Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3991808 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Noboa'nın sözleşmesi 4 hafta sonra btiyor adam bedava artık.

Maaşı 2.5 milyon Euro Dinamo Moskova'da.

http://www.transfermarkt.com.tr/christian-noboa/profil/spieler/45858
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi mayguntr

Aslında bu adam bize gider gerçekten düşünülmeli  :biggrinking:
Bu kadarı değil ama Jones karaketerinde bir adam lazım bence bize.Veli sert oynuyor ama kendini çok yıpratıyor bu da pas yüzdesine çok etki ediyor.

Çevrimdışı Çağrı

Bu kadarı değil ama Jones karaketerinde bir adam lazım bence bize.Veli sert oynuyor ama kendini çok yıpratıyor bu da pas yüzdesine çok etki ediyor.

Niye yahu şu tekmeden bir tane Emre'ye vursa fena mı olur  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Bugünkü macta da rotasyon yapmayacaksak ne zaman yapacaz?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Bugünkü macta da rotasyon yapmayacaksak ne zaman yapacaz?

Oynamayanlar oynadı zaten kim kaldı ki :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Noboa'nın sözleşmesi 4 hafta sonra btiyor adam bedava artık.

Maaşı 2.5 milyon Euro Dinamo Moskova'da.

http://www.transfermarkt.com.tr/christian-noboa/profil/spieler/45858
Keşke alınsa be hocam orta sahaya ilaç olur valla bedava hemde mis gibi :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Keşke alınsa be hocam orta sahaya ilaç olur valla bedava hemde mis gibi :D

Gerçekten denediler mi ki acaba Mabeti bir dürteyim  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Oynamayanlar oynadı zaten kim kaldı ki :)
Olcay oğuzhan falan bence oynamamalıydı..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Gerçekten denediler mi ki acaba Mabeti bir dürteyim  :biggrinking:
Hocam eğer yönetime iletebilme durumun varsa bir söyle de belki bizi dikkate alırlar da oyuncuyla daha yakından ilgilenirler :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

Olcay oğuzhan falan bence oynamamalıydı..

Oynayacak adam yok ki Deniz kim oynayacaktı onların yerine yerimiz dar  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Zenith'in formsa sponsoru 60 milyon pound ödüyormuş yıllık insaf yav..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Zenith'in formsa sponsoru 60 milyon pound ödüyormuş yıllık insaf yav..
GazProm hocam olsun o kadar adamlar Şampiyonlar ligi'nin bile sponsoru yani :D

Çevrimdışı Çağrı

GazProm hocam olsun o kadar adamlar Şampiyonlar ligi'nin bile sponsoru yani :D

Biz burada Kaderabek'i almak için abaküs hesabı yapıyoruz kadere bak!  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Biz burada Kaderabek'i almak için abaküs hesabı yapıyoruz kadere bak!  :biggrinking:
Öyle valla hocam ah paranın gözü kör olsun :D

Çevrimdışı Tolga

Hocam eğer yönetime iletebilme durumun varsa bir söyle de belki bizi dikkate alırlar da oyuncuyla daha yakından ilgilenirler :evillol:

Noboa için demiştim az önce :icool:

Çevrimdışı Çağrı

Noboa için demiştim az önce :icool:

En çok ben istedim herhalde Noboa'yı Mabed'e söyleyeceğim  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Oynayacak adam yok ki Deniz kim oynayacaktı onların yerine yerimiz dar  :biggrinking:
a2 den gençler  :)

Çevrimdışı Tolga

En çok ben istedim herhalde Noboa'yı Mabed'e söyleyeceğim  :icool:
Valla iletirsen çok iyi olur belki bedava diye hemen ilgilenmeye başlarlar :icool:

Çevrimdışı Efe

1 Aralık Perşembe günü saat 20.00'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Beşiktaş-Tottenham Hotspur maçı bilet fiyatlarında indirime gidilmiştir.

Yönetim Kurulumuz, UEFA Avrupa Ligi C Grubunu lider olarak tamamlamak isteyen Futbol Takımımızın, Büyük Beşiktaş Taraftarı tarafından daha çok desteklenmesi için, Tottenham maçı bilet fiyatlarında indirime gitme kararı almıştır.

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/60518/

gelmeyen fenerli olsun :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı WarrChief

Melo'yu 6 ay Emre'yi ömür boyu men eder ama onu alırken bu adam faul yapmıyor bildiğin kırıyor bacağını  :biggrinking:

Hiyaaaaaaaa huuuut!

burda adam öldürmeye tesebbusten tutuklanır :D:D:D

Çevrimdışı Çağrı

1 Aralık Perşembe günü saat 20.00'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Beşiktaş-Tottenham Hotspur maçı bilet fiyatlarında indirime gidilmiştir.

Yönetim Kurulumuz, UEFA Avrupa Ligi C Grubunu lider olarak tamamlamak isteyen Futbol Takımımızın, Büyük Beşiktaş Taraftarı tarafından daha çok desteklenmesi için, Tottenham maçı bilet fiyatlarında indirime gitme kararı almıştır.

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/60518/

gelmeyen fenerli olsun :lol:

Hiçbir şey değil de mesele de para değil olimpiyatta  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Ben 1000 km geliyorum olimpiyat falan dinlemem  :D

Çevrimdışı Efe

valla çok güzel oluyor bence uzakta beşiktaşı desteklemek ayrı bi keyif ama arabası olmayanlar için eziyet tabi oraya gitmek :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

valla çok güzel oluyor bence uzakta beşiktaşı desteklemek ayrı bi keyif ama arabası olmayanlar için eziyet tabi oraya gitmek :eyes
Beşiktaş uğruna FEDA olsun  :D