Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3971363 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Sivok, milosevic, atınç

7.5 milyon verilmiş olsaydı bir saniye beklenmeden satılırdı gerekirse tugay kaya as takıma çıkarılıp o oynatılırdı ama satılırdı arkadaş 7.5 milyondan bahsediyosunuz bu takım şuana kadar en fazla 7 milyon liraya oyuncu satabildi o da John carew'di

pedro franco'nun maksimum ederi 2 milyonu geçmez.

Söylemiyim söylemiyim diye durdum ama bir sürü boş yorumun var. Dh yetmemiş miydi? Sen oyuncu değersiz görsen yönetim öyle görse elin takımı parayı basıp alır mı? 5-6 milyon size çok gelir. Eplde la ligada orta sıra takımları cebinden çıkarır verir o parayı.

Çevrimdışı Dogan

Sivok, milosevic, atınç

7.5 milyon verilmiş olsaydı bir saniye beklenmeden satılırdı gerekirse tugay kaya as takıma çıkarılıp o oynatılırdı ama satılırdı arkadaş 7.5 milyondan bahsediyosunuz bu takım şuana kadar en fazla 7 milyon liraya oyuncu satabildi o da John carew'di

pedro franco'nun maksimum ederi 2 milyonu geçmez.
Sen bazı seyleri idrak etmekte zorlaniyosun galiba yoksa benmi sana anlatamiyorum.Yahu sivok müzmin sakat bu sene milo mu sana smp getirecek atincmi getirecek bunlar daha sisteme alismamis tecrubesiz oyuncular hangi kafayla bunlari yaziyon sen.Sampiyonluga oynayan bi takim devre arasinda 11 oyuncusundan birini satmaz.Dünyada ornegi yok bunun izahida yok bunun.hadi adamin olsa neyse sat derim.

Çevrimdışı nannan

mesaj silindi
Kardeşim sen çok fazla beyaz futbol izliyorsun sanırım. :) Pedro'nun sözleşmesi 3 sene daha var. Devre arasında 1 numaralı stoperini satmanın bedeli olmaz. Genç oyuncu, sezon sonunda her türlü okutursun yine. Bizim de Pedro'nun da planlarında Beşiktaş'tan İspanya'ya transfer yapmak var.
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2015, 03:17:04 Necmi ]

Çevrimdışı nihat

Söylemiyim söylemiyim diye durdum ama bir sürü boş yorumun var. Dh yetmemiş miydi? Sen oyuncu değersiz görsen yönetim öyle görse elin takımı parayı basıp alır mı? 5-6 milyon size çok gelir. Eplde la ligada orta sıra takımları cebinden çıkarır verir o parayı.
Boş yorumun var diyosun ama ben kanıtlarla konuşuyorum. La liga takımları trabzonspor mu cebinden çıkarıp 6 milyon versin pedroya. Şuan pedroya o kadar para vercek hiçbir takım yoktur.

Eğer pedro franco 6 milyondan fazla paraya satılsın bir daha foruma girmem çıkıp senden de özür dilerim

Çevrimdışı uğur07

Arkadaşlar.cbu yavru troll yine faaliyete başladı. Hemen gereği yapılsın. Yoksa valla ben artık beşiktaş yorumu okumaya tövbe edicem. Demek ki kurtuluş yok.

Çevrimiçi Samet Ç

mesaj silindi
Satalım Kobrayı Pedroyu Töreyi paralar gelsin haklısın çıkıp sen oynarsın onların yerine. Bir tek sen biliyorsun değil mi bu işleri ?
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2015, 03:17:58 Necmi ]

Çevrimdışı Dogan

mesaj silindi
Sana karşı ağzımı bozmak icin kiskirtiyosun beni suan.edebinle takil burda cocuk  :akuma:
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2015, 03:18:21 Necmi ]

Çevrimdışı nihat

Tamam bir daha da bir şey yazmıyorum ben sadece realistik düşünmeye ve mantıklı davranmaya çalışıyorum ben de isterim pedro franco 7.5 milyon ba 20 milyon etsin ama gerçek hayat böyle değil.

Neyse bir şey demiyorum siz bilirsiniz 

Çevrimdışı nannan

Pedro Franco adam mıdır?
Dışarıda görseniz var ya pırıl pırıl bir çocuk aslında kendisi.

Çevrimdışı Tolga

İspanyol takımları Pedro gibi geriden oyunu kurabilen ve ayağa iyi olan oyuncuları transfer listesinin en başına koyar.

Bu tarz takımlar stoperin çok sertini aramazlar yani.

Bizdeki genel anlayış stoper dedin mi illaki sert olacak ama İspanya'da durum daha farklı işte :)

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Bu arada arkadaşlar biraz daha birbirimize anlayış gösterelim.

Herkes kendi fikrini beyan etsin ama ortamı da çok germemeye çalışalım.

Şurada güzelce tartışıyoruz işte.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Yönetimin Milo'yu alma amacı zaten Pedro'yu sattıktan sonra onu oraya montelemek.Sonra yeni bir stoper alınacak döngü hep devam edecek işte.Gayet mantıklı bir transfer Milosevic.Elde edilen gelirle tecrübeli oyuncular da araya serpiştirilecek.

Çevrimdışı Kemal

Gençlik inanmayın şehir efsanesi bunlar

Pedro 7.5
Ba 20
Töre 13   
Veli 5
Ozi 5

bunlar medyada çıkan safsatalar, eğer bu paralar verilmiş olsa şimdi Pedro yerine Kaboul , Ba yerine Babacar , Töre yerine Salah , Veli yerine İnler oynuyo olurdu kasamızda da + 30m euro olurdu. İnanmayın

Çevrimdışı Tolga

Pedro 7.5
Ba 20
Töre 13   
Veli 5
Ozi 5

bunlar medyada çıkan safsatalar, eğer bu paralar verilmiş olsa şimdi Pedro yerine Kaboul , Ba yerine Babacar , Töre yerine Salah , Veli yerine İnler oynuyo olurdu kasamızda da + 30m euro olurdu. İnanmayın
@Çağrı hocam Pedro için 7.3 m euro gibi bir teklifin geldiğini söyledi ben onun haber kaynaklarına güvenirim. :)

Çevrimdışı Dogan

Pedroya devre arasında 7.5 veren takim sene sonu samp. olursak 10da verir.Sen hangi mantikla kalkip satarsin onu şimdi.büyük takimlar suan hep 2 stoperle döngüyü devam ettiriyo bizde oyleyiz e sen tutup bunu satmaya kalkarsan gelecek paranin degeri çöpten farksizdir.allahtan takimi böyle zihniyetler yönetmiyor ki  anadolu takimlarindan bi farkimiz kalmazdi

Çevrimdışı Dogan

barcaya madride chelsea ye city united munih dortmund arsenal vs. hepsinin as 2 stoperi vardir hatta gs fb bizde öyle devre arasinda bu takimlarin hic biri as oyuncularini satamazlar satmazlar.anca cok ii bi teklif ve alternatifin varsa satarsin.eger yoksa satilmasinin izahi olmaz

Çevrimiçi Samet Ç

Tolgay Arslan, Demba Ba, Uğur Boral, Pedro Franco, Cenk Gönen, Ersan Gülüm, Atiba, Veli Kavlak, İsmail Köybaşı, Kerim Frei, Serdar Kurtuluş, Roman Motta, Opare, Oğuzhan, Mustafa Pektemek, Olcay, Milosevic, Sosa, Gökhan Töre, Cenk Tosun, Necip Uysal, Tolga Zengin.

Uefa'ya liverpool maçları için bildirilen kadro.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 21:51:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Neyi bekliyolar o zaman satsalarmış?

Neden satsalarmış?

Yani satmak da bir opsiyon da adamdan fazlası bekleniyor. Kaldı ki 2 maç oynamadı sadece araya deli dehşet toplar yedik savunmada.

Eldeki tek süpürücü stoper şuanda. Yerine alınacak kaliteli stoper de yok devre arasında. Alınsa da alışma süresi var.

Demek ki beklemeleri için fazlaca sebep var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 21:52:54
  • Beşiktaş / Bodrum

Pedro 7.5
Ba 20
Töre 13   
Veli 5
Ozi 5

Ba'ya 20 filan verilmedi zaten tek resmi teklif var 12.5 milyon euro o da Al-Nassr'dan.

Pedro ve Ba dışında resmi teklif almadık diye biliyorum geri kalanı medyanın fiyat biçmeleri.

Ha Veli dışında hepsi yazılan paraları eder o ayrı konu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Ba'ya 20 filan verilmedi zaten tek resmi teklif var 12.5 milyon euro o da Al-Nassr'dan.

Pedro ve Ba dışında resmi teklif almadık diye biliyorum geri kalanı medyanın fiyat biçmeleri.

Ha Veli dışında hepsi yazılan paraları eder o ayrı konu.

Yazın hepsi olur, biz şampiyon olalımda . Hele ki şu Liveyi elersek.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 21:58:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Yazın hepsi olur, biz şampiyon olalımda . Hele ki şu Liveyi elersek.

Abi anlamadığım tek şey var benim.

Yıllardır Toraman Sivok öncesinde Toraman Zan ile delik deşik olmuş her ara top gol olmuş her kafa topundan gol yemiş Beşiktaş taraftarı Pedro'yu beğenmiyor.

yüzde 70-80'i beğenmiyor gerçekten ya ben çok yanlış yerden bakıyorum ya da çoğunluk.

Biz ara toptan Pedro'nun oynadığı 1 yılda kaç gol yedik acaba merak konusu
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Boş yorumun var diyosun ama ben kanıtlarla konuşuyorum. La liga takımları trabzonspor mu cebinden çıkarıp 6 milyon versin pedroya. Şuan pedroya o kadar para vercek hiçbir takım yoktur.

Eğer pedro franco 6 milyondan fazla paraya satılsın bir daha foruma girmem çıkıp senden de özür dilerim

O takımların ligini onlarca ülke izliyor ve tonla yayın gelirleri var. Epl de öyle keza adamlar çıkarıp 15-20 yi veriyorlar onlara hiç zor değil. Kanıtlarım var diyorsun teklif gelmediğini ispatlayıcı neyin var. Senin gibi bu konuda bile yönetimi eleştirebilme başarısını gösterenlere hayret ediyorum.

Çevrimdışı Tolga

Yıllardır Toraman Sivok öncesinde Toraman Zan ile delik deşik olmuş her ara top gol olmuş her kafa topundan gol yemiş Beşiktaş taraftarı Pedro'yu beğenmiyor.

yüzde 70-80'i beğenmiyor gerçekten ya ben çok yanlış yerden bakıyorum ya da çoğunluk.

Pedro maç içinde çok göze batan bir oyuncu değil bu yüzden bence.

Ama dikkatli izlenirse çok önemli yerlerde çok kritik toplar kesiyor.

Çevrimdışı Dogan

pedronun pozisyon sezisi cok ii hemen seziyo ve gardını aliyo.eksik olan tarafi hava topu ve birazcik savascilik.onun disinda ben pedroyu begeniyorum piril piril pirlanta gibi çocuk  :)

Çevrimdışı ozan062

seni rapor ettim. Burada da çoluk çocuğun beşiktaş sevdamızı meze yapmasına izin vermeyeceğim. Başlarım senin ifade hakkına. Miloseviçle ilgili ne gördün de eleştiriyorsun.

yavas yavas dh kalitesi gorulmeye baslandı iki gun onceki soylediğim sey yavas yavas olusmaya basladı umarızki devamı gelmez:)

herkesin fikrine saygı olmalı ama anlatanda okuyanda ilk once sakin olacak ve karsısındakinin besiktaslı oldugunu unutmayacak ve oyle yorum yapacak daha dogrusu yapmalı :ok:

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi