Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3988081 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Zouma - Ersan Karşılaştırması

Fiziksel tüm özellikler Zouma çok üstün. Özellikle zıplama ve kafa toplarında üstün olduğu için savunmaya sınıf atlatacaktır.

Güç denge ve hız olarak da çok üstün.

Markaj olarak aynı seviyedeler zaten Ersan'ın markajından şikayet etmiyoruz.
[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2014, 11:56:34 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Kaderabek - Serdar Karşılaştırması

Kaderabek hala gelişime açık inanılmaz bir bek.

Oyuncuların 22 yaşından sonra fiziksel gelişimi durur teknik ve mental gelişimi devam eder.

Abartısız söylüyorum bir Srna çıkabilir bu adamdan. Fizik olarak Arsenal'de oynayacak seviyede.

Daha iyi anlaşılması için örnekliyorum fiziksel olarak Atiba'dan 2 sınıf yukarıda. Varın siz düşünün.

Teknik özellikleri ise Sağ kanat orjinli olduğu için bek için üst seviyede. Hız hızlanma denge gibi bek için en önemli üç özelliği süper seviyede.

Markaj olarak Serdar'dan daha kötü olsa da bunu fiziğiyle çok rahat kapatabilecek seviyede.

[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2014, 11:59:54 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı fani madida

Açıkçası Tottenham maçına Sosa yerine Oğuzhan , Ba yerine Cenk Töre yerine Frei ile çıkılsa yadırgamam biraz dinlendirmek gerek.
aynen katılıyorum. ligi koyalım ligi  :super:
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı ALI RIZA

Veli'nin şu kızınca ağzı yamuluyor ya çok hoşuma gidiyor  :biggrinking:
o durumda kameramana küfür ediyorum ekranı değiştir diye  :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

Demba Ba'nın durumu nasıl acaba hafta sonu oynayabilecek mi :alala:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Demba Ba'nın durumu nasıl acaba hafta sonu oynayabilecek mi :alala:
Ba oynar hocam bu tip oyuncular risk almaz en ufak ağrıda çıkmak ister ki Ba'nın da öyle yaptığını düşünüyorum. Tabi maç 2-0 değil de 0-0 devam etseydi çıkmazdı.

Çevrimdışı Kemal

@Çağrı , eline sağlık fm profillerinden güzel çalışma olmuş, alırsak zaten bu 2 ismi sınıf atlar Beşiktaş, birde Khouma BABACAR ı alırsak ve Noboa yı bedelsiz yüksek maaşlı alırsak o zaman ben Avrupa Kupası Finali oynar bu takım diyorum. Yani 4 oyuncuya 1 Avrupa Finali :)

Çevrimdışı Tolga

Ba oynar hocam bu tip oyuncular risk almaz en ufak ağrıda çıkmak ister ki Ba'nın da öyle yaptığını düşünüyorum. Tabi maç 2-0 değil de 0-0 devam etseydi çıkmazdı.
Tottenham maçında riske edilmesinde hocam hafta sonu oynasın :)

Çevrimdışı Kemal

Yabancı sınırı kalksa ve biz şöyle olsak düşünebiliyo musunuz ;

Peter Cech

Kaderabek    KurtZOUMA   Pedro   Motta

Noboa (Atiba-Veli)

Töre              Sosa                Olcay

Khouma Babacar

Demba BA (cENK tOSUN)

9 yabancılı şu kadro varya anasını ağlatır hem avrupanın hem Süperligin.

Çevrimdışı Tolga

Bugün birkaç yerde sağ bek için Maxi Pereira ismi yazılmış  :)

Çevrimiçi Samet Ç

Bugün birkaç yerde sağ bek için Maxi Pereira ismi yazılmış  :)
Gerek yok. Tek yol Kaderabek .  :)

Çevrimdışı Tolga

Gerek yok. Tek yol Kaderabek .  :)
Tek bir isim üzerinden gitmek doğru olmaz sonuçta ben de Linnes gelsin isterim de bu iki isimden biri de gelmeyebilir ben süpriz bir isim bekliyorum nedense :)

Çevrimdışı Türkay

SON DAKİKA! Demba Ba'nın ayak parmaklarında kırık ya da çatlak şüphesi var! Ödem olduğu için kesin teşhis konulamıyor! (NTV Spor)

Çatlak falan olursa da Antep maçında oynayamazmış
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

SON DAKİKA! Demba Ba'nın ayak parmaklarında kırık ya da çatlak şüphesi var! Ödem olduğu için kesin teşhis konulamıyor! (NTV Spor)

Çatlak falan olursa da Antep maçında oynayamazmış
İşte bundan korkuyordum.Cenk dışında forvetimiz kalmadı :s20:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Antepi geçtim bide kırıksa 1 ay gelmez valla
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Kemal

Öküzün biri hayvan gibi bastı, hakem faul bile vermedi. İşte bundan oynanmaz bu ligde.  İyileşincede her topa çekinerek gelecek anlamıştır burda kasap bolluğunu. Eski kasap şimdiki Karabük Hocasıda çıkıp etik futboldan bahseder adamı illet eder.

Çevrimdışı Tolga

Demba Ba tam form tutmaya başlamıştı sakatlıktan sonra nasıl döner belli de değil.Cenk'e güvenmek zorundayız da Demba Ba olmadan işimiz hiç kolay değil gerçekten de.

Çevrimdışı Çağrı

Muhtemelen Ntv daha fazla ziyaretçi çekmek için yapıyor bu haberi başka bir yerde yok haber.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Muhtemelen Ntv daha fazla ziyaretçi çekmek için yapıyor bu haberi başka bir yerde yok haber.

Yarın belli olacakmış bakalım İnşallah bir şey olmaz

Çevrimiçi Samet Ç

Öyle bir şey olsa kulüp bilgi verir. Ayrıca adam Cenk'in golünde deli gibi sevindi. Ayak parmağında kırık yoktur bence. Çatlak belki olabilir.

Çevrimdışı Çağrı

Yarın belli olacakmış bakalım İnşallah bir şey olmaz

Ödem varsa hiçbir şey görünmez ilk olarak.

Yumuşak doku zedelenmesi de çıkabilir. Neredeyse bütün ihtimalleri yazıp akılları sıra habercilik yapıyorlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Öyle bir şey olsa kulüp bilgi verir. Ayrıca adam Cenk'in golünde deli gibi sevindi. Ayak parmağında kırık yoktur bence. Çatlak belki olabilir.

Kırık da olabilir Samo ayakta çok fazla eklem ve kemik var hissetmeyebilirsin bazılarını ama salladıkları çok bariz hiçbir şey net değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Bence kirik ve catlak yoktur.adam kalkti yurudu kostu.darbeye bagli odem olusmustur..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Bence kirik ve catlak yoktur.adam kalkti yurudu kostu.darbeye bagli odem olusmustur..

Ben ayak parmağım 1 hafta kırık futbol oynadım  :lol:

Olabiliyor yani ama yumuşak doku hasarı ise kurtarırız. Çatalk 2 hafta kırık 4 hafta yok sayın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Bordo mavide gördüğüm bi yorum. Ben iptal abiler  :s20:

3 İstanbul takımıda (Küfür Yasak)tır pictir sikecidir 3 eziklerin en küçüğü kargaspordur.Şu bjk'yi burada övüp durmayın inşallah ikinci yarı mac olimpiyatta olurda bunlara 60000 seyircinin önünde gömeriz.