Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3984734 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Aklı çalışan bir laz  :bandit:

Alıntı
ya kardesim sen degilmisin dembabayi cikart konusalim diyen. dembaba, veli, atiba, sivok, pektemek, ben sana bunlarin hepsini cikartayim. ve bu eksiklerle tottenhami yenip lider tamamladilar. adamlar her kulvarda lider. biz bu kafayla hicbirzaman düzelemeyiz. dembaba olmayinca cenk tosun atiyor, ama neyse sen atgözlüklerini takmis gercekleri görmek istemeyip sacmasapan yorumlarla kendini avutmaya yemin etmissin.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Emre şahin

Çevrimdışı Tolga

Aklı çalışan bir laz  :bandit:

Sonunda bazı şeylerin farkına vardılar.Ama asıl pazar günü kazanıp Demba Ba'sız tökezleyeceğimizi bekleyen fb ve gs'lılara kapak yapmamız lazım şimdilik kura çekimini bir kenara bırakalım bu yüzden :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sonunda bazı şeylerin farkına vardılar.Ama asıl pazar günü kazanıp Demba Ba'sız tökezleyeceğimizi bekleyen fb ve gs'lılara kapak yapmamız lazım şimdilik kura çekimini bir kenara bırakalım bu yüzden :)

Bunu bekleyen çok kişi var  :lol: İnşallah kazanacağız  :ok:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ErmanS

takım çok yoruldu bu gece. bizim maçı pazara koyup ts maçını pazartesine koyanı... :s20: :s20:
sağolsunlar tüm zorlukları ligde yaşatıyolar ki avrupa maçları zor gelmesin. bu sene bu oyunlar da engelleyemicek şampiyon olucaz ulan  :s20: :s20:

Çevrimdışı Yakup

Aksam statta bi baktim neredeyse 30 kisiyiz...

:claps: :claps: :claps:

ben yeni stadyumla beraber 100 lerce kartal yürekli bir arada olacağımıza inancım dün akşamdan sonra dahada arttı. takımda, forumda harikaydı.

birde biz böyle stressiz maç izlemeyi beceremiyoruz ya  :evillol: :evillol: :evillol:

ulan kalp tekliyecek, kalemizde çizgiden top çıkacak , grup stresli olacak yoksa bize gelmiyor böyle durumlar  :evillol: :evillol: :evillol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı cisse557

Çevrimdışı Çağrı

Dün bir şey daha gördük.

Oyunu açamadğımız maçlardan Sosa ile Kerim birlikte oynayıp ortada tek ön libero Veli oynayabilir.

Oğuzhan'ın acilen aklını başına alması gerek yoksa sadece Sosa değil göbekte Kerim'e de kaptıracak formasını.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Ahaha Necip'e bak yaa  :D  

Maç sırasında çok gülmüştüm buna adam hırstan köpürüyor  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Dün Metin Tekin çok önemli bir şey söyledi.

Artık oyuncular değil sistem kazandırıyor bu takıma.

2 yıldır herkes sistemi ezberledi hep aynı oyuncu kadrosu fazla oyuncu girip çıkmıyor kadroya transfer olarak bunlar çok çok önemli.

10 yıldır bunu yapamıyorduk biz her sene 10 tane gidiyor 12 tane geliyordu.

Artık herkes ne yapacağını biliyor.

3 adam. Sadece 3 adam daha alacağız onlar da ezberleyecekler oyunu. Sonra bu takım tam 7-8 beraber oynayacak düşünün.

Sosa ve Ba en az 3 sene olacak ama yerli kemik kadro 8 sene bizimle.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Galatasaray'ın Şaşlı Şükür'lü abilerin olduğu kemiği yakalamak üzereyiz.

Yabancı kuralı açılsa bile bu politika sürecek eminim bu adamlar oynayacak.

Gelen yabancı bunlardan iyi oynayamayacak çünkü.

Cenk Olcay Töre Ersan bu adamlar Beşiktaşlı taraftar aynı zamanda.

Veli , Oğuzhan sonradan Beşiktaşlı olanlar ama bunların sahipenişi yüksek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Muhammed'in de son şansı seneye yaz kampı.

Akıllı oldu oldu , olmadı Ptt ligine.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Elimizdeki kadroyu koruyabilirsek iyi. Çoğu genç, gelişen ve gelişmeye de devam eden futbolcular. Bu sene bir çok kulüp kapımız çalacak gibi görünüyor.

Çevrimdışı Çağrı

Elimizdeki kadroyu koruyabilirsek iyi. Çoğu genç, gelişen ve gelişmeye de devam eden futbolcular. Bu sene bir çok kulüp kapımız çalacak gibi görünüyor.

Öncelikle Töre için.

Dün daily mirror Töre Tottenham'ı dağıttı diye başlık atmış  :claps:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

tolga kaleci abisi

sosa orta saha abisi

demba ba forvet abisi

defansa gerekli bir abi. Ah ferdinand ah lescot diyorum bu tabloyu görünce.

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

tolga kaleci abisi

sosa orta saha abisi

demba ba forvet abisi

Dede öyle güzel yapar ki o işi.

Defansın dedesi olur :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Olcay Avrupa'da 6 maç 3 asist

Totalde 5 gol 6 asist oldu daha sezonun 3 te 1 inde
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Soriano bu senede 16 maç 19 gol 8 asist  :evillol:

Ya bu gerçekten çok entresan bu adamı bizim lige al gerçekten 10 golü geçemez.

Ama Salzburg Uefa'da da 4-5 atıyor nasıl bu kadar gol yerler bu takımdan anlamak mümkün değil gerçekten iyi takım değil Salzburg 2-3 yetenekli oyuncu dışında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı fani madida

bu senenin en büyük farkı ne sistem ne de başka bir şey. en büyük fark sosa!
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı cisse557

Öncelikle Töre için.

Dün daily mirror Töre Tottenham'ı dağıttı diye başlık atmış  :claps:
Benim de en korktuğum Töre zaten. Diğerleri gitmeyebilir de Töre ülke basınından kurtulmak ve daha iyi ligde oynamak için aklı çelinebilecek ilk oyuncu diyebilirim

Çevrimdışı cisse557

tolga kaleci abisi

sosa orta saha abisi

demba ba forvet abisi

Ben Francoyu beğeniyorum hem genç hem geriden oyun kurabiliyor ama hava toplarında sıfır. Bu zaafiyetini gidermesi lazım yoksa dediğiniz gibi stoper şart.

Çevrimdışı Tolga

Dün de gördük ki Veli-Atiba aynı anda olmayınca çok zorlanıyoruz.Elimizde bir tek Necip kalıyor rotasyon için bir orta saha transferi şart.Sağ bek ilk öncelik olmalı ama ön libero da 2. öncelik olmalı gibi duruyor.Sonuçta belli kapasitede de olsalar elimizde stoperler var ama 4. bir ön liberomuz yok.İleri ki haftalarda ciddi sorun yaşayabiliriz o bölgede.Tabi gönül ister ki sağ bek,ön libero ve stoper transferi devre arada yapılabilsin.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Ben Francoyu beğeniyorum hem genç hem geriden oyun kurabiliyor ama hava toplarında sıfır. Bu zaafiyetini gidermesi lazım yoksa dediğiniz gibi stoper şart.

Zaten Pedro banko bence yanına stoper şart hava üstünlüğü olan
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

60 dk oynayabilen sosa pazar günü bol pressli 90 dk...! perşembe yeri farklı hem defans hem atack 90 dk 2 maç çıkartdı biraz forum düşüklü son hareketlerde yorgunlugu vardır ama 90 dk oynaması başarı yeteneği ligin 2. yarısında klasını gösterebilecektir...!