Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3971980 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı WarrChief

http://cadde.milliyet.com.tr/2014/09/13/HaberDetay/1939369/hizli-cikti

bu hatun

@zeynepzgc buda hesabı sanırım bunlar aynı kişiler:)) oyle yada boyle bizimkiler cok daha iyilerine layık

Çevrimdışı Çağrı

Bu sarışın şahıs tam olarak kim merak ettim :D

Bu kadar gizemden sonra ben yarısına da razıyım  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

2. derece yırtık 2-3 hafta sürer hocam rehabilitasyonu ile birlikte ama oyuncunun anatomik yapısından beslenmesine  , daha önce aynı bölgede yırtık olup olmadığına kadar yolu var.

Yani Karanlık tarih verirken pek aydınlık olmamasının sebebi bu oluyor  :biggrinking:

Necip 2 haftada döner Oğuzhan 4  Almeida hiç dönmez gibi  :biggrinking:
Ertuğrul Karanlık'ın verdiği tarihten en az 1-2 hafta önce dönüyor oyuncular :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

Benim ifade etmek istediğimdi buydu zaten abi niye bana öyle dedin ki  :by2:

Senin üzerinden suç ortağınaydı aslında şu 2. derece 2 haftaysa 1. derece şey diyen  :by2: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sarışın bu abilerim kardeşlerim.  :biggrinking:Mesajı silersin sonra Çağrı abi
Hımmm.Ne diyeyim şimdi bilemedim neyse sağoalsın hocam :D

Çevrimiçi Samet Ç

Hımmm.Ne diyeyim şimdi bilemedim neyse sağoalsın hocam :D
:kop: :kop: :kop: muhabbetin sonu pek hayır değil Pedro'ya Allah akıl fikir versin diyelim.

Çevrimdışı WarrChief

geç oldu hacılar :evillol: yol alalım tatlı tatlı

Çevrimdışı Tolga

geç oldu hacılar :evillol: yol alalım tatlı tatlı
Görüşürüz hocam iyi geceler :)

Çevrimdışı Abdullah

Senin üzerinden suç ortağınaydı aslında şu 2. derece 2 haftaysa 1. derece şey diyen  :by2: :kop:
Suç ortağım mı  :evillol: tamam abi senin kadar vakıf değilim ama o kadar da değil yanii  :kop: :kop:

Çevrimdışı cisse557

Kuzenim yazmış hocam  :kop:

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Zouma nın tam olarak neyi varmış bilgi sahibi olan var mı ?

Çevrimdışı Sarp

Zouma nın tam olarak neyi varmış bilgi sahibi olan var mı ?

The Guardian:
Mourinho'nun maçtan sonraki açıklaması: o (Zouma)iyi. Hastanede tedavisini gerektirecek bir durum olmadığını düşünüyoruz. Kendisi biraz sersemlemişti ve bir kesik dolayısıyla ağzında kan vardı. Bazı testler için gönderildi. Pazartesi geri dönecektir. Çarpışma esnasında Petr'in yumruğu geldi sanmıştım ama kafası çarpmış. 

Çevrimdışı Çağrı

Biz "Olimpiyat'ta oynamak istiyoruz" diyen Ali Dürüst açıkça şunu söylüyor: 'Biz Galatasaray olarak bu maçta beraberliğe razıyız. En berbat koşullarda oynansın ki maç, Beşiktaş bir şey yapamasın biz de aradan sıyrılırız!' Bunu anlamı bu!..

:kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı WarrChief

Size bir soru

Maxi Pereira mı Martin Linnes mi?

Çevrimiçi murat

Biz "Olimpiyat'ta oynamak istiyoruz" diyen Ali Dürüst açıkça şunu söylüyor: 'Biz Galatasaray olarak bu maçta beraberliğe razıyız. En berbat koşullarda oynansın ki maç, Beşiktaş bir şey yapamasın biz de aradan sıyrılırız.' Bunu anlamı bu...

:kop:
Korktular açıkçası.ben aziz Yıldırımdan bir hamle bekliyorum ilerleyen zamanlarda.o günkü durumu değerlendirip şs oğlu stadını teklif edebilir.tabi o da korkularına göre karar verecek.önümüzdeki maçlarda alınacak puanlara göre böyle birşey yapabilir.

Çevrimdışı ZEKI

Size bir soru

Maxi Pereira mı Martin Linnes mi?
O sorunun cevabi belli degil mi @WarrChief

Çevrimdışı Yakup

gs başkanının fettulllah gülen ve aziz yıldırım ilişkisini medyaya servis etmesi devlete (devletten kasıt şuan ki hükümet) yalakalık yapması falan olabilir mi ?  :alala: :alala: :alala:

yatırımcının kaçması falan  :alala: :alala: :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Çağrı

gs başkanının fettulllah gülen ve aziz yıldırım ilişkisini medyaya servis etmesi devlete (devletten kasıt şuan ki hükümet) yalakalık yapması falan olabilir mi ?  :alala: :alala: :alala:

yatırımcının kaçması falan  :alala: :alala: :alala:

Gs'ye bir anda  sırtını döndü devlet gerçekten ilginç.

Çatı için ceza  , vergi cezası üstüne sponsorlar çekiliyor bir şeyler oluyor ama bakalım
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı WarrChief

O sorunun cevabi belli degil mi @WarrChief

abi bilicin agzından cıkmıs ikisinlede gorusuyoruz hangisi bize uyarsa demiş:)) zaten linnes tek alternatif olmamamlıydı bu sekilde dusunmesi beni memnun etti :ok:

bana sorarsanız defansında sıkıntı olan birini alıocagıma iki senedir finalleri goren birini alırım belki geleceğe yatırım olmaz ama daha nettir:))

obur kanada almaya calıstıgımız sonrasında westhama giden bi topcu vardı ismini unuttum oda 33 kusurlerdeydi srna mesela oda yaslı yani aslıdna bu yaslar problem değil

@ZEKI
[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2014, 12:19:45 WarrChief ]

Çevrimdışı Deniz

Devir yalaka devri artik yalaka gormekten sıkıldım arkadas..duygun da onu bunu yalamaya baslamis ama gsnin pislikleri yalamayla temizlenmeyecek kadar cok.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı WarrChief

caykur macını sarıyerde oynucakmısız :)) ilginc oldu valla dimi ozellikle 2 haftada 4 farklı yerde oynucaz onceside var tabi:) cok ilginc  dunyada az rastlanır birsey yasanıyor turkiyede fakat bunu yasıyanda en koklu camialardan biri

Çevrimdışı Çağrı

Bayern 16 maçta 3 gol yemiş şaka gibi.

Şöyle bir performans en son Luce döneminde gördük sanırım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Bayern 16 maçta 3 gol yemiş şaka gibi.

Şöyle bir performans en son Luce döneminde gördük sanırım.
takibi ibb yapıyor  :evillol: