Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3965664 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

+1903 bende ilk önce Orta saha tercih ederdim. Bilic ne düşünür bilemem ama orta saha benim gözümde ilk tercih

bilicin dudunsuceğini soyleyim
orta sahada tamam iki oyuncumuz var ama kenardan necibi oguzhanı monte edebilirim dicektir
amaaa sagbek için serdar tamam ama diğerlerini denedik herkes gordu neticeyi dicektir bu sebeble o bonservis sagbeke odenir
ama bana sorarsanız dar anlamda mantıklı ama bunu açtıgımızda
hocanın kadro muhendisliği konusunda agır sorunlu oldugunu cıkartırız ornekmi kupada tam kadro cıkıyorsun yani 9 kisiyle sonucu goruyoruz
:)))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kemal

Devre arası yatırımlarla muhasebe yapalım ;

Kaderabek - 5m euro
Balanta - 6 m euro
İnler - 5m euro
Babacar - 6m euro
------------------------+
22m euro  - bakiye 

Şampiyonluk = 5m euro
Şampiyonlar Ligi direk katılım = 9m euro

22 - 14 m euro =  8m euro - bakiye veririz

bu 8 m euroyuda Şampiyonlar liginde kazanıp üzerine koyabiliriz. Yazın yapacağımız transfer bütçesi bile 0 lanmış oluyor.

-------------------------

Genel şablon bunu alırsak , şu takım Şampiyonluğa giderken yatırım yaparsan yüzün güler yapmazsan uzun solukta çökersin.

Yazının sonuna dikkat etmiyorsunuz ,  zaten bu adamları bu fiyata alamayadabilirsin, şablon önemli.

Beşiktaşın sorunları =

1- Veli - Atiba çok yıpranıyorlar ve sakatlanmayacakları kart görmeyecekleri kesin değil, yedekleri kim?

Ön libero mutlaka alınmalı

2- Stoperde defansa hükmedecek hava toplarına cıkacak soguk kanlı stoper şart, ersan her maç ağzımızı biyerimize götürüyor, sivok zaten  yok , pedroda hava hakimiyeti 0 , Atınç Allahtan var.

Stoper alınmalı

3- Sağbeki yazmıyorum bile, Başkan bile bunu söylüyor Nazlı Hanımla ev röportajında.

Sağbek alınmalı.

4- Pektemek sezonu kapadı , Tosun biyere kadar - BA sakatlanınca Furkan cıkıyor hatta forvetsiz çıkıyoruz. Nasıl olacak ?

Forvet alınmalı.

Şampiyonluk istiyosak bu sorunları çözmeliyiz, hadi stoperi idare ettik   Sağbek-Önlibero - bence forvette  Şartoğlu Şart.

Bende diyorumki abuk subuk geçici takviyelerle uğraşacağımıza  ( geçen yıl Danny ) , ilk başta yazdığım kırmızıyla ŞABLONA uyarak adam gıbı yatırım yapalım, sonrada mahsulümüzü bekleyelim.

Çevrimdışı Kemal

En büyük Beşiktaş düşmanı Ahmet Çakar bile dayanamadı goy goylarının arasında, '' bu Beşiktaş taraftarı artık bazı şeyleri gerçekten istiyor, yönetim sallamayın bu işi yatırım yapın para harcayın bu takım bu sene şampiyon olacak dedi'' , Sinan Engin Fenerlisi değiştirdi konuyu, sağbeke gerek yok Serdar var diye bağladı , düşünün artık.

Çevrimdışı Deniz

@Kemal abi yazının sonunu da okuduk da senin yazdığın transferlerin yarısını yaptığımız an uefa bizi men eder yani öyle bir yatırım yapamazsın :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı eski inönü

+1903 bende ilk önce Orta saha tercih ederdim. Bilic ne düşünür bilemem ama orta saha benim gözümde ilk tercih
Gecen sene de devre arasında 10 numara almayarak Şampiyonlar Liginden olmuştuk. O zaman da gün gibi belli oluyordu Fernandesle yürümeyecegi. Şimdiki durum da çok net gozukuyor. Umarım en dogru kararı verirler de hakkettigimiz şampiyonlugu haketmeyenlere kaptırmayız bu sene.

Çevrimdışı ilhan mansız

Kadronun yeterince geniş olmadığı konusunda herkes mutabık. Başkan, yönetim, teknik kadro, taraftar herkes aynı şekilde düşünüyor. Hatta geçen gün bir arkadaş yazmıştı 4 kaleciyi saymazsak sadece 20 oyuncu kalıyor ancak bizim maddi durumumuz kesinlikle bu tarz transferi kaldırmaz, UEFA'dan da men cezası alırız. Eskiden yapılan bu tarz transferler yüzünden borcumuz korkunç bir düzeye ulaştı. Bence bütçemizi hele ki stad yatırımı devam ederken asla aşmamalıyız zaten aşamayız çünkü para yok. Şu anda alınan her maç biletinin, her dergi aboneliğinin , her Kartal yuvası alışverişinin bile inanılmaz bir önemi var. Kesinlikle böyle bir para yok, hatta bunu borçlanacak bir gücümüz bile yok maalesef

Çevrimdışı Kemal

Ya ben hedefimi yıldızlar tutayımda ay'a varınca sigaramı yakıp keyfime bakarım diye bağlayayım o zaman siz anlayın :)

Çevrimdışı ilhan mansız

En büyük Beşiktaş düşmanı Ahmet Çakar bile dayanamadı goy goylarının arasında, '' bu Beşiktaş taraftarı artık bazı şeyleri gerçekten istiyor, yönetim sallamayın bu işi yatırım yapın para harcayın bu takım bu sene şampiyon olacak dedi'' , Sinan Engin Fenerlisi değiştirdi konuyu, sağbeke gerek yok Serdar var diye bağladı , düşünün artık.
bu adamların ne dediğinin bir önemi yok, tam eğlence programı, acaba Beşiktaş'a 3 kuruş faydaları dokunmuş mudur?

Çevrimdışı ilhan mansız

Gecen sene de devre arasında 10 numara almayarak Şampiyonlar Liginden olmuştuk. O zaman da gün gibi belli oluyordu Fernandesle yürümeyecegi. Şimdiki durum da çok net gozukuyor. Umarım en dogru kararı verirler de hakkettigimiz şampiyonlugu haketmeyenlere kaptırmayız bu sene.
aynen, freninden üstüne üstlük bir de takımı sabote etti. O (Hakaret Yasak)₅ güvenmemeliydik

Çevrimdışı ilhan mansız

Bize efektif bir orta saha lazım, adam eksiltebilen ve iyi savunma yapan. Bence ilk tercih bu olmalı.inşallah gelen oyuncu veya oyuncular uyum sağlarlar ve verimli olurlar önemli olan bu

Çevrimdışı Deniz

Bizim şu an 20 oyuncumuz var(kalecileri saymıyorum).Eğer bu sayıyı devre arasında 23 e çıkartabilirsek çok güzel bir iş yapmış oluruz.

Seneye de uğur boralla el sıkışıp yollarımızı ayırıp 1 yıldız oyuncu transferi yapıp yeni stadımıza gidersek kimse bizi orda tutamaz. :ok:

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı eski inönü

Veli-İnler-Sosa orta 3'lüsü oyunu çok ciddi domine eder. Bu üçlüyle tempo yapmadan da üretken olabiliriz. Bu ayrıntı çok onemli. Mevcut kadromuzla tempo yapamadıgımız zaman son derece vasat bir takım görüntüsü veriyoruz hücumda. Ben en onemli eksiklerimizden birinin de bu oldugunu düşünüyorum.

Çevrimdışı ilhan mansız

Veli-İnler-Sosa orta 3'lüsü oyunu çok ciddi domine eder. Bu üçlüyle tempo yapmadan da üretken olabiliriz. Bu ayrıntı çok onemli. Mevcut kadromuzla tempo yapamadıgımız zaman son derece vasat bir takım görüntüsü veriyoruz hücumda. Ben en onemli eksiklerimizden birinin de bu oldugunu düşünüyorum.
çünkü Veli ve Atina'nın hücum katkısı çok zayıf ve bu bizim üretkenliğimizi azaltıyor. Akhisar maçında Velinin çıkması aslında hayırlı oldu. Sosanız golünde faul yapılan oyuncu Oğuzhan dü. Gökhan a asist yapan Oğuzhan'dı. Bu tarz maçlarda topu rakip kaleye götüremezseniz gol yersiniz. Biz topu Veli ve Atiba varken rakip kaleye götüremiyorduk. Tabi bunda yorgunluğunda etkisi vardı. Ancak 3 ön liberoda oynasanız topu rakip kaleye götüremezseniz sıkıntı yaşanır. Bence bize Oğuzhan'ın daha iyi ve tecrübelisi lazım

Çevrimdışı eski inönü

çünkü Veli ve Atina'nın hücum katkısı çok zayıf ve bu bizim üretkenliğimizi azaltıyor. Akhisar maçında Velinin çıkması aslında hayırlı oldu. Sosanız golünde faul yapılan oyuncu Oğuzhan dü. Gökhan a asist yapan Oğuzhan'dı. Bu tarz maçlarda topu rakip kaleye götüremezseniz gol yersiniz. Biz topu Veli ve Atiba varken rakip kaleye götüremiyorduk. Tabi bunda yorgunluğunda etkisi vardı. Ancak 3 ön liberoda oynasanız topu rakip kaleye götüremezseniz sıkıntı yaşanır. Bence bize Oğuzhan'ın daha iyi ve tecrübelisi lazım
kesinlikle. Oguzhan çok yetersiz şu an. 2. devre düzelir falan diye düşünüp hareket ederlerse bittigimizin resmidir. Oguzhana şu an verilebilecek en güzel gorev Sosa'nın yedekligini yapması. Başka da bir şey beklemesinler.

Çevrimdışı ilhan mansız

Maçı stadda izlerken Atibanın çıkması gerektiğini düşünüyorduk. Tamamen yalandan koşuyordu. Veli sakatlanınca hoca Veliyi çıkardı. Özellikle 2. Yarıda dikkat edilirse Veli çıkana dek neredeyse hiç pozisyonumuz yoktu ve Akhisar'a pozisyon vermeye başlamıştık. Bahsettiğim dönem izlenirse ne demek istediğim çok iyi anlaşılır biz aslında ne yaptıysak Oğuzhan girdikten sonra yaptık iki golde de payı var. Bunları Oğuzhan'ı çok övmek için yazmıyorum ama bence o anda Oğuzhan tarzı bir oyuncu doğru oyuncuydu. Bilic bu değişikliği mecburen mi yaptı bilerek mi yaptı ondan da çok emin değilim

Çevrimdışı Çağrı

Kaderabek - 5m euro
Balanta - 6 m euro
İnler - 5m euro
Babacar - 6m euro
22m euro  - bakiye 

Şampiyonluk = 5m euro

bu 8 m euroyuda Şampiyonlar liginde kazanıp üzerine koyabiliriz. Yazın yapacağımız transfer bütçesi bile 0 lanmış oluyor.

Genel şablon bunu alırsak , şu takım Şampiyonluğa giderken yatırım yaparsan yüzün güler yapmazsan uzun solukta çökersin.

Abi çok iyi niyetlisin seviyorum seni  :icool:

Balanta'yı ve Babacar'ı toplam 20 den aşağı alabilirsek şükür demek lazım bu adamlar gelişiyor çünkü her an :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Kaderabek - 5m euro
Balanta - 6 m euro
İnler - 5m euro
Babacar - 6m euro
22m euro  - bakiye 

Şampiyonluk = 5m euro

Bi kac ay once burada bu tur gelirlerin toplaminda 200 milyon tl civari bir gelir hesaplamistik... tum primler filan dahil... yalniz sampiyonluk primini 50 milyon tl diye biliyorum hocam... 5 milyon euro cok cok cok az  :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Kemal

Abi çok iyi niyetlisin seviyorum seni  :icool:

Balanta'yı ve Babacar'ı toplam 20 den aşağı alabilirsek şükür demek lazım bu adamlar gelişiyor çünkü her an :)

Bende seni seviyorum kardeşim :)

Başkan alır , sosa ve Ba yi onlar için bedava sayılacak paraya aldı :)

Çevrimdışı Kemal

Bi kac ay once burada bu tur gelirlerin toplaminda 200 milyon tl civari bir gelir hesaplamistik... tum primler filan dahil... yalniz sampiyonluk primini 50 milyon tl diye biliyorum hocam... 5 milyon euro cok cok cok az  :lol: :lol:

Fatih ben en kötüsünü yazdım , muhasebede önümüzu kış tutalım da yaz gelirse ne àla durumu varya o yüzden , tabiki gelirler çok daha fazla olur , en basitinden marka değerin borsa değerin var

Çok güzel yorumlar, hesaplar var arkadaşlar kulübümüze yapıcı eleştirileriniz harika

Maliyet hesaplarken yapılacak transfer yatırımının gelecek gelirlerle planlanması şu aşamada zor görünüyor.
Bu işin peşinatı, teminat mektubu, 3-4 kanalın mali iknası vs birsürü şey gerekiyor.

Yani kabaca 3e x ismini 5e y ismini alıp 20lik geliri garantileyebileceğimiz doğrudur fakat bunu sağlamak için en azından cebinde 2 olması gerekiyor.
Geçmişte bunları düşünüp yatırım yapacak bir sistem bile yoktu, şimdi en azından düşünüyoruz ama yapamıyoruz :) elimizden gelince demba gibi yatırımı planlayıp yapabiliyoruz.

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

Dün akşam yapılan enfes yorumları okudum, bu tip yapıcı yorumları okuyunca ufkum açılıyor. Herkesin emeğine ve görüşüne sağlık.

Benim de görüşüm çoğunluk gibi olacak: Artırabildiğimiz her centi, kuruşu mutlaka stad inşaatına kanalize etmemiz lazım. Beşiktaş'ın şampiyonluktan bile önceliği budur. Tranfer lazım ama attığımız taş, ürküteceğimiz kurbağaya değmeli. Herkesin hemfikir olduğu üzere takımın, şu anki hali ile 3 adet transfere ihtiyacı var.

1) Sağ bek
2) Orta saha
3) Stoper

Atınç hamlesi ile stoper ihtiyacımız aciliyetten uzaklaştı. Sene başında Önder Özen Yalçın ayhan'ı aldı diye yemediği laf kalmamıştı taraftardan. Ersan ve Sivok arka arkaya sakatlanınca herkes şoka girdi. İşte öyle anlar için Yalçın lazımdı. Tribünde oturmayı dert etmeyecek ama gerektiği anda güvenebileceğimiz bir transferdi. Allah'tan Atınç beklentileri aştı da gerek kalmadı. Çok şanslıyız.

Sağ bek için, sakatlanmadığı müddetçe bence Serdar'ın formu STSL ve AL'yi götürmek için şu an yeterli. Puan durumları bunu gösteriyor. Başaltı takımlar Serdar'ın bölgesinden eskisi gibi gelemiyor. Serdar defans kısmını oturttu iyice. Hücum kısmını ise Gökhan'ın müthiş formu ile hallediyoruz. Bu yıl için yeterli yani Serdar. Ama gelecek sene için mutlaka ama mutlaka iyi bir sağ bek şart. Çünkü muhtemelen ŞL'de olacağız ve STSL'de 34 hafta boyunca zirveye oynayacağız. Serdar asla bu tempoyu kaldıramaz. Kaldı ki artık beklerden mutlaka istikrarlı skor ve asist katkısı almamız lazım. Köybaşı ile Motta'nın bile durumunu değerlendirmemiz lazım bence ileride.

Benim açımdan zurnanın zırt dediği yer orta saha. Ozzy'nın performansı yerlerde. Veli ile Atiba köpek balığı ama hücuma katkıları sınırlı. MAçların bazı bölümlerinde saman alevi gibi parlamaları dışında merkez ortasaha rolü alamıyorlar. Devre arasında Ernst gibi doğruda katkı alabileceğimiz bir adam transferi şart. Yalnız Ernst gibi derken katkı açısından bakıyorum. Yoksa bize Bayernli Javi Martinez tarzı box to box bir orta saha lazım. Tam anlamı ile box to box. Bu sayede sağ beki Atiba ile yedekleme imkanımız da doğacak ki atiba PSV de iken aslen sağ bek oynuyor idi. FM falan pek takip etmediğim için bilmiyorum ama bildiğim şu; Almanya ve Hollanda ligi bunlardan kaynıyor. Hem de germen oyuncular yüksek pozisyon ve futbol bilgisine sahip olduklarını için takımlara hemen uyum sağlıyorlar.

Mali durumlardan dolayı bir atımlık kurşunumuz var şu aralar. Bunu da en iyi şekilde değerlendirmemiz lazım. Hangi pozisyona alırsak alalım ama mutlaka kaliteli, hemen katkı alabilceğimiz ve makul maliyetli bir adam olsun bu. Çünkü bir daha Süzen veya Niang tarzı "ya tutarsa" türü transfer görmek istemiyorum takımımda.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

Günaydın arkadaşlar,

Dün akşam yapılan enfes yorumları okudum, bu tip yapıcı yorumları okuyunca ufkum açılıyor. Herkesin emeğine ve görüşüne sağlık.

Benim de görüşüm çoğunluk gibi olacak: Artırabildiğimiz her centi, kuruşu mutlaka stad inşaatına kanalize etmemiz lazım. Beşiktaş'ın şampiyonluktan bile önceliği budur. Tranfer lazım ama attığımız taş, ürküteceğimiz kurbağaya değmeli. Herkesin hemfikir olduğu üzere takımın, şu anki hali ile 3 adet transfere ihtiyacı var.

1) Sağ bek
2) Orta saha
3) Stoper

Atınç hamlesi ile stoper ihtiyacımız aciliyetten uzaklaştı. Sene başında Önder Özen Yalçın ayhan'ı aldı diye yemediği laf kalmamıştı taraftardan. Ersan ve Sivok arka arkaya sakatlanınca herkes şoka girdi. İşte öyle anlar için Yalçın lazımdı. Tribünde oturmayı dert etmeyecek ama gerektiği anda güvenebileceğimiz bir transferdi. Allah'tan Atınç beklentileri aştı da gerek kalmadı. Çok şanslıyız.

Sağ bek için, sakatlanmadığı müddetçe bence Serdar'ın formu STSL ve AL'yi götürmek için şu an yeterli. Puan durumları bunu gösteriyor. Başaltı takımlar Serdar'ın bölgesinden eskisi gibi gelemiyor. Serdar defans kısmını oturttu iyice. Hücum kısmını ise Gökhan'ın müthiş formu ile hallediyoruz. Bu yıl için yeterli yani Serdar. Ama gelecek sene için mutlaka ama mutlaka iyi bir sağ bek şart. Çünkü muhtemelen ŞL'de olacağız ve STSL'de 34 hafta boyunca zirveye oynayacağız. Serdar asla bu tempoyu kaldıramaz. Kaldı ki artık beklerden mutlaka istikrarlı skor ve asist katkısı almamız lazım. Köybaşı ile Motta'nın bile durumunu değerlendirmemiz lazım bence ileride.

Benim açımdan zurnanın zırt dediği yer orta saha. Ozzy'nın performansı yerlerde. Veli ile Atiba köpek balığı ama hücuma katkıları sınırlı. MAçların bazı bölümlerinde saman alevi gibi parlamaları dışında merkez ortasaha rolü alamıyorlar. Devre arasında Ernst gibi doğruda katkı alabileceğimiz bir adam transferi şart. Yalnız Ernst gibi derken katkı açısından bakıyorum. Yoksa bize Bayernli Javi Martinez tarzı box to box bir orta saha lazım. Tam anlamı ile box to box. Bu sayede sağ beki Atiba ile yedekleme imkanımız da doğacak ki atiba PSV de iken aslen sağ bek oynuyor idi. FM falan pek takip etmediğim için bilmiyorum ama bildiğim şu; Almanya ve Hollanda ligi bunlardan kaynıyor. Hem de germen oyuncular yüksek pozisyon ve futbol bilgisine sahip olduklarını için takımlara hemen uyum sağlıyorlar.

Mali durumlardan dolayı bir atımlık kurşunumuz var şu aralar. Bunu da en iyi şekilde değerlendirmemiz lazım. Hangi pozisyona alırsak alalım ama mutlaka kaliteli, hemen katkı alabilceğimiz ve makul maliyetli bir adam olsun bu. Çünkü bir daha Süzen veya Niang tarzı "ya tutarsa" türü transfer görmek istemiyorum takımımda.

Kesinlikle öyle Yalçın hamlesini ben de desteklemiştim futboldan anlamayan bazı yöneticiler egolarına kurban ettiler. Yalçın çok iyi demiyorum ancak Ersan ile aynı seviyededir kesinlikle benim gözümde.

Kaç hava topundan gol yedik bilmiyorum en azından bunları yemezdik çükü bize karşı oynadığında beni sinir ederdi Yalçın Almeida ayısından bile alıyordu hava toplarını.

Atınç 2. bir yana şuanda 4. stoperi olmalı takımın bu yüzden sivok'u saymazsak bir stoper eksiği acilen var gözünde ama en iyisi olmalı dediğim gibi 2 yıllığına Mexes filan olmaz demir gibi adam lazım yeter artık.

Forvetten 5 yıl çektik adam alınca gördük nasıl rahat izliyoruz kale de böyleydi şahsen orada da rahatım artık bir stoper kaldı bizi 3. kalite adamlara mecbur bırakmasınlar. Kıysınlar paraya Dede'yi alsınlar şampiyonluğu getirir bu hamle bize.

Sap bek konusunda Serdar iyi ama çok daha iyi olabilecek bir hamle varken yapmamak lazım. Hiücumcu sağ bek Ba'ya kafa golü Töre'ye boş alan yaratır dar alanda çabuk bir adam alsınlar deparı çok iyi olmasa da olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Olaya biraz da şöyle bakıyorum. Yaz sezonu gelmeden 10 milyon euro harcayabiliriz ve Töre'yi almıyoruz demişlerdi yıkılmıştım. Gerçekten küsmüştüm takıma.

Rezalet geçmesi beklenen transfer döneminden ; Sosa , Ba , Cenk , Töre çıktı. Takımı taşıyan 4 adam.

Hayalimdeki takım şu olur olmaz bilinmez ;

Tolga

Linnes Dede Pedro Motta

Törinho Veli İnler Olcay

Sosa Ba

Sadece 3 transfer bizi 3 yıl götürür. Adam bile almasalar sadece 2-3 milyon euro harcayıp genç yetenek bile alsalar bu kadrı bizi 3 yıl en az götürür.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Kesinlikle öyle Yalçın hamlesini ben de desteklemiştim futboldan anlamayan bazı yöneticiler egolarına kurban ettiler. Yalçın çok iyi demiyorum ancak Ersan ile aynı seviyededir kesinlikle benim gözümde.

Kaç hava topundan gol yedik bilmiyorum en azından bunları yemezdik çükü bize karşı oynadığında beni sinir ederdi Yalçın Almeida ayısından bile alıyordu hava toplarını.

Atınç 2. bir yana şuanda 4. stoperi olmalı takımın bu yüzden sivok'u saymazsak bir stoper eksiği acilen var gözünde ama en iyisi olmalı dediğim gibi 2 yıllığına Mexes filan olmaz demir gibi adam lazım yeter artık.

Forvetten 5 yıl çektik adam alınca gördük nasıl rahat izliyoruz kale de böyleydi şahsen orada da rahatım artık bir stoper kaldı bizi 3. kalite adamlara mecbur bırakmasınlar. Kıysınlar paraya Dede'yi alsınlar şampiyonluğu getirir bu hamle bize.

Sap bek konusunda Serdar iyi ama çok daha iyi olabilecek bir hamle varken yapmamak lazım. Hiücumcu sağ bek Ba'ya kafa golü Töre'ye boş alan yaratır dar alanda çabuk bir adam alsınlar deparı çok iyi olmasa da olur.

Zaten bize asgari 3 transfer lazım. Stoper, sağ bek ve orta saha. Devre arasında kaliteli bir oyuncu istiyorsak paramız sadece birine yetiyor. Bence o harcamayı orta sahaya yapmamız lazım. Sağ bek gelirse de sesimi çıkartmam tabii ki :) Dünkü maç bile gösterdi, serdar 5 defa hücuma geldi, 5 orta kesti hepsi ön direkte defanstan döndü :)

O noktada kararı biliç verecek, orta saha mı sağ bek mi? Bence Biliç orta saha diyecektir. Çünkü onun antrenörlük tarzı tempolu hücum ve top kontrolü şeklinde özetlenebilir. Bu da sağ bekten ziyade orta sahadan geçiyor. Yoksa bizde Marcelo veya Dani Alves vardı da sağ bekten oyun mu kurmadık? :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ALI RIZA

Olaya biraz da şöyle bakıyorum. Yaz sezonu gelmeden 10 milyon euro harcayabiliriz ve Töre'yi almıyoruz demişlerdi yıkılmıştım. Gerçekten küsmüştüm takıma.

Rezalet geçmesi beklenen transfer döneminden ; Sosa , Ba , Cenk , Töre çıktı. Takımı taşıyan 4 adam.

Hayalimdeki takım şu olur olmaz bilinmez ;

Tolga

Linnes Dede Pedro Motta

Törinho Veli İnler Olcay

Sosa Ba

Sadece 3 transfer bizi 3 yıl götürür. Adam bile almasalar sadece 2-3 milyon euro harcayıp genç yetenek bile alsalar bu kadrı bizi 3 yıl en az götürür.
Tolga yı begenmezler  :evillol: oraya  çeh yazalım  :kop: 6 yabancı sahada  :alala: Atınç ekleyelim daha iyi olur