Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3984304 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Rıdvan :)

Bu arada bunlar hakikaten salak. Yuhalamak bizim taraftarımıza yakışmaz diyorlar , saha kapattırmak , vıdı tıdı bunların hepsi Gs'nin özleri daha kendileri ne olduğunu bilmeden bizim özelliklerimize özeniyorlar.

Gs taraftarı takım her kötü oynadığında yuhalar.

Her oyuncuyu yuhalar.

Popülizm kaynaklıdır.

Başarı yoksa taraftarı yoktur.

Bu kadar net. Gs budur.
başarı yoksa gs taraftarı yoktur aynen öyle ve f.terim yoksa da gs yoktur 2-3 sene bu gsden birşey olmaz
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

gese küçülmeye gidiyor gibi geliyor bana sneijderi yedek oturtma sebepleri bence göndermek istiyorlar fakat tazminat ödemeden.  :)

Çevrimdışı Tolga

gese küçülmeye gidiyor gibi geliyor bana sneijderi yedek oturtma sebepleri bence göndermek istiyorlar fakat tazminat ödemeden.  :)
drogba gitmeden önce de benzer şeyler vardı sakatım falan diyordu oyantılmıyordu gidecekti belliydi ve gitti sneijder de gidecek o belli oldu da devre arası mı gider sezon sonu mu onu bilemem :)

Çevrimiçi Samet Ç

drogba gitmeden önce de benzer şeyler vardı sakatım falan diyordu oyantılmıyordu gidecekti belliydi ve gitti sneijder de gidecek o belli oldu da devre arası mı gider sezon sonu mu onu bilemem :)
devre arası gider  :tabe:

Çevrimdışı Türkay

''I love you Prandelli '' dedi mi ?  :biggrinking:

Hocamızın arkasındayız dedi  :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

devre arası gider  :tabe:
gerçi gsyın acil paraya ihtiyacı var devre arası gitmesi muhtemel tabiki :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2014, 22:06:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sneijder 5

Melo 4

Muslera 4

Selçuk 3,5

Burak 3,5

Hamit 3,5

Pandev 3

Dzeamaili 3

Buna dağ mı dayanır?Sırf burası 30 Milyon euro. Bizim tüm bütçemizden fazla. Tabi ki borç hanesine yazılacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2014, 22:08:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Sneijder'e bonservis veren çıkmaz.

Satılacak tek oyuncusu var Muslera. O da en fazla 12 milyon euro. Bir de Semih 8-9 arası.

Onun dışında bir oyuncusuna bile bonservis ödeyen çıkmaz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sneijder 5

Melo 4

Muslera 4

Selçuk 3,5

Burak 3,5

Hamit 3,5

Pandev 3

Dzeamaili 3

Buna dağ mı dayanır?Sırf burası 30 Milyon euro. Bizim tüm bütçemizden fazla. Tabi ki borç hanesine yazılacak.
bu ülkede hiçbir yerli oyuncu o paraları etmez ki yabancılara bile verilen paralar gerçekten baya yüksek

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2014, 22:16:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Galatasaray oyuncular ile uğraşacağına yapması gerekn en önemli şeyi yapmadı.

Prandelli'yi tazminatını kabullenip Ersun Yanal'ı getirmeliydiler. Adam ligi tanıyor , biliyor.

Ben her türlü iddaa ederim hangi 3 büyüğün başına gelse en kötü 2. yapar çünkü ligin yapısını çok çok iyi biliyor.

Trabzon'a kaptırdılar. Trabzon'da olur mu bilmem ama Gs'yi tepede bir şekilde tutardı. Açıkçası ileride Beşiktaş'ın başında görmek isteyeceğim , cesur futbol adamlarından nadir olanı belki de teki Türkiye'de.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Prandelli'yi tazminatını kabullenip Ersun Yanal'ı getirmeliydiler. Adam ligi tanıyor , biliyor.

Ben her türlü iddaa ederim hangi 3 büyüğün başına gelse en kötü 2. yapar çünkü ligin yapısını çok çok iyi biliyor.

Trabzon'a kaptırdılar. Trabzon'da olur mu bilmem ama Gs'yi tepede bir şekilde tutardı. Açıkçası ileride Beşiktaş'ın başında görmek isteyeceğim , cesur futbol adamlarından nadir olanı belki de teki Türkiye'de.
bir de kendine güveni geldi hocam geçen sezon şampiyon olduğu için ve teknik direktörler için çok önemlidir bu açıkçası gsye gelmediğine sevindim ama trabzona da bir ivme getirecektir bu haftadan sonra.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2014, 22:35:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Programlara bakan var mı verilmeyen penaltı ve kırmızı kart konuşuluyor mu?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Şöyle şeyler takımı havaya sokuyor İnşallah kasımpaşa maçından sonra da böyle olur taraftar

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı manyak1903

Dalga geçmeyi sevmiyorum ama hoşuma gitti eklemesiyle atayım.

Bugünkü trabzon maçı temsili  :icool:

sadece resim alıntı : )
[ Son Düzenleme: 22 Kasım 2014, 22:56:24 manyak1903 ]

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Volkan Başaran

Bu altyapı hayranlığı neden bilmiyorum.

İyi oyuncu oynar zaten
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı manyak1903

Sneijder 5

Melo 4

Muslera 4

Selçuk 3,5

Burak 3,5

Hamit 3,5

Pandev 3

Dzeamaili 3

bunlar garanti paraları mı yoksa maç başı ücretleri dahil sezonluk mu ?

Çevrimdışı Togay_1981

Doğru tespit. Ersun hoca zaten lig tecrübelerinde hep fark yaratan bir hoca idi. Fenerbahçe'yi şampiyon yaparak rüştünü de tamamen ispat etti.Daha önemlisi Fenerbahçe'yi çalıştırırken kimse ile ters düşmedi. Bugün herkesin bizde görsek iyiydi demesinin en önemli nedenlerinde biri bu. Yeni stad ile girilecek sezonda iyi giderdi bana kalırsa.

Çevrimdışı Abdullah

Maç başılarla birlikte sanırım hocam  :ok: @manyak1903

Çevrimdışı Togay_1981

Sneijder 5

Melo 4

Muslera 4

Selçuk 3,5

Burak 3,5

Hamit 3,5

Pandev 3

Dzeamaili 3

Her sabah bunlar ne zaman iflas bayrağını çekecek diye bir umutla uyanıyorum. Ne zaman bunların mali sıkıntıları ile ilgili bir haber yapsalar böyle bir serinlik geliyor tatlı tatlı. Arenada astıkları o rezil pankarttan sonra 100 USD alıp evde muhafaza ettim. Bir batsınlar ilk ben koyacam komodinin üstüne. 

Çevrimdışı Tolga

Doğru tespit. Ersun hoca zaten lig tecrübelerinde hep fark yaratan bir hoca idi. Fenerbahçe'yi şampiyon yaparak rüştünü de tamamen ispat etti.Daha önemlisi Fenerbahçe'yi çalıştırırken kimse ile ters düşmedi. Bugün herkesin bizde görsek iyiydi demesinin en önemli nedenlerinde biri bu. Yeni stad ile girilecek sezonda iyi giderdi bana kalırsa.
ben trabzonda da çok kalacağını sanmıyorum geçen seferde büyük umutlarla gitmişti 3. oldu diye yolladılar ki o zaman da hiç fena değildi performansı bana göre.trabzon da hocaya sabretme diye birşey yok gerçi hiçbir ülke takımında yok ya orası ayrı :D trabzondan sonra gideceği yer bana göre milli takımdır :)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2014, 00:22:53
  • Beşiktaş / Bodrum

Ortalama 20 maçtan maç başı artı garanti ücretleri
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2014, 00:24:33
  • Beşiktaş / Bodrum
ben trabzonda da çok kalacağını sanmıyorum geçen seferde büyük umutlarla gitmişti 3. oldu diye yolladılar ki o zaman da hiç fena değildi performansı bana göre.trabzon da hocaya sabretme diye birşey yok gerçi hiçbir ülke takımında yok ya orası ayrı :D trabzondan sonra gideceği yer bana göre milli takımdır :)

Düşünmemiştim ama katılıyorum Terim istifa eder Gs'nin başına geçer milli takım Ersun hocayı alır , Trabzonla Fener'e de babayı almak kalıyor o ihtiyacı da Demba görür  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2014, 00:28:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Her sabah bunlar ne zaman iflas bayrağını çekecek diye bir umutla uyanıyorum. Ne zaman bunların mali sıkıntıları ile ilgili bir haber yapsalar böyle bir serinlik geliyor tatlı tatlı. Arenada astıkları o rezil pankarttan sonra 100 USD alıp evde muhafaza ettim. Bir batsınlar ilk ben koyacam komodinin üstüne. 

Ben Fener'i sevmezdim Gs'ye çok antipatik bakamzdım ama şu son 3 sene ömür boyu Gs nefreti kazandım. Gs bunu yaparak hayatının hatasını yaptı. İleride anlayacaklar ne yaptıklarını.

Çok destek aldılar bizden zamanında artık yok. Gayrimenkul satışından başka hiçbir çıkar yolu yok Galatasaray'ın durum bunu gösteriyor. Bizim umudumuz var stadtan ötürü , kadromuz genç düzenimiz planımız var kadro anlamında.

Onlar seneye kadro kurmak zorundalar tüm bunların üstüne kaldı ki piyasada yerli yok.

Ancak lobilerini devreye sokup yabancı hakkını sınırsız hale getirirlerse biraz yakıt koyarlar depolarına kanımca.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı manyak1903

Maç başılarla birlikte sanırım hocam  :ok: manyak1903
Aynen , Çağrı da yazmış,ortalama 20 maçtan diye