Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3966705 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Konu Dışı :

21:00
TRT Spor
Bayern Münih - Schalke 04 (Futbol)

22:00
NTV Spor
Lille - Paris SG (Futbol)

Kaçırmayın.

Tam da ygs deneme çözeyim diyordum akşama doğru. Gene maç izleyeceğim o zaman  :steamed:  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

Şüphelerim var hala ciddi anlamda benim.

1-2 sene böyle geçmeden emin olmayacağım. Çünkü daha 1 yıl önce abuk subuk adamların peşinden koşmaya kalktık.

Umarım bu başarıdan sonra yıldız merakı biter taraftarın da yönetimin de.

devam eder fakat gelişmez bunun ustune fazlasını koymazlar o riski alacak adam değiller daha fazla maas versinler diye klube sportif direktor konmuyor
sene sonu bilicin gitmesi soz konusuysa bu takıma alısması için coktan bi sd buraya gelmeliydi bilic gittiğinde kalmayalım ortada tambir fiyaskolar baana gore gutbol yonetiminde...

sanırım kendilerinede guvenmiyorlar cozemedim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cisse557

Bu Tsliler ne komikler ya :D hala 3-0'ın acısını atlatamamışlar en çok istedikleri bizi yenmek onu da geçtim Bursaspordan medet umuyorlar inşallah yenersiniz gibilerinden :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2015, 18:56:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
devam eder fakat gelişmez bunun ustune fazlasını koymazlar o riski alacak adam değiller daha fazla maas versinler diye klube sportif direktor konmuyor
sene sonu bilicin gitmesi soz konusuysa bu takıma alısması için coktan bi sd buraya gelmeliydi bilic gittiğinde kalmayalım ortada tambir fiyaskolar baana gore gutbol yonetiminde...

sanırım kendilerinede guvenmiyorlar cozemedim

Bilic giderse yabancı getirmezler hiç sanmıyorum zaten.

Yüzde 90 Şenol Güneş ile anlaşırız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

ahmet baskanın onceden niyeti vardıydı onun için bende katılıyorum fakat bana sorarsan cok yanlıs bir tercih olur

Çevrimdışı Tolga

Bilic giderse zaten yerli olarak bir tek Şenol Güneş herkes tarafından kabul görür.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2015, 19:01:45
  • Beşiktaş / Bodrum
ahmet baskanın onceden niyeti vardıydı onun için bende katılıyorum fakat bana sorarsan cok yanlıs bir tercih olur

Daha erken yahu önce şu seneyi haledersek zaten kimse bir yere gitmez :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nihat

Şenol Güneş Beşiktaş'a başarı kazandıramaz Bilic'le devam.

Çevrimdışı quanch

Bilic'in gitmesini olasılık olarak bile saymayın tüylerim ürperiyor :bandit:
Şampiyon olmasan bile...

Çevrimdışı ozan062

Bilic giderse zaten yerli olarak bir tek Şenol Güneş herkes tarafından kabul görür.

Daha erken yahu önce şu seneyi haledersek zaten kimse bir yere gitmez :)

valla ben cok fenayımdır bu konuda bi anda acımasız oluveriyorum

bu arada mustafa denizliyi unutmayalım cnk o dediki enson kariyerimi bitirmek istiyorum onuda hazır bir takımda yapıcam dedi iki kere yayında tekrarladı,,  suan geleceğide dusunursek fener gs bu konuda fıs takımlar en uygunu biz oluyoruz belki hani olabilir:)) biz uzun yıllık dusundugumuz için o iş yatacaktır ve ben artık dunyada genc antrenorlerin iş yaptıgını dusunuyorum  keske su sifo mehmet baya bi asabilseydi kendini onu acık ara istiyorum ama hala yetersiz:(( neyse yav sattım iki dakakda bilici o zaman gelsin konusuruz :kop:

Çevrimdışı Kemal

Ske Ske şampiyon olacaz, hakemse hakemide yenecez bu kadar basit.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2015, 19:19:38
  • Beşiktaş / Bodrum
valla ben cok fenayımdır bu konuda bi anda acımasız oluveriyorum

bu arada mustafa denizliyi unutmayalım cnk o dediki enson kariyerimi bitirmek istiyorum onuda hazır bir takımda yapıcam dedi iki kere yayında tekrarladı,,  suan geleceğide dusunursek fener gs bu konuda fıs takımlar en uygunu biz oluyoruz belki hani olabilir:)) biz uzun yıllık dusundugumuz için o iş yatacaktır ve ben artık dunyada genc antrenorlerin iş yaptıgını dusunuyorum  keske su sifo mehmet baya bi asabilseydi kendini onu acık ara istiyorum ama hala yetersiz:(( neyse yav sattım iki dakakda bilici o zaman gelsin konusuruz :kop:

Allah korusun Denizli'den :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2015, 19:21:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Aptal Trabzon taraftarı 8jk yazmayı bilir ama kalesinde Hakan var  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Beşiktaş'ın doğru yolda gittiğinin herkes farkında, en çok da Aziz biliyor durumu ama artık çok geç. Başkanımız stad işini bitirerek çok büyük bir Beşiktaş'ın yolunu açtı Önümüzdeki yıl feneri bu goygoyları da kurtaramayacak. Son cephaneyi de harcadılar. Esasen azizin açıklamalarını hiç ciddiye almıyorum üzüldüğüm Leventinkiler. Resmen tiksindim. Bu şahıs ve etrafındakiler organize şekilde Beşiktaş yönetimini yıpratmaya çalışıyor. Bu işin içinde profesyonel taraftarlar ve bazı internet siteleri de var. Gerçekten iğrençler. Klübü batırdıkları yetmiyor klübü kurtarmaya çalışan bu yönetime saldırıyorlar.
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2015, 19:26:21 ilhan mansız ]

Çevrimdışı Tolga

Aptal Trabzon taraftarı 8jk yazmayı bilir ama kalesinde Hakan var  :biggrinking:
Aynen aynen bunların kafa hakikaten basmıyor :kop:

Çevrimdışı Neo Nesil

Şenol Güneş Beşiktaş'a başarı kazandıramaz Bilic'le devam.

sen gelme ulan nihat  :lol:

Çevrimdışı nihat

Bu Revival neyin kafasını yaşıyor anlamadım. Bakın çok ciddi söylüyorum bu adamın psikolojik olarak sorunları var ve tedavi alması şart. Ben hayatımda böyle ego görmedim alt tarafı dh taraftar bölümünde bir süre görevli oldun Dünya'yı yönetmiyosun.

Şimdi milletin buraya gelmesini yediremedi saçma sapan konuşuyor. Şu ana kadar kimlere sebepsiz yere ne cezalar verdi birinin bir gün ahı tutacak o zaman göreceğim ben onu. Bir de evlendiğini her mesaja yazmasa olmuyor yeter be adam anladık evleniyosun bin kere söylemenin ne manası var umrumuzda değil.

Bi de dediği lafa bakın:
"Birisi site yöneticisi ile iletişime geçerek izin alıp bize ait bir konu açtırsa biz bize oluruz. Daha sonra diğer konularla kaynaşırız."

Oldu beyfendiye özel konu açacaktık bi de egoya bak ya. Sen gelme zaten.

Çevrimdışı JoseDemba

Tolgay+Ati mi Tolgay+Veli mi ? Bence Atiba ve Tolgay ayrıca ben Franco yerine Milosevicin oynamasini istiyorum havadan iyi ve daha sert
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Tolga

Fenerbahçe Bayburt'u yeniyor ya bakın göreceksiniz yarın Kayseri bilerek kazanmayacak ve biz Fenerbahçe ile bir üst turda karşılaşacağız.

Çevrimdışı Alper1903

Herkese merhaba, ben de dh'den geliyorum. İnşallah burada pek çok sevinçler yaşarız.

Bu arada favori smiley'imle de açılışımı yapayım  :evillol:

Çevrimdışı nihat

Fenerbahçe Bayburt'u yeniyor ya bakın göreceksiniz yarın Kayseri bilerek kazanmayacak ve biz Fenerbahçe ile bir üst turda karşılaşacağız.
En iyisi olur valla eleneceksek de şimdi elenelim de kupa maçlarıyla da fikstürümüzü sıkıştırıp, oyuncuları yormayalım.

Çevrimdışı Tolga

Herkese merhaba, ben de dh'den geliyorum. İnşallah burada pek çok sevinçler yaşarız.

:hosgeldin

Çevrimdışı Tolga

En iyisi olur valla eleneceksek de şimdi elenelim de kupa maçlarıyla da fikstürümüzü sıkıştırıp, oyuncuları yormayalım.
Elenelim onda sıkıntı yok da Fenerbahçe'ye elenmek koyar o kötü işte :)

Çevrimdışı BabaKartal

Şenol hocayı canı gönülden isterim.
Sırf istanbul medyasına uzak olduğu için adamı harcamaya çalıştılar.

http://www.transfermarkt.com.tr/karim-onisiwo/profil/spieler/119234

Şu eleman hakkında görüşünüde alayım.
Kanat forvet ,iki ayağınıda kullanıyor.gol vuruşlerı iyi.gol asist olarak da başarılı.

Çevrimdışı BabaKartal

:hosgeldin