Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3991988 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Bİri de bunu yazmış :

lıbor+9'mu öyle bir faiz yok öyle bir faizi tefeci bile almaz usd ödemelerde   Genelde ortalama USD kredileri Lıbor+3,25 ile falan ilerler bu haberi yapan gazete daha LİBOR nedir onu bilmiyodur ki birde +'sını doğru yazsın Yıldırım Demirören'de dahil hiç bir allahın kulu libor9 ile kredi almaz hiç bir banka böyle bir faizi söylemeyi bırak telaffuz etmeye cesaret edemez. Yine asparagas şişirme bir haber daha
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Volkan Başaran

Evet aynen öle. Borç çok diyorum kimseden kredi alamazsın.

Kendimden örnek vereyim. Okul sonrası iş hayatına girince yatırım yaptım aynı zamanda çokta borçlandım. Toplam borcum 500 bin lira olmuştu 4ene önce.

Bunlara her ay 10 bin lira faiz ödedim. Senede 120 bin ödüyordum..

Ama kazanıyordumda bunu gözüm görmüyordu..

Bankalardan kredi alamıyorsun ancak özel finans firmaları veriyor. Onlarda çok zor veriyor. Mesela 500 bin lira kapansın ben toplam 10 senede 1 milyon ödemeye razıydım ama vermiyorlar. Beşiktaş bulmuş..

Ben ne yaptım yatırımlarından bir kısmını satıp bu faize son verdim. Ancak kulüp çok daha borçlu.Nur çebi her sene 100 milyon lira faiz ödüyoruz dedi.Yani 10 senede biz 1 milyar lira faiz ödeyeceğiz zaten. O yüzden bu rakam çok sorun olmayacaktır kulübe. Kuüp stat işini halledip bence krediyi stat geşiri karşılığı çekecek ve ödediği diğer faizleri silecek. Diğer faizler özellikle Demirören kalanlar ciddi faiz yükleri bitmesi lazım..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Deniz

Libor +9 olayı imkansız derecede yüksek bir faizmiş dövüzde.Libor 3.5 la falan verirlermiş bu krediyi.Yani 9dan krediyi kimse almaz diyorlar hatta bankalar teklif bile edemez diyorlar ne derece doğru bilemiyorum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Ya o faize takılmayın , ne olduğunu oradakiler çok daha iyi bilirler.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı forzatunga

libor+90 dır o bence

anladığımdan değil şöyle bir haber var mesela:

Garanti Bankası Libor/Euribor+90 baz puan maliyetle 1,5 milyar dolar tutarında sendikasyon kredisi aldı.

+90 'ı %9 yapıvermiştir bizim cahil ve art niyetli gazeteciler.

Çevrimdışı forzatunga

şunu da ekliyeyim:

Diyelim ki senelik Libor + 300 baz puanı ile değişken faizli konut kredisi aldınız ve konut faiziniz her yıl 1 Mart tarihinde belirleniyor olsun. Eğer 1 Mart tarihinde Libor %1,5 ise siz de bir yıl boyunca %4,5 faizden konut kredisi kullanıyor olacaksınız.

yani +90 =  0.9 

büyük ihtimal libor+0.9   çıkacak bu kredinin aslı.

Aynen öle bişeydir.

Sonuçta bizim yöneticilerimiz üst düzey firmalar yöneten insanlar..

Twitterda şurada burada faiz hesaplaynlardan daha fazla bilgileri vardır diye düşünüyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı f_madida

libor+90 dır o bence

anladığımdan değil şöyle bir haber var mesela:

Garanti Bankası Libor/Euribor+90 baz puan maliyetle 1,5 milyar dolar tutarında sendikasyon kredisi aldı.

+90 'ı %9 yapıvermiştir bizim cahil ve art niyetli gazeteciler.

Keske boyle olsa...Ama banka dahi libor +90'dan alirken bizim gibi girtlagina kadar borclu bir futbol as'ye libor +90'dan kredi vermeleri zor sanki.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Fatih

O degil de biz bu trabzonu nasıl yeneceğuk... en zor mac ligdeki...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı eski inönü

Tamam ben de onu dedim zaten :)

O pozisyonda Kerim'in pası çok kötü Ba'nın beklemesi değil Ba topa hareketlense de önündeki defans ondan daha önce vururdu yine kerim topu yanındaki defansın uzanamayacağı şekilde öne atması lazım tabi ki atamadı :)
aynen orda Kerim'in pası bitirici degildi. Topu biraz daha erken ayagından cıkarıp Dembaba'nın önüne atması lazımdı. Gecikince hem defans döndü hem de paralel pas çıkarmak zorunda kaldı

Çevrimdışı eski inönü

Bir şöyle bir yorumda bulnmuş.

Vodafone anlaşması kullanılamadığı için bu oldu. Seneye anlaşma açılınca Beşiktaş bunu teminat olarak verip krediyi kapatacak ardından çok daha düşük faizli kredi alacak 30-30 milyon daha az faiz yiyecek 10 yılda.

Kulağa mantıklı geliyor ama bilinmez.

Aslına bakarsak artık ödemeler düzenli olacaksa sadece Vodafone anlaşmasıyla yırtıyorsak kötünün iyisi diyorum ben.

Ama bir daha darboğazlar olacaksa berbat.
evet bilgi dogru. Stad bitmeden Vodafone anlaşması kullanılamıyormuş. O yuzden şu an en onemli olay stadın bitmesi

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimiçi Samet Ç

Zor değil kolay olacak

Çevrimdışı Tolga

ben de çok zor olacağını düşünüyorum
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Atiba’nın ortada yarattığı “sağlam etki”yi yaratabilecek lider karakterli bir stoper lazım. Sağ bek zaten yolda.

Ali Ece Linnes iddasında ısrarcı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

Atiba’nın ortada yarattığı “sağlam etki”yi yaratabilecek lider karakterli bir stoper lazım. Sağ bek zaten yolda.

aynen sağ bek yolda zaten demiş yazısında :)

Çevrimiçi Samet Ç

aynen sağ bek yolda zaten demiş yazısında :)
Gomis içinde öyle demişti Ba geldi  :)

Çevrimdışı Tolga

ben kesin gözüyle bakamıyorum linnes transferi için çünkü yönetimin sağı solu belli olmuyor ayrıca ali ece razvan rat ı da alacağımızı söylemişti s.aybaba döneminde transfer gerçekleşmemişti he linnes transferi olursa daha önceden açıkladığı için kutlarız o ayrı :)

Çevrimdışı Çağrı

Transferde yaptığımız doğru teercihler çok önemli.

Almaktan vazgeçtiğimiz Ben Arfa anca Hull City'e gidebilmiş ve golü yok 1 asisti var.

Bellhanda ise döktürüyor Kiev'in istediği fiyatı veren birisi çıkar bu gidişle.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada Luce bu sene mat olacak gibi.

Kiev makine gibi. Bunda Shakhtar'ın evsiz olması da etken tabi. Ama bu sene Kiev alırsa seneye Luce'yi Galatasarayın başında görmemiz muhtemel.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

ben kesin gözüyle bakamıyorum linnes transferi için çünkü yönetimin sağı solu belli olmuyor ayrıca ali ece razvan rat ı da alacağımızı söylemişti s.aybaba döneminde transfer gerçekleşmemişti he linnes transferi olursa daha önceden açıkladığı için kutlarız o ayrı :)

Güntekin , Yağmur , Ali Ece yakın arkadaş bunlar baya içinde kulübün ama sağı solu belli olmayan bence Bilic :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Luce bu sene mat olacak gibi.

Kiev makine gibi. Bunda Shakhtar'ın evsiz olması da etken tabi. Ama bu sene Kiev alırsa seneye Luce'yi Galatasarayın başında görmemiz muhtemel.
luce nin Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum onun aldığı parayı burada kimse veremez ve kurmak isteyeceği kadronun maliyetini de belki fb sağlayabilir sadece o kadar.

Çevrimdışı Tolga

Güntekin , Yağmur , Ali Ece yakın arkadaş bunlar baya içinde kulübün ama sağı solu belli olmayan bence Bilic :)
bilic linnes i istiyor o belli de bence başka biri gelecek gibi benim nedense linnes in geleceğine olan inancım çok azaldı.