Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3985669 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Çağrı

En Önemli Noktalar

Kerim oyununu çok hızlı bir şekilde olgunlaştırıyor. Başı kesik tavuk gitti tavuk kaldı yakında tazıya dönüşecek seneye.

Olcay küsmüyor aksine daha da iyi oynuyor Kerim Töre Olcay gibi süper 3lü rotasyonu oluştu Beşiktaş'ın.

Serdar bek alınca rotasyonda her zaman idare eder bir savunma sağ beki olarak yer alabileceğini kanıtladı.

Atınç artık ben oynarım diyor. Koordinasyon sorunları var sadece.

Cenk Tosun Ba yokken ben varım diyor güvenimi tamamiyle kazandı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

En Önemli Noktalar

Kerim oyununu çok hızlı bir şekilde olgunlaştırıyor. Başı kesik tavuk gitti tavuk kaldı yakında tazıya dönüşecek seneye.

Olcay küsmüyor aksine daha da iyi oynuyor Kerim Töre Olcay gibi süper 3lü rotasyonu oluştu Beşiktaş'ın.

Serdar bek alınca rotasyonda her zaman idare eder bir savunma sağ beki olarak yer alabileceğini kanıtladı.

Atınç artık ben oynarım diyor. Koordinasyon sorunları var sadece.

Cenk Tosun Ba yokken ben varım diyor güvenimi tamamiyle kazandı.

:claps: :claps: :claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı WarrChief

Menajerlik şirketi yalanlamamış Napoli de maliyetinden ve yaşından dolayı kurtulmak istior ümitliyim açıkçası :)

ben o kişinin bu topraklara hiçbirsekilde ayak basması taraftarı değilim birkere bunu bi soyleyim nedenini soylemeye gerek yok eski acıkalamalrı bunu acıklıyor zaten boyle birsey olur ise cok uzulurum

o değilde ne mactı beee  ikinci yarı tott iyi oyuncular sokucagını bizimde herhangi bir oyuncu değişikliğiyle inanılmaz kalitede dusus oalcagını ongormustuk fakat bilic kendini geliştirdiğini bu sekildede ispat etmiş oldu

herkes birseyi eksik buluyordu neydi o??

büyük takımları yenemiyorduk gecen ts macı ve bu tott macını saydıımızda bekle bizi gs bombalıcaz seni diyebiliyorum rahatlıkla işte bumudur budur :ok:

Çevrimiçi Kartal Ç

Takımda çok sağlam bi arkadaşlık var. şimdiye kadar kadroda hep sıkıntılı arızalı kavgalı oyuncular vardı. şimdi ise kavgayı geçtim takımda birbirine küs 2 oyuncu bile yok. Huzur var resmen. uzatmalardaki elektrk kesintisinden sahaya dönüşte olcayla necipin birbirine nasıl gaz verdiğini gördünüz. başarının ilk adımı arkadaşlıktır.  :ok:

Çevrimdışı Kemal

Şimdi görün derbide kazanacaz , Çünkü Bilic büyük takım oldugumuza inanmaya başladı, kendi kendine diyecekki lan biz arsenali elimizden kaciriyoruz totheami yeniyoruz feyenordu Madara ediyoruz, fb gs kim deyip cesur takım çıkaracak ve derbi galibiyetleri gelecek

Çevrimdışı ALI RIZA

Şimdi görün derbide kazanacaz , Çünkü Bilic büyük takım oldugumuza inanmaya başladı, kendi kendine diyecekki lan biz arsenali elimizden kaciriyoruz totheami yeniyoruz feyenordu Madara ediyoruz, fb gs kim deyip cesur takım çıkaracak ve derbi galibiyetleri gelecek
onların en büyük şanslar arkaları sağlam...! bizde sadece biz varız...! hep kötü anımıza geldiler...! asıl şimdi iyi zamanımıza geliyorlar :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada biz de forumda güzel takım olduk her şey birlikte ilerliyor  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

forum ilerleeyecek stadımızla birlikte dostluklar daha da güzelleşecek forumda...!

Çevrimdışı Tolga

Aynen öyle bizde burada bir aile olduk :claps: :claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş büyük bir aile  :claps:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı

Ah lazlar ya ah  :kop: :kop:

Alıntı

Keçiören, bjk, legia

Hepsinde 3 5 atıyorduk. Min 9 max 15.

Tomlamda 1 golümüz var oda keçiörene

Alıntı
Oyun stilimiz çözülmüş bizim her takım aynı şekilde oynuyo bize karşı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sedat

Doğruluk payı nedir bilmiyorum  :alala:
FIGHT FOR US ‏@FightForUs1903  1 dk.1 dakika önce
SÜRPRİZ | Yarından itibaren Futbolcularımızın imzaladığı GururLan tshirtleri Kartal Yuvalarından satışa çıkacak
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Çağrı

Doğruluk payı nedir bilmiyorum  :alala:
FIGHT FOR US ‏@FightForUs1903  1 dk.1 dakika önce
SÜRPRİZ | Yarından itibaren Futbolcularımızın imzaladığı GururLan tshirtleri Kartal Yuvalarından satışa çıkacak

Böyle oynasınlar kafama bile imzalayabilirler  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sedat

handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Sedat

handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Çağrı

Alıntı

Veli Kavlak ile oluyor Olcay ile oluyor. Hiç istemediğimiz Tosunpaşa ile oluyor da bizde neden olmuyor.

:kop: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Fatih

Aksam statta bi baktim neredeyse 30 kisiyiz...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Çevrimdışı Kemal

Aynen kardeşim +1903 :claps:

Çevrimdışı Kemal

Besiktas kazandığı için 200 gruptan lider çıktığından 400 bin euro kazandi

700 bin TL de stat dan gelse
2.5 miLyon TL para kazanmış , maç başilarini duş 2 milyon para eder , mabetimize demir beton olsun

Çevrimdışı ALI RIZA

Besiktas kazandığı için 200 gruptan lider çıktığından 400 bin euro kazandi
700 bin TL de stat dan gelse
2.5 miLyon TL para kazanmış , maç başilarini duş 2 milyon para eder , mabetimize demir beton olsun
temiz analarının ak sütü gibi helal para  :bandit: