Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3988799 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

allah allah zevkine hakemlik mi yapıyor  :alala: güzel yönetiyor bjk diğer maçlarıda gayet güzeldi...!
Umarım diğer hakemler böyle yönetir zırt pırt durmazlar maçı
Hem fabrikatör hem makine mühendisi  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Klasik Osman Özköylü..
Yalnız abi basın mensubu arkadaş iyi dayanmış.

Bizim ülkemizde spor işte hep kaos hep reyting.
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2014, 23:00:46 Samo1903 ]

Çevrimdışı Tolga

Iyi ki Bilic var...
Bu kadar kızacak ne olmuş tam anlayamadım ama neyse
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Bu kadar kızacak ne olmuş tam anlayamadım ama neyse
Kırmızı kart verdiler bugün osmanlıya gördüğüm kadarıyla kırmızı da haklıydı hakem ona sinirlenmiş. Bu adam hep böyle ağlıyor her kaybettiği maçtan sonra bir aksiyon yaratmaya çalışıyor.

Çevrimdışı Tolga

Kırmızı kart verdiler bugün osmanlıya gördüğüm kadarıyla kırmızı da haklıydı hakem ona sinirlenmiş. Bu adam hep böyle ağlıyor her kaybettiği maçtan sonra bir aksiyon yaratmaya çalışıyor.
Klasik ben agresif hocayım mesajı vemeye çalışmış hiç samimi değil yani.Sırf reyting için bu tarz birkaç tane daha olayını hatırlıyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Klasik ben agresif hocayım mesajı vemeye çalışmış hiç samimi değil yani.Sırf reyting için bu tarz birkaç tane daha olayını hatırlıyorum.
Bir sürü olay var hocam geçen sene samsuna kaybettiler play off da yok rakip çimleri ıslamış ankarada yeneriz dedi ankarada da yanılmıyorsam 3 yedi.

Çevrimdışı Fatih

Yalnız abi basın mensubu arkadaş iyi dayanmış.

Bizim ülkemizde spor işte hep kaos hep reyting.
Istanbul basinina bu sekilde davranamaz... Karsinda ki bayan bi de ya terbiyesiz herif...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

Olaya gelin dikkatli okudum ne çıktı.

Yarsuvat : 653 milyon TL alacak‚ 1 milyar 428 milyon TL borcumuz vardı

Bunlar 376 milyon dolar borcu gelirleri düştükten sonra hesaplamışlar aslında borç 1.5 milyar türk lirası.

Böyle iş olur mu o gelirlerin çoğu 10 yıla yayılmıştır üstelik böyle söylemek için 10 yıl boyunca hiç gider de yapmaman lazım o gelirlerin tamamı borçtan düşülecekse bu takım neyle dönecek kuru fasulyeyle mi  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bunlar 376 milyon dolar borcu gelirleri düştükten sonra hesaplamışlar aslında borç 1.5 milyar türk lirası.

Böyle iş olur mu o gelirlerin çoğu 10 yıla yayılmıştır üstelik böyle söylemek için 10 yıl boyunca hiç gider de yapmaman lazım o gelirlerin tamamı borçtan düşülecekse bu takım neyle dönecek kuru fasulyeyle mi  :kop:
:kop: 63 milyon tl de ek gelir alacaklarmış genel kurul da onaylanmış.

Çevrimdışı Çağrı

E.Toroğlu: Galatasaray´ın borcu 1.250.000.000 TL‚ net rakam veriyorum. Kontrol altına alınmazsa G.Saray PTT 1.Lig´e düşer.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

E.Toroğlu: Galatasaray´ın borcu 1.250.000.000 TL‚ net rakam veriyorum. Kontrol altına alınmazsa G.Saray PTT 1.Lig´e düşer.

Nerdeeeeee  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

:kop: 63 milyon tl de ek gelir alacaklarmış genel kurul da onaylanmış.

Yahu böyle bütçe mi açıklanır :)

O zaman bizim de 15 yıl boyunca 250 milyon dolar sponsor gelirimiz olacak hiç borcumuz yok şuan :)

Şaka gibi. Düşündüğümüzden de ağır batmışlar ve şampiyonlar ligine gidemedikten sonra şampiyonluk da sadece prestijdir malesef para yoksa hiçbir şey olmaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Oha gs batmış  :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Az önce Ertem söyledi ne kadar doğrudur bilmiyorum ama BJK Linnes'i alacak devre arası dedi neyse bakıp göreceğiz :)

Çevrimiçi Samet Ç

Az önce Ertem söyledi ne kadar doğrudur bilmiyorum ama BJK Linnes'i alacak devre arası dedi neyse bakıp göreceğiz :)
Yalandır yalan Kaderabek gelsin dertler bitsin.  :D

Çevrimdışı Tolga

Yalandır yalan Kaderabek gelsin dertler bitsin.  :D
İkisinden hangisi gelirse gelsin kabulüm :tabe:

Çevrimiçi Samet Ç

İkisinden hangisi gelirse gelsin kabulüm :tabe:
İçimden bir ses Kaderebek gelecek diyor.  :) Yanına da Zouma ilaç olacak. Cristopher Samba'da olur.

Çevrimdışı Deniz

Cenk Tosun:Mustafanın Elmacık kemiği ve burnu kırıldı dedi..

Çevrimdışı Tolga

İçimden bir ses Kaderebek gelecek diyor.  :) Yanına da Zouma ilaç olacak. Cristopher Samba'da olur.
Bende Linnes olmayacak diye düşünüyorum kaliteli bir sağ bek gelsin de isim önemli değil :D

Çevrimiçi Samet Ç

Cenk Tosun:Mustafanın Elmacık kemiği ve burnu kırıldı dedi..
Doğru Deniz.

Çevrimdışı Tolga

Bu arada maça 38 farklı takımın passosuna sahip taraftar gelmiş :)

Çevrimdışı Tolga

Başkan gs maçı için Tottenham ve Akhisar maçlarındaki seyirci sayısına göre karar vereceğiz dedi :icool:

Çevrimdışı ALI RIZA

UEFA neden birşey demiyor bunlar küme düşmesi lazım 1 milyar diyoruz...!

Çevrimdışı Deniz

Bunlar seneye kupada yok

Çevrimdışı Tolga

Ben şunu da anlamıyorum Uefa sürekli bizi denetliyor da bu gs'yı neden hiç denetlemiyorlar anlamış değilim.