Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3993960 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Burda da mi stad konusuluyor :iblush: :evillol:
Sportif açıdan bizi etkileyebilecek taraflarını değerlendiriyoruz hocam :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Bence ekimden once stad bitmez.kaba icin mart laflari geciyor.catinin 5 aydan once bitmeyecegini dusunuyorum.zemin de buyuk sikinti olacak ilk zemini ve drenaji yapip oturmasini beklemek zorundayız.. 2 ay olimpiyatta olmamiz muhtemel..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Bence ekimden once stad bitmez.kaba icin mart laflari geciyor.catinin 5 aydan once bitmeyecegini dusunuyorum.zemin de buyuk sikinti olacak ilk zemini ve drenaji yapip oturmasini beklemek zorundayız.. 2 ay olimpiyatta olmamiz muhtemel..
Benim biraz umudum vardı da bu düşüncemden de son dönemde vazgeçmeye başlamıştım dediğim gibi ama sen bizden daha çok takip ediyorsun daha fazla bilgiye sahipsin o zaman yeni sezonun başını iyiden iyiye unutalım biz :s20:

Çevrimdışı Deniz

Benim biraz umudum vardı da bu düşüncemden de son dönemde vazgeçmeye başlamıştım dediğim gibi ama sen bizden daha çok takip ediyorsun daha fazla bilgiye sahipsin o zaman yeni sezonun başını iyiden iyiye unutalım biz :s20:
Yanlis yonlendirmek istemem ama tabi bunlar benim izlenimlerim.yazdan beri herkes kaba kasim aralik gibi biter derken ben subat sonu demistim ve herkes kizmisti :).maalesef ki ben haklı ciktim..cati buyuk belirleyici faktor olacaktir.3 ay soylentileri var ama ben 5 hatta 6 ay diyorum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Yanlis yonlendirmek istemem ama tabi bunlar benim izlenimlerim.yazdan beri herkes kaba kasim aralik gibi biter derken ben subat sonu demistim ve herkes kizmisti :).maalesef ki ben haklı ciktim..cati buyuk belirleyici faktor olacaktir.3 ay soylentileri var ama ben 5 hatta 6 ay diyorum..
Yani burada da stad konusunu devam ettirmek istemem ama çatı işi baya uzun sürecektir 3 ayda bitmesi bence pek mümkün gözükmüyor bir de zemin konusu var o da öyle çabuk bitebilecek birşey değil diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Deniz

Yani burada da stad konusunu devam ettirmek istemem ama çatı işi baya uzun sürecektir 3 ayda bitmesi bence pek mümkün gözükmüyor bir de zemin konusu var o da öyle çabuk bitebilecek birşey değil diye düşünüyorum.
Aynen ben de oyle dusunuyorum.yani yeni sezonda 2 ay yine zulumpiyattayiz..

Çevrimdışı Türkay

2 güzel frikik golü oldu maçta biri serdar özkan biri selçuk inan
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Aynen ben de oyle dusunuyorum.yani yeni sezonda 2 ay yine zulumpiyattayiz..
Neyse yapacak pek birşey yok bu kadar bekledik biraz daha sabredeceğiz napalım

Çevrimiçi mayguntr

Şu an Eskişehir-gs maçını izliyorum, Erkut Şentürk oynuyor zamanında shusterin mamiyle erkut bu takımın geleceği olacak demişti.Bizde sözleşme imzalamayıp adamı beleşe eskişehire gönderdik.İleride büyük ihtimal 5-7 milyon euro verip bi büyük takım alacak bu adamı.

Çevrimdışı Çağrı

Şu an Eskişehir-gs maçını izliyorum, Erkut Şentürk oynuyor zamanında shusterin mamiyle erkut bu takımın geleceği olacak demişti.Bizde sözleşme imzalamayıp adamı beleşe eskişehire gönderdik.İleride büyük ihtimal 5-7 milyon euro verip bi büyük takım alacak bu adamı.

Erkut'tan da olmaz Orhan gülle gibi rahat ol ikisi de karakter olarak güçlü değil malesef.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Veli nin menajeri bugün saçma sapan konuşmuş bu menajerlerin Allah cezasını versin diyecem ayıp olacak.

Çevrimdışı Deniz

Velinin menajeri veliyi baska takima satip menajerlik ucreti almak pesinde.

Çevrimdışı Çağrı

Yönetim yemiyor konuşsun Veli vazgeçilmeyecek oyuncu değil.

Necip'i aynı yere koysan en fazla yüzde 10 farkeder.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Southampton ve Everton demiş.

Fena halde sıkıyor menajeri
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Aynı fikirdeyim hatta gitsin fikirdeyim ama para kazandırarak gitsin, yav 1 kerede para kazanalım şu adamlardan tam kar edeceğimiz topçu 3 kuruşa aldık

Çevrimdışı Çağrı

Aslında bizdeki en büyük sıkıntı oyuncuların 23 yaşına kadar genç diye tanımlanması ve hiç gelişmemesi.

Resmen 25 yaşından sonra gelişti Burak ve Caner.

Haliyle gelişim de sadece teknik ve mental oluyor.

Hayır 23'üne kadar fizik olarak süper gelişse razıyım ama 23'e kadar resmen sıfır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Şimdi bizi yıpratmak için yarın üstüne basa basa Beşiktaş'ın bedavaya bıraktığı genç yıldız bıdıbıdısı yapacaklar Erkut için.

Eleştirmek için pusuda olan İçimizdeki İrlandalılar fırsatı kaçırmayacak.

Sonra Erkut'un adını son 2 yılda 1 asist bile yapamadığı gibi bir 2 yıl daha hiçbir yerde göremeyeceğiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu Bruma'nın da yarı bonservisi 10 miluon euro ise Töre 40 milyon euro.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi mayguntr

Aslında bizdeki en büyük sıkıntı oyuncuların 23 yaşına kadar genç diye tanımlanması ve hiç gelişmemesi.

Resmen 25 yaşından sonra gelişti Burak ve Caner.

Haliyle gelişim de sadece teknik ve mental oluyor.

Hayır 23'üne kadar fizik olarak süper gelişse razıyım ama 23'e kadar resmen sıfır.

Fiziksel ve mental gelişimde bence oyuncunun yanında Hoca'nında büyük katkısı var.Mesela atleticoya giden fiziksel olarak bir üst sınıfa geçiyo mesela Arda. Daha büyük bir örnek M.Utd için Ronalda oraya gittiğinde bi terminatör değildi ama fergusonun elinde şekillendi.Biz de böyle hocalar pek yok ne yazik ki.Ancak Biliç beşiktaş için bir şans.Gökhan da Kerimde ilk senelerine göre daha verimli daha düşünerek oynuyorlar fiziksel olarak bişe diyemeyeceğim.Bunda biliçin çok büyük faydası var bence.Biliç oyuncularına yardım etmeyi onların gelişiminde aktif rol almak isteyen bir td.Oyuncuların da hedefleri büyük olursa beraberce iyi bir yerlere gelebilirler.

Çevrimdışı Çağrı

Ne kadar doğru bilmiyorum passodan bakanlar 27.000 civarı biletin satıldığını söylüyor ama bu kişiler açılmayan yerleri satıldı olarak mı sayıyor bilmiyorum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Enteresan bir durum var.

Passo'dan baktım gerçekten iki karşılıklı kapalı tribünde çok az yer kalmış.

Kale arkaları alt neredeyse full

Kale arkaları üstlede büyük boşluklar var

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı WarrChief

bruma bu golle kademe atlamıstır...kapaklara yavas yavas baslar :))

Çevrimdışı WarrChief

bilic efendi öprensin gs 10 kişi neler yapıyor ogren bilic İSTİFA BİLİC :)))

Çevrimdışı Çağrı

Bakın gerçek Demba Ba burada. Son golde yaptığı hızlı ve çevik presi gördüğümüz gün hazır demektir.

Daha fizik olark yarısı bile değil çok net.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi mayguntr

Bakın gerçek Demba Ba burada. Son golde yaptığı hızlı ve çevik presi gördüğümüz gün hazır demektir.

Daha fizik olark yarısı bile değil çok net.

sakatlanmazsa ikinci devreye anca bence bu seviyeye gelecek.chelsea demişken drogba show yapıyo şu an 1 gol 1 asist dk 20