Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3978018 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı cisse557

Yabancı sınırı kalkar merak etme  :)
Kalksın sıkıntı yok da beni endişelendiren defans hattı. Seneye şampiyonlar ligine gidersek İnler de alınırsa Töre-Atiba-İnler-Sosa-Olcay(Kerim)-Demba ba ileri hattı gol atmak için yeterli buluyorum ama defans için onu söyleyemiyorum ne yazık ki. Chelsea'deki Terry-Cahill ikilisi gibi sağlam güven veren defans ikilisi olsa fena mı olur :)

Çevrimiçi Samet Ç

Kalksın sıkıntı yok da beni endişelendiren defans hattı. Seneye şampiyonlar ligine gidersek İnler de alınırsa Töre-Atiba-İnler-Sosa-Olcay(Kerim)-Demba ba ileri hattı gol atmak için yeterli buluyorum ama defans için onu söyleyemiyorum ne yazık ki. Chelsea'deki Terry-Cahill ikilisi gibi sağlam güven veren defans ikilisi olsa fena mı olur :)
Pedro-Dede veya Pedro-Zouma ikilisi ideal bence birde sol bek alınmalı Motta bu takımın oyuncusu değil.

Çevrimdışı cisse557

Pedro-Dede veya Pedro-Zouma ikilisi ideal bence birde sol bek alınmalı Motta bu takımın oyuncusu değil.
Ben lig için Mottayı yeterli buluyorum Canerden sonra aklıma gelen maliyetine göre de en iyi sol bek ama bu değil ki yeterli. Daha hiç Motta'nın ortasıyla gol attığımızı hatırlamıyorum. Ortaları etkili değil.

Çevrimdışı Çağrı

Motta daha 1.5 sene oynar Samo.

Çok iyi değil ama iyi olduğunda Türkiye'nin en iyi sol beki. Caner bek değil benim gözümde kanat gibi oynuyor.

Ama yeterli değil. Lakin ona ayıracak bütçe bu 1.5 sene olmayacaktır sözleşmesi bitince süper lig takımlarından birine imza atar 5 sene rahat oynar Türkiye'de Vederson oynadıysa.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Motta daha 1.5 sene oynar Samo.

Çok iyi değil ama iyi olduğunda Türkiye'nin en iyi sol beki. Caner bek değil benim gözümde kanat gibi oynuyor.

Ama yeterli değil. Lakin ona ayıracak bütçe bu 1.5 sene olmayacaktır sözleşmesi bitince süper lig takımlarından birine imza atar 5 sene rahat oynar Türkiye'de Vederson oynadıysa.
1.5 sene daha dayanabilirim herhalde Motta'ya.

Çevrimdışı Kemal

Motta dengesiz ve istikrarsiz, mesela caner deyince ne yapacağını bilirsiniz ama mottanin ts totheam maçlarıyla öncesindeki 3 maç arasında dağlar kadar fark var.nasıl bu kadar değişkenlik gosteriyo anlamak mümkün değil

Çevrimdışı cisse557

Ali Ece daha demin "Beşiktaş 1 tane stoper 1 tane de sağ bek alacak. Bir tanesi kiralık olacak diğeri satın alınacak. Bir de Bjk li bir stopere ilginç bir teklif var şu an düşünülüyor kapa bildirilince öğrenirsiniz" dedi.

Benim burdan anladığım:
Gökhan İnler transferi olmayacak.
Sivok'a talip var(Pedro'ya da olabilir diyeceğim ama pedro'yu şu durumda göndermezler diye düşünüyorum)
Sağ bek satın alınacaksa stoper kiralık olacak. Aklıma da direk Zouma geliyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Ali Ece daha demin "Beşiktaş 1 tane stoper 1 tane de sağ bek alacak. Bir tanesi kiralık olacak diğeri satın alınacak. Bir de Bjk li bir stopere ilginç bir teklif var şu an düşünülüyor kapa bildirilince öğrenirsiniz" dedi.

Benim burdan anladığım:
Gökhan İnler transferi olmayacak.
Sivok'a talip var(Pedro'ya da olabilir diyeceğim ama pedro'yu şu durumda göndermezler diye düşünüyorum)
Sağ bek satın alınacaksa stoper kiralık olacak. Aklıma da direk Zouma geliyor.
Benim burdan anladığım Pedro gidebilir Linnes bitti Zouma kiralık olarak gelecek ayrıca Gökhan İnler transferi olacak. Çünkü Veli gidebilir Wolfsburg'tan teklif var ve büyük bir ihtimalle gidecek.

Çevrimdışı Kemal

Evet olursa benimde anladığım kurt Zouma kiralanmaya çalışılıyor, Linnes sagbek. Fakat benim tahminim Atınca teklif var.  1.96 lik işini iyi yapan genç stoper milletin arayip ta bulamadığı şey

Çevrimiçi Samet Ç

Evet olursa benimde anladığım kurt Zouma kiralanmaya çalışılıyor, Linnes sagbek. Fakat benim tahminim Atınca teklif var.  1.96 lik işini iyi yapan genç stoper milletin arayip ta bulamadığı şey
Atınç deği bence abi kesinlikle Pedro'ya teklif var. Milli takım maçına Porto ve City'nin scoutları gelmişti izlemeye.

Çevrimdışı cisse557

Benim burdan anladığım Pedro gidebilir Linnes bitti Zouma kiralık olarak gelecek ayrıca Gökhan İnler transferi olacak. Çünkü Veli gidebilir Wolfsburg'tan teklif var ve büyük bir ihtimalle gidecek.
26 yaşındaki Veli'yi öyle kolay bırakmazlar umarım.
Pedro'ya teklif gelip de yönetimi olumlu düşündürüyorsa sağlam bi teklif gelmiş demektir.

Çevrimiçi Samet Ç

26 yaşındaki Veli'yi öyle kolay bırakmazlar umarım.
Pedro'ya teklif gelip de yönetimi olumlu düşündürüyorsa sağlam bi teklif gelmiş demektir.
En son milli takım maçında Porto ve City'nin scoutları izlemişti. Şu  6 ocak gelse de transfer konuşsak.

Çevrimdışı Türkay

Kanal D de başkanın evi geziliyor acayip lüks bi ev daha doğrusu rezidans :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Kanal D de başkanın evi geziliyor acayip lüks bi ev daha doğrusu rezidans :lol:
Beni ilgilendirmiyor başkanın evi kardeşim. Bizi ilgilendiren takım stad sportif başarılar. İsterse başkanın sarayı olsun.

Çevrimdışı Çağrı

Pedro olabilir teklif alan.

Ancak Pedro'yu göndermek de hata olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Kesinlike abi. Bu sene maceraya girmemek lazım. Al Linnes'i al İnler'i alabiliyorsan Zouma'yı da kirala. Yaslan arkana lig şampiyonluğunu kazan avupada yarı finalini oyna türkiye kupasını al ondan sonra zaten bol maceraya girersin.

Çevrimdışı Kemal

Pedro konusunda MOLDE nin izlediği tutumu izlemeliyiz, tamam kardeşim değerini verin alın ama once bizim ligimiz  bitsin, şampiyon olalım

Çevrimdışı Türkay

Pedro konusunda MOLDE nin izlediği tutumu izlemeliyiz, tamam kardeşim değerini verin alın ama once bizim ligimiz  bitsin, şampiyon olalım

+1903
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Teklif varsa elimizdeki stoperlerden bir tek Pedro'ya vardır diye düşünüyorum ve şu an göndermek hata olur.En azından Ş.Liginde oynayıp orada daha parladıktan sonra satalım illa satacaksak ki ben en az 4-5 sene kalmasından yanayım :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Teklif varsa elimizdeki stoperlerden bir tek Pedro'ya vardır diye düşünüyorum ve şu an göndermek hata olur.En azından Ş.Liginde oynayıp orada daha parladıktan sonra satalım illa satacaksak ki ben en az 4-5 sene kalmasından yanayım :)
Kesinlikle.  :claps:

Çevrimdışı cisse557

Franco'ya 8 milyon euroluk teklif gelse kabul eder miydiniz? Zouma'yı da o fiyata alacağımızı düşünürsek. Zouma'yı Pedro'ya tercih eder miydiniz?

Çevrimdışı WarrChief

yokbee:)) gondersinler 6möilyon gibi bir fiyata iki tane yaslı kurt koyarız daha az maliyete olur biter :)) sonucta takım defansı diye birsey var diyorlarya defansı haleldersinde kaliteli olması sart bir kısım var oda forvet yani oraları hharic heryer aslıdna standart topcularla dolabilir:))
zaten bizim 4lü defansın hangisi kabiliyetli:)

Çevrimiçi Samet Ç

Franco'ya 8 milyon euroluk teklif gelse kabul eder miydiniz? Zouma'yı da o fiyata alacağımızı düşünürsek. Zouma'yı Pedro'ya tercih eder miydiniz?
Her türlü. Ama ben hala Zouma Pedro ikilisi efsane olur diyorum. Yani Zouma'yı kiralamak için veya almak için Pedro'yu gözden çıkarmamalıyız.

Çevrimdışı Kemal

8m euroya derimki sezon sonunda gelin konusalim daha bizim ligimiz bitmedi, zoumayida kiralayip linnes ve inler takviyesiyle birde uefa yarı finali hatta şanslı kuralarla finali görürsem yazın pedro yu 15 m euroya satarim

Çevrimdışı Çağrı

8'e verirdim. Ama yerine 3'e başka bir adam hazırsa. Zouma aynı tip değil daha teknik adam lazım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli