Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3972420 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
namoğlu beşiktaşlı zaten
Beşiktaş bld bşklığı yaptı ama galatasaraylıdır. Ağabeyi İlyas amca tarihi seba-baba hakkı fotosunu çeken Beşiktaşlı büyüğümüzdür. Değerli bir ailedir, daha adil bir ortam bekleyebilirz.

Çevrimdışı Deniz

çArşı ‏@forzabesiktas  2 dk.2 dakika önce
Dava 2 Nisan saat 10:00' ertelendi. Adli kontollerin devamına, yurt dışına çıkış yasaklarının kaldırılmasına hükmetti. Tutuklama yok.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Rasim Ozan Kütahyalı @RasimOzan_K  ·  5 sa. 5 saat önce
Çarşı Davası aptalca bir davadır.Tüm Sanıklar beraat edecek.Rahat olun...
Şu erif hala utanmadan konuşabiliyor mu neyse şimdi siyasi bir konuya girmeye gerek yok
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Necip 2. derece 2 hafta yok, Veli 1. derece bu hafta akhisar maçına yetişmesi lazım ozaman

Hhahahaha mantığına bayıldım her derece 1 hafta diyorsun  :kop: :kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı WarrChief

Liverpool, Inter'in Kolombiyalı Milli ortasaha oyuncusu Fredy Guarin için £12 milyonu gözden çıkardı. (Kaynak: @itvfootball) @TransferMerkez

of yav vallahi canım sıkılmaya basladı

Çevrimdışı Çağrı

Liverpool, Inter'in Kolombiyalı Milli ortasaha oyuncusu Fredy Guarin için £12 milyonu gözden çıkardı. (Kaynak: @itvfootball) @TransferMerkez

of yav vallahi canım sıkılmaya basladı

Oynatamaz Uefa'da Guarin'i :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Pedro kendini yakıyor. Ucuz işler peşinde

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı cisse557

Hhahahaha mantığına bayıldım her derece 1 hafta diyorsun  :kop: :kop: :kop: :kop:
:D 2. derece  > 1. derece   

2 hafta     >  x'ten
Mantığım gerçekten de bunu söylüyor  :kop:

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

:D 2. derece  > 1. derece   

2 hafta     >  x'ten
Mantığım gerçekten de bunu söylüyor  :kop:
Aynı futbolcuda geçerli olabilir belki bu mantık ama iki farklı futbolcuyu kıyaslarken aynı noktaya çıkacağımızı pek sanmıyorum  :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Nolmuş Pedro'ya?
hocam bir tane aptal sarışın var geseli Beşiktaş'ı içten fethetmek istiyor herhalde her oyuncuya iş oluyor önce Pedro şimdi da Ba'ya halleniyor.  :D Benim bildiğim bu

Çevrimdışı WarrChief

Oynatamaz Uefa'da Guarin'i :)

hehh o zaman yalan haber mantıksız cnk ama sevinmedim değil:)) sene basında bizle bile anılıyordu fakat o bonserviste fazla değilmi :lol:

Pedro kendini yakıyor. Ucuz işler peşinde

yokbe onun tadına bakıp kenara attıgından dolayıdır kuyruk acısı  :ok: işini bilir bizimki :eyes

Çevrimiçi Samet Ç

Çak geç çak geç  :kop:
:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: yerlerdeyim bir de karı Beşiktaş taraftarına laf ediyor sanki biz adam öldürdük (Küfür Yasak)₆.

Çevrimdışı Çağrı

Aynı futbolcuda geçerli olabilir belki bu mantık ama iki farklı futbolcuyu kıyaslarken aynı noktaya çıkacağımızı pek sanmıyorum  :bandit:

Olum yapmayın mesleğime küfrediyorsunuz şuan  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

hocam bir tane aptal sarışın var geseli Beşiktaş'ı içten fethetmek istiyor herhalde her oyuncuya iş oluyor önce Pedro şimdi da Ba'ya halleniyor.  :D Benim bildiğim bu
Kadroya Almeida'yı da dahil etmeyi unutmayalım.

Çevrimiçi Samet Ç

hehh o zaman yalan haber mantıksız cnk ama sevinmedim değil:)) sene basında bizle bile anılıyordu fakat o bonserviste fazla değilmi :lol:

yokbe onun tadına bakıp kenara attıgından dolayıdır kuyruk acısı  :ok: işini bilir bizimki :eyes
Pedro bırakabilir de hocam diğer oyunculara sarmaya başladı nasıl engelliyecez bu kadını :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Kadroya Almeida'yı da dahil etmeyi unutmayalım.
Çüş Almeida mı ? Kadın sarmış bizim kulübe komple desene.

Çevrimdışı cisse557

Aydınlat hocam o zaman bizi daha fazla cahillik etmeyelim :)

Çevrimdışı Çağrı

Çüş Almeida mı ? Kadın sarmış bizim kulübe komple desene.

Kim bu sarışın  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

Sustum  :locked: saygılar abi...  :D

Çevrimdışı Çağrı

Aydınlat hocam o zaman bizi daha fazla cahillik etmeyelim :)

2. derece yırtık 2-3 hafta sürer hocam rehabilitasyonu ile birlikte ama oyuncunun anatomik yapısından beslenmesine  , daha önce aynı bölgede yırtık olup olmadığına kadar yolu var.

Yani Karanlık tarih verirken pek aydınlık olmamasının sebebi bu oluyor  :biggrinking:

Necip 2 haftada döner Oğuzhan 4  Almeida hiç dönmez gibi  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu sarışın şahıs tam olarak kim merak ettim :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Abdullah

2. derece yırtık 2-3 hafta sürer hocam rehabilitasyonu ile birlikte ama oyuncunun anatomik yapısından beslenmesine  , daha önce aynı bölgede yırtık olup olmadığına kadar yolu var.

Yani Karanlık tarih verirken pek aydınlık olmamasının sebebi bu oluyor  :biggrinking:

Necip 2 haftada döner Oğuzhan 4  Almeida hiç dönmez gibi  :biggrinking:
Benim ifade etmek istediğimdi buydu zaten abi niye bana öyle dedin ki  :by2: