Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3974015 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Hakan Bilgin

avrupa maçları için passo karta gerek yok öyle bir mazeret olamaz ama passosu olan bir çok arkadaş bu forumda bile maçlara yetişemiyor buda bir gerçek mesela @Yunus adam mesaiden sonra yola çıksa maç bitimine anca gelir :D
ben passo için ligi kastetmiştim
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Deniz

deniz liverpool maçına bende gelecem ben ligide kastediyorum bak burayada yazıyorum olimpiyattaki liverpool maçı 20:00 da olursa iş çıkışı nasıl gelelim saat 22:05 de olacak maç çok gec eve gece 3 te gelirim o yüzden maça gelemeyecem derler artık ligde ve uefada taraftar bahaneyi bırakıp takımın yanında olması lazım
Tabi abi haklısın ben de bunu diyorum takımı artık yalnız bırakmamak lazım.şimdi destek zamanı..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Tabi abi haklısın ben de bunu diyorum takımı artık yalnız bırakmamak lazım.şimdi destek zamanı..
:ok:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Deniz

Beyler olaylara farklı pencereden bakmak güzeldir.Boşverin liverpoolu bizle eşleştirsinler.Arsenal için de bunu dediler sonuçta 90. dkda Wenger alnının terini siliyordu :)

Ben kuradan çok memnunum.Bu kupayı alacaksak büyük takımları yenerek alalım.2 sene önce fener yarı finale kadar kolay rakiplerle oynayarak geldi.Sonra biraz dişli rakip çıkınca yarı finalde veda ettiler..

Eğer kupayı alacak güçteysek liverpoolu geçmeliyiz,yok değilsek zaten elenmek bizim için de en hayırlısı olur en azından lige erkenden konsantre oluruz.Yarı finalde liverpoola elenmektense elemelerde elenmeyi tercih ederim.

Ben inanıyorum liverpoolu geçecez.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beyler olaylara farklı pencereden bakmak güzeldir.Boşverin liverpoolu bizle eşleştirsinler.Arsenal için de bunu dediler sonuçta 90. dkda Wenger alnının terini siliyordu :)

Ben kuradan çok memnunum.Bu kupayı alacaksak büyük takımları yenerek alalım.2 sene önce fener yarı finale kadar kolay rakiplerle oynayarak geldi.Sonra biraz dişli rakip çıkınca yarı finalde veda ettiler..

Eğer kupayı alacak güçteysek liverpoolu geçmeliyiz,yok değilsek zaten elenmek bizim için de en hayırlısı olur en azından lige erkenden konsantre oluruz.Yarı finalde liverpoola elenmektense elemelerde elenmeyi tercih ederim.

Ben inanıyorum liverpoolu geçecez.
liverpollu maç için değil vodafone reklamı için eşleştirğini söyledi ahmet çakar önce arsenal sonra totenham olimpiyakosa sponsor olduğunda onlarada ingilizlerin çıktığından filan bahsetti ama neden olursa olsun çıktığına sevindim görülecek bir hesap var

Çevrimdışı Fatih

L'pool macinda ben de tribune gelicem...Kuvvetle muhtemel kapali tribun olur...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ZORBEY

biz inanıyoruz deniz, futbolcularımız da inanıyorlar, yöneticilerimiz de inanıyorlar, ve ne yazıkki korkuyla renkliler de inanıyorlar artık bu duruma, bu kura cekiminde bir kasıt varsa bile biz bunu memnuniyetle karşılıyoruz zaten. gecen sene ts de iyi gidiyordu ama juventus fireni patlamış Tren gibi geldi geçti, fener dediğin gibi kolay lokma rakipler ile adından söz ettirdi, gs zaten bi kupası var ama kupayı alırken rakip olarak kimlerle oynadığını hiç hatırlamazlar, ama bizi arsenal hiç unutmayacak totteham oda unutmayacak. şimdi sırada liverpool var 1 ay öncesinde resmi sitelerinden 8-0 hatırlatmayı yaptıklarına cok pişman olacaklar düşüncene katılıyorum. iyi bir kura ve eleneceksek eğer lige konsatre olmamız icin buda iyi bir fırsat
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Deniz

biz inanıyoruz deniz, futbolcularımız da inanıyorlar, yöneticilerimiz de inanıyorlar, ve ne yazıkki korkuyla renkliler de inanıyorlar artık bu duruma, bu kura cekiminde bir kasıt varsa bile biz bunu memnuniyetle karşılıyoruz zaten. gecen sene ts de iyi gidiyordu ama juventus fireni patlamış Tren gibi geldi geçti, fener dediğin gibi kolay lokma rakipler ile adından söz ettirdi, gs zaten bi kupası var ama kupayı alırken rakip olarak kimlerle oynadığını hiç hatırlamazlar, ama bizi arsenal hiç unutmayacak totteham oda unutmayacak. şimdi sırada liverpool var 1 ay öncesinde resmi sitelerinden 8-0 hatırlatmayı yaptıklarına cok pişman olacaklar düşüncene katılıyorum. iyi bir kura ve eleneceksek eğer lige konsatre olmamız icin buda iyi bir fırsat
Aynen abi intikam zamanı  :) .Bizim kaybedecek birşeyimiz yok 9 tane atamazlar ya onlar düşünsün  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Deniz

liverpollu maç için değil vodafone reklamı için eşleştirğini söyledi ahmet çakar önce arsenal sonra totenham olimpiyakosa sponsor olduğunda onlarada ingilizlerin çıktığından filan bahsetti ama neden olursa olsun çıktığına sevindim görülecek bir hesap var
Ahmet çakar her gün twitterda onun bunun komplo teorilerini okuyor sonra kendi üretmiş gibi piyasaya sürüyor.. :)

Çevrimdışı Tolga

Ahmet çakar her gün twitterda onun bunun komplo teorilerini okuyor sonra kendi üretmiş gibi piyasaya sürüyor.. :)
Yok zaten onu da açıkladı bir arkadaşı söylemiş o da bilmiyormuş normalde.Olympiakos'ta birkaç sene evvel göğüs reklamı olarak vodafone kullanırken sürekli İngiliz takımları ile eşleşiyormuş şimdi aynısı Beşiktaş'a da yapılıyor falan diyor tabi ne kadar doğrudur bilinmez ama bu kadar şey de tesadüf müdür orası da tartışılır :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Ben Tottenham maçına adanadan geldim liverpoola da gelecem inşallah.Rahat 60 bin kişi oluruz bence.. :)

Ben bile Unibjk ile falan bi sekilde gelmenin yollarını arıyorum İstanbuldakiler o stadı doldurmazsa harbi yazık olur
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kemal

Bu G4L4T4S4R4Y4 'ı  satacaklar bir arap zengini alacak gibi bir his var içimde, rok un ağzındada hep bu söylem var , Gs bu işin Türkiyede öncüsü olacak gibi hissediyorum bakalım . Sonuçta Uefa sıralamaları İstanbuldaki yerleri piyasaları taraftar sayıları iyi, satılsa anında Arap Milyarderin biri alır ve İstanbula kök salar.

ysariusta

• Ziyaretçi

ROK mu Ahmet Çakar mı; @Necmi Abi kuralım şu haber servisini. Gençler nelerle muhatap kalıyor baksana. @xpenche dostum eğer bazı tesadüfler olamsa hayatta maça yetişemem; hele hele Necmi abi ve Adem olmasa geri dönemem. Olimpiyatla benim ev arasında iki pasaport kontrolü yapılıyor; bir defa mevsim değişiyor.

Çevrimdışı Çağrı

Dewe liverpool maçı için organizasyon hazırlamaya çalışıyor ama düşündüğü organizasyon bayağı pahalıya patlar. 25-30 bin tl kadar. 100 metrelik pankarttan bahsetti. Ayrıca bayrak da olacakmış.

Yahu Gs maçında da en büyük pankart dediler yatak çarşafı çıktı  :iblush: Destek lazım ama hiç duyulmuyor işte
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Christian Zapata ismi çıkmış stoper için ne kadar doğru bilmiyorum ama süper transfer olur.

Kolımbiyalı o da pedro ile çok iyi ikili olur 1,88 hava toplarında etkili ayağı çok iyi ama ağır bir oyuncu da değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Christian Zapata ismi çıkmış stoper için ne kadar doğru bilmiyorum ama süper transfer olur.

Kolımbiyalı o da pedro ile çok iyi ikili olur 1,88 hava toplarında etkili ayağı çok iyi ama ağır bir oyuncu da değil.
uydurma haber

Çevrimdışı MUSTAFA_

İnşallah gerçektir :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Türkay

Bi tribünde şöyle bi pankart olsa fena olmaz hani  :bandit:

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı f_madida

DEDE gelse keske..hava toplarini da alir.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı WarrChief

liverpool istanbuldaki maca carsı izmir oalrak gelicez efsane olacak :ok: buyuk ihtmilale  stad dolacaktır

Çevrimdışı Çağrı

Liverpool kafayı yemiş ya. Biz bunları kesin eleyeceğiz.

Kalede Mingolet varken gidip Norwich'in kalecisini almaya kalkıyorlar.

Balotelli , Lallana ve bir yığın saçma transfer üstüne bu. Geçmiş olsun şimdiden bu kafayla hiçbir şey olmaz bunlardan hala adam akıllı winner almıyorlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

ROK mu Ahmet Çakar mı; @Necmi Abi kuralım şu haber servisini. Gençler nelerle muhatap kalıyor baksana. @xpenche dostum eğer bazı tesadüfler olamsa hayatta maça yetişemem; hele hele Necmi abi ve Adem olmasa geri dönemem. Olimpiyatla benim ev arasında iki pasaport kontrolü yapılıyor; bir defa mevsim değişiyor.
Yol da cay ve top kek servisi bile var..  :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Yahu Gs maçında da en büyük pankart dediler yatak çarşafı çıktı  :iblush: Destek lazım ama hiç duyulmuyor işte
Geçen seneki pankartı diyorsan abi onu vodafone verdi iki parça çok saçmaydı. Ama destek vermek lazım sonuçta bizim kulüp bu tarz şeylere yardım etmiyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Bi tribünde şöyle bi pankart olsa fena olmaz hani  :bandit:

Bu saçma olur sonuçta Ba Chelsea'deyken attı bu golü bizdeyken değil bizle özleşmesi lazım. Aslında pankart falan hikaye kulübün ceza almayacağını bileceksin statta komple meşale yakacaksın al sana koreografi.   :biggrinking:

Çevrimdışı Deniz

Liverpool macina guzel bir tribun şovu dusunuluyor.umarim guzel bir seyler cikar ortaya :)