Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3993431 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Valla arkadaşlar 80. dkya kadar yeneriz de sonrasını bilmiyorum  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Hocam konya formuna baktım da onlar da şüpheli zemin konusunda. Ama ben sorun çıkacağını düşünmüyorum. Bizim stadtan sonra en çok beğendiğim stad.
İnşallah ya düzgün zeminde tsnin hiç şansı yok..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Çekinmek normal ama şuan sorun Ersun'a emin olun karşılaşmak isteyeceği son takım Beşiktaş'tır.

Çünkü onun oyun yapısına çok ters Beşiktaş.

Ersun ne yapar? Uzun top oyunu oynatır hep. Topu almak için değil rakibin indireceği 2.topları almak için ondan sonra hata arar hızlı gol arar.

Ama bizim yapımız kısa hızlı pas oyunu. Ama en önemlisi ne? Veli ve Atiba'nın top kapma yeteneği inanılmaz yüksek.

İkisi de ribaundçu resmen her topa atlıyorlar. Biz yeter ki duran toptan yemeyelim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Valla arkadaşlar 80. dkya kadar yeneriz de sonrasını bilmiyorum  :)

:kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

Bugün konyanın kupa maçını izledim zemin güzel

bende özette gördüm zemin çok hoşuma gitti bence şuan saraçoğlu dışında ligdeki en iyi zemin olabilir

Çevrimdışı Tolga

bu arada konya bizden 1 gün önce oynayacak umarım zeminde gerçekten de bir sorun yaşanmaz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Çekinmek normal ama şuan sorun Ersun'a emin olun karşılaşmak isteyeceği son takım Beşiktaş'tır.

Ersun ne yapar? Uzun top oyunu oynatır hep. Topu almak için değil rakibin indireceği 2.topları almak için ondan sonra hata arar hızlı gol arar.

Ama bizim yapımız kısa hızlı pas oyunu. Ama en önemlisi ne? Veli ve Atiba'nın top kapma yeteneği inanılmaz yüksek.

İkisi de ribaundçu resmen her topa atlıyorlar. Biz yeter ki duran toptan yemeyelim.
bir de şöyle birşey var belki oyun üstünlüğü maçın genelinde bizde olabilir fakat dikkat edin rakipler ceza sahası çevresine koca maçta 4-5 defa gelebiliyorlar en fazla o geldikleri pozisyonların da 1i ya da 2si büyük ihtimal gol oluyor o yüzden bu maçta cardozo gibi etkili forveti olan trabzona o fırsatı vermemeliyiz verdiğimiz her an gol yeme ihtimalimiz var demektir çünkü bizim savunmacılarımız maalesef kalecimizde dahil çok kolay pozisyon hatası yapıyorlar endişelerim çok fazla aslında neyse :)

Çevrimdışı Fatih

Hiç düzgün önce basan dinamik bir takımla oynamadılar. Aslında 3 maçta hiç TAKIM ile oynamadılar.

Herkesi bu yanıltıyor bence 3 haftada böyle bir değişim olamaz zaten çok suni bu.

Artık maçı bekleyelim bence nefes alamayacak Trabzon 60 dakika :)
@Çağrı degisim olur abi neden olmasin.. suan trabzonspor cok bariz sekilde gecen sene ki fb gibi oynuyor...ersun geldigi gibi kendi sistemini takima empoze etmis.. ben cok buyuk ihtimal olmazsa 2-0 ts'nin alacagini dusunuyorum..

madem ki bu konular konusulmus tekrar ayni mesajlari yazdirtmiyim size..  :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

Bu arada dikkat ettim de oğuzhan resmen yedek kalmayı kabullenmiş.oyuna girince laylaylom takılıyor hiç savaşma yok daha ligin başlarında bu kadar kopacaksa işimiz var..

Çevrimdışı Fatih

ve baski kuruldugu zaman olabildigince az hata yapalim... ersun yanal'in tek istedigi sey bu.. yuksek baski, yuksek tempo... hatalar zincirinden gol bulmayi cok seviyor..
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı eski inönü

Atiba’nın ortada yarattığı “sağlam etki”yi yaratabilecek lider karakterli bir stoper lazım. Sağ bek zaten yolda.

Ali Ece Linnes iddasında ısrarcı.
Maç içinde bazı dönemlerde Pedro Franco lider gibi oynuyor. Hem sogukkanlı hem de teknik oldugundan defans pres yedigi zaman uzun toplarla çıkıp takımı rahatlatabiliyor. Ama benim dikkat ettigim Pedro gecen sene daha cok yapıyordu bunu. Gitgide topla daha az oynayan bir yapıya büründü. Acaba Bilic mi istiyor bunu. Bu onemli bir ayrıntı bence çünkü Beşiktaşın ön liberoların ikisi de geriden oyun kurabilecek kapasitede degil.( Atibanın olaganustu oynadıgı Arsenal maçları haric). O yuzden ben Pedro Francoya geride daha fazla serbestlik verilmesinden yanayım.

Çevrimdışı Tolga

Bu arada dikkat ettim de oğuzhan resmen yedek kalmayı kabullenmiş.oyuna girince laylaylom takılıyor hiç savaşma yok daha ligin başlarında bu kadar kopacaksa işimiz var..
ben de bunu farkettim zaten bu bakış açısıyla oynamasın daha iyi.

Çevrimiçi Samet Ç

Oğuzhan'dan ümidi kestim ben. Ayrıca Olcay'ı da kaybedebiliriz.Bizim oyuncular sorun çıkartmaz diyordum ama maalesef çıkartıyorlar. Olcay ts maçında 11'de başlamazsa ondan daha katkı alamayız maalesef.

Çevrimdışı eski inönü

İşte bunun için ön liberolardan birinin driver olması şart

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı degisim olur abi neden olmasin.. suan trabzonspor cok bariz sekilde gecen sene ki fb gibi oynuyor...ersun geldigi gibi kendi sistemini takima empoze etmis.. ben cok buyuk ihtimal olmazsa 2-0 ts'nin alacagini dusunuyorum..

madem ki bu konular konusulmus tekrar ayni mesajlari yazdirtmiyim size..  :lol: :lol:

Dün baya kağıştık  :D

Değişim olacka tabi ki @Fatih ama  daha çok erken hiçbir hoca 3 haftada sistemi oturtamaz bunu da Trabzon'un oynayacağı ilk ciddi rakipte görecektik o biz olacağız  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Rıdvan gibi adam 1 yıldır Pedro'yu çözemedi çok ilginç.

Bazı şeylere farklı bakıyoruz Türkiye'de hiç görmüyorum diyor yahu adam öyle iyi markaj yapıyor ki tuttuğu hücumcu top alamıyor bundan hamle yaparken göremiyorsun.

Ama kontralarda aralara yerden atılan her topu Pedro kesiyor. Onun görevi o zaten.

Onun diğer parçası olan Ersan hava toplarında ve pozisyon bilgisi ve sanırım diğer her şeyde de aşırı yetenksiz olduğu için çok gol yiyoruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Oğuzhan'dan ümidi kestim ben. Ayrıca Olcay'ı da kaybedebiliriz.Bizim oyuncular sorun çıkartmaz diyordum ama maalesef çıkartıyorlar. Olcay ts maçında 11'de başlamazsa ondan daha katkı alamayız maalesef.
Avrupa maçında oynattı onu ama ts maçı önemli olcay için.Bence de olcay oynamalı ts maçında

Çevrimdışı Çağrı

Avrupa maçında oynattı onu ama ts maçı önemli olcay için.Bence de olcay oynamalı ts maçında

Oğuzhan da Olcay da zamanla yedeğe kayması gereken oyuncular zaten ama zamanla.

Sosa Oğuzhan'ı resmen bir anda fırlattı attı  :)

Olcay Kerim konusunda bence hala Olcay öndedir hem de baya. Kerim'in çok çalışması gerek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Oğuzhan da Olcay da zamanla yedeğe kayması gereken oyuncular zaten ama zamanla.

Sosa Oğuzhan'ı resmen bir anda fırlattı attı  :)

Olcay Kerim konusunda bence hala Olcay öndedir hem de baya. Kerim'in çok çalışması gerek.
Kerimin bencil oyunu bırakması gerek.Yoksa olcaydan kat be kat yetenekli.Ama olcay kadar çalışmıyor.Ts maçında olcayla başlanıp 70den sonra kerim sokulabilir

Çevrimdışı Çağrı

Kerimin bencil oyunu bırakması gerek.Yoksa olcaydan kat be kat yetenekli.Ama olcay kadar çalışmıyor.Ts maçında olcayla başlanıp 70den sonra kerim sokulabilir

Olcay zaten yetenek barındırmayan bir adam. Ama goller hep jeneriklik çok enteresan  :icool:

Kerim her şeyden önce pozisyon bitirmeyi öğrenmesi gerek. Skora etki yapamazsan istediğin kadar adam geç farketmiyor.

Bu yüzden ömrü boyunca hiçbir takımda tutunamamış ondan 5 kat daha yetenekli bir adam geçti bu kulüpten.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bence Olcay Kerim seçeneğinde Sosa ve Ba kurbanı oldu Olcay.

Eskiden skor yükünü o taşıyordu şimdi skor yapan oyuncular gelince skor yapacak değil Ba'ya skor yaptıracak oyuncuyu seçiyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Olcay da yaptirabilir aslinda.bence su an yedek oturmanin verdigi hirsla daha iyi oynayacaktir..

Çevrimiçi Samet Ç

Şu an satılan bilet 14 bin 500 full olacağız gibi.

Çevrimiçi Samet Ç

Kafama takılan bir şey var kulüp güney üst ve alt tribünlerinin biletlerini satışa çıkarmamış acaba maça olan ilgi fazla olursa son gün veya 1-2 gün önceden satışa çıkarır mı ?

Çevrimdışı Çağrı

Şu an satılan bilet 14 bin 500 full olacağız gibi.

Beklemediğim kadar iyi daha 4 gün var
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli