Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3978628 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Aslında iyi bir futbolcu ama Fiorentina'nın orta sahasının zenginliğinden dolayı pek fazla forma şansı bulamıyor.Savunma açısından sağlam bir oyuncu ama hücum konusunda istediğimiz performansı pek verebileceğini düşünmüyorum.Yani eğer Atiba gönderilecekse yerine alınacak oyuncu biraz daha hücumu düşünen ve Atiba'nın 1 tık üstü bir futbolcu olmalı bence.

daha netini daha garanti oyuncuyu oraya koymak lazım derim cnk kesinlikle oradaki kontenjan hayli dolu atibayla imzalandı sayarsak, bu arada bir tık değil sekiz yık ustunu koymak lazımda işte maddi durum el vermiyor oralardaki maaslarve bonservisler ucuk noktada:((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Mustafa'nın 1.4 aldığı takımda atiba en az 2'yi hak eder.Kesinlikle sözleşme uzatılmalı

Çevrimdışı alperenn58

Şu fotoğraf bile antrenmanda çalışma farklarını çok net gösteriyor...

oguzhan son yillarda besiktasima gelmis en yetenekli ve  takimina yarar saglamis  genc bir delikanli  kuvarezmalardan fernandezlerden cok daha fazla katki saglamis daha az paraya oynamis simarik olmayan efendi delikanli tam besiktasa uyan profilde birisi merak ediyorum oguzhan alinirken  yonetim hulku aliyoruzmu dedi millet oguzhanin fizigine takmis  medyanin gazina gelip kendi genclerimizi kotulemek veya imada bulunmak  kime fayda veriyor  en son lig macinda  gorduk kotu denilen oguzhan cikinca orta  sahamiz lacka oldu  kendi  degerlerimizi  korumaliyiz

Çevrimdışı ozan062

http://www.fanatik.com.tr/2015/02/06/besiktasta-bilicin-alternatifi-sergen-yalcin-412165

hoppaaa

:) vallahi ben dusunurum kesinlikle fakat biraz erken olacak,, bu arada sergen ingilizce biliyormu?:D

Çevrimdışı talha

http://www.fanatik.com.tr/2015/02/06/besiktasta-bilicin-alternatifi-sergen-yalcin-412165

hoppaaa

:) vallahi ben dusunurum kesinlikle fakat biraz erken olacak,, bu arada sergen ingilizce biliyormu?:D

ya yalan dolan bizim yönetim getirmez sergeni. ayrıca segenden olmaz. edilecekse bilic ile devam olmazsa tuchel falan getir.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

Bilic şampiyon olursa bu paraya Türkiyede kalmaz.Ama olamazsa yönetim de uzun bir sözleşme önermeyecektir.Benim isteğim şampiyon olup bizde devam etmesi  :halay:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı quanch

Bilic ne olursa olsun kalmalı hem şampiyonlukta hem de olası üçüncülük gibi sonuçlarda

İstikrar başarıyı getirecektir bence getirmeye başladı da
Şampiyon olmasan bile...

Çevrimdışı cgty

Eğer bilic giderse en uygun isim Önder Özen gibi aslında.Hem takımı o kurdu diyebiliriz hem sistem değişikliği olmaz hem de kulübü yönetimi tanıyor.Başka bir hoca demek herşeyin sıfırdan başlaması olabilir ki buda bizi geriye götürebilir.Bu riski almamak lazım.

Çevrimdışı Doğukan E.

oguzhan son yillarda besiktasima gelmis en yetenekli ve  takimina yarar saglamis  genc bir delikanli  kuvarezmalardan fernandezlerden cok daha fazla katki saglamis daha az paraya oynamis simarik olmayan efendi delikanli tam besiktasa uyan profilde birisi merak ediyorum oguzhan alinirken  yonetim hulku aliyoruzmu dedi millet oguzhanin fizigine takmis  medyanin gazina gelip kendi genclerimizi kotulemek veya imada bulunmak  kime fayda veriyor  en son lig macinda  gorduk kotu denilen oguzhan cikinca orta  sahamiz lacka oldu  kendi  degerlerimizi  korumaliyiz

Hocam yazdıklarımızı yukarıdaki konuşmalarımızı daha dikkatli okumanızı tavsiye ederim...Biz Oğuzhanın ne yetenğine ne de son zamanlardaki oyununu kötülemedik. Sadece bir detay vardı gördüm paylaşıyım dedim... Son zamanlarda çalıştığını biliyoruz ancak çalışmaya çok geç kaldığından eminiz...

Çevrimdışı Türkay

Bilic giderse eğer tek seçenek Şenol Güneş
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Doğukan E.

Bilic giderse eğer tek seçenek Şenol Güneş
Sergen olmaz mı ?  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Türkay

Sergen olmaz mı ?  :evillol: :evillol:

Sergen Yalçın biraz daha kendini kanıtlaması gerekiyor Hagi gibi olmasın ondan sonra  :lol: Şenol Güneş bizim takımı şampiyon oğlu şampiyon yapar  :bandit:

Çevrimdışı Doğukan E.

Semih Usta: 'UEFA'ya A ve B şeklinde 2 liste verildi'
Futbol İdari Direktörümüz Semih Usta, UEFA Avrupa Ligi’nde Liverpool’a karşı oynayacağımız maçlar için UEFA’ya A ve B şeklinde iki listenin verildiğini açıkladı.
BJK TV canlı yayınına telefonla bağlanan Usta, UEFA A listesinde 22 futbolcumuza yer verdiklerini ve 3 Şubat Salı günü listeyi UEFA’ya bildirdiklerini söyledi.
UEFA B listesine kulüplerin altyapılarında yetiştirdikleri oyuncuları sınırsız bir şekilde ekleyebildiklerini belirten Futbol İdari Direktörümüz Semih Usta, “18 Şubat tarihine kadar UEFA B listesini UEFA’ya bildirme özgürlüğü var. Şu anda amatör olup da profesyonelliğe geçirdiğiniz oyuncuları o tarihe kadar listeye ekleyebiliyorsunuz. Biz, Teknik Direktörümüz Slaven Bilic ile görüştükten sonra UEFA B listesini son haline getirdik. Atınç Nukan UEFA B listesinde yer alabilecek bir oyuncu. Atınç Nukan, Enes Fidayeo, Eslem Öztürk ve Raşit Şahingöz’ü UEFA B listesine yazdık ve UEFA’ya bildirdik. Dolayısıyla bu oyuncuların hepsi UEFA’ya tescil edilmiş durumdadır. Kamuoyunda yalnız A listesine bakılarak yapılan eleştiriler teknik bilgi eksikliğidir” ifadelerini kullandı.

:busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı ozan062

Sergen Yalçın biraz daha kendini kanıtlaması gerekiyor Hagi gibi olmasın ondan sonra  :lol: Şenol Güneş bizim takımı şampiyon oğlu şampiyon yapar  :bandit:

aslında bunları paylasmamın bir sebebide o,, senol gunese karsı cıkılmasıdır.. yahu onunla sureklilik olmaz artı artık yeni cag genclerle yola cıkmaktır... yönetim kurulundan yaslı bir adama gorevmi verilir :))

zaten bilice verildi butun yetki:) rahatsızız bu konuda bide bu adama vermezsen olmaz simdi ipler onda olur sıkıntılı
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2015, 22:08:44 ozan062 ]

Çevrimdışı Doğukan E.

aslında bunları paylasmamın bir sebebide o,, senol gunese karsı cıkılmasıdır.. yahu onunla sureklilik olmaz artı artık yeni cag genclerle yola cıkmaktır... yönetim kurulundan yaslı bir adama gorevmi verilir :))

:claps: :claps: Bizim ülkede büyük sorun aynı hocaların sürekli dönüp dolaşmasıdır... Bu yüzden yeni antrenörler keşfedemiyoruz. X takımı boşaldı hemen kim gelsin : Mustafa Denizli-Ertuğrul sağlam-Hikmet karaman vs bir çok yabancı da var böyle özellikle DAUM nedir bu adam sevdası anlamam gitti..

Çevrimdışı Türkay

zaten bilice verildi butun yetki:) rahatsızız bu konuda bide bu adama vermezsen olmaz simdi ipler onda olur sıkıntılı

Abi şenol güneş e imkan verildiğin de büyük oynuyor ve oynamasını da biliyor bilic gibi daha genc direktörlerin bunu tecrübe edinmesi zaman alıyor ha ben bi daha ki sene de bilic in kalmasını isterim ayrıca cokta seviyorum kendisini orası ayrı

Çevrimdışı ilhan mansız

Hocam yazdıklarımızı yukarıdaki konuşmalarımızı daha dikkatli okumanızı tavsiye ederim...Biz Oğuzhanın ne yetenğine ne de son zamanlardaki oyununu kötülemedik. Sadece bir detay vardı gördüm paylaşıyım dedim... Son zamanlarda çalıştığını biliyoruz ancak çalışmaya çok geç kaldığından eminiz...
oğuzhanın çalışmaya geç kaldığından eminsiniz öyle mi? Hangi verilere göre? Bizde bilelim

Çevrimdışı ilhan mansız

Mustafa'nın 1.4 aldığı takımda atiba en az 2'yi hak eder.Kesinlikle sözleşme uzatılmalı
mustafa ya 1.4 milyon Euro veren takım mutlaka çıkar. Atibaya kimse bu parayı vermez. Aslında bizim yönetimde vermez ancak takım şampiyonluğa giderken uyumu bozmak istemedikleri için veriyorlar

Çevrimdışı ozan062

oğuzhanın çalışmaya geç kaldığından eminsiniz öyle mi? Hangi verilere göre? Bizde bilelim

yahu iki hafta once bjk tvde ısınma antrenmanlarına denk geldim yazdımda burada  orada yapılan her hareketi es gecen bir oguzhandan bahsediyoruz beyler tamam gelişme var fakat  buralarda yine yokları ynuyor bu konuyu sindirin kabul edin kesinlikle kendini buna vermiyor

mesela bu konuda ismail kadar olsaydı dogal oalrak yetenegiyle dogru ortanılı gelisecek fakat ismailde kabiliyet yetenek olmadıgından oldugu yerde sayıyor:(((

Çevrimdışı ilhan mansız

yahu iki hafta once bjk tvde ısınma antrenmanlarına denk geldim yazdımda burada  orada yapılan her hareketi es gecen bir oguzhandan bahsediyoruz beyler tamam gelişme var fakat  buralarda yine yokları ynuyor bu konuyu sindirin kabul edin kesinlikle kendini buna vermiyor

mesela bu konuda ismail kadar olsaydı dogal oalrak yetenegiyle dogru ortanılı gelisecek fakat ismailde kabiliyet yetenek olmadıgından oldugu yerde sayıyor:(((
hangi verilere göre diyorum, ısınma antremanın gördüm diyorsunuz, çok ilginç . Burada da yazdım daha önce Oğuzhan ve Kerim Beşiktaş'a gelmeden önce neredeyse hiç üst düzey maç oynamadılar. Ancak bizde zamanla üst düzey oyuncu olmaya başladılar ve sürekli eleştirilen bu iki oyuncu artık çok değerliler. Bir süre sonra Gökhan'ın piyasa değerine ulaşacaklar. Burada Kerim ve Oğuzhan PTT ligine kiraya veriliyordu yorumlarda. Allah'tan Bilic bu adamların değerinin farkında

Çevrimdışı Deniz

mustafa ya 1.4 milyon Euro veren takım mutlaka çıkar. Atibaya kimse bu parayı vermez. Aslında bizim yönetimde vermez ancak takım şampiyonluğa giderken uyumu bozmak istemedikleri için veriyorlar
Senede ortalama 4 gol atan, sürekli sakat olan forvete değil 1.4€ ,1 milyon bile veren çıkmaz  :)

Atiba için uygun olan sözleşme 1.2m€ ve 1+1 senedir.Ama basının dediğine göre atiba imza parası ve en az 3 senelik sözleşme istiyormuş.o şartlarda imzalanmaz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

hangi verilere göre diyorum, ısınma antremanın gördüm diyorsunuz, çok ilginç . Burada da yazdım daha önce Oğuzhan ve Kerim Beşiktaş'a gelmeden önce neredeyse hiç üst düzey maç oynamadılar. Ancak bizde zamanla üst düzey oyuncu olmaya başladılar ve sürekli eleştirilen bu iki oyuncu artık çok değerliler. Bir süre sonra Gökhan'ın piyasa değerine ulaşacaklar. Burada Kerim ve Oğuzhan PTT ligine kiraya veriliyordu yorumlarda. Allah'tan Bilic bu adamların değerinin farkında

neresi ilginc? bu son gordugumdu fakat her denk geldiğimde tekrarlayan bir durum :))) iyi ısınmayan sakatlanır dimi yani buda benim gordugumu dogrular  nitelikte...

dediklerin dogruda kerimde oguzhanda bizim altyapıdan gelmemiş dolayısıyla benim o oyunculara karsı kendi evladım ki kadar bi toleransım olamaz burayı iyi ayırt etmeliyiz sonucta bedavaya gelmedi bu oyuncular...bi yatırım sonucunda takıma ilave edildi.
bu arada kesinlikle dediğin gibi bilicle yukselen topcular bunlar, sadece oguzhan mami iso ve dahası gelişmedi üstüne koymadı kalanı kademe atladı :ok: ama 3.seneyi hatta fazlasını devirmiş oyuncularda sabır kelimesi fazlasıyla komik olur:)

Çevrimdışı ilhan mansız

Senede ortalama 4 gol atan, sürekli sakat olan forvete değil 1.4€ ,1 milyon bile veren çıkmaz  :)

Atiba için uygun olan sözleşme 1.2m€ ve 1+1 senedir.Ama basının dediğine göre atiba imza parası ve en az 3 senelik sözleşme istiyormuş.o şartlarda imzalanmaz..
mustafayı Türkiye'de her takım alır. Yurtdışında da pazarı var. Atiba bu yaştan sonra çok zor. Zaten hayatında kazandığı en iyi parayı Türkiye'de almıştır, istiyorsanız araştırın, aklı varsa çok gak guk demeden imzalar. İmzalamazsa kendi bilir.

Çevrimdışı ilhan mansız

neresi ilginc? bu son gordugumdu fakat her denk geldiğimde tekrarlayan bir durum :))) iyi ısınmayan sakatlanır dimi yani buda benim gordugumu dogrular  nitelikte...

dediklerin dogruda kerimde oguzhanda bizim altyapıdan gelmemiş dolayısıyla benim o oyunculara karsı kendi evladım ki kadar bi toleransım olamaz burayı iyi ayırt etmeliyiz sonucta bedavaya gelmedi bu oyuncular...bi yatırım sonucunda takıma ilave edildi.
bu arada kesinlikle dediğin gibi bilicle yukselen topcular bunlar, sadece oguzhan mami iso ve dahası gelişmedi üstüne koymadı kalanı kademe atladı :ok: ama 3.seneyi hatta fazlasını devirmiş oyuncularda sabır kelimesi fazlasıyla komik olur:)
20-21 yaşındaki oyuncu illa bizim altyapıdan çıkınca mı değerli olur? Ne sakatlığı gayet iyi mücadele ediyorlar ve ikisi de artık üstdüzey oyuncu, neden inat ediyorsun gerçek bu, genç ve çok yetenekliler, sevinmek gerek elimizdeki değerin kıymetini bilelim bence

Çevrimdışı Deniz

mustafayı Türkiye'de her takım alır. Yurtdışında da pazarı var. Atiba bu yaştan sonra çok zor. Zaten hayatında kazandığı en iyi parayı Türkiye'de almıştır, istiyorsanız araştırın, aklı varsa çok gak guk demeden imzalar. İmzalamazsa kendi bilir.
Mustafayı Türkiyede Beşiktaştan sonra sadece anadolu takımları alır o da max 1 milyon € ya..Adamın ne yaptığı ortada ortalama 4-5 gol atan forvetten bahsediyoruz kim bu kadar para verir?
Beşiktaşa geldiğinden beri 58 maçta sakat olduğu için görev alamamış.şaka değil 58..

Açıkça söyleyim değil 1.4m€ 1 milyon € bile mustafa için fazla bence sözleşmesi hiç yenilenmemeliydi..