Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3967039 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

benim şahsi fikrim milli sınırlamaı olursa macaristandan  san marino malta  vs.. afrikadan alabilir ancak anadolu kulupleri bu konuda fikrim şu yerli 10 şartı alt yapıdan en az 3 futbolcu AB pasaportu olan yabancı serbest sınırlamsı yok AB dışındaki yabancı sayısı ise sahada 1 kadroda 3 olmalı.

Bu da baya kasar onları bence Avrupa'dan adam alamaz bizimkiler kolay kolay.

Bir de böyle fazla adam satamayız genç Avrupalıyı buraya getirmek çok zor ama Afrika ve Nijerya'da keşfetmek daha kolay maddi olarak
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

@panic13 It's not a joke but a serious topic on how the future Besiktas can be secured. My Turkish is very limited and I can better express myself in English. But if it's like that I guess I will have to express myself in my broken Turkish.

@aaasd i think the best way will be like this, if it is ok for you;

1) please write in English
2) translate your comments from English to Turkish through google translate of something like this. At least, it will be understandable for most of members. English speakers like us will answer for your comments. Also, of course you can write in Turkish with your limited Turkish. Sure that it will be understood.

Plus, one day all humans will support Besiktas (balck eagles), and we are about starting to build this dream from Denamrk :)

Thank you again to join to our forum.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı aaasd

@aaasd i think the best way will be like this, if it is ok for you;

1) please write in English
2) translate your comments from English to Turkish through google translate of something like this. At least, it will be understandable for most of members. English speakers like us will answer for your comments. Also, of course you can write in Turkish with your limited Turkish. Sure that it will be understood.

Plus, one day all humans will support Besiktas (balck eagles), and we are about starting to build this dream from Denamrk :)

Thank you again to join to our forum.
Hmm... Yeah sounds reasonable :) will do it next time.

Çevrimdışı WarrChief

Merak etmeyin önder özeni getiren de bu başkandı.olcayı oğuzhanı vs özen gelmeden ucuza getiren de özen gittikten sonra töre ve sosayı da ucuza alan aynı başkandı.para konusunda sorun olmazsa belki doğru isim konusunda sıkıntı olabilir.araştırma komitesi nin raporları ile çalışmalar yapılmalı menajer tuzaklarına düşülmemeli.

hocam bir anda içim kabardı bu baskandıki samet aybaba doneminde bütü les adamları takıma toplayanda fazla fazla menejer parları verende  anlamsız gokhanlara sezerlere paralar dagıtanda baskandı:)) yani önder özenin bu işte büyük katkısı var sonucta ilk geldiğinde menejerlerden uzak tutucam dedi)) yani hocam simdi değişti işler enden çnk onder hoca bircok seyi yoneticilere ogretti:)) onlarda haa iş soyleyken boylleymiş diyebildiler o sekilde ielrliyorlar:))

hocam bir anda içim kabardı bu baskandıki samet aybaba doneminde bütü les adamları takıma toplayanda fazla fazla menejer parları verende  anlamsız gokhanlara sezerlere paralar dagıtanda baskandı:)) yani önder özenin bu işte büyük katkısı var sonucta ilk geldiğinde menejerlerden uzak tutucam dedi)) yani hocam simdi değişti işler enden çnk onder hoca bircok seyi yoneticilere ogretti:)) onlarda haa iş soyleyken boylleymiş diyebildiler o sekilde ielrliyorlar:))

Bunlar olurken başkanın yanında mıydın?

Çevrimdışı WarrChief

Bunlar olurken başkanın yanında mıydın?

olmam gerekiyormu kac defa o donem hata yaptık dedi,
onu geçtim kendi değerlendirmemi istediğim gibide yaparım ve o konudada tartısmasız bir gercek vardı onlarda bu yazdıklarım :ok:

o donem liderden 15 puan fark yemisiz :))

olmam gerekiyormu kac defa o donem hata yaptık dedi,
onu geçtim kendi değerlendirmemi istediğim gibide yaparım ve o konudada tartısmasız bir gercek vardı onlarda bu yazdıklarım :ok:

o donem liderden 15 puan fark yemisiz :))

"fazla fazla menejer parası ödedi" BJK Başkanı'nı hırsızlıkla itham ediyorsun.Kaynağın nedir?

"Önder Özen yöneticilere çok şey öğretti" Ne öğretti? Bunları nereden biliyorsun?

Yazarken herkes birkaç kere daha düşünerek yazsın. Kimi neyle itham ediyorsunuz farkına varın.

Çevrimdışı WarrChief

"fazla fazla menejer parası ödedi" BJK Başkanı'nı hırsızlıkla itham ediyorsun.Kaynağın nedir?

"Önder Özen yöneticilere çok şey öğretti" Ne öğretti? Bunları nereden biliyorsun?

Yazarken herkes birkaç kere daha düşünerek yazsın. Kimi neyle itham ediyorsunuz farkına varın.

Baskan,kendisi fazladan 18milyon euroluk yukun altına girdik dedi bu bonservis değilki içinde menejer ve baskalarıda var
aynı zamanda fazladan komisyon dverdik dedi aradan zaman geçti biz onu yüzde 8emi yüzde 4emi ne indirdik dedi inan unuttum tam sayısını yani tasarrufa geçildi

onder ozenden oncesi ve ondan sonrası benim bu ithamı yapmamı kolaylastırıyor,hırsızlıktan bahsetmiyorum tabiki :)

yazarken ve çizerken rahatlıkla yazabiliyorum bak içi bos değil hayli dolu :eyes

durdur dahada genisleteyim

yonetimin ilk kadrosundaki bütün futbol yoneticileri ve cevresindekiler istifa etti
ikinci kurdugu kadrodaki ahmet ve deniz atalayı birini sayısman diğerini yardımcı yaptı dolayısıyla sen surekli bu konuda bi tekel yapıyorsun yani burda bi karısıklık var
bunu ben uydurmuyorum gorev dagılımını soyluyorum :ok:
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2014, 14:07:04 WarrChief ]

Çevrimdışı panic13

Alıntı

Baskan,kendisi fazladan 18milyon euroluk yukun altına girdik dedi bu bonservis değilki içinde menejer ve baskalarıda var
aynı zamanda fazladan komisyon dverdik dedi aradan zaman geçti biz onu yüzde 8emi yüzde 4emi ne indirdik dedi inan unuttum tam sayısını yani tasarrufa geçildi

onder ozenden oncesi ve ondan sonrası benim bu ithamı yapmamı kolaylastırıyor

yazarken ve çizerken rahatlıkla yazabiliyorum bak içi bos değil hayli dolu :eyes

warchief haklı burada. Açıkçası bende "başkan hırsız" türü bir yorum çıkarmadım yazdıklarından. Beiktaşlıların, ve bence sizin de gördüğünüz gerçekleri yazmış.

Özellikle YD zamanında başlayıp, başkanın ilk dönemi de dahil olmak üzere çöp transferlere ve menajerlere çok para verdik. Önder Özen'in ilk el attığı konu bu menajer terörü olmuştu. Ki ben hala menajerlerin, bazı futbolcular ve medya üzerinden Önder Özen'i yıprattıklarını düşünüyorum.

Artı, Özen'den sonraki dönemde kabak gibi çatlayan sadece 2 transfer var; Sezer ve Eneramo. Yalçın ayhan bile bize ilaç olacaktı, çünkü Atınç'ın sürpriz patlaması olmasa, sivok ve ersanın sakatlıklarında stopere koyacak adam yoktu. Allah'tan Atınç iyi bir futbolcu çıktı.
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2014, 14:01:44 panic13 ]
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

Adalı sportif direktörken yani futbol bölümü sorumlusuyken Fernandes Almeida ve Quaresma'nın nasıl bu kadar uygun fiyata alındığını düşünen oldu mu hiç?

4 oyuncu için ödenen menajerlik ücreti 18 milyon euro  diye açıklandı. Mendes bu parayı aldı ve alıyor bu kulüpten.

Maliyet sadece bonservis ile olmuyor malesef.
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2014, 14:13:49 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Site ingilizce forum sitesi olmuş  :kop:

Çevrimdışı Deniz

Site ingilizce forum sitesi olmuş  :kop:
sen de konuştursana şu muhteşem ingilizceni  :naughty: :naughty:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

sen de konuştursana şu muhteşem ingilizceni  :naughty: :naughty:
i dont know speak english but i know speağ turksh  :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Beşiktaş JK ‏@Besiktas  3 dk.3 dakika önce
Beşiktaş-A.Demirspor maçında sadece kağıt biletler geçerlidir ve maç günü 09.00 itibariyle gişelerden alınabilir

Çevrimdışı ALI RIZA

Beşiktaş JK ‏@Besiktas  3 dk.3 dakika önce
Beşiktaş-A.Demirspor maçında sadece kağıt biletler geçerlidir ve maç günü 09.00 itibariyle gişelerden alınabilir
gidecek misin  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı WarrChief

haydaaa

BİLGİ | Trabzonspor maçında kırılan Demba Ba'nın ayak parmağı yine şişti. Senegalli golcünün Konyaspor maçında oynaması zor. (Hürriyet)

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Deniz

haydaaa

BİLGİ | Trabzonspor maçında kırılan Demba Ba'nın ayak parmağı yine şişti. Senegalli golcünün Konyaspor maçında oynaması zor. (Hürriyet)
Oynamasın zaten dinlensin konyaya herkes atıyor biz de atarız bir şekilde 2 tane

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı WarrChief

Oynamasın zaten dinlensin konyaya herkes atıyor biz de atarız bir şekilde 2 tane

oyle tabide mac eksiği yada antrenmanları yapamıycak gs macına bu sekilde hazırlıksız cıkması handicap tamam elimizde cenk var ama boylesine macta tam formunda olaydı iyidi

Çevrimdışı Deniz

ne zaman ? denk geliyor  :alala:
30 aralıkmış ama her an değişebilir çünkü 28 inde bizim maçımız var  :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

30 aralıkmış ama her an değişebilir çünkü 28 inde bizim maçımız var  :bandit:
enteresan 31 de yılbaşı 4 de de concon maç var  :alala:

Çevrimdışı Deniz

Fenerbahçe, Trabzonspor, Balıkesirspor ve Bursaspor pfdkya sevk edilmiş biz yokuz neyse ki..gs maçı öncesi bir ceza falan vermelerinden korkuyordum

Çevrimdışı Necmi

onder ozenden oncesi ve ondan sonrası benim bu ithamı yapmamı kolaylastırıyor,hırsızlıktan bahsetmiyorum tabiki :)

durdur dahada genisleteyim

yonetimin ilk kadrosundaki bütün futbol yoneticileri ve cevresindekiler istifa etti
ikinci kurdugu kadrodaki ahmet ve deniz atalayı birini sayısman diğerini yardımcı yaptı dolayısıyla sen surekli bu konuda bi tekel yapıyorsun yani burda bi karısıklık var
bunu ben uydurmuyorum gorev dagılımını soyluyorum :ok:
ama eleştirirken doğru temele oturman gerekiyor o 18 M € önceki yönetimden kalan menejer paraları hatta akıl alınmaz paralar ödenmiş dedi biz bu yolları kapattık dedi bunu bu yönetim ödüyor ama yönetim hatası olarak göstermeye çalışmak yanlış değilmi @WarrChief algıyı yönetimin üzerine yönlendiriyorsun ve Başkanın o konuşmasını bende hatırlıyorum senin anlattığından çok farklıydı tabiki fikirlerini yazacaksın ama bunu doğru temeller üzerinde yapman gerekir. Unutma bir tek sen değil herkes takip ediyor.