Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3971771 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Bence ilk 11 sınırlaması olmayacak 10 tane alabilirsiniz diyecekler direk.
o da olabilir

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş'ın yarın Çaykur Rizespor'la oynayacağı Türkiye Kupası maçı öncesi çözülen stat krizi akşam saatlerinde yeniden hortladı! Türkiye Futbol Federasyonu ile Beşiktaş Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadı için uzlaşma sağlamasına rağmen yayıncı kuruluşun son dakikadaki diretmesinin ardından program rafa kalktı. Yayıncı kuruluşun maçın 13.30'da oynanmasına şiddetle karşı çıktığı ve Prime time kuşağı içerisinde, daha önce açıklandığı gibi 20.30'da ısrarcı olduğu bildirildi. Bu direniş sonrası TFF ve Beşiktaş geri adım atmak zorunda kaldı. Yusuf Ziya Öniş Stadı'nın ışıklandırma sisteminin olmaması nedeniye başka bir stat arayışı başladı. İlk adres olarak yeniden Atatürk Olimpiyat Stadı belirlendi. Görüşmeler sürüyor.

Çevrimdışı Türkay

Ben ce su an öyle gayet güzel bence yapmasınlar yaparlarsa fb ve gs işine gelir....

Galatasaray'ın oyuncu alabilecek parası yok zaten olsa basketbol takımların da ki oyuncular serbest kalmazdı fener de yabancı alsalar da onların takım sahiplenişleri bizim ki kadar olmayacaktır
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Ben ce su an öyle gayet güzel bence yapmasınlar yaparlarsa fb ve gs işine gelir....
gesenin ne yabancısı var da abi ilk 11 e koyacak. Fenerin de sadece hücum hattı yani webo yine yedek bir diego artısı olur fenerin

Çevrimdışı Türkay

Beşiktaş'ın yarın Çaykur Rizespor'la oynayacağı Türkiye Kupası maçı öncesi çözülen stat krizi akşam saatlerinde yeniden hortladı. Türkiye Futbol Federasyonu ile Beşiktaş Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadı için uzlaşma sağlamasına rağmen yayıncı kuruluşun son dakikadaki diretmesinin ardından program rafa kalktı. Yayıncı kuruluşun maçın 13.30'da oynanmasına şiddetle karşı çıktığı ve Prime time kuşağı içerisinde, daha önce açıklandığı gibi 20.30'da ısrarcı olduğu bildirildi. Bu direniş sonrası TFF ve Beşiktaş geri adım atmak zorunda kaldı. Yusuf Ziya Öniş Stadı'nın ışıklandırma sisteminin olmaması nedeniye başka bir stat arayışı başladı. İlk adres olarak yeniden Atatürk Olimpiyat Stadı belirlendi. Görüşmeler sürüyor.

Aslında çekilcen şu boş turnuvadan sonra onlar düşünsün. Fener de zaten yedeklere çıkıyor onların da ne olacağı belli değil gs oynasın kendi çapında takımlarla

Çevrimdışı ALI RIZA

gesenin ne yabancısı var da abi ilk 11 e koyacak. Fenerin de sadece hücum hattı yani webo yine yedek bir diego artısı olur fenerin
ne yabancısı mı var derken
muslere pandevleri tellesleri brumaları meloları snayder forvet 1 tane vardı sakat defansları var daha ne olsun...!
bizi say pedro sivok motta sosa demba atiba

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar Süleyman Seba Spor Forumunda Futbol ile İlgili Yeni Düzenlemeler Tamamlandı.

Her Şeye Olabildiğince Kolay Ulaşmanız İçin Mümkün Oldukça Yalın Düzenlendi.

İncelemenizi , Önerileriniz Var Önerilerinizi , Sık Kullananlara Teşekkürlerimi , Kullanmayanlara Da Aramıza Katılmasını Tavsiye Ediyoruz.

En Büyük BEŞİKTAŞ
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Arkadaşlar Süleyman Seba Spor Forumunda Futbol ile İlgili Yeni Düzenlemeler Tamamlandı.

Her Şeye Olabildiğince Kolay Ulaşmanız İçin Mümkün Oldukça Yalın Düzenlendi.

İncelemenizi , Önerileriniz Var Önerilerinizi , Sık Kullananlara Teşekkürlerimi , Kullanmayanlara Da Aramıza Katılmasını Tavsiye Ediyoruz.

En Büyük BEŞİKTAŞ

Demiröreni nerde çekiştireceğiz şimdi biz  :D

Çevrimiçi Samet Ç

ne yabancısı mı var derken
muslere pandevleri tellesleri brumaları meloları snayder forvet 1 tane vardı sakat defansları var daha ne olsun....
bizi say pedro sivok motta sosa demba atiba'
telles bruma topçu değil benim gözümde. sneijder gidecek Pandev ikinci forvet olarak katkı verebilir ama bu sistemde asla olmaz. Muslera gesenin yıldızı ona hiç bir şey söylemem. Ayrıca yabancı kuralı değişse bile bir daha ki sezon itibari ile geçerli olur

Çevrimiçi Samet Ç

Yıldırım Demirören: Önümüzdeki sezon uygulanacak yabancı kuralını ocak ayında açıklayacağız

Çevrimdışı Çağrı

Yıldırım Demirören: Önümüzdeki sezon uygulanacak yabancı kuralını ocak ayında açıklayacağız

Neyseki bu sene başlatacak kadar amatör değillermiş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Demiröreni nerde çekiştireceğiz şimdi biz  :D

Başlat geliyorum arkandan  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Başlat geliyorum arkandan  :biggrinking:
Yıldırım Demirören: "Brezilya Almanya'dan 7 tane yedi. Kimse yuhalamadı"

Herkes sokaklara dökülmüştü hatırladığım kadarıyla.  :bandit:

Çevrimdışı cisse557

Kimisi de ağzında altın kaşıkla doğuyor işte. Demirören bize ne kazandırdı da Türk futboluna bişey kazandırsın.

Çevrimdışı ALI RIZA

Kimisi de ağzında altın kaşıkla doğuyor işte. Demirören bize ne kazandırdı da Türk futboluna bişey kazandırsın.
Yıldırım demirören boş... siyaset yapmanın derdinde ağızna yüzüne gözüne bulaştırıyor 650 bin adet passo satılmış sözde malını kıymetli yapmanın derdinde köylü kurnazı gibi...! 650 bin tüm maçlar da mı boş  :evillol: her hafta ortalama 50 bin oynadın geri kalan 600 nere sakladın  :kop:

Çevrimdışı cisse557

Kalıcı milli takım yaratmaktan bahsediyor Hollandaya kaybedebiliriz önemli olan geleceğin takımı diyor ama milli maçlarda 30 luk selçuklar oynuyor. Söyledileri ile yaptıkları çelişkili.

Çevrimdışı cisse557

Yıldırım demirören boş... siyaset yapmanın derdinde ağızna yüzüne gözüne bulaştırıyor 650 bin adet passo satılmış sözde malını kıymetli yapmanın derdinde köylü kurnazı gibi.... 650 bin tüm maçlar da mı boş  :evillol: her hafta ortalama 50 bin oynadın geri kalan 600 nere sakladın  :kop:
Zaten kimse e-bilete karşı değil ki passolige karşı. Ülkemizde milyonlarca insan asgari ücretle çalışıyor. Gelirleri düşük olanların senede 1 kere de olsa ailesiyle maça gitmek hakkını elinden alıp sonra "istemediğimiz insanlar tribünlerde değil" deniyor. Yazık.
Madem böyle bir sistem çıkardınız 1 seferlik kart çıkarma ücreti al bir daha yenileme ücreti falan alma.

Çevrimdışı cisse557

Y.D: "Türkiyede 42 tane stadyum yapılıyor."  :iscrewy:

Bu adam nasıl başkan hala inanamıyorum.

Çevrimdışı Çağrı

“Haziran’daki seçimde aday olacak mısınız?” sorusuna “Hiç bir işi yarım bırakmadım. Yapacak o kadar çok iş var ki. Onları yarım bırakmayacağım. O yüzden yeniden aday olacağım” yanıtını vererek tekrar aday olacağını açıkladı.

Kurtulduk beyler çok şükür  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

YD: "Yöneticiler geliyor, kulüpleri borçlandırıp gidiyor"  deyince bi güldüm  :s20:

Çevrimdışı Çağrı

YD: "Yöneticiler geliyor, kulüpleri borçlandırıp gidiyor"  deyince bi güldüm  :s20:

:iscrewy: :iscrewy: :iscrewy: :iscrewy: :iscrewy: :iscrewy: :iscrewy: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Yıldonun kafa arada gidip geliyor çok gaz yutmuş tip basarken.

Neyse 2018'e kadar rahatız  :bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Güntekin içinden ne küfür etmiştir  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

İlk defa da söylemiyor şaka gibi ya. :boxin:

Çevrimdışı Çağrı

Bazen Bilic'i gerçekten kutlamak gerek.

Dünya'da en çok oynanan ama oynanması en zor taktiklerden biri 4-2-3-1. Kanatların ve forvetin formda olmazsa bir anda öyle kısırlaşır ki insanı boğar.

Benim en sevdiğim sistem hep 4-1-3-2 oldu. Çift forvetli tek ön liberolu 3 göbek ortasahalı. Kimsenin performansına bakmaz. Takımın yarısı kötü oynasa bile kazandırabilir.

En kilit nokta bekler. İkisi de çok teknik çok hücumcu asistör olmalı. Fener o yüzden kendi ayağına sıkıyor aslında şu sistemle bu ligi 2 sene daha inletirlerdi tercih etmiyorlar.

Juve bu sistemle neler yapıyor İtalya'da. Hele ki Pogba - Pirlo ortasahasıyla. Bilic'e o yüzden helal olsun oynayabileceği tek sistem bu ve onu çok iyi oynatıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli