Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3993927 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

sağ da yok  :evillol: sonra diyorlar dünyanın en iyi oyuncuları bizde  :kop:
fbnin en büyük şansı ülkedeki en iyi yerli sağ bek sol beke sahip olması zaten gökhan-caner dışında ülkede bek yok ki gökhan bile zaman zaman savunmada aksıyor :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

fbnin en büyük şansı ülkedeki en iyi yerli sağ bek sol beke sahip olması zaten gökhan-caner dışında ülkede bek yok ki gökhan bile zaman zaman savunmada aksıyor :)
aynen caner süper lig üstünde oyuncu onun yerinde olsam premier lige giderdim eften püften takıma oradan üst takım a geçerdim...!

Çevrimdışı Çağrı

Altyapılarda rekor golü var bu ayının ama insan da karakter olmayınca  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Alıntı
aynen caner süper lig üstünde oyuncu onun yerinde olsam premier lige giderdim eften püften takıma oradan üst takım a geçerdim...!

Gitmezdin çünkü vergiyi düşünce burada aldığının 3 te birini vermediler  :evillol:

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Necip de alt yapıda yerli Lamparttı  :D  Bu Batugolü Eskişehirde canlı izledim adam yürüyor sahada kendine hayrı yoktu. Barda kız düşüreceğim diye dayak yedi bu  :D

Çevrimdışı Tolga

caner de biraz akıl olsaydı parayı değil kariyerini düşünürdü.inter gibi bir kulüp seni istemiş ne işin var hala bu ülkede ama işte futbolcular paraya çoğu şeyden daha çok önem verdikleri için böyle önemli teklifleri değerlendiremiyorlar hata ediyorlar.bu ülke futbolunun sana katacağı hiçbirşey yok fırsat geldiği zaman kaçıp gideceksin tıpkı nihat'ın tıpkı arda'nın tıpkı tugay'ın kaçıp gittikleri gibi.
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2014, 00:55:47 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı cisse557

İnter eski gücünde değil. Gidebiliyorsan orda ilk juve sonra roma napoli milan diye sıralarım. Premier lige ise istediği takıma gitsin fark etmez orda

Çevrimdışı Tolga

@cisse557 hocam ben katılmıyorum tamam 2-3 senedir inter çok kötü olabilir ama bu inter'in büyük takım olduğu gerçeğini değiştirmez.gelecek sezon inter'in şampiyon olamayacağını kimse söyleyemez.bence caner gelen bu fırsatı değerlendirip gitmeliydi intere İtalya ona çok şey katardı.

Çevrimdışı cisse557

Ben İtalya ligini çok kaliteli bi lig olarak görmüyorum artık. Almanya ingiltere ispanya ligi dururken italya ligi canere pek bişey katmaz gibi geliyor bana çok tempolu bir lig değil ben izlerken sıkılıyorum. İnan bizim 3 büyükler iyi yönetilsin inter ve milandan farkı olmaz daha da iyi olur

Çevrimdışı ALI RIZA

Ben İtalya ligini çok kaliteli bi lig olarak görmüyorum artık. Almanya ingiltere ispanya ligi dururken italya ligi canere pek bişey katmaz gibi geliyor bana çok tempolu bir lig değil ben izlerken sıkılıyorum. İnan bizim 3 büyükler iyi yönetilsin inter ve milandan farkı olmaz daha da iyi olur
şike italya ligini bitirdi yavas yavas toparlanmaya gidiyorlar bakalım gene juve orada üstün güç  :ok:

Çevrimdışı Kemal

Ben gitmezdim , dünyanın parasını alıp vergi ödemezdim burda - 5+3 kuralından bulunmaz Hint kumaşı olurdum, karıma 1.8 milyona araba alıp manşetlere çıkardım , ha bide oyundan alınıp sinirlendiğimde hocama ''siktir git bidaha oynat da görelim '' diye Türkiye'nin gözü önünde TD mi aşşağılar , haftaya hiçbirşey olmamış gibi maça çıkardım .

Çevrimdışı siyah-1903

selam herkese..

http://www.transfermarkt.com.tr/statistik/endendevertraege

şu listeyi inceleme fırsatınız oldu mu? 1 ay sonra buradaki her oyuncuyla görüşme şansına sahip olacağız.. acaba kulüp bunu ne kadar ciddiyetle takip ediyor..
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Çağrı

selam herkese..

şu listeyi inceleme fırsatınız oldu mu? 1 ay sonra buradaki her oyuncuyla görüşme şansına sahip olacağız.. acaba kulüp bunu ne kadar ciddiyetle takip ediyor..

Kulüp bnu fazlasıyla ciddiye alıyordur çünkü 2 senedir resmen ölücü olduk :)

Oradan bir konoyplanka düşse bize ah düşse
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

selam herkese..

ne kadar ciddiyetle takip ediyorlardır bilemem ama takip edilmesi gerekiyor :)

Çevrimdışı Abdullah

Beşiktaşımızın Trabzonspor ile oynayacağı maçı Mete Kalkavan yönetecek.

Çevrimdışı Çağrı

Beşiktaşımızın Trabzonspor ile oynayacağı maçı Mete Kalkavan yönetecek.

Kötünün iyisi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş Yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi bitecek Cenk Gönen, Ersan Gülüm, Veli Kavlak ve Mustafa Pektemek ile görüşmelere başladı.

Beşiktaş'ta Yönetim, sezon sonunda mukaveleleri sona erecek olan Cenk Gönen, Ersan Gülüm, Veli Kavlak ve Mustafa Pektemek ile masaya oturdu.

Futbolcuların menajerleri ile yapılan ilk  görüşmede Cenk, Mustafa, Veli ve Ersan için 3+1 yıllık yeni sözleşme teklif edildi. Oyunculara verilmesi düşünülen yıllık ücretlerin de menajerlere aktarıldığı görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi. Yönetim kısa bir süre içinde Cenk, Mustafa, Ersan ve Veli ile yeniden görüşüp, devre arası transfer dönemi öncesi resmi imzaları atmayı planlıyor.

Mukavelesi sona erecek olan Atiba Hutchinson ile de görüşen yönetim, Kanadalı oyuncu ile yeniden anlaşmak istiyor. Atiba ile bir araya gelen futbol komitesi, önünüzdeki günlerde tecrübeli futbolcunun menajeri ile görüşüp yeni mukavelenin şartlarını belirlemeye çalışacak. 31 yaşındaki futbolcuya 1+1 yıllık sözleşme önerilirken; mali konularda anlaşılması halinde Atiba'ya da devre arası transfer dönemide imza attırılması amaçlanıyor.

Kaynak:NTVSPOR

Çevrimdışı Abdullah

Kötünün iyisi.
Beşiktaşlı olduğu söylenen Mete Kalkavan bugüne kadar 7 maçımızı yönetmiş.
4 galibiyet 1 beraberlik 2 mağlubiyetimiz var.
Trabzon'un 4 maçını yönetmiş.
1 galibiyet 1 beraberlik 2 mağlubiyet almış.

19/10/14   Beşiktaş        3 - 2        Sivasspor   
27/04/14   Sivasspor        3 - 0        Beşiktaş   
21/12/13   Beşiktaş        4 - 1        Elazığspor   
15/04/13   Beşiktaş        1 - 0        Antalyaspor   
03/03/13   Beşiktaş        3 - 2        Fenerbahçe   
01/10/12   Beşiktaş        0 - 1        Sivasspor   
06/04/12   Karabükspor   1 - 1      Beşiktaş   

@Çağrı abi fena değil gibi sanki hakem  :)

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı abi fena değil gibi sanki hakem  :)

Sonuçlar olarak öyle kardeşim ama maçlarda nasıldı acaba :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Stad kısmına fazla girmiyorum ben forumda günde 2-3 kez bakıyorum ama ortlama görüşüm bu stad daha önümüzdeki ekim aynı rahat bulacak.

Bu sene şampiyon olmamız gerek eğer olamazsak yine elemelerde sürünürüz olimpiyatta bu çok net.

Ligdeki ilk 2-3 maçı dışarıdan oynayayım dersin kabul ettirirsin federasyona ama Uefa bakmaz gözünün yaşına.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Stad kısmına fazla girmiyorum ben forumda günde 2-3 kez bakıyorum ama ortlama görüşüm bu stad daha önümüzdeki ekim aynı rahat bulacak.

Bu sene şampiyon olmamız gerek eğer olamazsak yine elemelerde sürünürüz olimpiyatta bu çok net.

Ligdeki ilk 2-3 maçı dışarıdan oynayayım dersin kabul ettirirsin federasyona ama Uefa bakmaz gözünün yaşına.
Son döneme kadar yeni sezona yetişir diyordum ama galiba eylül-ekim aylarına doğru açılacakmış gibi geliyor artık bana dediğin gibi şampiyon olamazsak ön elemeleri olimpiyat'ta oynamak tam eziyet olur yine.

Çevrimdışı Çağrı

Son döneme kadar yeni sezona yetişir diyordum ama galiba eylül-ekim aylarına doğru açılacakmış gibi geliyor artık bana dediğin gibi şampiyon olamazsak ön elemeleri olimpiyat'ta oynamak tam eziyet olur yine.

Daha iyi bilenler var ama daha çatı takılacak yahu. Çatıdan sonra zemin var.

Kabası bitmesi daha. Kaba Martta Çatı Eylül'de bitse zemin anca Kasım'a hazır olur. Bu en kötümser tabi.

Havalar kötü olmadan bitse bari sezon başında yine idare ediyoruz olimpiyatta.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Engin bir blok yedi demin akıllara zarar  :ebebe:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Burda da mi stad konusuluyor :iblush: :evillol:

İç saha takviminden endişeliyiz sence ne olacka durum  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli