Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3984568 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Ben Fener'i sevmezdim Gs'ye çok antipatik bakamzdım ama şu son 3 sene ömür boyu Gs nefreti kazandım. Gs bunu yaparak hayatının hatasını yaptı. İleride anlayacaklar ne yaptıklarını.

Çok destek aldılar bizden zamanında artık yok. Gayrimenkul satışından başka hiçbir çıkar yolu yok Galatasaray'ın durum bunu gösteriyor. Bizim umudumuz var stadtan ötürü , kadromuz genç düzenimiz planımız var kadro anlamında.

Onlar seneye kadro kurmak zorundalar tüm bunların üstüne kaldı ki piyasada yerli yok.

Ancak lobilerini devreye sokup yabancı hakkını sınırsız hale getirirlerse biraz yakıt koyarlar depolarına kanımca.
bu federasyonun bir dönem daha kalabilmesi için gsyın desteğine ihtiyacı var o yüzden yabancı kuralında gsyın lehine bir düzenleme yapabilirler ki konuşuluyor zaten bayadır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Abdullah

Aynen , Çağrı da yazmış,ortalama 20 maçtan diye
O maaşlar batma sebebi resmen  :evillol:
Bunların taraftarı da bi acayip baskanlari o maaşları verirken o transferleri yaparken ses yok büyük başkan işler kötü gidince biz ne yapalım yönetim yapıyor sözleşmeleri vallahi normal değil bunlar neyse 16. Hafta gelsin 100 $ i birakacam  :bandit:

Çevrimdışı manyak1903

O maaşlar batma sebebi resmen  :evillol:
Bunların taraftarı da bi acayip baskanlari o maaşları verirken o transferleri yaparken ses yok büyük başkan işler kötü gidince biz ne yapalım yönetim yapıyor sözleşmeleri vallahi normal değil bunlar neyse 16. Hafta gelsin 100 $ i birakacam  :bandit:
Örnek bizdik ders çıkaramamışlar  : )
Yalnız nike ile anlaşmaları çok güzel ama her anlaşma akıllı bir yönetimle iyi gider.İpin ucunu kaçırmasalardı onlar adına iyi olabilirdi.

Bizde YD harcadığı paralarla ünal aysalın istatistiğini tuttursaydı zaten bırakması mümkün değildi ayrıca yapılan o kadar yanlışla daha da büyük çöküş yaşardık.
Kısaca Allah yüzümüze güldü de başarı gelmedi.Çünkü taraftarın gözü genelde başarı olmadığında açılıyor maalesef.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Abdullah

Yalnız nike ile anlaşmaları çok güzel ama her anlaşma akıllı bir yönetimle iyi gider.İpin ucunu kaçırmasalardı onlar adına iyi olabilirdi.

Bizde YD harcadığı paralarla ünal aysalın istatistiğini tuttursaydı zaten bırakması mümkün değildi ayrıca yapılan o kadar yanlışla daha da büyük çöküş yaşardık.
Kısaca Allah yüzümüze güldü de başarı gelmedi.Çünkü taraftarın gözü genelde başarı olmadığında açılıyor maalesef.

maalesef öyle neyse şükür ki kurtulduk beladan bir şekilde

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2014, 01:26:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
1 milyon kişi Vodafone'un Kartal projesini desteklerse bu sene 20 milyon kulüp kasasına kalacak başkanın dediğine göre  :saeek:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

1 milyon kişi Vodafone'un Kartal projesini desteklerse bu sene 20 milyon kulüp kasasına kalacak başkanın dediğine göre  :saeek:
bu projeden 1 milyon bile kazanamama ihtimalimiz de var 100 milyonu görme ihtimalimiz de farklı bir proje olacak bizim için milat olabilir  :bandit:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

güzel hesap ama bizim taraftar bunda da bir kulp takar 1 milyon kişi çıkmaz
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı manyak1903

1 milyon kişi zaten bırak bjk5 i + vodafone hattı almak yerine beşiktaş'a direkt verebilse tey tey tey.
Bu kısma bir çare bulmalı.Yüksek katılımlı , düşük miktarlı (kişi tarafından ödenecek olan) ve az giderli (sadece vergi) kampanyayla kulübe nakit sokacak bir düşünce gerekiyor bize.

Çevrimdışı Abdullah

1 milyon kişi zaten bırak bjk5 i + vodafone hattı almak yerine beşiktaş'a direkt verebilse tey tey tey.
Bu kısma bir çare bulmalı.Yüksek katılımlı , düşük miktarlı (kişi tarafından ödenecek olan) ve az giderli (sadece vergi) kampanyayla kulübe nakit sokacak bir düşünce gerekiyor bize.
Bundan daha iyisi olamazdı çünkü insanların yapması gereken tek şey sadece mesaj atmak

Çevrimdışı f_madida

katiliyorum, hatta ne kadar olumsuz da olsa sike davasinin en buyuk faydasi YDnin Besiktas'tan (insallah sonsuza dek) kopmus olmasi...Ben TFF baskani olarak devam etmesini tercih ederim zira orada devam edemezse tekrar Besiktas'a musallat olma ihtimali olabilir, Allah korusun.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

Bundan daha iyisi olamazdı çünkü insanların yapması gereken tek şey sadece mesaj atmak

1 milyon kisinin buna katilmasi cok zor...Besiktas bu sene sampiyonlugu alirsa, UEFA'da finale gider kupayi alirsa ve bu esnada kampanya reklam destegiyle devam ederse 1 milyon kisiye ulasabilir. Belki uzun vadede sayi yavas yavas artarak bu noktaya yaklasabilir ama kisa vadede bu cok zor. Takimin basarisina, kampanyanin devaminin nasil desteklenecegine bagli.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Abdullah

1 milyon kisinin buna katilmasi cok zor...Besiktas bu sene sampiyonlugu alirsa, UEFA'da finale gider kupayi alirsa ve bu esnada kampanya reklam destegiyle devam ederse 1 milyon kisiye ulasabilir. Belki uzun vadede sayi yavas yavas artarak bu noktaya yaklasabilir ama kisa vadede bu cok zor. Takimin basarisina, kampanyanin devaminin nasil desteklenecegine bagli.
Bu kulüp pazarlamanin berbat olduğu bir halde 300binden fazla t-shirt satti su reklamlar yoğun şekilde çıkmaya başlasın 1 sene içerisinde 1 milyonu bulabiliriz  :bandit:

Çevrimdışı Kemal

Forma satarsin, t shirt satarsin, ama işte millete telefon hattını taşıtmak yıllardır kullandığı turkcell i degistirtmek büyük mesele heleki kampanyalarla dünyanın tahaddutlerinin verildiği bu devirde

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2014, 11:40:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Sadece kartalcell kullanacan 400,000 kişi vardı yanlış bilmiyorsam.

Burada verdiğimiz 5 liranın 2 si kulübe kalacak artık bunu sorgulamasın bari taraftar verdikler sadece 5 lira. Sokağa adımı atmak zaten 5 lira bir gün dışarı çıkmasın Beşiktaş için yeter.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2014, 11:42:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Forma satarsin, t shirt satarsin, ama işte millete telefon hattını taşıtmak yıllardır kullandığı turkcell i degistirtmek büyük mesele heleki kampanyalarla dünyanın tahaddutlerinin verildiği bu devirde

Abi asıl tarife henüz başlamadı. Kartalcell 1 yıl sonra bitecek kimse de 2 yıllık taahhüt vermesin bu yıl o zaman seneye herkes taşısın ben 15 yıllık turkcelliyim önümüzdeki ay taahhütüm bitiyor ve geçiyorum Vodafone'a.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Soğuk hava hangi takımı daha çok olumsuz etkiler acaba  :ebebe:

Çevrimdışı Efe

Soğuk hava hangi takımı daha çok olumsuz etkiler acaba  :ebebe:
Kasımpasayi tabiki biz basaksehirin sogunu yemis takimiz onlar ilk yiyecek :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

hürriyette 5bin bilet yazmış 12binde kombine diyor ama kombinelilerinde bilet aldığını bilmiyorlardır
@Volkan  hocam en son rakam hakkında bilgin var mı

Çevrimdışı WarrChief

bir anda 20milyonu almıcagımız için bana sorasanız hiçbir anlamı yok bonserviste sunda bunda bir işimize yaramıcaktır bu vodafone karakartal olayı:)) fakat odemelerde ve bazı sıkısıklıklarda duzenli geleceği için baya faydası olacak:)) benim kafam futbolda ona cok buyuk katkısı olurmuyu tartısıyorum hala:D

Çevrimdışı WarrChief

övunce gore defnasta necip var:))

Çevrimdışı manyak1903

Burada verdiğimiz 5 liranın 2 si kulübe kalacak artık bunu sorgulamasın bari taraftar verdikler sadece 5 lira. Sokağa adımı atmak zaten 5 lira bir gün dışarı çıkmasın Beşiktaş için yeter.
Cebimdeki 5 liranın 4'ünü beşiktaş almalı bana göre.Düşünsene ben 500 lira harcayacağım sırf BEŞİKTAŞ için , Beşiktaş kazansın diye benden çıkan 500 bunun 200 lirası beşiktaşa 300 lirasını havaya ödeyeceğim.

Kampanyayı baltalamak için yazmıyorum.Sonuçta 5 lira kız arkadaşı için fazladan yükleyeceğine buna harcayabilir insanlar.Hem fazdalan sms vs de veriliyor.O yönden bir sıkıntı yok ama 1 milyon kişi alsın 20 milyon kazanalım dendiğinde komedi oluyor maalesef.

Çevrimdışı manyak1903

bir anda 20milyonu almıcagımız için bana sorasanız hiçbir anlamı yok bonserviste sunda bunda bir işimize yaramıcaktır bu vodafone karakartal olayı:)) fakat odemelerde ve bazı sıkısıklıklarda duzenli geleceği için baya faydası olacak:)) benim kafam futbolda ona cok buyuk katkısı olurmuyu tartısıyorum hala:D
20 milyon bir seferde alınması değil yıl içindeki gelir gider dengesinde sana +20m kazandırması önemli zaten.
Ancak buradan gelecek parayı transfere harcarlarsa zaten durum daha da vahim.

Çevrimdışı Abdullah

Cebimdeki 5 liranın 4'ünü beşiktaş almalı bana göre.Düşünsene ben 500 lira harcayacağım sırf BEŞİKTAŞ için , Beşiktaş kazansın diye benden çıkan 500 bunun 200 lirası beşiktaşa 300 lirasını havaya ödeyeceğim.

Kampanyayı baltalamak için yazmıyorum.Sonuçta 5 lira kız arkadaşı için fazladan yükleyeceğine buna harcayabilir insanlar.Hem fazdalan sms vs de veriliyor.O yönden bir sıkıntı yok ama 1 milyon kişi alsın 20 milyon kazanalım dendiğinde komedi oluyor maalesef.
Hocam %80 net gelirli bir proje uretsek kulüp bir sn düşünmez uygulamaya koyar zaten ama yok öyle bir ihtimal.  5 liranin 3 lirasini vodafone vs almiyorki yarisi vergi olarak gidiyor zaten. Vergi vermeden gelir elde edebileceğimiz bir sey olabilir mi pek sanmıyorum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2014, 16:49:17
  • Beşiktaş / Bodrum

Şuanda insanların en kolay ödeme yapacağı sistem bu sistem. Tişört yapıyorsun almıyorlar gidip korsanını alıyorlar.

Sembolik bilet satıyorsun kartona para mı vereceğim diyor 10 bin tane satılmıyor.

İşin özü sen 3 sorgularsan cahil adam hiç haddi olmadan 10 sorguluyor kulübe 2 kalacaksa o da kalmıyor.

Feda tişörtünün korsanını alan vardı düşünebiliyor musun?

Ve aslında komik bir durum yok ütopik değil bu. 15 milyona yakın üyesi var vodafone türkiye'nin. Burada en az 2 milyon Beşiktaşlı vardır. Bu insanlar duyarlılık gösterirse bu iş gerçeğe dönüşecek tek yapılması gereken bu.
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2014, 16:52:02 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı manyak1903

Şuanda insanların en kolay ödeme yapacağı sistem bu sistem. Tişört yapıyorsun almıyorlar gidip korsanını alıyorlar.

Sembolik bilet satıyorsun kartona para mı vereceğim diyor 10 bin tane satılmıyor.

İşin özü sen 3 sorgularsan cahil adam hiç haddi olmadan 10 sorguluyor kulübe 2 kalacaksa o da kalmıyor.

Feda tişörtünün korsanını alan vardı düşünebiliyor musun?

Ve aslında komik bir durum yok ütopik değil bu. 15 milyona yakın üyesi var vodafone türkiye'nin. Burada en az 2 milyon Beşiktaşlı vardır. Bu insanlar duyarlılık gösterirse bu iş gerçeğe dönüşecek tek yapılması gereken bu.
komik değil komedi : ) Güldürü. 2. Gülmeye neden olan olay veya olaylar. 3. mec. Yalan ve yapmacık söz veya davranış.
Buradan 1 milyon kişi katılsın 20 milyon parayla sorunum yok.

madem 1 milyon kişi katabiliyorsun işin içine , daha iyisini de düşünmeliyiz diyorum.Sorun 1 milyon kişinin olmaması.sorun 1 milyon kişi olacaksa neden 20 milyon tl.

dikkat edersen ben kız arkadaşı için 5 lira yatırıyorsa dedim.orada da bir ince var.