Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3976943 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Kasap Tolunay Kafkas bizim maçtan sonra konusuyoduya bugünkü bursa maçından sonrada Bursa nasıl dograndi bunlarida konussun

Çevrimdışı Çağrı

Gökhan İnler'de de şöyle bir politika izlenmeli.

Adam 30 yaşında. Orada 1,8 milyon euro kazanıyor ama bunu 1.5 yıl daha kazanacak. Sonra alacağı kontrat en fazla 1.2 olur İtalya'da. 3 yıl daha 3,6 da oradan toplam kazancağı 6,3 milyon euro.

Biz alıyorsak 2,2 çok yüksek. Yapalım 3+1 yıllık kontrat verelin 1.7 milyon euro idealdir. Bozmazsa 4 yılda orada alacağından fazlasını alır. Veli'ye 1.4 önerip Gökhan'a 2.2 verilmez verilmeyecektir de.

Bu takımda Ba ve Sosa hariç bir de gelebilecek stoper top class olmazsa 2 milyon euro üstü kimse almamalı hele ki Sosa bile 1.6'ya oynuyorsa.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada Ali Ece'yi çok severim yalnız çok fazla duyumculuk yapmaya başladı hoş değil. Bozmasın kendini.

O gelecek bu gidicek kaynak şu bunlar doğru şeyler değil bir şey ne kadar duyulmuyorsa o kadar iyidir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Belluschi'nin kontratı bitiyor. Eğer yabancı kuralı kalkarsa ne dersiniz 2 yıllık? Ahmed Hassanvari bir transfer olabilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Ali Ece bir nevi malum1903 site gibi :kop:

Çevrimdışı Çağrı

Ali Ece bir nevi malum1903 site gibi :kop:

Son zamanlar öyle malesef bir de benden duymuş olmayın ama der gibi bir havası oluyor  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Son zamanlar öyle malesef bir de benden duymuş olmayın ama der gibi bir havası oluyor  :kop:
o da onun temizliğinden kaynaklı BJK bağlılığından kaynaklı...! Yoksa bizim hakkımızı en iyi savunanlardan NTV geçmesi bazı sorumluluklar ciddiyet getiriyor gazetecilik ön plana çıkıyor taraftarlık 2. plana düşüyor..!

Çevrimdışı Kemal

Bjk tv de kadın futbol liginde bjk-f.Vat diye bir maç var , bu nedir arkadaş 90 kilonun altında insan yok :)

Çevrimdışı Tolga

Tolga, Serdar- Franco-Atınç-Motta, Oğuzhan, Atiba, Gökhan-Sosa-Olcay, Cenk Tosun.

Atınç ve Oğuzhan oynuyor bakalım ne kadar katkı verecekler bugün :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Çağrı;  şu atınc hangi takımda oynamaz kardeşim söyle bana

Çevrimdışı Deniz

Aylardir atinc atinc diye bagiriyorum hoca sonunfa beni duydu..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı f_madida

Atinc olmus, rahat rahat oynar. Buyuk maclar icin biraz daha tecrube edinmesi lazim yalniz.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Kemal

Bende , yav adam bizim duran top handikapimizi kapafi

Çevrimdışı f_madida

Gökhan İnler'de de şöyle bir politika izlenmeli.

Adam 30 yaşında. Orada 1,8 milyon euro kazanıyor ama bunu 1.5 yıl daha kazanacak. Sonra alacağı kontrat en fazla 1.2 olur İtalya'da. 3 yıl daha 3,6 da oradan toplam kazancağı 6,3 milyon euro.

Biz alıyorsak 2,2 çok yüksek. Yapalım 3+1 yıllık kontrat verelin 1.7 milyon euro idealdir. Bozmazsa 4 yılda orada alacağından fazlasını alır. Veli'ye 1.4 önerip Gökhan'a 2.2 verilmez verilmeyecektir de.

Bu takımda Ba ve Sosa hariç bir de gelebilecek stoper top class olmazsa 2 milyon euro üstü kimse almamalı hele ki Sosa bile 1.6'ya oynuyorsa.

Katiliyorum, Sosa bile 1.6 aliyor...

Gokhan su anda 1.8 aliyormus ama orada 35-40%lik vergisi var oralarin, burada ayni parayi alsa fazla fazla yeter..Bence de 3+1, 1.5-1.7 araliginda bir sozlesme verilebilir..Zaten 38 Euro'luk maas tavani vaad etti yonetim uefa'ya, oyle cok cok para datimalari imkansiz...

Devre arasi bir DEDE bombasi patlasa cok iyi olur...Hazir BABA gelmisken DEDE de eksik olmasin..  :D
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ALDENYX

hala 10 numara boşluğumuz var.... sosa ..pirlo gibi oynayamazmı....?
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Tolga

Sezon başı çok yazdım burada Yalçın alınacağına Atınç'a şans verilsin mutlaka kazanılır demiştim ve bu yolda ilerliyor.Tabi daha da iyi olacaktır oynaya oynaya :)

Çevrimdışı Türkay

Sezon başı çok yazdım burada Yalçın alınacağına Atınç'a şans verilsin mutlaka kazanılır demiştim ve bu yolda ilerliyor.Tabi daha da iyi olacaktır oynaya oynaya :)

Abi ben Atınç'ı rüyamda görmüştüm oynamasını istiyordum yemin ederim.  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Abi ben Atınç'ı rüyamda görmüştüm oynamasını istiyordum yemin ederim.  :lol:
:D :D

Çevrimdışı Deniz

Kenardan atincla kerimi kazandik ama sahadan toreyi hizla kaybediyoruz bilic olaya mufahale etmeli.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Rıdvan Dilmen: Güntekin yaz oraya Olimpiyat a 70000 kişi gelir.

Harbi Gs maçına kadar lider kalsak stat baya dolar

Çevrimdışı Türkay

Kenardan atincla kerimi kazandik ama sahadan toreyi hizla kaybediyoruz bilic olaya mufahale etmeli.

Yok abi Töre kötü oynamadı aslında ama her zaman ki gibi bencil oynadı bi tane net pozisyonu kaçırdı bi tane de Sosa'ya bıraksa maçın yıldızı oluyodu resmen ama bencil işte düzelmesi lazım haklısın Bu arada şu dirsek olayı katmıyorum ne dersek boş ona

Çevrimdışı Deniz

Saat 17 de oynanirsa stad dolar yoksa zor..

Çevrimdışı Tolga

Rıdvan Dilmen: Güntekin yaz oraya Olimpiyat a 70000 kişi gelir.

Harbi Gs maçına kadar lider kalsak stat baya dolar
Zaten lider olarak çıkarsak o maça ve o stad en az 50.000-60.000 olmazsa çok yazık olur.Takım havaya giremez koca statta.