Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3988956 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  3 dk.3 dakika önce
Mustafa Pektemek..
Kaşının üstünde 10 cm'den büyük yırtık..
Burunda da ciddi bir kırık var..

Tekrar geçmiş olsun Mustafa  :bawling:

Çevrimdışı Tolga

Pektemek'in burnunda kırık ve yüzünde de kırık varmış elmacık kemiğinde.
Demba Ba'nın da sağ ayak baş parmağında kırık olduğu söyleniyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  3 dk.3 dakika önce
Mustafa Pektemek..
Elmacık kemiğinde kırık olma ihtimali de var..
Tek iyi haber..Beyinde ya da kafatasında hasar yok çok şükür..

Çevrimiçi Samet Ç

Evet takviye lazım hala daha takıma

Zouma kiralık
Kaderabek bonservis
Noboa yüksek maaş bonservissiz.

3 oyuncu ilaç olur ilaç  :super:

Çevrimdışı Tolga

Demba Ba acaba hafta içindeki maça yetişebilecek mi :alala:

Çevrimdışı Tolga

Evet takviye lazım hala daha takıma

Zouma kiralık
Kaderabek bonservis
Noboa yüksek maaş bonservissiz.

3 oyuncu ilaç olur ilaç  :super:
3 ü ya da 3 ünün ayarında oyuncular gelse bu takım sadece ligte değil Avrupa'da da baya ilerler :)

Çevrimiçi Samet Ç

Demba Ba acaba hafta içindeki maça yetişebilecek mi :alala:
Oynamaz lig daha önemli bu sene bence avrupada çeyrek final yeter.

Çevrimdışı Tolga

Bence de oynamasın zaten nasılsa gruptan çıktık ligte lazım bize

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada fenere kaybettikten sonra bilic 8 de 8 yapmalı dedim 4 galibiyet aldı kaldı 4

Çevrimdışı Çağrı

Evlerinde 5 yiyecekler abartmıyorum şu devre arasını lider bitirsek bu takıma en az 3 tane takviye yapar yönetim inanıyorum ben buna sağ bek alınır ön libero alınır stoper alınır.

2 hafta sonra Bursa deplasmanları var sen şenliği o zaman gör bir 3-0 4-1 de orada çıkacak  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Aynen Cenk zaten oynamayı haketti.

Tottenham maçında dinlensin her ikisi de önemli ama artık garantiledik zaten lider olursak daha güçlü takımlar gelecek gibi bir tablo oluştu zaten ikinci olalım  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Aynen Cenk zaten oynamayı haketti.

Tottenham maçında dinlensin her ikisi de önemli ama artık garantiledik zaten lider olursak daha güçlü takımlar gelecek gibi bir tablo oluştu zaten ikinci olalım  :biggrinking:
Abi içimden bir ses fenere gelen rakipler gibi rakipler gelecek diyor. Fener o sene çok şanslıydıç Plzen Lazio Bate geldi yarı finale kadar hepsini geçtiler kolay lokma olduğu için zaten ne zaman sağlam bir takım geldi elendiler.

Çevrimdışı Çağrı

Abi içimden bir ses fenere gelen rakipler gibi rakipler gelecek diyor. Fener o sene çok şanslıydıç Plzen Lazio Bate geldi yarı finale kadar hepsini geçtiler kolay lokma olduğu için zaten ne zaman sağlam bir takım geldi elendiler.

Kardeşim kura da çok etkilemeycek aslında.

Şöyle bence çok absürt kura gelmezse mesele Manchester City elenir şl den önümüze düşer  :kop:

Final bile olsa şaşırmam neden çünkü takımlar bizim seviyemizde.

Yani Napoli , Lazio , Her türlü Alman takımı , her türlü ingiliz takımı hangisi gelirse gelsin denk maçlar olur.

Çekindiğim iki takım var Dinamo Moskova ve Sevilla
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Böyle hakemleri maçlara verin yeterli...! süper maç yönetti Mete kalkavan ( Acaba kalkavanlarla ilgisi var mı )

Çevrimiçi Samet Ç

Kardeşim kura da çok etkilemeycek aslında.

Şöyle bence çok absürt kura gelmezse mesele Manchester City elenir şl den önümüze düşer  :kop:

Final bile olsa şaşırmam neden çünkü takımlar bizim seviyemizde.

Yani Napoli , Lazio , Her türlü Alman takımı , her türlü ingiliz takımı hangisi gelirse gelsin denk maçlar olur.

Çekindiğim iki takım var Dinamo Moskova ve Sevilla
Benim çekindiğim iki takım Wolfsburg ve Everton City'de gelse etkilemez uefa sarmıyor ingilterenin büyük takımlarını

Çevrimdışı Çağrı

Böyle hakemleri maçlara verin yeterli...! süper maç yönetti Mete kalkavan ( Acaba kalkavanlarla ilgisi var mı )

Aksine bence idare etti.

Yani çıkması gereken bir sürü kart çıkmadı. Çok büyük hatası yok asıl yan hakemler kimse onlar süper maç yönetti.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Bildiğim kadarıyla yok ama kendisi fabrikatör.Fabrikası var  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

İşin özeti bu sene takım nihayet 1 boy atladı.

Neye yaradı? Artık 2 mağlubiyet alsak da dağılmayan ve 4 maçlık seri galibiyetler alabilen bir takım olduk.

Yani şuan Gs ve fener ile psikolojil olarak eşitiz nihayet.

Şimdi bir boy daha atlamak gerekiyor. Bunun yarısı özgüven yarısı kadro kalitesi olacak.

Devre arasında DEDE ve Linnes'i çak şampiyon ol , seneye stadı açıyorsun para da gelecek şampiyonlar liginden al Sissokoyu da seriye bağla 2 kez üst üste ol bak ondan sonra neler olacak Fener ve Gs nasıl karışacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Makine mühendisiymiş  :ok:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

allah allah zevkine hakemlik mi yapıyor  :alala: güzel yönetiyor bjk diğer maçlarıda gayet güzeldi...!
Umarım diğer hakemler böyle yönetir zırt pırt durmazlar maçı

Çevrimdışı ALI RIZA

Makine mühendisiymiş  :ok:
karar verin  :alala: hem fabrikatör hem de makine mühendisi mi  :bandit:

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Iyi ki Bilic var...
Bu osmanlının tdsi çok ağlıyor samsuna kaybedince play off da sahayı ıslatmışlar falan filan dedi.

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli