Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3972307 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

Arkadaşlar özellikle DH'den gelenler :)

Hoşgeldiniz çok sevindik sayımız artsın istiyoruz lakin artık şurayı bir arkanızda bırakın. Oradaki anıları da.

Burası yeni ortam. Biz burada 5-6 aydır çok güzel futbol konuştuk. Konu trollenmedi sadece temiz futbol konuşuldu.

Ben karşıt görüşe anlayışlı yaklayaşabilmeyi burada öğrendim mesela @ozan062 ile tartışa tartışa.

Tartışmaya karşıt görüşe izin sonuna kadar veririm ama trollemeye asla. Bu son satırı herkes için söylüyorum.

Güzel bir ortamımız var yaş ortalamamız genç sadece düşünce aksın burada rica ediyorum.

@Çağrı eline sağlık... :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Efe

:upto: :upto:

veli başkan her zaman ortasahanın dinamosudur atiba ile sırtladılar götürüyorlar tolgayda onlar olmadığında destek verecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı atakan eraslan

Ben vazgeçmek zorunda kalırsam Atiba'dan vazgeçerim.

Çünkü 4-2-3-1 oynuyoruz. Ön liberoların ikisi de hücuma çıkabilmeli. Atiba'da hiç yok bu olay hep Veli gidiyor.

Atiba çok iyi alan kapatıyor sıfır risk. Mesela Şenol Güneş gelse hayatta oynatmaz ama tam Bilic'in sisteminin adamı.

Ben deplasmanlarda Atiba iç sahalarda Tolgay ama her zaman Veli diyorum. GururLAN Veli Kavlak.

Atibanın esasında hücum gücünün çok düşük olduğunu düşünmüyorum. Hemen geçen haftaki Gençlerbirliği maçını düşünelim , ikinci yarı dembanın frikik golünden önceki 5 dakika atiba karıştırdı oraları , bir pozisyona girdi kaleci çeldi , sol tarafta ceza sahası köşesinde verkaçlar v.b. aksiyonları vardı. Sıkışık oyunlarda rakip iyice gömüldüyse bu tip aksiyonları bence atiba veliden daha iyi yapabilir. Veli sürekli başı önde yere bakarak oynayan bir oyuncu(bir oyuncuda en nefret ettiğim özellik). Atiba ne olursa olsun yeri geldiğinde kısa mesafe dribbling yapabilen ve ayağında veliden çok çok daha iyi top tutabilen bir oyuncu , baskı yenilen maçlarda bu özellik her zaman öne geçirir atibayı veliden, hava toplarında veliden kesinlikle önde , ki duran top savunmalarında bu çok önemli.

Atibanın esasında hücum gücünün çok düşük olduğunu düşünmüyorum. Hemen geçen haftaki Gençlerbirliği maçını düşünelim , ikinci yarı dembanın frikik golünden önceki 5 dakika atiba karıştırdı oraları , bir pozisyona girdi kaleci çeldi , sol tarafta ceza sahası köşesinde verkaçlar v.b. aksiyonları vardı. Sıkışık oyunlarda rakip iyice gömüldüyse bu tip aksiyonları bence atiba veliden daha iyi yapabilir. Veli sürekli başı önde yere bakarak oynayan bir oyuncu(bir oyuncuda en nefret ettiğim özellik). Atiba ne olursa olsun yeri geldiğinde kısa mesafe dribbling yapabilen ve ayağında veliden çok çok daha iyi top tutabilen bir oyuncu , baskı yenilen maçlarda bu özellik her zaman öne geçirir atibayı veliden, hava toplarında veliden kesinlikle önde , ki duran top savunmalarında bu çok önemli.

şöyle ifade edeyim , veli topu ayağına aldığında tv başında herkes onun panik havasını hisseder, atiba ise hata da yapsa panikli olduğu hissini vermez. en önemli konu bence budur, o bölge panik yapan oyuncuyu kaldırmıyor. hücumculuk olayı ise gol adeti bakımından veli önde görünse de potansiyel kesinlikle atiba, adamın kafasında hücum olmadığı için çok girmiyor o işlere sadece. ama yetenek derseniz sağa sola top çekmesi basması ve yakınındaki arkadaşına aktarması konularında veliden daha iyi. He yeterli mi? tabiki değil :)

Çevrimdışı Dogan

Arkadaslar o deilde bu 10 numara bagimliligi nedir bizde onu anlamadim türk futbolunun geri oldugunun kaniti.chelsea madrid barca munih city united vs. bunlarin 10 numarasi varmi?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 23:23:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu tarz stoperlerden en az 1 tane kadronda bulunmalı ona katılıyorum ama elinde Pedro gibi sakin ve ayağı iyi olan 1 tane stopere de ihtiyaç vardır her zaman.

Saydığın stoperler ile baskı yediğin zaman topu sürekli şişirmek zorunda kalırsın ya da orta sahadan bir oyuncu geriye gelip sürekli oyunu kurmak zorunda kalır.

Zaten ikisi birleşince tandem tamamlanıyor.

Ronaldo - Zago

Högh - Uche

Bülent - Popescu

Maldini - Costacurta

Çok örnek var.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Zaten ikisi birleşince tandem tamamlanıyor.

Ronaldo - Zago

Högh - Uche

Bülent - Popescu

Maldini - Costacurta

Çok örnek var.

Aynen öyle :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı safa burak

pedro dedikçe aklıma erciyes maçındaki ilk gol geliyor Allah ın bitter çikolatası önce pedroyu yıktı sonra zımbaladı kafayı. hava toplarında ve ikili mücadelelerde cidden çok zayıf. ispanya yerden oynanan bir lig olabilir ama bayern barçaya bunun cezasını çok net kesti. bu arada pedro nun doğum günü 23 nisanmış :icool:
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2015, 23:31:02 rebel poet ]

Çevrimdışı Neo Nesil

dortmund yine kayıplarda vay anasını sene sonu klopp desem :iscrewy: :ebebe: :boxin:

türkiyede zor... :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı nihat

http://haber.besiktasarena.com/besiktas-bursaspor-maci-bilet-satislari-hakkinda-bilgilendirme.html

maç saat 16.00 da havada güzel olursa gidilmemesi için bir neden yok :)
Valla gs maçından sonra tövbe ettim saat 4'te bile olsa bir daha olimpiyat stadında lig maçına gitmem. 7 kat giyinmeme rağmen tir tir titredim, her tarafım sırılsıklam oldu üstüne bir de çıkışta her yerim çamur oldu. Zaten sahaya bin km var oyuncuları bile zor seçiyorum.

Bu arada bu maç neden başakşehir veya ankarada değil?

Çevrimdışı Hicks

http://haber.besiktasarena.com/besiktas-bursaspor-maci-bilet-satislari-hakkinda-bilgilendirme.html

maç saat 16.00 da havada güzel olursa gidilmemesi için bir neden yok :)

Hava kötü bile olsa bu maçı kimse kaçırmamalı, takımımızın şampiyonluk yolunda en önemli maçlarından biri olacak, çünkü Bursa gerçekten çok iyi oynuyor ve takım halinde oynuyor, bizimse bazıları gibi arkamızda bizi kollayan bir hakem olmayacak aksine maçı bizim için zorlaştıran bir hakem olacak. O tribunler mümkün olduğu kadar çok dolmalı saat 16:00'nın hiç bir mazereti olamaz.  :ok:
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

pedro dedikçe aklıma erciyes maçındaki ilk gol geliyor Allah ın çikolatası önce pedroyu yıktı sonra zımbaladı kafayı. hava toplarında ve ikili mücadelelerde cidden çok zayıf. ispanya yerden oynanan bir lig olabilir ama bayern barçaya bunun cezasını çok net kesti. bu arada pedro nun doğum günü 23 nisanmış :icool:

Bayernin barçaya ceza kesmesi yerden havadan mevzusundan değil , barçanın net verilmeyen iki penaltısı ve bayernin faullü attığı iki goldür bence(hele dantenin yaptığı net fauldü) :) ilk maç böylece 3-0 bitti yanlış hatırlamıyorsam. İkinci maç da formaliteye döndü messi de sakat olunca. Yerden oynuyor v.s. dendiyse de , o barca yan toplarda veya hava toplarında çok iyi savunma yapan bir takımdı. Hava topu olayı boyla ilgili değil sadece çünkü , adamlar masceranoyu orta sahadan stopere dönüştürdü , çünkü sizelı bir stoperi zaten vardı , oraları süpürecek cengaver bir oyuncu lazımdı , maseranoyu devşirdiler oraya. Perdo da böyle bir oyuncu olabilir , yeterki biraz cengaverlik çalışsın :)

Çevrimdışı Hicks

Valla gs maçından sonra tövbe ettim saat 4'te bile olsa bir daha olimpiyat stadında lig maçına gitmem. 7 kat giyinmeme rağmen tir tir titredim, her tarafım sırılsıklam oldu üstüne bir de çıkışta her yerim çamur oldu. Zaten sahaya bin km var oyuncuları bile zor seçiyorum.

Bursa kendine yakışanı yaptı ve kabul etmedi stad değişikliğini.  :akuma:

Olimpiyat'ta üşümemek için size tavsiyem üst-alt thermal içlik olacaktır. Gerçekten farkını göreceksiniz...  :)
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Tolga

Bursaspor, Ankara'da oynamayı kabul etmedi bu yüzden.

Bu arada Çağrı , Maldini sağbek olarak geçirdi kariyerinin büyük bölümünü , merkez oyuncusu baresi idi o takımın yanlış mıyım? Bu tip oyuncuların klasik kariyer gelişimi böyle oluyor , genç ve dinamikken sağ veya sol bek , yaşlandıkça çok fazla dinamizm yerine tecrübenin arandığı orta ikiliye geçiş. Bunun örnekleri yakın zamanda puyol ve biraz erken de olsa sergio ramostur.

Çevrimdışı talha

Adamlara hak vermek lazım. Bir feribot yolculuğu İstanbul adamların belli ki uçağa verecek parası kalmadı. :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

GS fırıldakları açtı o kapıyı , bursa da kendini nimetten sayıp güya olimpiyatta daha rahat puan alacağını düşünerek gsnin peşine takıldı. Bence şu an olsa Trabzon da kabul etmezdi konyayı , bizim memleket böyle klasik , kazan da nasıl kazanırsan kazan , rakibin sorununu kendine avantaj yap , yeter ki istediğini al. Ben diğer iç saha maçlarımızda da ikinci devre diğer takımların da yavaş yavaş bu zırıldanmaları göstereceğini düşünüyorum maalesef. Çünkü küme düşme mücadelesi kızışıyor ve herkes Eskişehir ve rizenin olimpiyattan nasıl puan alıp gittiğini gördü.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 23:44:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Bursa'yı şu ligde çatır çatır yenebilecek belki tek takım biziz.

Formda olalım 3 atar çıkarız o maçtan.

Yeter ki formda olalım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı quanch

Kimse bizle Ankara'da oynamak istemez bu normal alışmamız lazım ve artık herkes ligi puan gözüyle görüyor futbol falan hikaye olmaya başladı herkesin gözünde

Çok şükür ki biz hem puanlarımızı alıyoruz hemde futbolumuz hala çok iyi :ok:
Şampiyon olmasan bile...

Bursa'yı şu ligde çatır çatır yenebilecek belki tek takım biziz.

Formda olalım 3 atar çıkarız o maçtan.

Yeter ki formda olalım.

Aynen öyle , ve de inşallah zemin de düzgün olur..

Çevrimdışı Tolga

Önce Rize'yi yenelim de Bursa maçını sonra konuşuruz :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 23:48:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Önce Rize'yi yenelim de Bursa maçını sonra konuşuruz :)

Puan kaybedeceğimiz herkes düşündüğü için biz bu maçı alacağız bence ligde.

Çünkü böyle olduğunda konsantrasyon artıyor takımda. Trabzon maçında da emin olma sebeplerimden biri buydu galibiyetten :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Puan kaybedeceğimiz herkes düşündüğü için biz bu maçı alacağız bence ligde.

Çünkü böyle olduğunda konsantrasyon artıyor takımda. Trabzon maçında da emin olma sebeplerimden biri buydu galibiyetten :)
Zorlansakta ben de kazanacağımızı düşünüyorum :)

Çevrimdışı Deniz

Madem Pedro Franco çok konuşulmuş ben de çok hoşuma giden bir hareketini söyleyim:

Son kırmızı kart gördüğü maçta topu ayağının altından kaçırdı,dünyanın en iyi futbolcusunun bile başına gelebilecek birşey herkes kaçırabilir ama sonrasında çok önemli bir hareket yaptı.1 sn bile düşünmeden adamı indirdi ve oyundan atıldı.Eğer tereddüte düşseydi ceza alanı içinde düşürecekti ve penaltı olacaktı.Ama bunu yapmadı.Soğuk kanlı hareketini gördükten sonra francoya olan güvenim arttı açıkçası..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba