Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3991426 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

ysariusta

• Ziyaretçi

1 Aralık Perşembe günü saat 20.00'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Beşiktaş-Tottenham Hotspur maçı bilet fiyatlarında indirime gidilmiştir.

Yönetim Kurulumuz, UEFA Avrupa Ligi C Grubunu lider olarak tamamlamak isteyen Futbol Takımımızın, Büyük Beşiktaş Taraftarı tarafından daha çok desteklenmesi için, Tottenham maçı bilet fiyatlarında indirime gitme kararı almıştır.

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/60518/

gelmeyen fenerli olsun :lol:
İlla istifa edeyim onu bekliyorsun  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yunus abi rapor al gel  :)
onun için doktora gitmem lazım, ona izin vermiyorlar  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Deniz

onun için doktora gitmem lazım, ona izin vermiyorlar  :s20: :s20: :s20:
Aman abi cırcır oldum de kaç nerden bilecekler  :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Atiba'nın geçici çözüm olduğu bir Beşiktaş... Atiba'nın 2 sınıf üstünün ilk 11'de olduğu bir Beşiktaş... GÜNAYDIN

Çevrimdışı Kemal

Noboa bonservissiz, maaşı yüksek.

Zouma kiralık.

Kaderabek  yüksek bonservisli

böylelikle 1 kişiye bonservis veriyoruz.

Şeklinde olursa forum olarak adak kurbanı keselim.

adamlar nasıl pomplaıyorlar hamzayı.bildiğin mourinho yapacaklar.bu kadar medya algısı adamlarda medya mükemmel.
sarıyerin t.d ü demiş neden küfrediyor taraftar emreye.emrede her türlü küfür pislik el kol hareketi varken bu fener yalakalığı nedir.
birde emreye 1 maç vermişler.lütfettiler.töre küfür 3 maç emre küfür 1 maç chedjou küfür sarı kart.

Çevrimdışı adnan

Atiba'nın geçici çözüm olduğu bir Beşiktaş... Atiba'nın 2 sınıf üstünün ilk 11'de olduğu bir Beşiktaş... GÜNAYDIN
atiba nın 2 sınıf üstü ramires ya da zamanındaki veron falan oluyo :bandit:.dünya da sayılı o kadar iyi ön libero.atiba bölgesi itibariyle türkiye liginin üstünde bi topçu bence
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

atiba nın 2 sınıf üstü ramires ya da zamanındaki veron falan oluyo :bandit:.dünya da sayılı o kadar iyi ön libero.atiba bölgesi itibariyle türkiye liginin üstünde bi topçu bence

Biz de Beşiktaşız :) yakışır değil mi yeni stadta 3-4 bölgeye Demba standardında topçu

Hayırlısıyla bir şampiyon olalım da

Çevrimdışı Çağrı

Çok büyütülüyor Atiba'da fizik var sadece. Kondisyon dışında artısı yok ama Türkiye'de o da olmadığı için iyi gibi duruyor.

Atiba'nın 1 sınıf üstü Melo oluyor. Melo'nun 1 sınıf üstü top class oyuncu oluyor onu bulabilmek mesele :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

İbrahim Altınsay çok kızmıştı Atiba'yı alınca.. Ama o bile çok iş gördüyse gelecek adamları düşünemiyorum

Çevrimdışı adnan

Çok büyütülüyor Atiba'da fizik var sadece. Kondisyon dışında artısı yok ama Türkiye'de o da olmadığı için iyi gibi duruyor.

Atiba'nın 1 sınıf üstü Melo oluyor. Melo'nun 1 sınıf üstü top class oyuncu oluyor onu bulabilmek mesele :)

şimdi bizde veli olduğu için o bölgede ben onunla kıyaslıyorum ve veliye göre ayağı oldukça iyi ayağındaki topu kolay kolay kaybetmiyo sırtını rakibe dayadığında top almak cok zor atibadan.hücuma ve skora katkısı fazlasıyla tartışılır tabi.1 sınıf üstünün melo olduguna katılmıyorum melo tamamen sertliğe ve çirkefliğe dayalı bir futbol anlayışı sergiliyo ligdeki hakemler müsamma göstermese hiç bir maçı tamamlayamaz.ya da hakemler o müsammayı bizim o bölgedeki veliye atibaya gösterseler top geçer adam geçmez
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı Yakup

Pogba  :ok: pogba alamıyorsak pogba bulmak marifet  :)

bizim ülkemizde ümir karaal dünki açıklamalarına paralel söylüyorum. 19 yaşında ben genç ve tecrübesizim daha zamanım var diyorsa pogba bulmak bizim için imkansızdır diye düşünüyorum.  :akuma:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Çağrı

şimdi bizde veli olduğu için o bölgede ben onunla kıyaslıyorum ve veliye göre ayağı oldukça iyi ayağındaki topu kolay kolay kaybetmiyo sırtını rakibe dayadığında top almak cok zor atibadan.hücuma ve skora katkısı fazlasıyla tartışılır tabi.1 sınıf üstünün melo olduguna katılmıyorum melo tamamen sertliğe ve çirkefliğe dayalı bir futbol anlayışı sergiliyo ligdeki hakemler müsamma göstermese hiç bir maçı tamamlayamaz.ya da hakemler o müsammayı bizim o bölgedeki veliye atibaya gösterseler top geçer adam geçmez

Ben eksiklerini sayayım o zman benim gördüğüm :)

20 metredan uzun dikine pas attığını hiç görmedim bu oyunu açmama sıkıntısı yaratıyor.

Diagonal uzun mesafeli pas attığını hiç görmedik.

Attığı şut sayısı bir elin parmağını geçmez sezonda.

Yeterince agresif ve sert değil sadece hücum pres yapıyor.

Ara pas attığını neredeyse hiç görmedim.

Bekleri oyuna sokmuyor.

Artıları

Süper kondisyonu var 90 dk aynı performans.

Sürekli yan pas yapıyor dolayısıyla top kaybetmiyor.

Çok top kazanıyor.

Hücum presi var.

Panik değil.

Yeterli mi? Kesinlikle değil. Ama çok iyi bir yedek olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Pogba  :ok: pogba alamıyorsak pogba bulmak marifet  :)

bizim ülkemizde ümir karaal dünki açıklamalarına paralel söylüyorum. 19 yaşında ben genç ve tecrübesizim daha zamanım var diyorsa pogba bulmak bizim için imkansızdır diye düşünüyorum.  :akuma:

Pogba alınamaz da bulunamaz da Jacob   :D

Biz Sissoko ayarında bir adam bulalım Melo'nun yarım tık üstü ve hücum katkısı olsun yeter. Sissoko'nun kendisi de olabilir hiç sorun değil zaaten orada da siyah beyaz giyiyor  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Devre arasında oyuncu bulmak mesele.sag bek ve on libero almaliyiz.veli imza atmayacak belli.eger aldigimiz on libero tutarsa bye bye deriz gider.ama tutmazsa mecbur veliyle anlasacaz.

Çevrimdışı Tolga 59

Çevrimdışı Çağrı

bize 1 sınıf atlatır net.

Noboa Atiba gibi agresif değil ama oyun biliyor ve teknik.

Deplasmanlarda Atiba iç sahada Noboa ile çıkıp rotasyon yapabilir.

Kiliidi açamadığı maçlarda aynı şekilde. Çift yönlü çünkü 10 numara değil bu adam.

Bence ortasaha alma niyetleri olursa devre arası dönüp dolaşıp bulamayıp bedava olduğu için Noboa'ya dönecekler sadece kamp görmemiş olacak ve zaman kaybedeceğiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Noboa tarz olarak tam Xavi aslında işin  özeti.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Devre arasında oyuncu bulmak mesele.sag bek ve on libero almaliyiz.veli imza atmayacak belli.eger aldigimiz on libero tutarsa bye bye deriz gider.ama tutmazsa mecbur veliyle anlasacaz.

Veli Haziran 15'e kadar kimse ile imzalamaz.

Çünkü bizden aldığını alamaz dışarıda Fernandes gibi değil.

Hilbert bile son ana kaar bekledi bu yüzden. Veli'ye dışarıda  verilecek para vergi düştükten sonra en en fazla 400.000 euro.

Burada vergi düşünce 1.4 milyon euro olacak aklını kullansın sonu Almeida gibi olmasın herkes Fernandes kadar şanslı değil para konusunda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Videodaki ilk beş yorum adamı bizden yapmışlar bile  :evillol:

Videoda en son çalan şarkı eksi bir şarkı adını bilen var mı bu arada çok severim ama adını bilmem yıllardır  :biggrinking:

Edit buldum dinlemek isteyen buyursun  :biggrinking:

[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2014, 17:43:07 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Deniz

Tribun Dergi ‏@tribundergi  3 dk.3 dakika önce
Beşiktaş, UEFA'ya sunduğu uzlaşı sunumunda önümüzdeki 5 yılda 1 kez Şampiyonlar Ligi'ne gideceği öngörüsünde bulundu. (Milliyet)

bu ne ya böyle.