekerler. bunların yapmayacağı halt yok.

sadece fblisi değil, bundan 13 sene öncesine gidelim...

bjk gs maçında ali aydın mükemmel maç yönetmişti. geriye düştüğü maçlarda bjk 2-1 gsyi yenmişti 2 haklı penaltıyla

bütün gs lobisi, yazarları vs. çekememezliğinden 4-5 gündür ali aydına küfür ve tehdit ediyordu, sonunda da düdüğünü astırmışlardı.

fırat aydınuslar cünolar vs. hikaye, türkiye liginin en iyi hakemlerdendi ali aydın.

renklilerin ALAYI BÖYLE KARDEŞİM!!!! her türlü çirkeflik, iğrençlik, rezillik RENKLILERDE!!!
[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2015, 22:10:51 Neo Nesil ]

Çevrimdışı alperenn58

bu arada egemenin tokadi es geciliyor biz olsak degmeden  kizarirdik yaziklar olsun bunlara

Çevrimdışı high speed dirt

Mahmut Uslu da çıkmış yine yüzsüz yüzsüz İHO'ya saydırıyor hakemi aradı diye.
Senin başkanın hakem koridorlarına inip hakemlere saydırırken çok masumsunuz, ama İHO hakemi arayınca tvlere çıkıp zırlıyorsunuz.

Çevrimdışı Kemal

@ilhan mansız  ' la çok tartıştık yönetim konusunda transfer döneminde ve en son yapılan sözleşmelerde hatırlar

Şuraya varmak istiyorum ben yanlış gördüğüm konularda (ki transfer konularındadır) hep eleştirimi yaptım , hatta sağ bek konusunda dedimki ekip kursak daha iyisini yaparız, ekibide @Çağrı kuruyor oda oldu  :icool:

AMA ; Finansal konularda , oyuncuların maaşları konusunda, yaptığı transfer bütçeleri konusunda , Kartal Yuvalarının ciroları , sponsorlar ve STAT konusunda  ağzımı açıpta bu Yönetime bişey söylersem Allah 'tan bul derler.

Transferde sadece (bu yıl yaz döneminden itibaren konusuyorum )  Demba BA ya yuksek ucret vermisizdir, onuda şuanda satsak %100 karla satacağımız teklif geldi ve adam kazandığı paranın kat ve katını kattığı katkıyla sağlamıştır.

Linnes işinide koparsalardı ağzımı açmayacaktım

Çevrimdışı safa burak

ya bir şey diyecem de  bu fb li yöneticiler ya tam gerizekalı ya da iflah olmaz bir şerr... ulan hakem 2 oyuncuna göz göre göre kırmızı çıkartmamış hala penaltı alamadalılar diye zırvalıyorlar. hakem de hiç adam gibi falan yönetmedi maçı. her pozisyonda tsliye sarı çıkarttı egemen tokat attı kırmızı çıkaramadı vs vs. yorumcular da hakeme yürüyor. gel de çıldırma :s20:

Çevrimdışı talha

@ilhan mansız  ' la çok tartıştık yönetim konusunda transfer döneminde ve en son yapılan sözleşmelerde hatırlar

Şuraya varmak istiyorum ben yanlış gördüğüm konularda (ki transfer konularındadır) hep eleştirimi yaptım , hatta sağ bek konusunda dedimki ekip kursak daha iyisini yaparız, ekibide @Çağrı kuruyor oda oldu  :icool:

AMA ; Finansal konularda , oyuncuların maaşları konusunda, yaptığı transfer bütçeleri konusunda , Kartal Yuvalarının ciroları , sponsorlar ve STAT konusunda  ağzımı açıpta bu Yönetime bişey söylersem Allah 'tan bul derler.

Transferde sadece (bu yıl yaz döneminden itibaren konusuyorum )  Demba BA ya yuksek ucret vermisizdir, onuda şuanda satsak %100 karla satacağımız teklif geldi ve adam kazandığı paranın kat ve katını kattığı katkıyla sağlamıştır.

Linnes'e para verip alsalardı içime otururdu. Bir de şöyle bakın yaza maxi geliyor. :fkr:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Hadi bakalım artık yarın kazanmak şart oldu. Bu arada DH'de çok komik yorumlar var okumaya dayanamadım kapattım.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı ozan062

transfer doneminde pedroya en fazla parayı veren portoymus:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Linnes'e para verip alsalardı içime otururdu. Bir de şöyle bakın yaza maxi geliyor. :fkr:
Maxi gelirse iyi tabi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı buratti

Hersey harika gidiyor.

Bence Linnes'e verilecek 2.5-3M avro cok fazla su finansal durumda. O butceye bonservisi olmayan cok daha iyi bi oyuncu alinabilir.

Ayrica, Serdar'a biraz haksizlik yapiliyor bence. Bizim evladimizdir ne de olsa. Cok gelistirdi kendini son donemde. Gokhan'la iyi anlasiyolar, bu da beraber oynayarak olur. Sabir istikrar getirdi.

Çevrimdışı Neo Nesil

Hadi bakalım artık yarın kazanmak şart oldu. Bu arada DH'de çok komik yorumlar var okumaya dayanamadım kapattım.

dhnin ruhuna el fatiha  :D

Çevrimdışı buratti

05-02-15    Caykur Rizespor - Besiktas Istanbul    0:0
18-12-14    Besiktas Istanbul - Caykur Rizespor    0:1
15-09-14    Besiktas Istanbul - Caykur Rizespor    1:1
15-03-14    Caykur Rizespor - Besiktas Istanbul    2:2
21-10-13    Besiktas Istanbul - Caykur Rizespor    0:0
10-08-13    Besiktas Istanbul - Caykur Rizespor    1:0

Son bes macta yenememisiz Rize'yi. Totem yapmayi bilen arkadaslar bi el atarsa sevinirim.

Çevrimdışı ZORBEY

transfer doneminde pedroya en fazla parayı veren portoymus:))

pedro franco mu:) ne kadar teklif etmişler?
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..