Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3985181 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Gökhan İnler haberi çıkmış.

Eğer olursa tam istediğimiz ortasaha oyuncusu.

Dışarda Veli Atiba içeride Veli Gökhan dehşet olur
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Gökhan transferinin zor olduğunu düşünüyorum keşke olsa tabi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Gökhan transferinin zor olduğunu düşünüyorum keşke olsa tabi :)

Menajerlik şirketi yalanlamamış Napoli de maliyetinden ve yaşından dolayı kurtulmak istior ümitliyim açıkçası :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Millet gazetesinde yer alan habere göre, Napoli ile 2016’ya kadar sözleşmesi olan ve yıllık brüt 3 milyon euro kazanan orta saha oyuncusu ile el sıkışıldı… Gökhan’a senelik net 2.2 milyon euro ödenecek. İtalya’nın Napoli takımında forma giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu için ön görüşmeler yapıldı, kulüple ve futbolcuyla prensip anlaşmasına varıldı… 2016’da mukavelesi sona erecek olan İnler için devre arası kulübü Napoli ile masaya oturulacak ve bonservis bedeli netlik kazanacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Menajerlik şirketi yalanlamamış Napoli de maliyetinden ve yaşından dolayı kurtulmak istior ümitliyim açıkçası :)
Ben bonservisini düşünerek böyle söyledim en az 6-7 m euro isterler diye düşünüyorum :)

Çevrimdışı Tolga

Ayrıca Veli'nin sakatlanması da kötü oldu hafta sonu nispeten kolay gözüken G.Antep maçında işimizin kolay olmadığını düşünüyorum ama haftalar önce söyledim sürekli aynı kadro ile maç yaparsak bir yer de patlak verecek diye işte geçen haftadan beri durum ortada.

Çevrimdışı ALI RIZA

Ayrıca Veli'nin sakatlanması da kötü oldu hafta sonu nispeten kolay gözüken G.Antep maçında işimizin kolay olmadığını düşünüyorum ama haftalar önce söyledim sürekli aynı kadro ile maç yaparsak bir yer de patlak verecek diye işte geçen haftadan beri durum ortada.
Necip oynar bakalım necip uzun süre sonra orada nasıl oynayacak  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Necip oynar bakalım necip uzun süre sonra orada nasıl oynayacak  :evillol:
Zaman zaman Veli'ye kızıyoruz belki ama Veli Necip'in yanında Kross kalır.Necip bu takımın oyuncusu değil maalesef.

Çevrimdışı ALI RIZA

Zaman zaman Veli'ye kızıyoruz belki ama Veli Necip'in yanında Kross kalır.Necip bu takımın oyuncusu değil maalesef.
ingiliz necip derler adına göreceğiz bakalım...! bu maçta ne yapaca acaba

Çevrimdışı Çağrı

Ben bonservisini düşünerek böyle söyledim en az 6-7 m euro isterler diye düşünüyorum :)

Seneye 31 olacak 6-7 fazla bence Tolga zaten vermez bizimkiler onu.

Bence Ernst transferi gibi 2,5-3 arasına biter o iş mesele maaşı
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Seneye 31 olacak 6-7 fazla bence Tolga zaten vermez bizimkiler onu.

Bence Ernst transferi gibi 2,5-3 arasına biter o iş mesele maaşı
İşte ben de bizimkilerin veremeyeceğini düşünerek söyledim aslında 30-31 yaşındaki bir oyuncu fazla bir bedel haklısın.Tabi dediğin gibi bu civarda bir bonservis bedeli olursa zaten havada kapmamız lazım.Keşke olsa da 2-3 sezon orta sahaya ciddi kalite katsa.Bir de yerli statüsünde olması da çok önemli :claps: :claps:

Çevrimdışı cisse557

Bizim genç Neciple takas etsek ya İnleri.

Çevrimiçi Samet Ç

İnler haberlerini gördüm acayip derecede sevindim inşallah doğrudur. Menajerlik şirketi de yorum yapmak istememiş.

Çevrimdışı Çağrı

Bizim genç Neciple takas etsek ya İnleri.

Bir kez forvet bir kez de kalede oynatmadan olmaz  :iscrewy:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Bir kez forvet bir kez de kalede oynatmadan olmaz  :iscrewy:
Geçen hafta Cenk ve Tolga sakatken Biliç in aklından geçmiş midir diye düşünmedim değil :D

Bakalım bugün ne yapacak ne zaman Necip'e laf etsem utandırıyor beni.

Çevrimdışı Çağrı

Geçen hafta Cenk ve Tolga sakatken Biliç in aklından geçmiş midir diye düşünmedim değil :D

Bakalım bugün ne yapacak ne zaman Necip'e laf etsem utandırıyor beni.

Ben seviyorum Necip'i ya kapasitesi çapında oynuyor işte çocuk her zaman kalıp yedek olacak joker olarak :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Ben seviyorum Necip'i ya kapasitesi çapında oynuyor işte çocuk her zaman kalıp yedek olacak joker olarak :)
Necip iyi çocuk olabilir joker de olabilir ama ben kendini geliştirmeyen futbolcuları sevmiyorum. Burası kimsenin babasının kulübü değil. Sen Beşiktaş kulübündeysen kendini geliştirmek zorundasın. Çocuk kendini geliştirmeyi bırak geriye gitmeye başladı.

Çevrimdışı Çağrı

Galatasaray yönetiminin ayrılma şartlarını Prandelli'nin avukatı yürütecek. Sözleşmesinde herhangi bir tazminat maddesi bulunmayan deneyimli teknik adamın, kulüpteki alacaklarını ve İtalyan yardımcılarının maaşlarını tahsil etmesi bekleniyor.

Ulan nasıl yumuşatarak yazıyorlar ya  :biggrinking: Biz Del Bosque'ye tazminat ödemedik o zaman hakedişini ödedik.

Adamı kontatı bitmeden yollarsan kontratında alacağı kadar parayı ödemek zorundasın buna da Türkiye'de tazminat derler.

Prandelli ve yarcımcıları en en az 5 milyon euroyu alacaklar Gs'den yazın ulan şunları yazın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

5 i versinler de yazmasalar da olur :)

Çevrimdışı Çağrı

Necip iyi çocuk olabilir joker de olabilir ama ben kendini geliştirmeyen futbolcuları sevmiyorum. Burası kimsenin babasının kulübü değil. Sen Beşiktaş kulübündeysen kendini geliştirmek zorundasın. Çocuk kendini geliştirmeyi bırak geriye gitmeye başladı.

Bazılarının karakterleri izin vermiyor bence.

Batuhan gibiler itliklerinden gelişemiyorlar Necip gibiler de kazanan bir karaktere sahip olmadığı için bence.

Çok ezik bir görüntü veriyor bana duruşu , konuşması.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Motta sarı kart görürse bir üst turda cezalı duruma düşecekmiş. İsmail oynasaydı keşke

Çevrimdışı cisse557

Bazılarının karakterleri izin vermiyor bence.

Batuhan gibiler itliklerinden gelişemiyorlar Necip gibiler de kazanan bir karaktere sahip olmadığı için bence.

Çok ezik bir görüntü veriyor bana duruşu , konuşması.
Aynen sanki bu kulübün joker ve yedek oyuncusu olmayı kabullenmiş gibi hali var

Çevrimdışı Çağrı

Aynen sanki bu kulübün joker ve yedek oyuncusu olmayı kabullenmiş gibi hali var

Bu adamın potansiyeli Migel Veloso'dan daha yüksekti Uefa değerlendirmelerinde  :s20:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Şimdi kaç dk oynatıcak haklı olarak izleyin

Çevrimdışı Çağrı

Şimdi kaç dk oynatıcak haklı olarak izleyin

2 dk 45 saniye açıkladılar
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli