Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3978715 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı panic13

Atiba ya 1+1 yıl için 1,3 milyon ideal. Herkesin 1,4 ten imza atmadığı ortamda, Mustafa Pektemek'in bile 1,4 mnilyona attığı ortamda, iki yıldır istikrarlı bir şekilde oynayan Atiba için 1,3 az bile. Ben olsam 2 isterdim. Bahanem de "mustafa ve Necip bile 1-1,5 alıyor, ben saf miyim?" olurdu.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı forzatunga

Şu fotoğraf bile antrenmanda çalışma farklarını çok net gösteriyor...

:lol: :lol: :lol:

beyler anlık foto üzerinden idman performansı yorumu mu olur yahu alemsiniz, belki de 1 saniye sonra en yükseğe kaldıran oydu nerden biliyorsunuz?

1,3 ten 1+1 yıl teklif edilmiş. Menajeri kulüp arıyormuş daha iyi teklif bulamazsa imza atacakmış son durum böyle abi.  :)
Bence Atiba gibi 32 yaşına gelmiş bir oyuncuya yıllık 1.3 milyon euro vermek yanlış.Sene sonu bundesligada sözleşmesi biten Junuzovic ya da Baumgartlinger gibi isimlere yönelmek daha akıllıca olur.

Çevrimdışı Kemal

Bence Atiba gibi 32 yaşına gelmiş bir oyuncuya yıllık 1.3 milyon euro vermek yanlış.Sene sonu bundesligada sözleşmesi biten Junuzovic ya da Baumgartlinger gibi isimlere yönelmek daha akıllıca olur.

o yüzden 1 + 1 zorluyor yönetim

o yüzden 1 + 1 zorluyor yönetim
Tamam 1+1 şeklinde düşünülüyor olabilir ama Atiba gibi hucüm verimliliği çok düşük olan bir futbolcu için 1.3 milyon para vermek bana çok mantıklı gelmiyor.2 sene boyunca çok büyük katkı verdi ama artık çıtayı biraz daha yükseltmemiz gerekli bence.

Çevrimdışı SampiyonBesiktas

Eğer Atınç ile Sivok gerçekten Uefa kadrosundan çıkarıldıysa Milosevic'in de sakatlığında çok büyük sıkıntı yaşarız....
Umudun tükenirse gökyüzüne bak
karanlığın ardından güneş doğacak.
şarkılar söyleyecek o gün çocuklar

yarınlar bugünden güzel olacak....

Derdimiz geceyse sabahı sensin.
acılar kış olsa baharı sensin
hayatı sevdiysek sebebi sensin
BEŞİKTAŞ hayattır HAYATTA BEŞİKTAŞ...

Eğer Atınç ile Sivok gerçekten Uefa kadrosundan çıkarıldıysa Milosevic'in de sakatlığında çok büyük sıkıntı yaşarız....
Milo sezonu kapamış :s20: :s20:          http://spor.mynet.com/besiktas/74794-milosevicten-sok-haber.html                                                                   

Çevrimdışı Abdullah

Milo sezonu kapamış :s20: :s20:          http://spor.mynet.com/besiktas/74794-milosevicten-sok-haber.html                                                                   
milo en fazla iki ay sonra geri döner  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

Atınç Uefa kadrosunda

Çevrimdışı talha

Abartmışlar ne sezonu kapattı sanki bilek gitmiş adamın. En fazla 2 ay sakat kalır adam.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Hicks

Atiba ya 1+1 yıl için 1,3 milyon ideal. Herkesin 1,4 ten imza atmadığı ortamda, Mustafa Pektemek'in bile 1,4 mnilyona attığı ortamda, iki yıldır istikrarlı bir şekilde oynayan Atiba için 1,3 az bile. Ben olsam 2 isterdim. Bahanem de "mustafa ve Necip bile 1-1,5 alıyor, ben saf miyim?" olurdu.

Alacağın cevap da "kapı orada, git bakalım 1m veren kulüp bile bulabiliyor musun?" olurdu ama...  :D
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Hicks

Milosevic'in sakatlığı belki hayırlı bile olmuş olabilir onun adına, Atınç'la yan yana gelince Atınç dev gibi duruyor, neredeyse Milosevic'in 2 katı. sezonu kapattığı doğru ise bu süreyi kendisi için fırsata çevirip güçlenebilir...  :eyes

Çevrimdışı ozan062

Quaresma ve Fernandes Beşikaş'ıma ihanet etmişlerdir, aldıkları paranın karşılığını vermemişler, gitmeden önce aylarca yattıkları yerden Beşiktaş'ımın parasını yemişler ve ortalığı karıştırıp gitmişlerdir. Bu yaptıklarının tam karşılığı Beşiktaş'ımın parasını çalmaktır. Hak ettiklerinden fazla sevgi, saygı görüp kendilerini nimetten saymışlardır. İkisinin de sonunu görüyorsunuz. O ikisinden de hiç bir takıma hayır gelmedi, bundan sonra da gelmez.  :tabe:

gorusune saygım var ama bence ikiside yatmadı:) birini baskaları yatırdı oburunude hoca ısrarla oynattı ama o kafayı veremedi ki bana gore tabiki yonetimin hatalarıdır.. cok para az paradan bahsetmiyorum bastan sozlesme imzalayıp imzalamadıklarını ilan etselerde oyunculara boyle gebe kalınmazdı uzulmezdik yoksa cok para istiyorlar sudur budur tamamen oyuncular problem cıkardı ama birde nihai kararı veremeyenler var :tabe:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serjo

Atiba giderse
yerine Bundesliga'dan bir isim gelirse çok sevinirim
Bundesliga orta sahalarnı hep beğenmişimdir
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Kemal

Yarım devre atibaya ıhtıyacımız var nereye gidiyor

Çevrimiçi Necmi

sitede mobil versiyonla ilgili çalışmalar yapılıyor git geller ve kesilmeler olabilir

Çevrimdışı panic13

Yalnız forumun yeni halide Aksaray Bacardi gibi olmuş haaa :D Çıkarken hesabı sıkıştırmasınlar :P

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Şubat 2015, 16:21:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Tarsal kemik kırılmış. 4-6 hafta arası yok gençler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

http://haber1903.com/n-3548-gozler-atinca-cevrildi-uefa-listesinde-adi-var-mi.html

Selam,

abi biz ilke olarak senin linki kopyaladığın siteye pek girmiyoruz hit alıp reklam yapmasın diye. Bu ve bunun gibi bir kaç site, tahmin ediyorum Aziz Yıldıvım veya YD tarafından finanse ediliyor. Çünkü ben Beşiktaşlıyım diyen böyle sabotaj yapmaz.

Çevrimdışı Hicks

Tarsal kemik kırılmış. 4-6 hafta arası yok gençler.

Şansa bak en kritik 6 haftaya giriyoruz, biri hiç yok, diğeri 3 haftadan önce formuna kavuşamaz. Serdar ve diğer stoperlere umarım bir şey olmaz...

Çevrimdışı Tolga

Pedro ile Ersan'ın sakatlanmaması için dua edeceğiz artık Liverpool maçları için.

Hala daha neden Atınç o listeye dahil edilmemiş anlayamıyorum.

Atınç kadrodaymış ben yanlış biliyormuşum bu iyi haber :icool:
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2015, 20:01:29 Tolgaozkhrmn ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

http://www.transfermarkt.com.tr/milan-badelj/profil/spieler/40633

aslında atiba nın yerine bu adamı niye düşünmüyoruz
hem hırvat olması sebebiyle bilic ile iyi anlaşır
hemde bir önceki klübü hamburg yani tolgayın eski takım arkadaşı
fiyatı da makul ama tek merak ettiğim nokta bu adamı ben biliyodum ama fiorentina da çok süre alamamış
acaba performansı ile ilgili bir sorun mu oldu da kadyoya çok giremedi
yoksa iyi bi adam diye biliyorum ve yaşı da daha 25
Hope for the Best, Plan for the Worst

http://www.transfermarkt.com.tr/milan-badelj/profil/spieler/40633

aslında atiba nın yerine bu adamı niye düşünmüyoruz
hem hırvat olması sebebiyle bilic ile iyi anlaşır
hemde bir önceki klübü hamburg yani tolgayın eski takım arkadaşı
fiyatı da makul ama tek merak ettiğim nokta bu adamı ben biliyodum ama fiorentina da çok süre alamamış
acaba performansı ile ilgili bir sorun mu oldu da kadyoya çok giremedi
yoksa iyi bi adam diye biliyorum ve yaşı da daha 25
Aslında iyi bir futbolcu ama Fiorentina'nın orta sahasının zenginliğinden dolayı pek fazla forma şansı bulamıyor.Savunma açısından sağlam bir oyuncu ama hücum konusunda istediğimiz performansı pek verebileceğini düşünmüyorum.Yani eğer Atiba gönderilecekse yerine alınacak oyuncu biraz daha hücumu düşünen ve Atiba'nın 1 tık üstü bir futbolcu olmalı bence.