Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3976962 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı talha

Ya en acısı neydi varya.

Bizim gibi özkaynaktan efsaneler çıkaran takımın. YD zamanında özkaynak için TFF'den tarafından sağlanan mevduat'ın Profosyonel takıma kaydırılmasıdır. Bunu yapmasıydınız bari be.  :s20:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

İsmail omrumu curuttu valla.bu bunye boyle eziyet gormedi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı nannan

Değil tabi ki. Ama henüz o kadar profesyonelleşemedi kulüpler desem ne dersin?

Çok fena geriden geliyoruz.

Bizim kulübümüzün hala diyetisyeni yok mesela. Seneye umarım ben atacağım kendimi oraya  :biggrinking:

Gerçekten hala antrenörlerin muz ye köfte ye diye beslediği çocuklar var.

Altyapı sağlık ekibi ile tam koordineli çalışmadan hiçbir şey düzelmez.

Aramızda bu zihniyette insanlar varsa lütfen kızmasınlar ama öküz, yobaz, cahil patron edasıyla yönetiyoruz milyon dolarlık kulüpleri. Altına BMW 7.20 çek, karına ayrı metresine ayrı cip al, ayrıca bir de arada pavyonda para ye; ama şirketindeki stajyere akbil parası bile vermek sana çok maliyetli gelsin.

Çevrimdışı talha

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sarp

Sayfanin hemen altında sponsor baglantida gs store un bulunması sizce de garip değil mi? Allahım yoksa bir tek bende mi böyle :bawling

Çevrimdışı Kemal

Üniversiyete gittiğim 3. senesi tezim için anket yaptım.

700 lira ile geçinen aileler var varoşlarda.

Eti bırak tavuğu haftada 1 alabiliyorlardı.

Futbolcular da oralardan çıkıyor arkadaşlar.

Her şey etki tepki meselesi malesef. Et yoksa boy yok kas yok fizik yok güç yok.

Kangal ve Malaklı  adlı 2 köpek var , bu dediğini 2 sinin gelişimine benzettim. Saf kan Kangal köylerde yal ile beslendiğinden genetik yapısı çok iri olmasına müsade etmez.  Aksaray Malaklısı ise Aksarayda mezbahaların yanında et kemik sakatat parçalarıyla genetik yapısını tamamladığından 130-140 kg lere kadar çıkabilir. Kangalla karıştırılır.

Gereksiz bir bilgi olmuş olabilir ama aklıma geldi sabah sabah  :busted_cop:

Çevrimdışı Yakup

ismaili hala savunan ve koruyan hiç olmadı sözleşmesini uzatalım diyen çıkarsa allah ona akıl fikir versin. ismailin bizden sonraki durağı orta sınıf anadolu takımı 2 sene sonra ptt 1.lig sonrası muamma.

ismailin geleceği fazlı gibi olacak gibi geliyor bana.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Fazl%C4%B1_Ulusal

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Sarp

Milo da kırık,opare de yırtık! forumda çok acil sakat futbolcular takip bölümü açılmalı

Çevrimdışı Çağatay

Opareyle milo sakatlandı bari tolgay'a bir şey olmasa...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı panic13

Milo da kırık,opare de yırtık! forumda çok acil sakat futbolcular takip bölümü açılmalı

Eh, adamlar halı gibi sahalar yerine bildiğin Veliefendi Çayırı'ndan hallice otlaklarda maç yapıyorlar. Fizik tabii ki tepki verecek.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Hicks

İkisi de çime takılıp sakatlandı, Opare top sürüyordu, Miloseviç ise topu kontrol etmek üzere adım atıyordu. Böyle şans sadece bizde olur arkadaş, aklım almıyor...

10.00 gibi MR çekilmiş olması lazım, haber alan varsa paylaşsın lütfen...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Yakup

Opareyle milo sakatlandı bari tolgay'a bir şey olmasa...

Tolgay eşyalarını taşırken elinde sorun yaşadığı için gerçek Beşiktaş'lı olmuştu.

Dün akşam itibari ile opare ve miloseviç'te gerçek Beşiktaş'lı oldular.

Çevrimdışı talha

FIFA kokartlı hakem yönettiği Beşiktaş maçlarında siyah beyazlı futbolculara 6 da kırmızı kart gösterirken rakip takım futbolcularına 64 sarı 2 kırmızı kart gösterdi.

Bir de eyyamcı değil derler.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Şubat 2015, 11:25:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kangal ve Malaklı  adlı 2 köpek var , bu dediğini 2 sinin gelişimine benzettim. Saf kan Kangal köylerde yal ile beslendiğinden genetik yapısı çok iri olmasına müsade etmez.  Aksaray Malaklısı ise Aksarayda mezbahaların yanında et kemik sakatat parçalarıyla genetik yapısını tamamladığından 130-140 kg lere kadar çıkabilir. Kangalla karıştırılır.

Gereksiz bir bilgi olmuş olabilir ama aklıma geldi sabah sabah  :busted_cop:

Teorikte olmasa da pratikte aynı şeydir abi.

Kaliteli protein almayan çocuk gelişimini tam olarak tamamlayamaz.

Türkiye'de boy ortalamasının düşük olmasının sebebi budur.

Çoğu çocuk kemik boy uzunluğunu tamamlayamıyor, kas gelişimi zaten hak getire.

Konu dışı ek bir bilgi vereyim : Kırmızı et proteini alamayanlar maddi durumundan ötürü baklagil ile pilavı birlikte tüketsinler.

Kurfasulye - Pilav, Barbunya - Pilav, Nohut - Pilav gibi. Elzem aminositler lizin ile birleşince tam kalite proteine dönüşüyor vücutta.

Ancak unutulmasın en sağlıklı protein yumurtadır. Yüzde 100'ü dönüşür vücut proteinine.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aykut.celenk

Kurfasulye - Pilav, Barbunya - Pilav, Nohut - Pilav gibi. 

Bu kısım Türklerin en sevdiği yanında cacık olunca  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Şubat 2015, 11:35:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu kısım Türklerin en sevdiği yanında cacık olunca  :lol:

Sevmek bir yana çok yararlı çoğu kişi bilmez bu ayakta tutar  Türkiye'nin gelişimini vücut olarak :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

Konu dışı ek bir bilgi vereyim : Kırmızı et proteini alamayanlar maddi durumundan ötürü baklagil ile pilavı birlikte tüketsinler.

Kurfasulye - Pilav, Barbunya - Pilav, Nohut - Pilav gibi. Elzem aminositler lizin ile birleşince tam kalite proteine dönüşüyor vücutta.

Ancak unutulmasın en sağlıklı protein yumurtadır. Yüzde 100'ü dönüşür vücut proteinine.

öğle yemeği vakti gelince kendimi biran lokantada zannettim  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı panic13

Dalga geçmeyeceğiniz bişey söyleyeceğim; gelişim çağı için, yani kemiklerin sağlamlaşması için tüketilecek en iyi besin kelle-paça. Dalga geçmiyorum, kelle-paça ile sporcu alacağı tüm vitamin ve proteinleri alır. Hem makul fiyatlı bir ürün. Evde yapıldığı zaman biraz kötü kokuyor ama bence sporcular haftada 1 tüketmeli.

Bu arada basketbol oynadığım yıllarda, altyapıda iken antrenörler bize gazlı içecekleri kesinlikle yasaklamışlardı ve bir de Çağrı'nın dediği gibi pilav-kuru-bulgur-barbunya türü yiyecekler tüketmemizi tavsiye ederlerdi.

196 cm idim ve sadece 83 kilo idim aynı zamanda yapılıydım. Filinta gibiydik yaa :S

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Şubat 2015, 12:10:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Dalga geçmeyeceğiniz bişey söyleyeceğim; gelişim çağı için, yani kemiklerin sağlamlaşması için tüketilecek en iyi besin kelle-paça. Dalga geçmiyorum, kelle-paça ile sporcu alacağı tüm vitamin ve proteinleri alır. Hem makul fiyatlı bir ürün. Evde yapıldığı zaman biraz kötü kokuyor ama bence sporcular haftada 1 tüketmeli.

Bu arada basketbol oynadığım yıllarda, altyapıda iken antrenörler bize gazlı içecekleri kesinlikle yasaklamışlardı ve bir de Çağrı'nın dediği gibi pilav-kuru-bulgur-barbunya türü yiyecekler tüketmemizi tavsiye ederlerdi.

196 cm idim ve sadece 83 kilo idim aynı zamanda yapılıydım. Filinta gibiydik yaa :S

:kop: :kop:

Gazlı içeceklerdeki yüksek şeker oranı kas gilokojenin aktifleşmesini engelleyip kas çevresindeki yağ yakımını durduruyor doğru söylemişler  :biggrinking: Yine olursun sağlık olsun  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Doğukan E.

Abi o boyla niye bıraktın veya bıraktınmı ?

Çevrimdışı ozan062

İki gençte Oğuz'dan yetenekli dürüt olmak gerekirse.

Bu arada Pedro'nun yokluğu buram buram kokuyordu sahada. Deperini anlayın çocuğun.
oha napın canım:D

daaha yetenekli değil daha iyi performansı var desek yeri fakat senin dediğin fazlasıyla haksızlık olur:D
bu arada var duzelme ama hep  cok yavas ilerliyor umarızki bu yavas ilerlemesi maximuma ulastıgında geri sarmaz sararsa geçmiş olsun zaten:) simdi sindire sindire gitsin meyvesini sonra yiyelim bosver ki ben oguzhanı hiç sevmem bilen bilir:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Ben Q7'yi severim de suç Q7'de değil taraftar da aşırı derecede şımartıldı. Q7'nin de karekter bozuk olduğu için havalara girdi. Ayrıca hep demişimdir sert otoriter bir td olsaydı belki az da olsa kontrol edilebilirdi. Aslında taraftarın en çok kızması gereken üç adam var Almeida, Toraman ve Simao.

yapmayın etmeyin ben bu konuda cok hassasımdır simdi portoda gayet tatminkar oynuyor taskınlıgıda yok oynadıgı butun macları takip ediyorum,, acıkcası bu sene değilde onceki senelerde eksikliğini duyuyorduk fakat simdi değil onun için pek yazmıyorum buralarda yoksa hergun onu yazardım:D:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı panic13

:kop: :kop:

Gazlı içeceklerdeki yüksek şeker oranı kas gilokojenin aktifleşmesini engelleyip kas çevresindeki yağ yakımını durduruyor doğru söylemişler  :biggrinking: Yine olursun sağlık olsun  :kop:

hala 196 cm artık 115 kgyim :D 30 kg fazlam var :D

Çevrimdışı panic13

Abi o boyla niye bıraktın veya bıraktınmı ?

Abi sakatlandığım için bırakmak zorund akaldım. Zaten bölgesel lige (3. ligde) falan oynuyordum, büyük para kazanamadım hiç :) Şimdinin parası ile cep harçlığına oynadık bir iki defa :)