Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3988742 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Demez olur mu beyler 200.000€ ceza kesti.O uyarıydı.Şimdi daha büyük cezalar gelecek
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Demez olur mu beyler 200.000€ ceza kesti.O uyarıydı.Şimdi daha büyük cezalar gelecek
Bize oldu mu boy boy haberler yaparlar bir tane yerde görmedim bununla ilgili haber.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Medya Beşiktaş ‏@MedyaBesiktasTV  59 dk.59 dakika önce
BİLGİ | Burnu ve elmacık kemiği kırılan, kaşı yarılan @mpektemek11 ameliyat olacak. Sahalara dönüşü 6-8 hafta arasında olacak.
GEÇMİŞ OLSUN!

Çevrimdışı Tolga

BİLGİ | Burnu ve elmacık kemiği kırılan, kaşı yarılan @mpektemek11 ameliyat olacak. Sahalara dönüşü 6-8 hafta arasında olacak.
GEÇMİŞ OLSUN!
Ligin 2.yarısına sağlam dönecektir geçmiş olsun diyelim daha büyük sıkıntı da olabilirdi.

Çevrimdışı Deniz

Bize oldu mu boy boy haberler yaparlar bir tane yerde görmedim bununla ilgili haber.
Habere gerek yok UEFA tokatı koyacak bunlara zaten  :evillol: :evillol:

Seneye mi :D en az 3 sene bence Denizcim  :icool:
Hahaha aynen haklısın  :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Ben şunu da anlamıyorum Uefa sürekli bizi denetliyor da bu gs'yı neden hiç denetlemiyorlar anlamış değilim.
bende anlamıyorum  :iscrewy:

Çevrimdışı ALI RIZA

GEÇMİŞ OLSUN!
Maşallah diyelim nazar değmesin tekrar...! bu kaçıncı oldu  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

Adday da çıkmayacak Mayısta.

Riva'yı satarız diyorlardı Rivaya satış izni çıkmıyor sadece değerlendirme izni çıkıyor şubatta ruhsat  tarihi bitiyor müteahhit ile yapacaklar 50 50 paylaşacaklar geliri mecbur.

Gelecek olan parayı temlikleyip kredi arayacaklar filandı falandı. Neyse ya battılar iştte  :uyucam: :uyucam:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yav şu Ts'luların yorumlarını okuyunca diyorum ki şu maçı 5 ya da 6-0 falan kazansaydıkta hiç konuşamasalardı hala daha utanmadan nasıl konuşabiliyorlar hayret :)

Çevrimdışı murat

Futbolcu değerlerinin sabit bir fiyatı yok  futbolcu değerlerini şişirerek bir müddet idare ettiler ama artık mızrak çuvala sığmaz oldu.2 sene önceye kadar Riva arazisi kurtarıyordu ve takım dönebiliyordu baktı olmayacak takım iyi gidiyor şampiyon oluyor rdivanınsatılacağı filan yok bu şampiyonluklar sayesinde kimsede sesini çıkaramaz zafer sarhoşluğuda var hem yönetimi değiştirdi içeride arıza çıkaracaklar temizlendi.futbolcu maaşlarına zam yaptı ggereksiztransferler yaptı ve 2 senede borca boğdu.gs nbin tek çıkar yolu hisse satmak + Riva ve maaşları yarı yarıya düşürmek.bunlardan birini bile yapmama lüksü bırakmadılar.asıl amaç rivayı yemektir.uzun vadeli bir projeydi ve gerçekleşiyor.bize düşen bunu iyi değerlendirmek :D

Çevrimdışı Çağrı

Sosa 8 maç 5 asist oldu ligde hem de kemiksiz yani serbest vuruş yok içinde  :claps:  :bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Açıkçası Tottenham maçına Sosa yerine Oğuzhan , Ba yerine Cenk Töre yerine Frei ile çıkılsa yadırgamam biraz dinlendirmek gerek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı murat

Sosa 8 maç 5 asist oldu ligde hem de kemiksiz yani serbest vuruş yok içinde  :claps:  :bandit:
Sosa+Olcay+demba kaç gol kaç asist ligde ve toplamda.aşağı yukarı toplamda asist+ gol 30 civarı olmuş hatta geçmiştir diye düşünüyorum.gökhan ne kadar topu taşımada başarılı olsa da son bitirici işlerde egoistliği ve zamanlama sorunundan dolayı bu uç isme yeterince eşlik edemiyor

Çevrimdışı Fatih

Kisilik futbolculuk karakter olarak seversiniz sevmezsiniz bilmiyorum...bana gore turkiye'ye gelmis en iyi yabanci oyuncu, onu seyrekmekte buyuk keyifti...bugun jubilesini de yapti...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Tolga

Açıkçası Tottenham maçına Sosa yerine Oğuzhan , Ba yerine Cenk Töre yerine Frei ile çıkılsa yadırgamam biraz dinlendirmek gerek.
Aynen katılıyorum rotasyon şart zaten gruptan çıktık lider olmak ya da olmamak bence çok önemli değil.Önemli olan kalan lig maçlarını kazanıp devre arasını lider bitirmek :ok:

Çevrimdışı Deniz

Kisilik futbolculuk karakter olarak seversiniz sevmezsiniz bilmiyorum...bana gore turkiye'ye gelmis en iyi yabanci oyuncu, onu seyrekmekte buyuk keyifti...bugun jubilesini de yapti...
Karakteri kişiliği futbolu her şeyi ile 10 numara insandı Alex..

Çevrimdışı murat

Benim en beğendiğim Beşiktaş dışında gerçi içine karsak ne olur en beğendiğim hoijdonk tu adam hem savunma yapıyor hem takımı organize ediyor hem gol atıyordu.en beğendiğim oyuncu tipleri golcü ortasahalar oyun kurucu forvetlerin ve hücumcu bekler.sadece kendi işini yapabilen değil yanında ekstraları olan oyuncular.çift yönlü orta sahaları da unutmayalım.

Çevrimdışı Fatih

Sosa+Olcay+demba kaç gol kaç asist ligde ve toplamda.aşağı yukarı toplamda asist+ gol 30 civarı olmuş hatta geçmiştir diye düşünüyorum.gökhan ne kadar topu taşımada başarılı olsa da son bitirici işlerde egoistliği ve zamanlama sorunundan dolayı bu uç isme yeterince eşlik edemiyor
Ba 7, olcay 4, kerim 3 gol... Sosa'nin da 5 tane asisti var diye hatirliyorum...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Kemal

Sosa maçtan önce kendini deniyor dendi, adamın ayagına bacağına belki 50 kere vurdular gık demedi. Maşallah , Allah sakatlık vermesin.

Çevrimdışı Çağrı

Başarımızı küçültmee çalışanlara izin vermeyin. Yok fener hocasız yok galatasaray dökülüyor vs.

Bu takımlar evet kötü futbol oynuyor ama başlarında kim olursa olsun bundan en fazla 2 puan fazla alırlardı puan olarak başarısız değiller.

Biz bu sene 75 puan yapacağız gibi gözüküyor. Biz her sene 75 puan yapalım 2 senede bir şampiyon oluruz bu 10 yıl boyunca.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Elimizde öyle bir golcü var ki tam hazır olduğunda gerçekten maç başı en az 2 tane sıkıştırır.

Çok iddalı söylüyorum bunu ben böyle forvet en son Jardeli hatırlıyorum bir adamın koştuğu yerler tek vuruşları bu kadar mı iyi olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Veli'nin şu kızınca ağzı yamuluyor ya çok hoşuma gidiyor  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Olası transfer hedeflerimizin profilleri.

Stoper Kurt Zouma

Sağ Bek Pavel Kaderabek

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli