GSli ergen taraftarları ve Ergin Ataman "beyfendiyi" bir kenara koyuyorum. Umarım GS ekonomik krizden en kısa zamanda kurtulur. GS ve FB'yi kulüp olarak sevmem mümkün değil. Seyrantepe'de "komidin" pankartı açan (Küfür Yasak)leri unutmadım, umutamayacağım hayatım boyunca. Özellikle Aziz Yıldırım, Emre B. ve Volkan'dan nefret ediyorum. Herşeye rağmen onlar yolcu, kurumlar hancı. GS ve FB memleketin nadir olarak çıkardığı üç değer BJK ile birlikte. Belki yeterince global olmadığımız için pek farkında değiliz ama dünyaya açılan kapılarımız bir yerde. Arjantinli iş adamı ile Delgado (ah delgado ah) muhabbeti yapmam da, Hollandalı müşterimin GS'eki ortasaha probleminden bahsetmesi de bu yüzden. Bu tip değerlerimizin ekonomik problem gibi müthiş olumsuz bir algı ile anılması beni üzmekte açıkça. Kulübümüz hiç bir zaman bu hale düşmedi çok şükür. Tam zamanında havagazı, evtüpü işlerini bıraktık biz. Umarım GS de FB de bu darboğazdan kurtulurlar. Çünkü KARTALIM da onlarla birlikte daha kıymetli.