Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3993416 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Fatih

Sacma bi sekilde ceza verdiler Emre'ye.. Sari karti baz almayip kirmizidan 1 mac verdiler.. Balikesir macinda sari gorurse eger bir sonra ki hafta yine yok...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Ya neler oluyor?

Gökhan Töre 3 maç ceza almadı mı küfürden?

Emre direk kırmızı görmedi mi? Direk kırmızı gören adama nasıl 1 maç ceza verilir? Ulan uülen 2 verin itiraz etsinler 1'e düşürün bari bu kadar alenen yapılır mı?

Kimdir bu herif nereden geliyor bu gücü çıksınlar onu da açıklasınlar o zaman.
Fethullahın kankisi abi

Çevrimdışı Çağrı

Sacma bi sekilde ceza verdiler Emre'ye.. Sari karti baz almayip kirmizidan 1 mac verdiler.. Balikesir macinda sari gorurse eger bir sonra ki hafta yine yok...

Şaka mı yahu böyle bir uygulma yok ki bu kadar da olmaz artık
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Ya neler oluyor?

Gökhan Töre 3 maç ceza almadı mı küfürden?

Emre direk kırmızı görmedi mi? Direk kırmızı gören adama nasıl 1 maç ceza verilir? Ulan uülen 2 verin itiraz etsinler 1'e düşürün bari bu kadar alenen yapılır mı?

Kimdir bu herif nereden geliyor bu gücü çıksınlar onu da açıklasınlar o zaman.
@Çağrı Olay hakemin raporunda ki futbolcunun disiplin kuruluna sevk edilmesi ibaresine bakiliyor hocam... Tolga totosu prof. aykiri hakaret olarak raporuna ekletti..Bu yuzden de 1 mac aldi...Ama 3 sari karti hala duruyor...Balikesir macinda insallah bi sari kart daha gorur de sonra ki mac olmaz...

Çevrimdışı Çağrı

Son 14 yıldır

2 kez Şampiyon

2 kez İkinci

Olabildik sadece. 14 yılın 10'unda yarışamadık bile. Bir nesilin neden Beşiktaş'tan soğuduğunun resmidir bu.

Bu takım şampiyon olmasa bile en kötü ikinci olmalı önümüzdeki 10 sene her sezon. Her sezon yarışmalı.

Üstümüzden buldozer geçti resmen tüp sağolsun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Emre ne güzel A. madrid e gitmişti ya niye geldi ki geri  :s20:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı Olay hakemin raporunda ki futbolcunun disiplin kuruluna sevk edilmesi ibaresine bakiliyor hocam... Tolga totosu prof. aykiri hakaret olarak raporuna ekletti..Bu yuzden de 1 mac aldi...Ama 3 sari karti hala duruyor...Balikesir macinda insallah bi sari kart daha gorur de sonra ki mac olmaz...

Kupa maçında oynamadığı için o cezası da bitmiş İNANILMAZ.

Bu heerif elini çekmeyecek futboldan. Aziz'in veliahtı bu adam.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Forumda küfür etmek yasak da Fenere, Tff'ye, Mhk'ye küfür etmek neden yasak?  :iscrewy:

Çevrimdışı cisse557

Allahını seven TFF ve Mhk binasına dinamit yerleştirip havaya uçursun

Çevrimdışı Fatih

Kupa maçında oynamadığı için o cezası da bitmiş İNANILMAZ.

Bu heerif elini çekmeyecek futboldan. Aziz'in veliahtı bu adam.
Diyorum ya Balikesir macinda sari kart gorurse bir sonra ki macta da cezali...

Çevrimdışı WarrChief

Aynen durum bu. Hilbert 3. sınıf bir bek bile değildi bek değildi hatta tam sağ kanattı.

Tam hücum pres yapıyorken yaptığı arkası dönük adama fauller ( Holosko onun bin katını yaptı düşünün bu iki adam önlü arkalı oyunuyordu bir de )

İsabetsiz ortalar. Çok kötü markaj ve hava hakimiyeti. Tek artısı dinamizm ve kondisyondu.

Ama Serdar'a hem Hilbert'e vermemek de direttiğin maaşı bonservis olarak öder hem de maaş verirsen dur bakalım orada derler.

Umarım bu dönem bitmiştir. Geçen sene bitti diyemezdim ama bu yaz dönemi az ve öz atışlar yapıldı.

Önümüzdeki yaz a 3 net treansfer yapılır da çöplere para ödenmezse güveneceğim.

çöplere para odenir ya her zaman odenmiştir bizimkiler ilk geldiklerinde hayli ödediler o kotayı belli bir süreliğine doldurdular beslenenler su sıralar cok konusmuyorlar niye çnk cok para geldi :))

artık tekrarlıcagını sanmıyorum yonetim baya geliştirdi kendini  zamanla diğer eksiklerinide ogrenip halledicekelrdir düzen oldugunda hatalar minimize edilir

demba keske sarı kart cezasını alsaydıda su macta bunu halletsetydi 

Çevrimdışı WarrChief

Atınç ile ilgili gözlemimi söyleyeyim.

Hava toplarında zaten iyi.

Ama hiç üstüne gelmemelerine rağmen ayaklarının inanılmaz ağır olduğunu görmek çok kolay.

Adım atarken koordinasyon sağlayamıyor dikkatl izlerseniz bu da pozisyon almasını zorlaştırıyor.

atıncın son dakikalarda fazla sorumluluk alması bircok handicapını gosterdi bana mental yonden hiç hazır degil oda normaldir bizde bu tip destekler alınmıyor hersey oyuncunun kendi biretysel cabalarına baglı

furkanı zaten altyapıdan biliyoruz onu biz acıklardada değerlendirebiliriz oyle bir alternatifimizde olur bence

Çevrimiçi Samet Ç

Sadettin Saran: "Nuri Şahin, 15 yaşında Beşiktaş'la anlaşmıştı. Ben, Türkiye'ye gelmesine engel oldum. Gelseydi, bozulacağını düşündüm"

ysariusta

• Ziyaretçi

Sadettin Saran: "Nuri Şahin, 15 yaşında Beşiktaş'la anlaşmıştı. Ben, Türkiye'ye gelmesine engel oldum. Gelseydi, bozulacağını düşündüm"
İyi yapmış bence.
Pektemek cezayı hak etti, hiçbir itirazım yok. Emre'ye de ancak bu kadar verebilirlerdi. Irkçılıktan hüküm giyip milli takımda kaptan yapıyoruz adamı. Maç cezasına neden takılalım. Emre konusunda tüh dediğim tek bir an vardı. Zokora'nın tekmesi tam denk gelmedi.

Çevrimdışı Çağrı

iyi ki gellmedi hem Galatasaraylı hem de iyi oyuncu gerçekten değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Trabzon muhtemeln Fatih Constant Ekici şeklinde çıkacak. Veli Atiba Sosa hücum press yaparsa tek seçeneği kalacak Trabzon'un o da kanatlar.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Trabzon maçı iddia oranları:

BJK : 1.75

BERABERLİK:3.30

TS : 3.00

Çevrimdışı Tolga

Trabzon muhtemeln Fatih Constant Ekici şeklinde çıkacak. Veli Atiba Sosa hücum press yaparsa tek seçeneği kalacak Trabzon'un o da kanatlar.

Constant baya başımızı ağrıtacak gibi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Constant duran toplarda başımızı ağrıtır sağlam atıyor.

Çevrimdışı Türkay

Veli Constant a yapışır artık
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Constant duran toplarda başımızı ağrıtır sağlam atıyor.
Bence sadece duran toplarda değil oyunun içinde de baya bizi zorlayacağını düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

3 haftalık sakatlıktan geliyor son yarım saat yok say Tolga
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Trabzon maçı iddia oranları:

BJK : 1.75

BERABERLİK:3.30

TS : 3.00

1,85 ve 1,90 çok patlıyor. İçerde 1,75 genelde kazanıyor bir ara deli istatistik tutmuştum şimdi içim iyice rahatladı :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Mesela Bursa içeride 1,90 çıkmış muhtemelen puan Kaybedecek Paşa maçında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu maçı alacağız.

Antep'i dışarıda yeneceğiz.

Akhisar'ı da içeride yeneceğiz.

Bunlar olduğunda alttaki kim olursa olsun puan farkı 4 olacak ikinciyle muhtemelen.

Sonra Konya maçı kritik. Puan kaybetmezsek G.Saray maçına çok rahat çıkarız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli