Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3972329 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Tolga

O değilde hala Ç.Rize maçını nerede oynayacağımız belli değil.Koskoca Bjk maç yapacak saha bulamıyorsa bu ülke de futbol bitmiş gerçekten de :akuma:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

TMSF'nin kontrolünde olan Digiturk'ün, PSG'nin sahibi Katarlı Şeyh Al-Khalifa'ya 820 milyon dolara satılması konusunda prensipte anlaşıldı.

Gs de satılacak bakın görün

Bu anlaşma ilginç şeylere gebe olabilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Gs 9-1 öndeymiş he vay arkadaş  :D
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2014, 22:24:37 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada Gs 9-1 öndeymiş he vay anasını arkadaş  :D
gese şampiyonlar ligi finalinde mutlu sona ulaştı .

Çevrimdışı Tolga

gese şampiyonlar ligi finalinde mutlu sona ulaştı .
Rakip zayıf olsa da gol atma bilincini yakalamak önemlidir.Konya'ya da 5 gol attılar unutmamak lazım :)

Çevrimiçi Samet Ç

Bu anlaşma ilginç şeylere gebe olabilir.
abi böyle bir anlaşma hiçbir medya kanalında göremedim kaynak ne acaba? Bu adam mı manyak mı Türkiye ligini alsın.

Çevrimiçi Samet Ç

Rakip zayıf olsa da gol atma bilincini yakalamak önemlidir.Konya'ya da 5 gol attılar unutmamak lazım :)
beni ilgilendiren taraf yenilen bir gol  :)

Çevrimdışı Tolga

beni ilgilendiren taraf yenilen bir gol  :)
Gerçi şimdi baktım da rakip 3.lig takımıymış o zaman normal :icool:

Çevrimdışı Çağrı

abi böyle bir anlaşma hiçbir medya kanalında göremedim kaynak ne acaba? Bu adam mı manyak mı Türkiye ligini alsın.

Abicim anlaşma karlı aslında.

Başka hiçbir ülkede göremeyeceğin bir şey oluyor burada. Yayın şifreli yani dekoederli olmasına rağmen sen buna kira gibi 100 lira ödemene rağmen ,

ürün yerleştirme reklamı koyuyorlar. Normalde devre arasına bile reklam alamaz çünkü reklam olmasın diye bu abonelik sistemi var. Sen düşün gerisini.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Abicim anlaşma karlı aslında.

Başka hiçbir ülkede göremeyeceğin bir şey oluyor burada. Yayın şifreli yani dekoederli olmasına rağmen sen buna kira gibi 100 lira ödemene rağmen ,

ürün yerleştirme reklamı koyuyorlar. Normalde devre arasına bile reklam alamaz çünkü reklam olmasın diye bu abonelik sistemi var. Sen düşün gerisini.
Bence de karlı ama böyle bir haber hiçbir yerde görmedim. Kafam orada karıştı. Eğer doğruysa bizim için iyi olur dediğin gibi saçma sapan reklamlar olmaz en azından.

Çevrimiçi Samet Ç

Gerçi şimdi baktım da rakip 3.lig takımıymış o zaman normal :icool:
ve sen bu takıma 5 net pozisyon veriyorsun. 3.lig 3. grupta 9. balçova  :D

Çevrimdışı Tolga

Yakın gelecekte Avrupa futboluna damga vurması beklenen 15 yaşındaki Norveçli Martin Odegaard, Bayern Münih yolunda. Alman basınına göre Bayern, Odegaard'ı renklerine kattığını resmen açıklamaya hazırlanıyor.

Henüz 15 yaşında Norveç Milli Takımı’nın formasını giyen Martin Odegaard, bir süredir Avrupa'nın dev kulüplerinin yakın takibindeydi. Real Madrid ve Liverpool gibi kulüplerle antrenmanlara çıkan Odegaard, sonunda Bayern Münih'te karar kılmış gibi görünüyor.

Alman basınına göre Bayern Yönetimi, Odegaard ile uzun soluklu resmi bir sözleşme imzaladığını açıklamak için yıldız oyuncunun 16 yaşından gün almasını bekliyor. Bayern Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenige, gelecekte Messi çapında bir yıldız olabileceği düşünülen Odegaard için; "Yüzyılın yeteneği" tanımını yapmıştı.

Merak ediyorum acaba bu çocuk kendini ne kadar geliştirebilecek.Yetenekli ama fazla abartılıyor gibi geliyor bana hele hele geleceğin Messi'si falan olacak diyenler var.Messi olabilmesi için Messi gibi bir fiziğe ulaşması lazım.Bu haliyle Avrupa futbolunda kaybolup gider :)

Çevrimdışı Tolga

ve sen bu takıma 5 net pozisyon veriyorsun. 3.lig 3. grupta 9. balçova  :D
:lol: :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

Yakın gelecekte Avrupa futboluna damga vurması beklenen 15 yaşındaki Norveçli Martin Odegaard, Bayern Münih yolunda. Alman basınına göre Bayern, Odegaard'ı renklerine kattığını resmen açıklamaya hazırlanıyor.

Henüz 15 yaşında Norveç Milli Takımı’nın formasını giyen Martin Odegaard, bir süredir Avrupa'nın dev kulüplerinin yakın takibindeydi. Real Madrid ve Liverpool gibi kulüplerle antrenmanlara çıkan Odegaard, sonunda Bayern Münih'te karar kılmış gibi görünüyor.

Alman basınına göre Bayern Yönetimi, Odegaard ile uzun soluklu resmi bir sözleşme imzaladığını açıklamak için yıldız oyuncunun 16 yaşından gün almasını bekliyor. Bayern Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenige, gelecekte Messi çapında bir yıldız olabileceği düşünülen Odegaard için; "Yüzyılın yeteneği" tanımını yapmıştı.

Merak ediyorum acaba bu çocuk kendini ne kadar geliştirebilecek.Yetenekli ama fazla abartılıyor gibi geliyor bana hele hele geleceğin Messi'si falan olacak diyenler var.Messi olabilmesi için Messi gibi bir fiziğe ulaşması lazım.Bu haliyle Avrupa futbolunda kaybolup gider :)
Vay benim adamım demek bayernle anlaşmış. İnşallah kendini geliştirir.Göster kendini adamım.  :super:  :biggrinking:

Çevrimiçi Samet Ç

İngiltere Ligi şampiyonunun yöneticileri Galatasaraylı futbolcunun menajeriyle bugün bir görüşme gerçekleştirdi

Galatasaraylı Wesley Sneijder'e Manchester United ve Southampton'ın ardından Manchester City de talip oldu.

Hollanda'nın Voetbal International dergisinin haberine göre mavi-beyazlı kulübün yöneticileri, Sneijder'in menajeri Guido Albers ile Salı günü masaya oturdu.

Manchester City'nin kiralık olarak forma giyen Frank Lampard'ın Ocak ayında kulübü New York City'ye dönecek olmasıyla oluşacak boşluğu Sneijder ile doldurmayı hedeflediği bildirildi.

Manchester City'nin sözleşmesinde 15 milyon Euro'ya serbest kalma maddesi bulunan Hollandalı yıldız için bu rakamı Galatasaray'a ödemeye hazır olduğu kaydedildi.

Ayrıca Southampton ve Manchester United'da Sneijder ile ilgileniyormuş.

Hayırlı olsun.

Çevrimdışı Tolga

İngiltere Ligi şampiyonunun yöneticileri Galatasaraylı futbolcunun menajeriyle bugün bir görüşme gerçekleştirdi

Galatasaraylı Wesley Sneijder'e Manchester United ve Southampton'ın ardından Manchester City de talip oldu.

Hollanda'nın Voetbal International dergisinin haberine göre mavi-beyazlı kulübün yöneticileri, Sneijder'in menajeri Guido Albers ile Salı günü masaya oturdu.

Manchester City'nin kiralık olarak forma giyen Frank Lampard'ın Ocak ayında kulübü New York City'ye dönecek olmasıyla oluşacak boşluğu Sneijder ile doldurmayı hedeflediği bildirildi.

Manchester City'nin sözleşmesinde 15 milyon Euro'ya serbest kalma maddesi bulunan Hollandalı yıldız için bu rakamı Galatasaray'a ödemeye hazır olduğu kaydedildi.

M.City isterse alır tabi yine belli olmaz da alacaklarını pek sanmıyorum :)

Çevrimiçi Samet Ç

M.City isterse alır tabi yine belli olmaz da alacaklarını pek sanmıyorum :)
Lampard gidiyor hocam onun yerine doldurmak için alabilirler. Aslında Southampton bile alır isterse.

Çevrimdışı Tolga

Lampard gidiyor hocam onun yerine doldurmak için alabilirler. Aslında Southampton bile alır isterse.
M.City başka bir oyuncu bulabilir orta sahaya o yüzden dedim ama Southampton'a transferi daha mümkün gibi duruyor :)

Çevrimiçi Samet Ç

M.City başka bir oyuncu bulabilir orta sahaya o yüzden dedim ama Southampton'a transferi daha mümkün gibi duruyor :)
Aynen öyle sneijder devre arasında kesin yolcu. Hamza Hamzaoğlu kuru fasülye pişirecekmiş ikinci yarı

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı WarrChief

Onlar zaten satılmış  :kop: :kop: :kop:

ilk bizdende once bu satılma sirketleşme işi gsnin agzından cıkmıstır yakında yaparlar bunu zaten

adamlar balçovaya yeniliyor  :D

iyiki yenildiler :D:D 9-1 neredeyse bizim rekoru kırıyorlardı:((

Çevrimdışı cisse557

Bizim Zouma sakatlanmış diyorlar

Çevrimiçi Samet Ç

ilk bizdende once bu satılma sirketleşme işi gsnin agzından cıkmıstır yakında yaparlar bunu zaten

iyiki yenildiler :D:D 9-1 neredeyse bizim rekoru kırıyorlardı:((
Maçın 10. dakikasında yazmıştım.  :biggrinking:

Çevrimiçi Samet Ç

Bizim Zouma sakatlanmış diyorlar
Yapma be tüh doğruysa yattı o iş hemen sezon sonu için top class bir stoper araştırmak lazım.