Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968125 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Çağrı

Bunlarin dedigi adami almayiz bence :)

Bunların dediği adam yok zaten öyle bir adam yok ortada  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bunlarin dedigi adami almayiz bence :)
Hocam Pasalic iyidir de Gökhan'ı tercih ederim bonservis verilecekse.

Çevrimdışı Deniz

Bu sinan bugun kulupte gorev alsa direk bilic in ayagini kaydirir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Aynen öyle.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Kesinlikle. Bilic dünyada en iyi antrenör sıralamasında 80. diyor Ertem Sinan kötü ilk 20 de olması lazım diyor.  :D

Çevrimdışı Tolga

Şu Sinan Engin yine Gs'ye 3 atarız falan diyor ya kesin yenileceğiz gene.

Çevrimiçi Samet Ç

Gökhan İnler alınırsa gereksiz transfer olur diyorlar hay Allah'ım sen akıl dağıtırken bunlar neredeydi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gökhan İnler alınırsa gereksiz transfer olur diyorlar hay Allah'ım sen akıl dağıtırken bunlar neredeydi.
Şemsiyenin altında oldukları kesin  :kop:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Şu Sinan Engin yine Gs'ye 3 atarız falan diyor ya kesin yenileceğiz gene.
Aynen. Beştaş Beştaş diyip duruyor sinir oluyorum zaten.

Çevrimdışı Tolga

Tam olarak nerede oynadıklarından bile haberleri yok gereksiz olur diyorlar iyi güldüm :lol: :lol:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Tam olarak nerede oynadıklarından bile haberleri yok gereksiz olur diyorlar iyi güldüm :lol: :lol:
Sosa İnler karşılaştırılması yapıyorlar adamlar koptum Sosa dinamik orta saha hücuma dönük. İnler Btb. Gerçi bunlara Btb ne diye sorsan onu da bilmezler.

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada konuşmak lazım.

Sosa'da kondisyon ve ciddiyet olarak düşüş görüyorum.

Yorgunluktan mı bilmiyorum ama kaçak güreşiyor biraz. Hırslı değil geldiği gibi. Yeteneği yeter gibi bir yanılgıya düşmez umarım Oğuzhan'ın form tutup mutlaka zorlaması gerek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada konuşmak lazım.

Yorgunluktan mı bilmiyorum ama kaçak güreşiyor biraz. Hırslı değil geldiği gibi. Yeteneği yeter gibi bir yanılgıya düşmez umarım Oğuzhan'ın form tutup mutlaka zorlaması gerek.
Yorgunluktan olacağını sanmıyorum.  bence zorlayan biri yok Sosa'yı o rahatlatmış olabilir.

Çevrimdışı Tolga

Bu arada konuşmak lazım.

Bence biraz sahada Demba Ba olmadığı zamanlar yalnız kalıyor.Onun dilinden en iyi anlayan Demba Ba olduğu için o yokken biraz sahada istediklerini yapamıyor.

Çevrimdışı Çağrı

Bence biraz sahada Demba Ba olmadığı zamanlar yalnız kalıyor.Onun dilinden en iyi anlayan Demba Ba olduğu için o yokken biraz sahada istediklerini yapamıyor.

Hamlelerinden ötürü değil koşmadı resmen bugün.

Basabileceği birçok pozisyonda basmadı umarım geçicidir. Çünkü çok cool bir adam çok özgüvenli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Pasalic - inler - zuma- de jong - vlaar - westermann Rüzgar Sağnak Güntekin ile beraber bunları önermiş yönetime.

Çevrimdışı ALI RIZA

Serdar Storlink'in ağzına ot tıkar  :iscrewy:  :bandit:
storlinğ serdarı görse futbolu bırakır  :kop: :kop:

Çevrimdışı Sedat

Gökhan İnler gelirse çok iyi olur ama bana sanki Veli'nin menajerine karşı pazarlık için kullanılıyor gibime geliyor.  :alala:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı ALI RIZA

Dua edelim Haftaya kart sınırında olan oyuncular kart görmezler...!

Çevrimdışı Çağrı

De Jong gelirse senede 10 tane kırmızı yer şimdiden söyleyeyim.

Bildiğin dövüyor o adam faul filan yapmıyor.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hamlelerinden ötürü değil koşmadı resmen bugün.

Basabileceği birçok pozisyonda basmadı umarım geçicidir. Çünkü çok cool bir adam çok özgüvenli.

@Çağrı Koşmadı diyoruz 10919 m koşmuş  :kop: Koşsa ne kadar koşacak   :alala:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı

storlinğ serdarı görse futbolu bırakır  :kop: :kop:

İsmine yaptığımız şu tecavüzleri görse buraya gelmekten vazgeçer zaten  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli