Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3993067 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Alın Trabzon patladı bile bize beklemeden  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Yasaklı Link'daki fenerlilerin yorumları çok komik  :biggrinking:

5 hafta önce Beşiktaş sezonu erken açtı 9. hafta çökecek diyorlardı kondisyon olarak en diri takım biziz.

Biz yenelim dağlıacaklar diyorlardı o da olmadı.

Şimdi de Ba olmasa dağılırlar ve maksimumu bu Beşiktaş'ın diyorlar  :kop:

Sosa ve Ba verebileceğinin yüzde 70'ini veriyor daha Töre ve Kerim yüzde 70 bile değil :) Her şeyini veren Veli ve Atiba var sadece.

İnsan cahil olmayacak. Kibirli hiç olmayacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yasaklı Link'daki fenerlilerin yorumları çok komik  :biggrinking:

5 hafta önce Beşiktaş sezonu erken açtı 9. hafta çökecek diyorlardı kondisyon olarak en diri takım biziz.

Biz yenelim dağlıacaklar diyorlardı o da olmadı.

Şimdi de Ba olmasa dağılırlar ve maksimumu bu Beşiktaş'ın diyorlar  :kop:

Sosa ve Ba verebileceğinin yüzde 70'ini veriyor daha Töre ve Kerim yüzde 70 bile değil :) Her şeyini veren Veli ve Atiba var sadece.

İnsan cahil olmayacak. Kibirli hiç olmayacak.
Böyle konuşmalarının sebebi geçen sene lige iyi başlayıp gs yenilgisiyle bir anda dağılmamızdır.Aslında bu sezon da aynı şey yine başımıza geliyordu neredeyse.İbb maçını almasaydık yine dağılırdık bence ve çoğu kişide de bu korku fazlasıyla vardı.Biz ne zaman çıkıp derbileri kazanıp şampiyon oluruz o zaman bunlar böyle konuşamazlar.Biraz da dönüp kendimize bakmamız lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Böyle konuşmalarının sebebi geçen sene lige iyi başlayıp gs yenilgisiyle bir anda dağılmamızdır.Aslında bu sezon da aynı şey yine başımıza geliyordu neredeyse.İbb maçını almasaydık yine dağılırdık bence ve çoğu kişide de bu korku fazlasıyla vardı.Biz ne zaman çıkıp derbileri kazanıp şampiyon oluruz o zaman bunlar böyle konuşamazlar.Biraz da dönüp kendimize bakmamız lazım.

Yoo mesele o değil konuşsunlar da söyledikleri şeyler çok yanlış.

Psikolojik olarak çabuk dağılıyor dese biri eyvallah diyeceğim ama bu söylenilenlerin hepsi resmen korku.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ErmanS

ben bu sefer takımın dagılmayacagına inanıyodum. ama aynı senaryoyu yaratmaya çalıştıkları çok açıktı. şimdiye kadar fener gs yi yukarda tutma çabasındalardı. fenerde egemen alves döndü onları da çok ellemezler artık. biz bu şekilde devam edersek gs yi 2.yarının ortasına kadar potada tutarlar sonrası zaten şenlik. federasyon secimleri de varmış. tiyatrodan hollywood filmine geçerler

Çevrimdışı Tolga

O değilde içimden bir ses sanki bu sezon Türkiye Kupasını biz kazanacağız diyor.Hem lig hem kupayı alsak aynı anda çok güzel olmaz mı :super:

Çevrimdışı Tolga

Çevrimiçi Samet Ç

1,85 ve 1,90 çok patlıyor. İçerde 1,75 genelde kazanıyor bir ara deli istatistik tutmuştum şimdi içim iyice rahatladı :)
Aynen abi içimden 2-0 geçiyor

ysariusta

• Ziyaretçi

Yoo mesele o değil konuşsunlar da söyledikleri şeyler çok yanlış.

Psikolojik olarak çabuk dağılıyor dese biri eyvallah diyeceğim ama bu söylenilenlerin hepsi resmen korku.
Çağrı Bursa Kasımpaşa'yı dağıtır gibime geliyor. Kasımpaşa çok kötü takım. Ben bu hafta Rize maçını da izledim. Rize inanılmaz kötüydü.
Yasaklı Link da ne takılıyorsun boşver onlar 5 yerkende boru gibi sallıyorlardı. İlk 5 yediklerinde 5 atmaya gidiyoruz diye demeç verdi Veselinoviç. Yani 20 senedir değişen bir şey yok. Önde gitmeyi öğrenmemiz gerekiyor. Hem maçta hem ligde. Senelerdir sıkıntımız bu. Lider olmayı bilen hoca oyuncu çok az. 100 yıl kadrosunda sağ bek mi vardı? Mesele sağ bek falan değil. Evet Fener maçını bize sağ bek kaybettirdi ama orta alan dik durabileydi öyle olmazdı.

Çevrimdışı Tolga

Slaven Bilic'ten sürpriz transfer isteği
Beşiktaş’ın hocası ikinci yarılarda yaşanan sıkıntının orta saha ve forvetlerin baskı yapmamasından kaynaklandığını tespit etti. Veli-Atiba ikilisinin aşırı yorulduğunu düşünen Slaven Bilic bu oyuncuları dinlendirmek için orta sahaya takviye istedi. 

Teknik Direktör Slaven Bilic ve yardımcıları, haftalar süren çalışmaların ardından, Beşiktaş’ın son iki yıldır yaşadığı maçların ikinci yarılarında geriye yaslanma problemine teşhisi koydu. Hırvat hoca, rakip takımların son bölümlerde oyunda üstünlük kurmasını orta saha ve hücumdaki futbolcuların yorgunluğuna bağlarken, savunmayı suçsuz buldu.
Öne geçilen maçlarda kanatların ve forvet hattının rakibe yeterli baskı uygulamaması nedeniyle dörtlü savunmanın önündeki Veli-Atiba ikilisine aşırı yük bindiğini tespit eden Bilic iki yıldır yaşanan bu sıkıntıyı transferle çözmek istiyor. Yoğun maç trafiği nedeniyle Veli ve Atiba’yı dinlendiremeyen siyah-beyazlı teknik adam, Oğuzhan’dan da defansif özellikleri zayıf olduğu için istediği verimi alamıyor.

Gündem yabancı
Slaven Bilic’in, Jermaine Jones tipinde savaşçı bir orta saha oyuncusuyla takımın takviye edilmesini istediği öğrenildi. Şampiyonluk için işi çok sıkı tutan siyah-beyazlı yönetimin de, Bilic’in bu istediğine sıcak bakmaya başladığı aktarıldı. Sağ bek transferi konusunda hemfikir olan siyah-beyazlıların ön libero ve stoper oynayabilecek bir yabancı aradıkları da vurgulandı.

Kaynak:Sporx

Çevrimiçi mayguntr

Beşiktaş’ın hocası ikinci yarılarda yaşanan sıkıntının orta saha ve forvetlerin baskı yapmamasından kaynaklandığını tespit etti. Veli-Atiba ikilisinin aşırı yorulduğunu düşünen Slaven Bilic bu oyuncuları dinlendirmek için orta sahaya takviye istedi. 

Teknik Direktör Slaven Bilic ve yardımcıları, haftalar süren çalışmaların ardından, Beşiktaş’ın son iki yıldır yaşadığı maçların ikinci yarılarında geriye yaslanma problemine teşhisi koydu. Hırvat hoca, rakip takımların son bölümlerde oyunda üstünlük kurmasını orta saha ve hücumdaki futbolcuların yorgunluğuna bağlarken, savunmayı suçsuz buldu.
Öne geçilen maçlarda kanatların ve forvet hattının rakibe yeterli baskı uygulamaması nedeniyle dörtlü savunmanın önündeki Veli-Atiba ikilisine aşırı yük bindiğini tespit eden Bilic iki yıldır yaşanan bu sıkıntıyı transferle çözmek istiyor. Yoğun maç trafiği nedeniyle Veli ve Atiba’yı dinlendiremeyen siyah-beyazlı teknik adam, Oğuzhan’dan da defansif özellikleri zayıf olduğu için istediği verimi alamıyor.

Gündem yabancı
Slaven Bilic’in, Jermaine Jones tipinde savaşçı bir orta saha oyuncusuyla takımın takviye edilmesini istediği öğrenildi. Şampiyonluk için işi çok sıkı tutan siyah-beyazlı yönetimin de, Bilic’in bu istediğine sıcak bakmaya başladığı aktarıldı. Sağ bek transferi konusunda hemfikir olan siyah-beyazlıların ön libero ve stoper oynayabilecek bir yabancı aradıkları da vurgulandı.

Çok haklı bence , 60-70 den sonra o bölgeye yeni kan lazım necipi sokuyor ama başka bölgeler için bu da necipin girdiği bölgenin işlemez hale gelmesi demek :biggrinking: Bursadan ozan tufanı alalım çok isterdim ama vermezler bence.Onun yerine 27-30 yaş arası büyük lig görmüş bir yabancı alacaklar büyük ihtimal

ysariusta

• Ziyaretçi

Gündem yabancı

Bu haberin kaynağı Milliyet galiba. Güvenmem

Çevrimdışı Tolga

Çok haklı bence , 60-70 den sonra o bölgeye yeni kan lazım necipi sokuyor ama başka bölgeler için bu da necipin girdiği bölgenin işlemez hale gelmesi demek :biggrinking: Bursadan ozan tufanı alalım çok isterdim ama vermezler bence.Onun yerine 27-30 yaş arası büyük lig görmüş bir yabancı alacaklar büyük ihtimal
Zaten devre arası transfer yapılması gereken bölgeler belli.Sağ bek,stoper ve ön libero buralara mutlaka takviye şart

Çevrimdışı Çağrı

Çağrı Bursa Kasımpaşa'yı dağıtır gibime geliyor. Kasımpaşa çok kötü takım. Ben bu hafta Rize maçını da izledim. Rize inanılmaz kötüydü.
Yasaklı Link da ne takılıyorsun boşver onlar 5 yerkende boru gibi sallıyorlardı. İlk 5 yediklerinde 5 atmaya gidiyoruz diye demeç verdi Veselinoviç. Yani 20 senedir değişen bir şey yok. Önde gitmeyi öğrenmemiz gerekiyor. Hem maçta hem ligde. Senelerdir sıkıntımız bu. Lider olmayı bilen hoca oyuncu çok az. 100 yıl kadrosunda sağ bek mi vardı? Mesele sağ bek falan değil. Evet Fener maçını bize sağ bek kaybettirdi ama orta alan dik durabileydi öyle olmazdı.

100. yıl kadrosuz emsalsizdi :)

Bence de Bursa daha iyi takım bence de yenmeli ama rakamların dilinden söylüyorum zamanında tuttuğum istatistiğe göre Bursa kazanamaması gerek merakla bekleyeceğim o maçı.

Diğer konularda haklısın zaten tiye aldım ben de :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu haberin kaynağı Milliyet galiba. Güvenmem
Bilemiyorum ben sporx'te gördüm kaynak olarak onu vereyim dedim haber ne kadar doğrudur bilemem tabi.
[ Son Düzenleme: 04 Aralık 2014, 21:56:52 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı Çağrı

Ortasaha alacağız zaten de devre arası 3ü nü birden alamazlar.

Ha nasıl olur stoper Zouma bedavaya gelecek.

Sağ beke sağlam bonservis verilecek.

Ortasaha anca sözleşmesi biten bir adam varsa ucuza kapatırlar. Ama sırf almış olmak için alınmamalı yazın iyisi alınmalı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Konu dışı.

Efes 8 dakika oldu 9-0 önde sayı yemeyecekler ilk periyot  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

ysariusta

• Ziyaretçi

Ortasaha alacağız zaten de devre arası 3ü nü birden alamazlar.

Ha nasıl olur stoper Zouma bedavaya gelecek.

Sağ beke sağlam bonservis verilecek.

Ortasaha anca sözleşmesi biten bir adam varsa ucuza kapatırlar. Ama sırf almış olmak için alınmamalı yazın iyisi alınmalı.
Alternatif ama gerek yok orta sahada. Sağ bek içinde eğer avrupada oynatamazsak hiç alınmasın. Hem stoper hem sağ bek hem orta saha alıp tüm hedeflerini kovalayamazsın. Jones un ayrılmasına üzüldüm açıkçası. Keşke kalsaydı. Dünya kupasında gördük adam iyi adam. 2 sene yeterdi

Çevrimdışı Çağrı

Alternatif ama gerek yok orta sahada. Sağ bek içinde eğer avrupada oynatamazsak hiç alınmasın. Hem stoper hem sağ bek hem orta saha alıp tüm hedeflerini kovalayamazsın. Jones un ayrılmasına üzüldüm açıkçası. Keşke kalsaydı. Dünya kupasında gördük adam iyi adam. 2 sene yeterdi

Fark yaratmıyordu ki abi daha farklı adam lazım.

Ne yaptığını bilen teknik dikine gidebilen ama savunması da olan komple bir top class ortasaha oyuncusu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu arada hani bizim yeni sportif direktörümüz ?

Çevrimdışı Çağrı

2015'te Rasmus Elm'in sözleşmesi bitiyor. Bilic'in sevdiği tip adam ama o da fark yaratmaz.

Katil isterseniz De Jong da boşa çıkacak Melo'nun dişlerini eline kramponuyla verir  :kop:

http://www.transfermarkt.com.tr/nigel-de-jong/profil/spieler/4672

Son 40 maç 20 sarı kart  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

2015'te Rasmus Elm'in sözleşmesi bitiyor. Bilic'in sevdiği tip adam ama o da fark yaratmaz.

Katil isterseniz De Jong da boşa çıkacak Melo'nun dişlerini eline kramponuyla verir  :kop:

http://www.transfermarkt.com.tr/nigel-de-jong/profil/spieler/4672

Son 40 maç 20 sarı kart  :kop:
Bize gelse 20 sarı kartın 15i kırmızı olur :)

Çevrimdışı Çağrı

Bize gelse 20 sarı kartın 15i kırmızı olur :)

Melo'yu 6 ay Emre'yi ömür boyu men eder ama onu alırken bu adam faul yapmıyor bildiğin kırıyor bacağını  :biggrinking:

Hiyaaaaaaaa huuuut!

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Adamın aşil tendonu kopmuş ona rağmen geri dönmüş  :naughty:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Aslında bu adam bize gider gerçekten düşünülmeli  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli