Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3990790 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı eski inönü

Biz bu sene şampiyon olucaz biliyorsunuz dimi kartallar. İnancında azalma olan varsa bu klibi izlesin biraz kendine gelsin  :super:

[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2014, 02:24:22 eski inönü ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Şampiyonuz Ts de çok pis geliyor  :busted_cop:

Çevrimdışı Kemal

Biraz eğri oturup doğru konuşalım ki doğru hamlelerle hedefe varalım ;

Demba Ba ve Sosa yı aldık , bu 2 transferi takımdan şuan çıkarın ne olur ? Geçen yılın kopyası olur , Kerim hariç diğer futbolcular zerre kadar yol kat etmemiş, yaptıkları hatalardan ders çıkarmamışlar. Aynen devam.

Beşiktaşın sıkıntısı ne = 1-Hava topları, duran toplardan gol yiyoruz
                                2- Skoru tutamıyoruz son 20 dk ceza sahası içinde rakipler kol geziyo,adam kaçırıyoruz
                                3- Mutlaka defansta bireysel hata oluyo ya gol oluyo yada ağzımız yüreğimize geliyo
                            örnek = Karabük maçı - Kayseri maçı - Balıkesirspor maçı vb...

Peki bu iş böyle diye oturup karalar mı bağlamak lazım , yada geçen yıldan beri gelişmeyen topçuların gelişmesini mi beklemek lazım

Beşiktaşsan hedeflerin büyükse HAYIR !

Anında devre arası bu noktalara profesyonel , Demba Ba etkisi yaratacak , Lider Winner Yıldız tabir ettiğimiz transfer yapacaksın.
Yatırım yapmazsan başarı gelmez, yaptığın yatırımın getirisi de çok daha büyük .

Şimdi Demba Bayı aldık , bize göre yüksek paraya ama adam işte maliyetini çıkarmaya yakınlaştı bile. 1 Galibiyet bile ligde 1milyon TL getiriyor.

Bu yazdığım şekilde defans hattına Yıldız oyuncu alıp bu 3 sorunu kesersen , Fb nin GS nin bitik olduğu ligde şampiyon olursan 20 milyon TL direk Şampiyonluk parası kasana girecek ve CL ye direk gideceksin 15m öyle gelecek.

Kısaca devre arası ne ekersek onu biçecez, top yönetimde.

Çevrimdışı Deniz

Tore kendini cok gelistirdi abj onu ayri tutmak lazim..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yakup

her yoruma katılırım ama kerim frei biraz paslaşmayı öğrense aslında biz maçı erken koparırız gibi geliyor bana.

dün akşam orada kaleci ile karşı karşıya normalde vurulması gereken açıdasın koy sol ayak plase uzak köşe yapamıyor musun ? o zaman sağ ayakla kalecinin ayağının yanına vur. başka bir pozisyonda ozzie ve gökhan olması lazım pas vermen gerek vuruyorsun bir öğrensen şunları sende olcayı kesip töreyle 11 başlayacaksın ve bizde maçları koparacağız.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Deniz

Mehmet demirkol cok güzel bir laf etti.Besiktas hizli takim ama atak yaparken oyle.baski yerken hic hizlica cikip gol attigini gordunuz mu?hayir.baski yedi mi yiyor.bu konuda gelismeleri lazim
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Çağrı harbiden nasıl hesap bu ya :D

Adamların belediye ve sivas maçlarına zor dedin

bizim ts ve gs maçlarından puan alırız  :biggrinking:

Onlar avantajlı ama sende derbileri yenersen fişlerini çekersin fark burada  :boxin: :boxin:

:biggrinking:

Sadece rakiplerden ötürü oyun tarzlarından ötürü böyle yorumluyoırum.

Benim gözümde bizim Trabzon'u yenme şansımız onların Belediye'yi yenme şansından fazla örnek olarak.

Onlar oturmuş savunmaya sahip disiplinli takımları açamıyorlar. Biz ise oynamaya çalışan takımları paramparça yapıyoruz.

Sivas da mesela çok zor maç onlar için çünkü fenere önde basan takımlar da büyük sorun çıkartıyor ki Sivas puan durumu  aldatmasın bunu çok iyi yapıyor.

Benim bizim fikstürde çekindiğim tek maç Galatasaray maçı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

her yoruma katılırım ama kerim frei biraz paslaşmayı öğrense aslında biz maçı erken koparırız gibi geliyor bana.

Dün akşamdan beri bunu diyorum. Mesele teknik direktör ya da sistem değil.

Oyuncular hızlı bir şekilde doğru pas verecek olgunluğa ulaşmalı. Dün Kerim'in soldan girdiği üç pozisyona Töre girse bu maç 0-6 filan bierdi biz de zevkten dört köşe olurduk.

Transfer sağ bek stoper ve ön liberoya yine gerekli o ayrı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bizim önümüzdeki iki sezon için yapacağımız belli.

Bu sezon devre arasında bir sağ bek bir stoper. Kaderabek ve Dede gibi.

Sezon sonu bir ön libero bir genç kanat oyuncusu. Sissoko ve Bilal Başakçıoğlu gibi.

Öbür sezon da sol bek ve sol kanat.

Senede 15 milyon euroyu geçmeyecek bütçelerle yapılır bunlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Mehmet demirkol cok güzel bir laf etti.Besiktas hizli takim ama atak yaparken oyle.baski yerken hic hizlica cikip gol attigini gordunuz mu?hayir.baski yedi mi yiyor.bu konuda gelismeleri lazim

Aslına bakarsak dün Karabük saldırıken 3 tane net pozisyon bulduk.

Partizan maçı da aynı şekilde.

Ama baskıdan kasıt adam akıllı güldür güldür gelmesiyse rakibin biz zaten senede en fazla 4-5 maç o baskıyı yeriz bence.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Buluyoruz ama ciddiyetsiLikten mi beceriksiLikten mi sanssizliktan mi bilmiyorun atamiyoruz.3 u atsak mac bitecek.ama atamiyoruz.

Çevrimdışı Çağrı

Buluyoruz ama ciddiyetsiLikten mi beceriksiLikten mi sanssizliktan mi bilmiyorun atamiyoruz.3 u atsak mac bitecek.ama atamiyoruz.

Kerim  :s20: :s20:

Aynı pozisyonda Töre Ba'ya gol attırmıştı Asteras maçında.

30cm önüne yuvarlasa Kerim maçın fişi çekilmişti.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Kerim  :s20: :s20:

Aynı pozisyonda Töre Ba'ya gol attırmıştı Asteras maçında.

30cm önüne yuvarlasa Kerim maçın fişi çekilmişti.
Adamların çizgiden çıkarttığı pozisyonda da Ba vuramadı..

Çevrimdışı Çağrı

Ba'yı eleştiremem dilim varmaz  :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ALI RIZA

Şu topu bekleyim vurmalarından nefret ediyorum koşup dokunsalar olmaz mı acaba _? Ba topu beklemesi vs çok kötü defans yetişti 1 adım ileri atmadı atsa 3. golü atmış olacaktı...!

Çevrimdışı Yakup

aslında vuramadı diyemem o pozisyonda vurdu da bazı şeyleri oda yanlış yaptı. aynısını feyenoorda atmıştı orada ne yapmıştı hatırlayalım. kaleciyi yine aynı yere ve aynı tarzda geçerek sol ayağını sağlam basarak hafif altına girerek topun asmıştı. dün akşam ise yerden vurdu sol ayağı dengeli değildi. zaten dengede olsa dönen topu bile asardı ağlara. belki zemin azizliği belki başka bir şey ama topun altına bu sefer giremedi burada pozisyon hatası da olabilir zemin sorunu da. ki beşiktaşımızda en son demba baya laf söyleyebiliriz  :ok: :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimiçi Samet Ç

Bakıyorum da sosyal medyaya herkes bu trabzonu yenemeyiz demiş. Hepsi şaşıracak maçtan sonra eminim. Ayrıca trabzon maçı için şu ana kadar 11.300 bilet satılmış bence 25 - 30 bini rahat bulacaz.

Çevrimdışı Çağrı

Şu topu bekleyim vurmalarından nefret ediyorum koşup dokunsalar olmaz mı acaba _? Ba topu beklemesi vs çok kötü defans yetişti 1 adım ileri atmadı atsa 3. golü atmış olacaktı...!

Topu beklemese ofsayt olacaktı ki Kerim pası attıktan sonra hareketlendi zaten pas çok kötüydü orada bence
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Topu beklemese ofsayt olacaktı ki Kerim pası attıktan sonra hareketlendi zaten pas çok kötüydü orada bence
nasıl ofsayt oluyor topa dogru koşsa ofsayt değil ki _? topun gerisinde...! boş kale pozisyonu için diyorum _? 

Çevrimiçi Samet Ç

Tolga takımla çalışmalara başlamış.

Çevrimdışı ALI RIZA

Tolga takımla çalışmalara başlamış.
güzel haber büyük ihtimal hafta sonu oynar ama 1 hafta daha beklesin tam iyileşsin en iyisi

Çevrimdışı Çağrı

nasıl ofsayt oluyor topa dogru koşsa ofsayt değil ki _? topun gerisinde...! boş kale pozisyonu için diyorum _? 

Kerim'in verdiği pası demiyor musun?

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Kerim'in verdiği pası demiyor musun?

ceza alanın içindeki kerim kaleye vurmadı demba ba ya verdiği pozisyon...! defans arkasına kaçan kaleciyi geçip kale yi vurup defans çıkardıgı değil...!
ne goller kaçmış  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Ersun şansları eşit görüyorum demiş.