Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3983205 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Fatih

Bedelsiz Sneijder da kaymakli ekmek kadayifi olur he...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ALI RIZA

aysal ayrılmadan herkesten 45 gün geçerli borcu yoktur yazısı almıştı. bunun dolmasına son 1 hafta falan kaldı merakla bekliyorum  :lol: :lol: :lol:
1 hafta nefesimi tutacagım uefa 41 tne lisanslı oyuncusu var hala borcu yoktur diyor realmadrid bile o kadar yok  :kop:

Çevrimdışı Çağrı

Ben Arroyo'yu istiyorum  :super:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Ben Arroyo'yu istiyorum  :super:
Zor be abi Arroyo'yu hemen kapar Euroleague takımları.

Çevrimdışı Tolga

Sneijder'i Gs ölse bize bedavaya yedirmez zaten bedava bir Sneijder'i kimse bize yedirmez :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Başakşehir ligde 5 gol yemiş 2'si Beşiktaştan gerçekten büyük başarı adamların bu savunması.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Fenerin içerdeki maçlarından biri de Başakşehir muhtemelen puan kaybı demek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Dumrullah nedense bu hafta hiçbir havatopunu sektirmiyor bile.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Fenerin içerdeki maçlarından biri de Başakşehir muhtemelen puan kaybı demek.
Fener'in Eskişehir de dahil içeride puan kaybedeceklerini düşünmüyordum kalan haftalarda fakat yanıldım ne yalan söyliyeyim.Gene de ligimiz vasat olduğu için bu Fener kötü haliyle hakemle falan yine içeride bu maçlarda kolay kolay puan kaybetmez.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

:super: :super: :You_Rock_Emoticon:
Başkanın da öz güveni fena derece de atmış. Güzel hareketler bunlar.  :biggrinking:

Çevrimdışı Kemal

GS olmaması demek sektörün nasıl bir darbe alması demek biliyorsunuz değil mi? Yüzmilyonlarca liralık sektör bu, izin vermezler batmasına merak etmeyin, yoktan vareder birileri yine batırtmazlar. En kötü Fransa sahip çıkar :)

Çevrimdışı Tolga

GS olmaması demek sektörün nasıl bir darbe alması demek biliyorsunuz değil mi? Yüzmilyonlarca liralık sektör bu, izin vermezler batmasına merak etmeyin, yoktan vareder birileri yine batırtmazlar. En kötü Fransa sahip çıkar :)
Bunun aynısını geçen gün ben de söyledim haklısın bu konuda ne yapar ederler Gs'yın batmasına izin vermezler.

Çevrimdışı Türkay

Bunun aynısını geçen gün ben de söyledim haklısın bu konuda ne yapar ederler Gs'yın batmasına izin vermezler.

En azından sürünsünler  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anil

arkadaşlar bilmem katılır mısınız bizde 2 senedir fernandes yerine bilal almeida yerine gekas olsa bence en azından  1 kere şampiyon olurduk.Gerçekten ikiside a kalite oyuncular.
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2014, 17:33:28 Anıl ]

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Çağrı

@Anıl

Ben de  :biggrinking:

Düşük tempo ile yüksek tempo

Büyük takıma karşı yapılan savunma ile küçük takıma yapılan savunma

Büyük takım baskısı küçük takım baskısı başlıca etkenler.

İkisi de kaldıramayacağı için orada. Ama iyi yedek olurlardı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Yahu Gs'de 7 tane basketçi kalmış sadece  :kop: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ALI RIZA

Yahu Gs'de 7 tane basketçi kalmış sadece  :kop: :kop: :kop:
haftaya uefa karar versin para bulamasalar paket olacaklar  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

Yahu nereden nereye 2 senede.

2 sene önce bu zamanlarda Aluko diye bir arapın peşinde koşuyorduk 100,000 euro için şampiyonşip takımına kaptırmıştık.

Şimdi Ba'lar , Sosa'lar Töre'ler.

Gelişen her şeyi çok seviyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anil

Ferdi ve Almeida büyük takım oyuncusu ama gekas ve Bilal değil Ha :D

Çevrimdışı WarrChief

Bu kadar acımasız olmayalım arkadaşlar ben de çok kızıyorum ama bu takımı 2 senedir Oğuzhan taşıdı ve geldiğinden beri çok gelişti Oğuzhan.

Biz çok daha fazlasını istiyoruz hakkımızdır çünkü yapabilir biraz sabır.

eveet aslıdna aynı senin dediğin gibi dusunuyorum aslında iyisini yapabilir ama yapamdıgı için acımasızca yazıyorum kendimce cezalandırıyorum onu :lol:

Çevrimdışı Çağrı

Ferdi ve Almeida büyük takım oyuncusu ama gekas ve Bilal değil Ha :D

Fernandes ve Almeida büyük takım oyuncusu demedik ki  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli