Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3993937 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Şahsi görüşüm Serdar ve Motta'yı getirmek çok kötü hamlelerdir. Önder hoca bu hamleler ile "kusursuz sorumlu" sınıfından kusurluya gelmiştir.

Serdar'ı Galatasaray maçı bitirdi aslında.

İlk 4 hafta hepimiz beğenmiştik adam o hatadan sonra daha anca kendine geldi ama evet yine kötü hamle.

Motta ise geçen seneki Motta olsa şuan Türkiye'nin çift yönlü en iyi beki ama adam yokoldu malesef.

Geçen sene izleyenler yeni Alves bulmuşsunuz diyorlardı o derece iyiydi çıkışları şimdi ileri bile çıkmıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şahsi görüşüm Serdar ve Motta'yı getirmek çok kötü hamlelerdir. Önder hoca bu hamleler ile "kusursuz sorumlu" sınıfından kusurluya gelmiştir.
Motta konusunda katılmıyorum geçen seneki Motta bu kadar kötü değildi o performansıyla alınması da normaldi.Bu sezon benim gözlemlediğim bonservisi alınınca kafa olarak rahatlamış olması.Oyuna hiç konsantre değil tabi ki bazı eksikleri de var zaten o eksikleri olmasa bize gelmezdi.Genel olarak bu sezonki performansı gerçekten de kötü kabul ediyorum ama abartıldığı kadar da kötü bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum çünkü geçen sene kalitesini bize gösterdi.Oyuncuların formsuz olması ya da kötü dönemde olması onların kalitesiz olduğu anlamına gelmez bu benim görüşüm tabi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi mayguntr

Necip bu maçta bile sürekli yana geriye oynuyor. :s20: bu adamın ne işi var diyo insan bu takımda

Çevrimdışı Çağrı

Kerim'in bu final pasları ve son vuruşları ne olacak :s20:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi mayguntr

Kerim'in bu final pasları ve son vuruşları ne olacak :s20:

Onlar bence oynadıkça olumlulaşacak . Gökhan mesela geçen seneye göre %50 daha verimli oynuyo.Kerimde ilk maçlarına göre daha verimli oynuyo giderek yeteneğini olumlu kullanacak bence.

Çevrimdışı forzatunga

cenk tekte güzel vuruyor ya bu çocuk fayda sağlar

Çevrimdışı Çağrı

Kerim final paslarını tercihlerini ve şutlarını düzelttiği zaman bu takımın sol kanadını domine edebilir.

Ama hala çok kararsız , çok yanlış tercihler çok söveceğiz ama seneye iyi bir sol açık kazanabiliriz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Geldiği zaman herkesin hayali Sol kanat Frei Sağ kanat Töre göbek Oğuzhan'dı aslında.

Oğuzhan başaramayacak gibi duruyor.

Frei Sosa Töre Kobra son derece iyi bir hücum dörtlüsü olacak gibi.

Arkalarına da dikine gidebilen Sosa kadar iyi ara pas bırakabilen bir çift yönlü ortasaha bulursak atacağımız gol sayısı beklerin hücum katkısına göre 2-5 arası olacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

6 maçtır namağluğuz.

Avrupa'da tek mağlubiyeti Arsenal'e karşı aldık.

Ligdeki fener maçı dışındaki tek yenilgiyi Erciyes'e karşı son 5 dakikada aldık.

Ligde lideriz Avrupa'da son maçımızı kazanırsak lider bitiriyoruz.

Sezonun özeti baya iyi gözüküyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Atınç ile ilgili gözlemimi söyleyeyim.

Hava toplarında zaten iyi.

Ama hiç üstüne gelmemelerine rağmen ayaklarının inanılmaz ağır olduğunu görmek çok kolay.

Adım atarken koordinasyon sağlayamıyor dikkatl izlerseniz bu da pozisyon almasını zorlaştırıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Tolga da nihayet aramıza döndü sanırım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Ama hiç üstüne gelmemelerine rağmen ayaklarının inanılmaz ağır olduğunu görmek çok kolay.

Adım atarken koordinasyon sağlayamıyor dikkatl izlerseniz bu da pozisyon almasını zorlaştırıyor.
Birde ligde daha profesyonel maçta oynatsın diyorsunuz biliç e daha seneye ancak oynar böyle ufak zayıf maçlarda oynayarak hızlanacak vucut güçlendirmesi lazım

Çevrimdışı ALI RIZA

Tolga da nihayet aramıza döndü sanırım.
Bu sefer de cenk gitti  :s20: onda da yırtık varmış

Çevrimdışı Kemal

İşte tamda bu yüzden baskı yediğimiz 75. dk sonraları süpürücü Pedro veya Sivok ile son anlarda yediğimiz hava toplarını kesici özelliğiyle oyuna alınılır. 1 maç girmişti ligde 4-5 maç önce hiç hava topu bırakmamıştı 1 farkla kazanmıştık.

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Çağrı

Trabzon maçı için bilet durumuna baktım Passo'da.

Kapalı tribün full çekmiş tükendi biletler.

Vip tribün'ün tamamı full çekmiş tükendi biletler.

Vip'in altının yarısı boş. Yani orada yaklaşık 6.000 kişilik yer var sanırım.

Güney Kale arkası altı yüzde 90 tükenmiş durumda.

Güney kale arkası üst yüzde 75'i boş. Buradaki biletler 15 lira. Bir 4,000 kişilik yer de burada boş yaklaşık.

Kuzey Kale arkası alt tribün yüzde 90 tükenmiş durumda.

Kuzey kale arkası üst yüzde 90'ı boş durumda. Burada da nereden baksak 5,000 kişilik yer var.

Özetle şuan 25,000 kişi rahat var. En ucuz biletler boşta oraya maç günü hücum olabilir sanırım stad 35 bini görecek daha 3 gün var çünkü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ErmanS

Bumu vücut çalışmıyo ?

abi çalışıyomuş belli ki de bu vucutla manken olur o neymiş  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

Bumu vücut çalışmıyo ?

Abi burada da vücut yok ki? Adam zayıf. Omuzlara baksana. Göğüs yok. Kanatlar yok.

Bacakları zaten çok zayıf. Hiç yağı olmadığı için karın kasları belirginleşmiş hepsi bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Stam'ın yarısı kadar var herhalde  :D

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Stam la yarıştırdığınıza göre iyi yolda :)

Şunu diyorum Türkiyede vücut ortalamasının liglerde üstüne çok rahat çıkar.

Çevrimdışı Tolga

Derse gitmiştim yeni haberim oldu 4-0 kazanmışız he :D

Çevrimdışı Çağrı

Stam la yarıştırdığınıza göre iyi yolda :)

Şunu diyorum Türkiyede vücut ortalamasının liglerde üstüne çok rahat çıkar.

Çalışsın çıkar tabi ki :)

Ama bunu yaparken Batuhan gibi bir ton olmaz umarım asıl mesele bu :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Sosa Ukrayna'da tam sezon sakatlanmadan oynadığı sene 21 maçta 7 gol  14 asist yapmış tehlikenin farkında mısınız  :bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Atınç nasıldı ben en çok onu merak ettim :)

Çevrimdışı Fatih

Sosa Ukrayna'da tam sezon sakatlanmadan oynadığı sene 21 maçta 7 gol  14 asist yapmış tehlikenin farkında mısınız  :bandit:
Bu sene biz de 8 gol 15 asist yapsin istemem..Bunu yapsa bile benim icin yeterli...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...